2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bugün ece öğlen uyumadi dışarı çıktık sahilde cimlerde deli gibi koştu oynadı oradan avm ye gittik oyuncaklara bindi akşam eve geldik banyo yaptırdık ve saat 8 de bayıldı resmen bir kere uyandı emdi tekrar uyudu bende rahat rahat cayimi içtim çamaşır katladim yerleştirdim oh ne güzelmiş erken uyuması diye dusundum ama sonra çok özledim oturdum resimlerine baktım abileriyle birlikte oğlum anne ben gitcem opcem bir kez çok özledim dedi olmaz uyanır yarın opersin dedim vallahi delimiyiz neyiz anlamadım

Umutun saçlarda çok yağlı hatta benimki de ole ve suan kendim için Secret Age nin bi şampuanını kullanıyorum yağlanması ni geciktirdi bitkisel olduğu için umutunkinde de denicem sonuç alırsam haber veririm
Nerden alıyosun canım onu bende bakayım olmazsa

Aynen yazın kolay oluyo da kışın soğukta işkence
Evet canım zor oluyor birde yıkayıp dışarı çıkıyorum ondan sonra hasta oluyorum kardeşimin yağlı değil abimin değil annemin değil benim yağlı saclarim babaanemin halaminda yagliymis onlara cekmisim ben

Bizde aynıydık bugün selwaya gittik arabasını da almadık yürüdü koştu uyku hak getire tabi eve geldik 1.5 saat uyudu uyandı yemek falan sonra agoraya gittik ordada dolaştı pert sabaha kadar kalkmaz artık

Bizde aynıydık bugün selwaya gittik arabasını da almadık yürüdü koştu uyku hak getire tabi eve geldik 1.5 saat uyudu uyandı yemek falan sonra agoraya gittik ordada dolaştı pert sabaha kadar kalkmaz artık
Hava güzeldi güneşi kaçırmak istemedim uyutmadim o yüzden arabada da uyumadi yoruldu iyice aslında çocuklar enerjisini atamiyor o yüzden uyumuyorlar bu yaz bol bol cikartcam dışarı inşallah buraya park yapıldı yakın oraya goturcem

Nerden alıyosun canım onu bende bakayım olmazsa
canın telefonla direk firmadan siparis veriyoruz diğer ürünlerini dr kullanıyorum ben onlarlarla birlikte aldım internette de satışı var ama daha bahali telefon daha uygun geliyor sitesinden incele sonra telefondan istersin

Yarin bir dugunumuz daha var sen istiyorsun diye topuklu giymeyecegim ve makyajimi azaltacagim dedim eve geldi hic birsey yokmus gibi davraniyor ama ben cok mutsuzum.
E emiragam benimde umudum kalmadi nuh diyor peygamber demiyor ve her gecen gun biraz daha abartiyor
@oslew ben ne iplerin ucunu biraktim cahilligimden annemin cahilliginden.. simdi toparlamasi çok zor

Canım ben de genelde bu yolla isteklerime kavuşurum:)) Eşlerimiz okumasın bence de

Herkese Günaydın :)
Hasta hasta ise gidiyorum Heryerim agriyo. Yutkunamiyorum. Offfffff gidebilirsem bi ara doktora gidecem. Hiç ise gidesim yok yatsam ne güzel uyurum

Hasta hasta ise gidiyorum Heryerim agriyo. Yutkunamiyorum. Offfffff gidebilirsem bi ara doktora gidecem. Hiç ise gidesim yok yatsam ne güzel uyurum
cok geçmiş olsun canim icebilirsen bol bol ilik seyler icmeye calis bu kış hastaliklar geldimi gitmek bilmiyor biz 1 aydir atlatamadik dr ihmal etme canim inşallah biran once toparlarsin

@Akaibu ben oto koltuğu koala sefix 9-25 kg alıcam bugün baktım bikaç yerde en mantıklı ve uygun olan o @minnakkartal ınki de buydu sanırım indirimi takip edip nerde uygunsa ordan artık :)
biz pazar günü ilk kez kullandık canım mirakız sevdi çok şükür hiç kalkmak istemedi sadece kemer takınca biraz huysuzlandı ama tablet telefon unutturduk yalnız şöyle bi durum var sadece şoför koltuğunun arkasına bağlanıyo ya da eşim diğer tarafa bağlayamadı bilmiyorum

geçmiş olsun canım

@Akaibu ben oto koltuğu koala sefix 9-25 kg alıcam bugün baktım bikaç yerde en mantıklı ve uygun olan o @minnakkartal ınki de buydu sanırım indirimi takip edip nerde uygunsa ordan artık :)
Canım burda pek fırsatım olmadı araştırmaya ama konyada mağazalara baktığımızda yatış eğimi diğerlerine göre daha azdı kaolanın.
Kraft ona göre iki kat daha eğimliydi mesela. Değerlendirmek istersen diye söyleyeyim dedim.
Ben daha dönemedim yarın döncem o zaman bakcam inşallah

Selwa neresi canim
bu otobanda iki taraflı bi alışveriş yeri limontepe tarafında

bak şimdiii :) benimde sorarım dediğim adam yoktu mağazalarda da çok bilgili kimse olmuyo bu konuda bilmiyorum yani

bağlayamamıştır heralde saçma tek tarafa olması çünkü

bağlayamamıştır heralde saçma tek tarafa olması çünkü
belki geniş zamanda bakıcam dedi
bu arada mira sabah 9 da kalkıp gün boyu hiç uyumadı çocuklarlada epey yoruldu saat 6 da arabaya biner binmez uyudu koltuğu yatar konumda 2 saat uyudu rahat etti bence çünkü hiç kıpırdanmadı bile bir de mira pusette fln terletti bunda terleme olmadı

Geçmiş olsun canım rapor falan alsan dinlensen

bak şimdiii :) benimde sorarım dediğim adam yoktu mağazalarda da çok bilgili kimse olmuyo bu konuda bilmiyorum yani
orayı gormustum canım hatirladim ama gitmedim hiç

ya aslında çok fazla yatmıyo hiçbiri ama kaolanınki 10 derecelik eğimde duruyosa kraft 20 dereceydi. Çok farkeder mi o kadar bilmiyorum. Söyleyeyim dedim yine de söylemesemiydim acaba :))Mira rahat etmiş uyumuş gerçi. Kafası öne düşmedikten sonra sıkıntı olmaz heralde fiyatı daha uygun kaolanın.
Kafam çorba oldu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…