Ben tereyağını eritip bal yada pekmez aç karnına veriyorumKızlar ya şu öksürük için bişey vardı. Elma kabuğu ile ilgiliydi sanırım. Tarifi tam bilen bi zahmet yazabilir mi ?
Eti düşünmemiştim hiç :/ peki sen çözebildin mi yağlanma sorununu?Baran in saclarida çok çabuk yaglaniyo ince hatta dolasiyo kremliyorum canı acimasin tararken bence et tukettikleri için çabuk yaglaniyo olabilir
Canım ihlamurla elma kabuğu kaynatiyorum ben icinede bal birkaç damla limonda damlatabilirsinKızlar ya şu öksürük için bişey vardı. Elma kabuğu ile ilgiliydi sanırım. Tarifi tam bilen bi zahmet yazabilir mi ?
üzücü bir durum gerçekten yanı benim esimde açık giymeme izin vermiyor ki bende çok açık giyinmem zaten sadece tatilde sıfır kol falan giyiyiyorum makyaja karışmaz topukluya karışmaz oturup sakin sakin normal giyindigini anlatsan orta yolu bulsaniz aklıma da pek birşey gelmiyor ama gerçekten çok karışması can sıkıcı benim dayım öyleydi yengeme nefes aldirmiyordu kadın en sonunda kapandı ama kendi isteğiyleCok dertliyim yinekis boyu icerde, iki cocuk ev isi yemek hastalik ugrasip durdum bazen dislerimi fircalayacak vaktim olmadi bazen ac uyudum bazen tonlarca is dururken belimin agrisindan yorgunluktan oldugum yerde uyuyakaldim aylardan sonra bir dugune gittim azicik bakim yaptim biraz ceki duzen verdim kendime diye kiyametler koptu. Esim biraz dindar makyaj yapmami istemiyor dar kisa giyinmemi istemiyor ayakkabimin topuguna bile karisiyor. Benim sacim acik pantolon tunik giyerim genelde bundan fazlasini istemiyorum. Bir yere cikacagimiz zaman tepeden tirnaga herseyim gozune batiyor bazen surati dusuyor bazen tartisiyoruz ben karsilik verince is hakaretlere kadar variyor. Bu arada cevremizde oturup kalkmamla agirbasliligimla takdir goren bir insanim defalarca kez ayri insanlar tarafindan dile getirilmistir ama bu esimin hic umrunda degil. Onlarin memnuniyeti degil benim asil olan diyor.Bu duruma katlanamiyorum artik, onun istedigi tarzi da istemiyorum napicam ben kizlar cok yoruldum nasil cozecem bu sorunu
Bizde yağlanma yok canım ben şampuan olarak bioderma kullanıyorum ama benim saclarim çok çabuk yaglaniyor hele yazın bir kere terlemek yetiyor kışında bir gün sonra yaglaniyor bir yere gideceğim zaman duş almadan cikamiyorumEti düşünmemiştim hiç :/ peki sen çözebildin mi yağlanma sorununu?
O istiyor diye aldigim seylerin koluna yakasina uzun olmasina dikkat ediyorum ama yetinmiyor bunaltacak derecede karisiyor. Mesela bugunki giydigim tunigi cok begenerek aldim hem uzun yakasi kolu kapali esimde begenir diye dusundum ona da dar dedi. Git gide abartiyor. Cok makyaj yapmayi sevmem zaten o da karismazdi ama bugun makyajima tunigimin genisligine de laf etti. Gecenlerde kadin dogumdan randevu alirken bayan dr olmasini istedi ki simdiye kadar gittigim drlar hep erkekti karismazdi. Az once msj attim cok bunaldigimi benim yerimde olsa ne yapacagini sordum bu ise bi cozum getirelim dedim. Cok istiyorsan kapanayim ama kendi istegimle kapanmis olmayacagim dedim cevap yok.Canım ihlamurla elma kabuğu kaynatiyorum ben icinede bal birkaç damla limonda damlatabilirsin
üzücü bir durum gerçekten yanı benim esimde açık giymeme izin vermiyor ki bende çok açık giyinmem zaten sadece tatilde sıfır kol falan giyiyiyorum makyaja karışmaz topukluya karışmaz oturup sakin sakin normal giyindigini anlatsan orta yolu bulsaniz aklıma da pek birşey gelmiyor ama gerçekten çok karışması can sıkıcı benim dayım öyleydi yengeme nefes aldirmiyordu kadın en sonunda kapandı ama kendi isteğiyle
Anladım canım zaten dikkat ediyormussun daha ne yapacaksın ki eşinin ikna olması lazım benim esimde kadın dogumcuya giderken bayan olmasını söylüyor bana hatta benim gogsumde kitle var yazın dra gitmistim erkekti şimdi bir daha gitcem bayan dra gitmemi söylüyor bende tamam diyorum sanırım bu Dr konusunda bazı erkekler kıskançlık yapabiliyor bence esinle bu konuda konusman lazım onun istediği gibi giyindigini ama onun bu durumu abarttigini belirt ama bu konuşmayı en sakin en keyifli zamanında elini tutarak anlat çok üzüldüğünü etkilendiğini söyle erkekler çocuk gibidir aslında çabuk inanırlar duygusallasirlar işte duygusal bir tonda anlat canım yüksek sesle ya da inatçı bir tonda konuşmak olayları daha kötü hale getiriyor inşallah cozersiniz bu sorunuO istiyor diye aldigim seylerin koluna yakasina uzun olmasina dikkat ediyorum ama yetinmiyor bunaltacak derecede karisiyor. Mesela bugunki giydigim tunigi cok begenerek aldim hem uzun yakasi kolu kapali esimde begenir diye dusundum ona da dar dedi. Git gide abartiyor. Cok makyaj yapmayi sevmem zaten o da karismazdi ama bugun makyajima tunigimin genisligine de laf etti. Gecenlerde kadin dogumdan randevu alirken bayan dr olmasini istedi ki simdiye kadar gittigim drlar hep erkekti karismazdi. Az once msj attim cok bunaldigimi benim yerimde olsa ne yapacagini sordum bu ise bi cozum getirelim dedim. Cok istiyorsan kapanayim ama kendi istegimle kapanmis olmayacagim dedim cevap yok.
Benimki de tuhaf, eskiden bi karış etek giyerdim sevgiliyken evlenince hepsi tatil kıyafeti oldu. Ha zaten yaşım başım geçti anne oldum falan ben de rahat etmem. Ama bazen suyunu çıkarıyorlar ya bizimki de tişörtlerde çatal görünmesine takmışCok dertliyim yinekis boyu icerde, iki cocuk ev isi yemek hastalik ugrasip durdum bazen dislerimi fircalayacak vaktim olmadi bazen ac uyudum bazen tonlarca is dururken belimin agrisindan yorgunluktan oldugum yerde uyuyakaldim aylardan sonra bir dugune gittim azicik bakim yaptim biraz ceki duzen verdim kendime diye kiyametler koptu. Esim biraz dindar makyaj yapmami istemiyor dar kisa giyinmemi istemiyor ayakkabimin topuguna bile karisiyor. Benim sacim acik pantolon tunik giyerim genelde bundan fazlasini istemiyorum. Bir yere cikacagimiz zaman tepeden tirnaga herseyim gozune batiyor bazen surati dusuyor bazen tartisiyoruz ben karsilik verince is hakaretlere kadar variyor. Bu arada cevremizde oturup kalkmamla agirbasliligimla takdir goren bir insanim defalarca kez ayri insanlar tarafindan dile getirilmistir ama bu esimin hic umrunda degil. Onlarin memnuniyeti degil benim asil olan diyor.Bu duruma katlanamiyorum artik, onun istedigi tarzi da istemiyorum napicam ben kizlar cok yoruldum nasil cozecem bu sorunu
Azad da bayılıyor köpeklere, kendi boyundan büyük köpekleri seviyor. Eşim de çok korkar o yüzden hayvan sahiplerinden ben rica edip sevdiriyorum köpekleriKızlar bugün instagrama ecenin videosunu koydum ya köpeği seviyordu o köpek 3 aylikmis çok tatlı cips yedi poşet parçasıni ağzına aldı sahibi büyük bir panikle çıkardı ağzından boğazına kaçar diye aynı bizim bebeler gibi ne bulursa ağzına alıyor çook guldum ecede nerede kopek gorse yanına gitti sevdi:))
Ben de biodermayı deneyeyim ama gıcığım o firmaya eski müvekkilimizdiBizde yağlanma yok canım ben şampuan olarak bioderma kullanıyorum ama benim saclarim çok çabuk yaglaniyor hele yazın bir kere terlemek yetiyor kışında bir gün sonra yaglaniyor bir yere gideceğim zaman duş almadan cikamiyorum
Canim benim bence hiccc mesajlasma yarin sakinceBir saattir mesajlasiyoruz sonuc ayni degisen hic birsey yok hayra alamet degil bu gidisat
Benim esimde köpekten korkar hatta geçen hafta abimi köpek isirmis Abim olayı anlatıyor eşim e sen ne yaptın ben olsam bayilirdim diyor:))Benimki de tuhaf, eskiden bi karış etek giyerdim sevgiliyken evlenince hepsi tatil kıyafeti oldu. Ha zaten yaşım başım geçti anne oldum falan ben de rahat etmem. Ama bazen suyunu çıkarıyorlar ya bizimki de tişörtlerde çatal görünmesine takmışbi de değişik yani şort giyerim yazın ama şorttan uzun etek giyemem:/ hepsi cins ya umarım bi orta yol bulursunuz
Azad da bayılıyor köpeklere, kendi boyundan büyük köpekleri seviyor. Eşim de çok korkar o yüzden hayvan sahiplerinden ben rica edip sevdiriyorum köpekleri
Ben de biodermayı deneyeyim ama gıcığım o firmaya eski müvekkilimizdioğlumun saçları aynı anlattığın gibi seninkiler gibi bir gün zor dayanıyor
Ben böyle konuşarak çok problemi kendi istediğim yönde cozdum canım ama daha önceleri inatlastigim kavga ettiğim çoğu konularda çözüme ulaşamadım sonuç küslük ve inada vardı bende bunu sonradan keşfettim ya varya eşim bunları bir okusa yandım benCanim benim bence hiccc mesajlasma yarin sakinceyazyagmuru nun dedigi gibi yap 2 kahve yap otur yanina tut elini sakince konus ozaman anlar ne hissettigini diye düşünüyorum hatta Yazyagmuru bunu yazinca dusundum bende hic bi isteğimi boyle tatlilikla konusmamisim ben böyle konusma dusuncesi bile insani yumuşatıyor bi dene istersen (bende denicem:))
Canım ya okadar haklısın ki ki kiyamam sana ınan ki herailede olan şeyler biz bile hala aynı sorunu yasiyoruz ilk evlendigimde sok olmustum ben napicam hergun ayni sorun tam cikarken kapida kavga makyaj sil ustunu degis surat bir karis eee simdi eşim 46 yaşında ben 41 dün aynı şeyler yüzünden sorun çıkardı gırgıra vuruyorum artık duymamazlıktan geliyorum en doğrusunu sen bilirsin eşinle sakince konuşmak gerek tam olarak ne istiyorCok dertliyim yinekis boyu icerde, iki cocuk ev isi yemek hastalik ugrasip durdum bazen dislerimi fircalayacak vaktim olmadi bazen ac uyudum bazen tonlarca is dururken belimin agrisindan yorgunluktan oldugum yerde uyuyakaldim aylardan sonra bir dugune gittim azicik bakim yaptim biraz ceki duzen verdim kendime diye kiyametler koptu. Esim biraz dindar makyaj yapmami istemiyor dar kisa giyinmemi istemiyor ayakkabimin topuguna bile karisiyor. Benim sacim acik pantolon tunik giyerim genelde bundan fazlasini istemiyorum. Bir yere cikacagimiz zaman tepeden tirnaga herseyim gozune batiyor bazen surati dusuyor bazen tartisiyoruz ben karsilik verince is hakaretlere kadar variyor. Bu arada cevremizde oturup kalkmamla agirbasliligimla takdir goren bir insanim defalarca kez ayri insanlar tarafindan dile getirilmistir ama bu esimin hic umrunda degil. Onlarin memnuniyeti degil benim asil olan diyor.Bu duruma katlanamiyorum artik, onun istedigi tarzi da istemiyorum napicam ben kizlar cok yoruldum nasil cozecem bu sorunu
Umutun saçlarda çok yağlı hatta benimki de ole ve suan kendim için Secret Age nin bi şampuanını kullanıyorum yağlanması ni geciktirdi bitkisel olduğu için umutunkinde de denicem sonuç alırsam haber veririmBenimki de tuhaf, eskiden bi karış etek giyerdim sevgiliyken evlenince hepsi tatil kıyafeti oldu. Ha zaten yaşım başım geçti anne oldum falan ben de rahat etmem. Ama bazen suyunu çıkarıyorlar ya bizimki de tişörtlerde çatal görünmesine takmışbi de değişik yani şort giyerim yazın ama şorttan uzun etek giyemem:/ hepsi cins ya umarım bi orta yol bulursunuz
Azad da bayılıyor köpeklere, kendi boyundan büyük köpekleri seviyor. Eşim de çok korkar o yüzden hayvan sahiplerinden ben rica edip sevdiriyorum köpekleri
Ben de biodermayı deneyeyim ama gıcığım o firmaya eski müvekkilimizdioğlumun saçları aynı anlattığın gibi seninkiler gibi bir gün zor dayanıyor
işte benim saclarim da aynı canım sönük duruyor hemen yaglaniyor Allahtan calismiyorum calissam hergun sacimi yikamam gerekecek gün aşırı yikiyorum bazen iki gün yikamiyorum gecen gün manava gitcem baktım aynaya yok dedim cikamam böyle hemen iki dk duş alıp gittim manava bile bazen bikiyorum vallahi@Apriori123 benim saçlarda öyle yazın heegün yıkarım kışın günaşırı geçen kuaföre dedim saçlarım çok sönük duruyo napıyım diye çok yıkıyosan olur dedi e yani dedim 3 gün yıkama dedi sokağa çıkmamam lazım onun için dedim sanki yağ sürmüşsün gibi olur yani kendi kendini beslermiş saç öyle falan iyiymiş bilemicem ne kadar doğru
Aynen yazın kolay oluyo da kışın soğukta işkenceişte benim saclarim da aynı canım sönük duruyor hemen yaglaniyor Allahtan calismiyorum calissam hergun sacimi yikamam gerekecek gün aşırı yikiyorum bazen iki gün yikamiyorum gecen gün manava gitcem baktım aynaya yok dedim cikamam böyle hemen iki dk duş alıp gittim manava bile bazen bikiyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?