2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
pufpuff daha 2 gün önce arenin kıyafetlerini bezlerini falan hep ihtiyacı olan birine verdim. Bilseydim bu bayana gönderirdim. Sen banada adres at bişeyler olursa gönderirim yinede.

Arındırıcı bi şampuan falan yok mu ki canım bunun için bebek şampuanı ama yağlı saçlar için komik geldi böyle söyleyince yerim ben onun bonus kafasını

Sebamed kullandım yağlı, dalin, Johnsons baby aynı hepsinde sonuç aynı en sonunda dediğin gibi yağlı saçlara özel şampuan arıycam :S

13.cuz senin canim

Bana bilgileri özelden yazar mısın Can'ım kargoyla ne yollayabilirsem artık. En azından bez kıyafet filan yollarım

kızımın dizi iyi canım daha tam bukumesede bacağını her gün biraz daha iyi yürüyo.hatta iki gün önce beni zorla alışveriş merkezine goturtup spor ayakkabı aldırdı:) bayaa da gezdi orda.

pufpuff daha 2 gün önce arenin kıyafetlerini bezlerini falan hep ihtiyacı olan birine verdim. Bilseydim bu bayana gönderirdim. Sen banada adres at bişeyler olursa gönderirim yinede.

Bana bilgileri özelden yazar mısın Can'ım kargoyla ne yollayabilirsem artık. En azından bez kıyafet filan yollarım

Hemen yolluyorum kızlar..
Teşekkürler

Kızlar ya şu öksürük için bişey vardı. Elma kabuğu ile ilgiliydi sanırım. Tarifi tam bilen bi zahmet yazabilir mi ?

Baran in saclarida çok çabuk yaglaniyo ince hatta dolasiyo kremliyorum canı acimasin tararken bence et tukettikleri için çabuk yaglaniyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…