2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun canım.
Annemde bir haftadır öyle ne hasta gibi ne sağlam gibi. Gökçeye bulaşırsa diye sevemedi bile doğru düzgün kadın

gokceyede sanada geçmiş olsun canım yine salgın mi var ne cevremdekilerde hep hasta.
Sağolun kızlar. Bütün gece öksürükten Öğürmekten uyumadi gökçe iki kezde kustu ve balgam cikardi. Birazdan doktora götürücez.

Çok uykum var :/ eşim kahvaltı hazırlama yat uyu dedi ama gökçe uyumadi kalktım. Neyseki gece bi süre eşim baktı gökçeye ben uyudum. Buna rağmen çok uykusuzum.

GeçmişOTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 44960170, member: 615470"]Çok uykum var :/ eşim kahvaltı hazırlama yat uyu dedi ama gökçe uyumadi kalktım. Neyseki gece bi süre eşim baktı gökçeye ben uyudum. Buna rağmen çok uykusuzum.[/QUOTE]Geçmiş olsun canım
Gec

Çok uykum var :/ eşim kahvaltı hazırlama yat uyu dedi ama gökçe uyumadi kalktım. Neyseki gece bi süre eşim baktı gökçeye ben uyudum. Buna rağmen çok uykusuzum.
Geçmiş olsun canım. Bende bu gece hiic uyumadim elif aksam yemek yemeyince ac uyudu. Sabaha kadar emdi 20 kere kalkmistir

Geçmiş olsun canım. Bende bu gece hiic uyumadim elif aksam yemek yemeyince ac uyudu. Sabaha kadar emdi 20 kere kalkmistir
Uykusuzluk kötü gerçekten allahtan bugün için izin almıştım. Sabah erkenden gökçeyi doktora götürdük doktor bişeyi yok dedi. Ciğerler temiz geniz akıntısı yok. Eeeee nie böyle bu çocuk. Aferin verdi bide burun tıkanıklığı için sprey. İki güne duzelmezse getirin bi film çekelim dedi. İnşallah düzelir de radyasyon almaz minikim.

geçmiş olsun canım hemencicik toparlanırsınız inş ikinizde

Cok gecmis olsun canim. Alerjisi falan mi var acaba gokcemin

Geçmiş olsun canım filme gerek kalmadan geçer inşallah

Kizlar aksam bi akrabamizin dugunundeydik esimi gormeniz lazimdi dibimden ayrilmadi cikista yemege goturdu falan, sabrimin tasmasi ise yaramis yani
Kızım ig de fotonu gördüm asıl sen bergüzar korele benziyorsun :))) ben oksam ben de ayrılmazdım dibinden

Ay benim kocamda kiloma taktı daha iki gün önce koşu bandına çıkıp günde 15 dk yuruyus yap dedi bana vaktim olmuyor dedim bugünde tepeden tırnağa baktı iki kez zayiflamissin sen aşkım dedi delimidir nedir azıcık kilo alşam hemen kilo aldin dikkat et diyor yerken gozumun içine bakıyor

Senin gibi bir kadina

Senin gibi bir kadina
Evlendigimizde 56 kiloydum bana sakin kilo alma ben zayifim sende zayıf ol dedi e haliyle hamilelikler falan ben şimdi 63 kiloyum eceden önce 59 kiloydum o yine 59 civarı olmamı istiyor ben de istiyorum ama kışın alıyorum kilo ne yapayım bende ona dökülen saçlarını hatirlatiyorum

ahaha çok güldüm yahu ama sen çok taşsın yahu bence bu da başka bir kıskançlık türü

ahaha çok güldüm yahu ama sen çok taşsın yahu bence bu da başka bir kıskançlık türü
Sağol canım ya sahiden göbek te sıkıntı var benim gobegimi eritsem biraz iyi olacak gıcık oluyorum ben onun kadar takmiyorum kilomu bazen diyorum seyit efendi lokmalarimi sayiyorsun diye( kemal sunalin kapıcılar kralı diye filmi varya seyit onun gibi)ama saçlarını söyleyince ya çok döküldü demi alnim bayağı açıldı dedi kuaföre gittiğinde konuşmuş kuaforiyle sonra bana geldi mehmet abiyle konuştuk saç ektircem diyor soyledigime pişman oldum yahu hem masraf hem ne gerek var yapmacık yapmacık

benim sıkıntı da göbek de neyse biz veririz doğal yolla ama eşin sahi yapar mı öyle bişi yahu bence bi daha takılma diye demiştir

Kızlar oğlum ana sınıfına giderken öğretmen a4 e boyayla el izini yaptırmış altına şu yazıyı yazmış ki ben oğlum bana verdiğinde aglamistim sakliyorum şimdi elime geldi paylaşmak istedim
Canım anneciğim: işte sana evin her kosesinde mobilyalarda,duvarlarda, aynada,camda,sehpada hergun temizlemekten biktigin kirli parmak izlerim.
Şimdi 6 yaşındayım.Gün geçtikçe buyuyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor. Onun için sana büyüdüğüm zaman ozleyecegin küçücük sevimli ellerimin izlerini bir ani olarak hediye ediyorum. Seni çok seviyorum.
Çok duygulandim yine birde o günden sonra el izlerine hiç kizmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…