oh afiyet olsun gözün de aydın tabisiKızlar azad sebze çorbası içti
Hemen tarifi veriyorum.
Karnabahar
Brokoli
Havuç
Patates
Kabak
Hepsini haşlayıp blenderdan geçirdim. Bu azadın asla yemeyeceği kusacağı bi çorba. O yüzden azcık da labne peyniri kattım pek severek olmasa da kusmadan içti :))))
aynen benimde bakalım alırken hangisi denk gelirse :)ya aslında çok fazla yatmıyo hiçbiri ama kaolanınki 10 derecelik eğimde duruyosa kraft 20 dereceydi. Çok farkeder mi o kadar bilmiyorum. Söyleyeyim dedim yine de söylemesemiydim acaba :))Mira rahat etmiş uyumuş gerçi. Kafası öne düşmedikten sonra sıkıntı olmaz heralde fiyatı daha uygun kaolanın.
Kafam çorba oldu vallahi
Amin canım ya bizim durumları biliyorsun, ek gıdaya başladığından benti nerdeyse ilk kez kusmadan öğürmeden sebze çorbası içti :))) darısı başına olsunoh afiyet olsun gözün de aydın tabisi
sağol canım inşallahAmin canım ya bizim durumları biliyorsun, ek gıdaya başladığından benti nerdeyse ilk kez kusmadan öğürmeden sebze çorbası içti :))) darısı başına olsun
Çok geçmiş olsun canım, inşallah doktora gitmeye fırsatın olur da toparlarsin çabucak.Herkese Günaydın :)
Hasta hasta ise gidiyorum Heryerim agriyo. Yutkunamiyorum. Offfffff gidebilirsem bi ara doktora gidecem. Hiç ise gidesim yok yatsam ne güzel uyurum
Oh afiyet olsun:) Maşallah Azad'a. Bu güzel bir başlangıç olur inşallahKızlar azad sebze çorbası içti
Hemen tarifi veriyorum.
Karnabahar
Brokoli
Havuç
Patates
Kabak
Hepsini haşlayıp blenderdan geçirdim. Bu azadın asla yemeyeceği kusacağı bi çorba. O yüzden azcık da labne peyniri kattım pek severek olmasa da kusmadan içti :))))
Cok dertliyim yinekis boyu icerde, iki cocuk ev isi yemek hastalik ugrasip durdum bazen dislerimi fircalayacak vaktim olmadi bazen ac uyudum bazen tonlarca is dururken belimin agrisindan yorgunluktan oldugum yerde uyuyakaldim aylardan sonra bir dugune gittim azicik bakim yaptim biraz ceki duzen verdim kendime diye kiyametler koptu. Esim biraz dindar makyaj yapmami istemiyor dar kisa giyinmemi istemiyor ayakkabimin topuguna bile karisiyor. Benim sacim acik pantolon tunik giyerim genelde bundan fazlasini istemiyorum. Bir yere cikacagimiz zaman tepeden tirnaga herseyim gozune batiyor bazen surati dusuyor bazen tartisiyoruz ben karsilik verince is hakaretlere kadar variyor. Bu arada cevremizde oturup kalkmamla agirbasliligimla takdir goren bir insanim defalarca kez ayri insanlar tarafindan dile getirilmistir ama bu esimin hic umrunda degil. Onlarin memnuniyeti degil benim asil olan diyor.Bu duruma katlanamiyorum artik, onun istedigi tarzi da istemiyorum napicam ben kizlar cok yoruldum nasil cozecem bu sorunu
İnşallah canım ya gem şaşırdım hem Mutlu oldumÇok geçmiş olsun canım, inşallah doktora gitmeye fırsatın olur da toparlarsin çabucak.
Oh afiyet olsun:) Maşallah Azad'a. Bu güzel bir başlangıç olur inşallah
Bizim kültürümüz ayni canim, annesi kardesi falan benden daha rahattir hatta, kp ile esimin bakis acilari cok farkli. Kendimi ovuyo gibi oluyorum ama inan cevremizde agirbasliligimla bilinirim yani onun ailesine gore aciklik orda dursun takdir goruyorum. Evlenmeden once daha rahattim mini etekler askililar falan giymesemde kimse kolu kisa yakasi acik popon kapali olsun diye baski yapmadi. Kp kesinlikle karismaz yani bende esim icin bir miktar kapandim ama o asiriya kaciyor sadece kapanmada degil herseye takilmaya başladı gecen bir magazaya kendi nomu biraktim diye de tartistik. Dun ya beni zorla tessettur icin, kapanayim yada beni rahat birak dedim. Inan bunaldim artik cok mutsuzumYazdığın çoğu şey çok tanıdık geldi bana biliyor musun
Benim eşimde böyle sayılır.. Sadece çok baskıcı tutumu yok.. Tunik olmasa bile, popo illa kapalı olucak.. Kolsuz giymek yok, ne günlük olarak ne tatilde.. Dolayısıyla bikini, mayoda yok.. Yazın kısa kol giyerkende illa belli bir miktar uzunlukta olucak o kol boyu.. Etek zaten giymiyorum.. Elbise boyuna dikkat etmek koşuluyla sadece özel günlerde.. Yakada ölçüde olucak, dar olmayacak.. Makyaja, ojeye karışmaz.. Ama önceden sarıydı mesela saçlarım,hatta eşimle de sarıylen tanıştık.. Üstelik kendide çok yakıştırıyor ve seviyor.. Ama dikkat çektiği ve yakıştığı için şimdi istiyorum,izin vermiyor..
Falan filan.. Ay yazarken bile bunaldım bir anama alıştım ben.. Bazılarını da baştan kabul ettim zaten.. Baskıcılığı beni bunaltcak kadar olmadığı için daha daralmadım ama çok baskıcı olursa eminim bende bunalırım.. Zaten şu an birçok "beni ben yapan şeyden" onun için fedakarlık yapmış durumdayım..
Fakat benim eşimin yetişme tarzı, ortamından dolayı bu tutumu.. Annesi,ablası,yengesi hepsi kapalı.. Aile bireyleri hep kapalı.. Bizim aile ise aksine hepsi açıkyani o yüzden.. İnsan nasıl yetiştiyse, nasıl gördüyse onu sürdürmek istiyor..
Koca da baktı iki çocukla hala taş gibi hatunsun kıskançlığın dibine vurmuş :))))) takmayarak tartışmayarak sallamayarak bildiğini okuyarak devam et bir süre. Benimki de bi eteğim yüzünden kriz çıkarmıştı ilk evlendiğimizde ben de sinirlenip gözünün önünde eteği parçalamıştım ve suratına atmıştım. Sonra alışverişe gidip benim istediğim şeyleri alıp gelmiştik :))) sonra baktık onun ablaları falan bana kıyafet alırken benim tarzımı bildikleri için kısa etek ip askılı elbise falan alıyor artık o da kabullendi. Ama benim eskiden kalan çoookkk kısa eteklerim vardı ki artık çocuklu bi kadın olarak ben de öyle giyilemem.Bizim kültürümüz ayni canim, annesi kardesi falan benden daha rahattir hatta, kp ile esimin bakis acilari cok farkli. Kendimi ovuyo gibi oluyorum ama inan cevremizde agirbasliligimla bilinirim yani onun ailesine gore aciklik orda dursun takdir goruyorum. Evlenmeden once daha rahattim mini etekler askililar falan giymesemde kimse kolu kisa yakasi acik popon kapali olsun diye baski yapmadi. Kp kesinlikle karismaz yani bende esim icin bir miktar kapandim ama o asiriya kaciyor sadece kapanmada degil herseye takilmaya başladı gecen bir magazaya kendi nomu biraktim diye de tartistik. Dun ya beni zorla tessettur icin, kapanayim yada beni rahat birak dedim. Inan bunaldim artik cok mutsuzum
Hahahaaa guldurdun beni :)) son cumleni tutuyorum aklimdaKoca da baktı iki çocukla hala taş gibi hatunsun kıskançlığın dibine vurmuş :))))) takmayarak tartışmayarak sallamayarak bildiğini okuyarak devam et bir süre. Benimki de bi eteğim yüzünden kriz çıkarmıştı ilk evlendiğimizde ben de sinirlenip gözünün önünde eteği parçalamıştım ve suratına atmıştım. Sonra alışverişe gidip benim istediğim şeyleri alıp gelmiştik :))) sonra baktık onun ablaları falan bana kıyafet alırken benim tarzımı bildikleri için kısa etek ip askılı elbise falan alıyor artık o da kabullendi. Ama benim eskiden kalan çoookkk kısa eteklerim vardı ki artık çocuklu bi kadın olarak ben de öyle giyilemem.
sen benim gibi yapma da tabi çok da sallama, söyleyince de tabii kıskanıyorsun benim gibi eşim var ya elinden gelse akvaryumda besleyeceksin de dalga geç belki saçmaladığının farkına varır :)))
benimde haftasonu yoğun geçti hafta içi çalışıyorum zaten pek bişi yapamıyorum bu haftasonuda uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaşlarımızla görüşelim diyoruz ama bi taraftan evimde dünya kadar işim var ama içimde en ufak istek yok bakalım ne yapıcamBu hafta yogunum kızlar yarın gorumcemin oğlu askere gidiyor odaya gitcez çok ani oldu gitmesi perşembe yemekli misafirim var çarşamba günü temizlik yapcam cuma günü büyük gorumceme gitcem ve hafta sonu olacak tatilde bitiyor
Benim esimde çok belli etmez ama bazen sinyal veriyor anlıyorum benimde hoşuma gidiyor tabi kıskançlığın boyutunu abartmadiklari surece güzel abarttiklarinda işte can sıkıcı bir hal aliyoray bende eşime dedim ki üniversitenin fotoğrafçısı çocukla konuştum bana bi öğlen makinenin detaylarını anlatacak bir iki gün yarım saat çekim yapsak şimdikinden daha ii kullanırsın en azından dedi dedim
bu çocuk kaç yaşında diyo 24 dedim bence o çocuk diil dedi hayatım sen 34 olduğuna göre bana göre çocuk dedim kadın fotocu yok mu diyo hala çok uzun zaman sonra ilk kez kıskandı beni ne yalan diyim hoşuma gitti çok belli etmez genelde ki ben zaten hoşuna giden gitmeyen bildiğimden uyumlu davranırım
sonuç bişi demedi ama fotoğraf makinesini iş yerine getirirken bi danışıcam tekrar eğer olmaz derse beni kursa gönderir artık
Zaten bu ev işi o kadar nankör ki yap yine aynı hele ki çocuklu evde bende çarşamba temizlik yapcam inşallah perşembeye kadar temiz kalır:))benimde haftasonu yoğun geçti hafta içi çalışıyorum zaten pek bişi yapamıyorum bu haftasonuda uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaşlarımızla görüşelim diyoruz ama bi taraftan evimde dünya kadar işim var ama içimde en ufak istek yok bakalım ne yapıcam
canım bencede biraz umursamaz gmrünmeye çalış. Mesele büyüyünce iyice beyinlerinde yer ediyo daha çok dikkat ediyolar tik haline geliyo bi süre sonra heralde.Bizim kültürümüz ayni canim, annesi kardesi falan benden daha rahattir hatta, kp ile esimin bakis acilari cok farkli. Kendimi ovuyo gibi oluyorum ama inan cevremizde agirbasliligimla bilinirim yani onun ailesine gore aciklik orda dursun takdir goruyorum. Evlenmeden once daha rahattim mini etekler askililar falan giymesemde kimse kolu kisa yakasi acik popon kapali olsun diye baski yapmadi. Kp kesinlikle karismaz yani bende esim icin bir miktar kapandim ama o asiriya kaciyor sadece kapanmada degil herseye takilmaya başladı gecen bir magazaya kendi nomu biraktim diye de tartistik. Dun ya beni zorla tessettur icin, kapanayim yada beni rahat birak dedim. Inan bunaldim artik cok mutsuzum
Onu da denedim canim umursamadim ama onun istedigi gibi de yapmadim yine sorun çıktı. Tepkimi koymam lazim aslinda ben alttan aldikca sürüp gidecek ki bu kez gercekten canim cok sıkıldı dunden beri kac kez agladim. Bayagi da icimi döktüm mesajla geri adim atmadi ama en azindan sacmaliklarini savunmayi bıraktı.canım bencede biraz umursamaz gmrünmeye çalış. Mesele büyüyünce iyice beyinlerinde yer ediyo daha çok dikkat ediyolar tik haline geliyo bi süre sonra heralde.
Bizde çok tartıştık bu meselelerden herkes gibi. Ki ben de kapalı değilim ama giydiğim en fazla kısa kollu etek giymem zaten. Bi düğün falna olursa sıfır kollu giyerim ve onda bile rahat edemem alışkın olmayınca. Hatta gökçenin doğum gününde giydiğim elbisenin kolu sıfır kolluydu face e koydum diye bi ton laf etti. şu güzel günde keyfimi kaçırma dedim dinlemedim sustu sonra mecbur.
Sen umursamazsan o da çok dikkat etmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?