2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne tatli oluyordur yarim agizla konusurken :))

anladım canım inşallah çözüm bulursunuz

Ne tatli oluyordur yarim agizla konusurken :))
hıı sorma:) sıkıştırdığı benim göğsüm olunca acıdan pek göremiyorum onu :))

bugün ofise arkadaşımın kızı geldi 5 yaşında saçları uzun anneside bak ablanında uzun dedi aynı prensesler gibi sonra bende dedim ki ama prenseslerin saçı sarı olur seninki gibi oda hayır pamuk prensesin saçı siyah dedi anneside sordu burda pamuk prenses kim oda beni gösterdi sonrada annesine sönüp üzgünüm anne ama konuyu sen açtın ve benim dürüst olmam gerekir dedi benim çok hoşuma gitti ama annesini bilemem

@Akaibu Canım o durumları en iyi bilenlerden biri benim heralde. Kerem alp çook uzun zamandır beni hep zor durumda birakiyor. Alıştım artık. İlk başta çok cekiniyordum utanıyordum. Demekki alisiyor insan:)) Annemlerdeydim ben de dün geldik eve. En son huyu da anne meme dedikten sonra elimi çabuk tutmazsam avazı çıktığı kadar memeeeeee diye bağırıyor:)) Aşağı yukarı 4 ay kaldı 2 yaşa. Zaman geçiyor. Saltanatlari bitecek az kaldı

Araba almadan Azadla biraz uzun mesafe yol yaptık. Parkta salıncağın kaydırağın yüzüne bakmadı. Deli danalar gibi koştu yürüdü. Elimi tutmamak, kedilerin peşinden koşmak için ve oyuncak dükkanlarının önünde çirkef gibi kendini yerlere attı, o yol bana zehir oldu yazık evde Nasıl sıkılıyorsa dışarı çıkınca ipinden boşalmış gibiydi yavrum

cok geçmiş olsun canim icebilirsen bol bol ilik seyler icmeye calis bu kış hastaliklar geldimi gitmek bilmiyor biz 1 aydir atlatamadik dr ihmal etme canim inşallah biran once toparlarsin

Geçmiş olsun canım rapor falan alsan dinlensen
orayı gormustum canım hatirladim ama gitmedim hiç

Çok geçmiş olsun canım, inşallah doktora gitmeye fırsatın olur da toparlarsin çabucak.

Oh afiyet olsun:) Maşallah Azad'a. Bu güzel bir başlangıç olur inşallah
Sağolun kızlar Heryerim agriyo hala ağrı kesici içtim. Doktora gidemedim ama yarın için izin aldım. Yarın direksiyon dersim var. Direksiyon dersinden sonra bi doktora gidicem sonrada gökçeyi götürcem doktora. 10 gundur burnu akiyo geçmedi bi türlü. Akşamları horluyo ve biberonla mama falan icemiyor burnu tıkalı olduğu için. Rapor alırım almasına da işyerinde zaten iki kişi izinli bende rapor alırsam iki arkadaş yalnız kalır. Çok kötü olursam alırım rapor.

Aaa geçmiş olsun yeni gördüm. Azad be ben de bir ay hastaydık. İki kez grip olduk inşallah çabuk atlatırsınız. Bi de anne de hasta olunca hasta bebekler iyice sefil oluyor ya bize izin alıp eşim bakmıştı

Bugun bzde arabayi indrmedik bagajdan yurusunde yorulsun diye. Ama on adim gdiyo snra geri donup gdiyo elini tuttrmuyo kafasina gore takiliyo denizi gordu deniz diye bagrdi.esim evden ckarken soylemistm aklinda tutmus dedi. Markete grdm sut almaya sut reyonunda sut kutularnin uzerindeki ineklere bagriyo enek enek diye cok sasrdim nasil tutmus aklinda. Yaza umarim elimzden tutrlar yururken:)
cok gecmis olsun cnm

annesinin yerinde olmak istemezdim :)) cok bozulurdum:)

Sağolun kızlar gökçenin sadece burnu akıyor onun dışında nadir de olsa öksürüyor ama bu türlü geçmeyince bi doktora götürmekte fayda var diye düşündüm. Cidden şuaralar hastalık geldimi gitmiyor

ben fena bozulurdum. Cimcime o da çok bilmiş baya. Ay bizimkiler nasıl olcaklar acaba. Kuzenimin kızını gördükle iyice meraklanıyorum

bu konuda bitecek çok şükür ama başka ne çoraplar örecekler acaba başımıza :)

gökçe de öyle. Arabayı her seferinde bir ümit alıyoruz biraz durursa diye maksimum 15 dk. Arabada ayağa kalkmaya çalışmalar indirin diye kendini yırtmalar.
İndirince de aynen dediğin gibi ipini koparmış gibi ordan oraya bi de bağıra çağıra yürüyüp duruyo

Geçmiş olsun canım.
Annemde bir haftadır öyle ne hasta gibi ne sağlam gibi. Gökçeye bulaşırsa diye sevemedi bile doğru düzgün kadın

gokceyede sanada geçmiş olsun canım yine salgın mi var ne cevremdekilerde hep hasta.

O sesi seyrediyomusunuz kızlar. Bu sene hadisenin kazanmasını çok istiyorum yazık yaa hiç daha kazanamadi. Tek yarismacisi kaldı inşallah kazanıp bu sene birinci hadise olur.

Iyi geceler kizlaar . Yazamasam da okuyorum. Hasta olan anne vebkuzulara cok gecmis olsun. Bende yaklaşık 2 aydır gecmeyen oksuruk var şükür azaldi. Kizimda bazen öksüruyor sma hasta gibi de degil. Bu yari yil tatilinde o kapı senin bu kapi benim gezdim. 1 haftadir surekli gezmelerdeyim. Yarin yine öğle yemegine gidecem akrabamiza. Bizden haberler boyle.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakin. Beni de unutmayin fazla giremiyorum diye. Opuldunuz

Yalnız çok güldüm kullandığın tabirlere

367433798. Kez ağzına emziği vermeye çalıştım almadı. Yatarakta emzirmeyecekmişim. İlle oturcam. Sabrımın son demlerindeyim resmen gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…