2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar oetsgl in ikizlerinin kalbi durmuş kahroldum yaa ne çetinmiş imtihanı Allah sabırlar versin

Arkadaslar bebek dostu otel öneren kim yaa @hiraysen miydi @Apriori123 sen miydin :))) hangi oteldi ni bakıyım diyorum yaz için
Biz aska lara diye bi otelden rezervasyon yaptırdık zaten çocuk oyun alanlarına tav olduk, kendimiz için hiçbi özelliğe bakmadık :))) geçen sene Alanya'ya gitmiştik azura deluxe o da iyiydi, yeni ve temizdi. Ama sanki bu yıl gideceğimiz daha büyük ve daha janjanlı

Arkadaslar bebek dostu otel öneren kim yaa @hiraysen miydi @Apriori123 sen miydin :))) hangi oteldi ni bakıyım diyorum yaz için
Bodrumda voyage dan cok memnun kaldik. Antalyada kamelya world selin den cok memnun kaldik.
Didimde venosa beach resort
Oludenizde lykia world
Busenede antalya kamelyayi tercih ettik cnku tam bi aile ve cocuk dostu biyer hergun hira kdr cocklar icin aktiviteler var yemekleri harika odalari cok iyi cocuklar icn hersey var uc hotelden olusuyo koskocaman zaten

Evt bakmistm buraya guzele benziyo ins eglenir benm damat:)

Onu hirayada yapmistik 6 ayda sakliyorm:)

Buhafta kuafre gdip kaslarmi incelltricem biraz cok kalin guzel durmuyo bence baslarm modasina kalin modaymis diye erkek gbi geziyorum.saclarmida kestircem boyatcam ama ayni gun boyatamam hira durmaz degisiklik yapmam lazm cok skldim bu halmden.

Canım sen onermistin ya biz de aynı otele karar verdik. Temmuzda gidicez 5 gün. Maddi olarak ancak 5 güne yetebilicez:)) Ne kadar pahalı yaa şu oteller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…