Ne tatli oluyordur yarim agizla konusurken :))Gökçeyi emzirirken eğer etrafta biri varsa sürekli göğsümü gösterip meme bak meme diyip duruyo. Tabi bunu derken dişleriyle sıkıştırıp yarım ağızla diyo.
Ananem iyiki annenin bi memesi varmış diyip duruyo
Dayımın babamın yanında durduk yere gelip anne meme diyip duruyo.Rezil etti beni kaç gündür. Hiç böyle demezdi
anladım canım inşallah çözüm bulursunuzOnu da denedim canim umursamadim ama onun istedigi gibi de yapmadim yine sorun çıktı. Tepkimi koymam lazim aslinda ben alttan aldikca sürüp gidecek ki bu kez gercekten canim cok sıkıldı dunden beri kac kez agladim. Bayagi da icimi döktüm mesajla geri adim atmadi ama en azindan sacmaliklarini savunmayi bıraktı.
hıı sorma:) sıkıştırdığı benim göğsüm olunca acıdan pek göremiyorum onu :))Ne tatli oluyordur yarim agizla konusurken :))
Sende haklisinanladım canım inşallah çözüm bulursunuz
hıı sorma:) sıkıştırdığı benim göğsüm olunca acıdan pek göremiyorum onu :))
cok geçmiş olsun canim icebilirsen bol bol ilik seyler icmeye calis bu kış hastaliklar geldimi gitmek bilmiyor biz 1 aydir atlatamadik dr ihmal etme canim inşallah biran once toparlarsin
biz pazar günü ilk kez kullandık canım mirakız sevdi çok şükür hiç kalkmak istemedi sadece kemer takınca biraz huysuzlandı ama tablet telefon unutturduk yalnız şöyle bi durum var sadece şoför koltuğunun arkasına bağlanıyo ya da eşim diğer tarafa bağlayamadı bilmiyorum
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım rapor falan alsan dinlensen
orayı gormustum canım hatirladim ama gitmedim hiç
Sağolun kızlar Heryerim agriyo hala ağrı kesici içtim. Doktora gidemedim ama yarın için izin aldım. Yarın direksiyon dersim var. Direksiyon dersinden sonra bi doktora gidicem sonrada gökçeyi götürcem doktora. 10 gundur burnu akiyo geçmedi bi türlü. Akşamları horluyo ve biberonla mama falan icemiyor burnu tıkalı olduğu için. Rapor alırım almasına da işyerinde zaten iki kişi izinli bende rapor alırsam iki arkadaş yalnız kalır. Çok kötü olursam alırım rapor.Çok geçmiş olsun canım, inşallah doktora gitmeye fırsatın olur da toparlarsin çabucak.
Oh afiyet olsun:) Maşallah Azad'a. Bu güzel bir başlangıç olur inşallah
Aaa geçmiş olsun yeni gördüm. Azad be ben de bir ay hastaydık. İki kez grip oldukSağolun kızlar Heryerim agriyo hala ağrı kesici içtim. Doktora gidemedim ama yarın için izin aldım. Yarın direksiyon dersim var. Direksiyon dersinden sonra bi doktora gidicem sonrada gökçeyi götürcem doktora. 10 gundur burnu akiyo geçmedi bi türlü. Akşamları horluyo ve biberonla mama falan icemiyor burnu tıkalı olduğu için. Rapor alırım almasına da işyerinde zaten iki kişi izinli bende rapor alırsam iki arkadaş yalnız kalır. Çok kötü olursam alırım rapor.
Bugun bzde arabayi indrmedik bagajdan yurusunde yorulsun diye. Ama on adim gdiyo snra geri donup gdiyo elini tuttrmuyo kafasina gore takiliyo denizi gordu deniz diye bagrdi.esim evden ckarken soylemistm aklinda tutmus dedi. Markete grdm sut almaya sut reyonunda sut kutularnin uzerindeki ineklere bagriyo enek enek diye cok sasrdim nasil tutmus aklinda. Yaza umarim elimzden tutrlar yururken:)Araba almadan Azadla biraz uzun mesafe yol yaptık. Parkta salıncağın kaydırağın yüzüne bakmadı. Deli danalar gibi koştu yürüdü. Elimi tutmamak, kedilerin peşinden koşmak için ve oyuncak dükkanlarının önünde çirkef gibi kendini yerlere attı, o yol bana zehir olduyazık evde Nasıl sıkılıyorsa dışarı çıkınca ipinden boşalmış gibiydi yavrum
cok gecmis olsun cnmSağolun kızlar Heryerim agriyo hala ağrı kesici içtim. Doktora gidemedim ama yarın için izin aldım. Yarın direksiyon dersim var. Direksiyon dersinden sonra bi doktora gidicem sonrada gökçeyi götürcem doktora. 10 gundur burnu akiyo geçmedi bi türlü. Akşamları horluyo ve biberonla mama falan icemiyor burnu tıkalı olduğu için. Rapor alırım almasına da işyerinde zaten iki kişi izinli bende rapor alırsam iki arkadaş yalnız kalır. Çok kötü olursam alırım rapor.
annesinin yerinde olmak istemezdim :)) cok bozulurdum:)bugün ofise arkadaşımın kızı geldi 5 yaşında saçları uzun anneside bak ablanında uzun dedi aynı prensesler gibi sonra bende dedim ki ama prenseslerin saçı sarı olur seninki gibi oda hayır pamuk prensesin saçı siyah dedi anneside sordu burda pamuk prenses kim oda beni gösterdi sonrada annesine sönüp üzgünüm anne ama konuyu sen açtın ve benim dürüst olmam gerekir dedi benim çok hoşuma gitti ama annesini bilemem
Aaa geçmiş olsun yeni gördüm. Azad be ben de bir ay hastaydık. İki kez grip oldukinşallah çabuk atlatırsınız. Bi de anne de hasta olunca hasta bebekler iyice sefil oluyor ya bize izin alıp eşim bakmıştı
Sağolun kızlar gökçenin sadece burnu akıyor onun dışında nadir de olsa öksürüyor ama bu türlü geçmeyince bi doktora götürmekte fayda var diye düşündüm. Cidden şuaralar hastalık geldimi gitmiyorBugun bzde arabayi indrmedik bagajdan yurusunde yorulsun diye. Ama on adim gdiyo snra geri donup gdiyo elini tuttrmuyo kafasina gore takiliyo denizi gordu deniz diye bagrdi.esim evden ckarken soylemistm aklinda tutmus dedi. Markete grdm sut almaya sut reyonunda sut kutularnin uzerindeki ineklere bagriyo enek enek diye cok sasrdim nasil tutmus aklinda. Yaza umarim elimzden tutrlar yururken:)
cok gecmis olsun cnm
ben fena bozulurdum. Cimcime o da çok bilmiş baya. Ay bizimkiler nasıl olcaklar acaba. Kuzenimin kızını gördükle iyice meraklanıyorumbugün ofise arkadaşımın kızı geldi 5 yaşında saçları uzun anneside bak ablanında uzun dedi aynı prensesler gibi sonra bende dedim ki ama prenseslerin saçı sarı olur seninki gibi oda hayır pamuk prensesin saçı siyah dedi anneside sordu burda pamuk prenses kim oda beni gösterdi sonrada annesine sönüp üzgünüm anne ama konuyu sen açtın ve benim dürüst olmam gerekir dedi benim çok hoşuma gitti ama annesini bilemem
bu konuda bitecek çok şükür ama başka ne çoraplar örecekler acaba başımıza :)@Akaibu Canım o durumları en iyi bilenlerden biri benim heralde. Kerem alp çook uzun zamandır beni hep zor durumda birakiyor. Alıştım artık. İlk başta çok cekiniyordum utanıyordum. Demekki alisiyor insan:)) Annemlerdeydim ben de dün geldik eve. En son huyu da anne meme dedikten sonra elimi çabuk tutmazsam avazı çıktığı kadar memeeeeee diye bağırıyor:)) Aşağı yukarı 4 ay kaldı 2 yaşa. Zaman geçiyor. Saltanatlari bitecek az kaldı
gökçe de öyle. Arabayı her seferinde bir ümit alıyoruz biraz durursa diye maksimum 15 dk. Arabada ayağa kalkmaya çalışmalar indirin diye kendini yırtmalar.Araba almadan Azadla biraz uzun mesafe yol yaptık. Parkta salıncağın kaydırağın yüzüne bakmadı. Deli danalar gibi koştu yürüdü. Elimi tutmamak, kedilerin peşinden koşmak için ve oyuncak dükkanlarının önünde çirkef gibi kendini yerlere attı, o yol bana zehir olduyazık evde Nasıl sıkılıyorsa dışarı çıkınca ipinden boşalmış gibiydi yavrum
Geçmiş olsun canım.Sağolun kızlar gökçenin sadece burnu akıyor onun dışında nadir de olsa öksürüyor ama bu türlü geçmeyince bi doktora götürmekte fayda var diye düşündüm. Cidden şuaralar hastalık geldimi gitmiyor
gokceyede sanada geçmiş olsun canım yine salgın mi var ne cevremdekilerde hep hasta.Sağolun kızlar gökçenin sadece burnu akıyor onun dışında nadir de olsa öksürüyor ama bu türlü geçmeyince bi doktora götürmekte fayda var diye düşündüm. Cidden şuaralar hastalık geldimi gitmiyor
Araba almadan Azadla biraz uzun mesafe yol yaptık. Parkta salıncağın kaydırağın yüzüne bakmadı. Deli danalar gibi koştu yürüdü. Elimi tutmamak, kedilerin peşinden koşmak için ve oyuncak dükkanlarının önünde çirkef gibi kendini yerlere attı, o yol bana zehir olduyazık evde Nasıl sıkılıyorsa dışarı çıkınca ipinden boşalmış gibiydi yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?