Arındırıcı bi şampuan falan yok mu ki canım bunun için bebek şampuanı ama yağlı saçlar için komik geldi böyle söyleyince yerim ben onun bonus kafasını
Sağolun kızlar. @deterjan argivit verdi bize dr. Balık yağını da carlson verdi.
Hastalıklarla uğraşıyoruz ailece. Ondan uzağım :)
Hangi şampuanı kullanıyorsun ? Aren atopik olduğu için hep biobaby kullanıyordum bu sefer sebamed aldm ve inanılmaz yağlandırdı saçını. Cildini kuruttu. Biobabye dönücem hemen.
Bu kadar işin üstüne bencede yat uyu dinlen. İnş. yiğit gece uyanmaz da sende rahat bi uyku uyursun. Bu arada kızının dizi nasıl oldu?
Canım sende istemistin sanirim 11.cuz da sen in olsun
12.cuz senin canimBen de okumak Isterim ama elif ece yle nadil olur Bilemiyorum. Hic firsat vermiyor. AMA ONU UYUTUNCA OKURUM BI GECE
13.cuz senin canimBende isterim katılmak. Tecvitli okuyamıyorum ama eğer olur derseniz. Epeydirde okumadım. Kitap okurken çok hızlı okuyorum ama kuran okurken çok zorlanıyorum gözlerime ağrı giriyo. 1 tane alabilirim. Baktım rahat okuyosam eğer alırım okuyabildiğim kadar
14.cuz senin canim
Bana bilgileri özelden yazar mısın Can'ım kargoyla ne yollayabilirsem artık. En azından bez kıyafet filan yollarım️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Kızlar.. Bugün bu işe vesile olan arkadaşım ve başka bir anne grubundan bir arkadaşım ayrı ayrı kadının evine gittiler.. Her şey çok kötü durumdaymış.. Perdeden, yatak, yorgandan tutun - çocuğun yatağı, yorganı, arabası, beşiğine dek her şey dökülüyormuş.. Erzakta dahil akla gelicek her şeye ihtiyaçları varmış.. Elektrikli sobayla ısınıyorlarmış.. Kadının kocası 2 aylık hamileyken terketmiş ve nafaka vermemek için boşanmıyormuş.. Belediyeye başvurulmuş ama 3 ayda bir 100 tl veriyorlarmış sadece, şaka gibi :O kadının annesininde 350 tl aylık maaşı varmış ama devlet ona el koymuş, nedenini bilmiyorum.. Bebeği emziriyormuş, o yüzden mamaya ihtiyaç yokmuş.. Şimdilik edindiğim bilgiler bu kadar..
kızımın dizi iyi canım daha tam bukumesede bacağını her gün biraz daha iyi yürüyo.hatta iki gün önce beni zorla alışveriş merkezine goturtup spor ayakkabı aldırdı:) bayaa da gezdi orda.Sağolun kızlar. @deterjan argivit verdi bize dr. Balık yağını da carlson verdi.
Hastalıklarla uğraşıyoruz ailece. Ondan uzağım :)
Hangi şampuanı kullanıyorsun ? Aren atopik olduğu için hep biobaby kullanıyordum bu sefer sebamed aldm ve inanılmaz yağlandırdı saçını. Cildini kuruttu. Biobabye dönücem hemen.
Bu kadar işin üstüne bencede yat uyu dinlen. İnş. yiğit gece uyanmaz da sende rahat bi uyku uyursun. Bu arada kızının dizi nasıl oldu?
pufpuff daha 2 gün önce arenin kıyafetlerini bezlerini falan hep ihtiyacı olan birine verdim. Bilseydim bu bayana gönderirdim. Sen banada adres at bişeyler olursa gönderirim yinede.
Bana bilgileri özelden yazar mısın Can'ım kargoyla ne yollayabilirsem artık. En azından bez kıyafet filan yollarım
Bana da atar misin tel numarasi filanpufpumisinost: 44931555 .!.:Hemen yolluyorum kızlar..
Teşekkürler
Ben de buradayım ama bir sure az aktifim sinava çalışıyorumGunaydiiiinnnn
Aklımdasıngunaydın kızlarrr, ıyı pazarlarr,
ben bayagdır inaktıfım malesefiş guç , malesef ara ara gırıyorum ole aradan okuyorum , hepsını okuma ımkanım olmuyor kızlarr
benı unutmayın :)):
sağol canım , sende ,sızlerde hep aklımdasınız, ara ara gırıyorum bakıyorum tum sayfaları her zaman okuyamasamda bıraz bıraz yıne arada takıp edıyorum :):) sızden kopamam :)Aklımdasın
Baran in saclarida çok çabuk yaglaniyo ince hatta dolasiyo kremliyorum canı acimasin tararken bence et tukettikleri için çabuk yaglaniyo olabilirYa kızlar bişey sorcam. Azadın saçları çok ince telli tüy gibi yazın kazıtmıştık ama yine Bebek saçı gibi bir de baya kıvırcık. Sorun şu ki çok çabuk yağlanıyor. Banyodan çıkarıp saçlarını kurutuyorum ama sanki hiç yıkamamışım gibi duruyorzaten sürekli terliyor kudurmaktan o saçlar terleyip de yağlanıyor. Ama bari banyodan sonra azcık yağsız dursa. Var mı böyle saçı olan başka Bebek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?