Ben vazgecirdim biraz ya komik olursa falan dedim sahi komik olurmu acaba dedi vallahi bonus olursun dedim korktu biraz:))benim sıkıntı da göbek de neyse biz veririz doğal yolla ama eşin sahi yapar mı öyle bişi yahu bence bi daha takılma diye demiştir
Bonuslara laf yok biz ailecek bonusuz:)))))Ben vazgecirdim biraz ya komik olursa falan dedim sahi komik olurmu acaba dedi vallahi bonus olursun dedim korktu biraz:))
Offff allahım ne büyük acı yarabbiKızlar oetsgl in ikizlerinin kalbi durmuş kahroldum yaa ne çetinmiş imtihanı Allah sabırlar versin
Allah sabrini verir insallah cok üzüldüm bendeKızlar oetsgl in ikizlerinin kalbi durmuş kahroldum yaa ne çetinmiş imtihanı Allah sabırlar versin
rabbim sabrını versin inşallah yeniden ve sağlıklı bir süreçle anne olması nasip olsunKızlar oetsgl in ikizlerinin kalbi durmuş kahroldum yaa ne çetinmiş imtihanı Allah sabırlar versin
Hahahaaa unutmamis yavalla supersin canim
Kızlar oetsgl in ikizlerinin kalbi durmuş kahroldum yaa ne çetinmiş imtihanı Allah sabırlar versin
Niye goremedin kiBen hâlâ göremedim ama.. Uuufffff
Yaaaa ne diyosuuuuuunhamile miydi ben o kısmı da atlamışım gerçi ama..
Biz aska lara diye bi otelden rezervasyon yaptırdık zaten çocuk oyun alanlarına tav olduk, kendimiz için hiçbi özelliğe bakmadık :))) geçen sene Alanya'ya gitmiştik azura deluxe o da iyiydi, yeni ve temizdi. Ama sanki bu yıl gideceğimiz daha büyük ve daha janjanlıArkadaslar bebek dostu otel öneren kim yaa @hiraysen miydi @Apriori123 sen miydin :))) hangi oteldi ni bakıyım diyorum yaz için
Allah sabır versin inşallah yeniden hamile kalıp kucağına alır bebisiniKızlar oetsgl in ikizlerinin kalbi durmuş kahroldum yaa ne çetinmiş imtihanı Allah sabırlar versin
yok tatlım doğuştan olanlara lafım yok ece de bonus sonradan olursa komik olur hemde kelken:)))Bonuslara laf yok biz ailecek bonusuz:)))))
Bodrumda voyage dan cok memnun kaldik. Antalyada kamelya world selin den cok memnun kaldik.Arkadaslar bebek dostu otel öneren kim yaa @hiraysen miydi @Apriori123 sen miydin :))) hangi oteldi ni bakıyım diyorum yaz için
Evt bakmistm buraya guzele benziyo ins eglenir benm damat:)Biz aska lara diye bi otelden rezervasyon yaptırdık zaten çocuk oyun alanlarına tav olduk, kendimiz için hiçbi özelliğe bakmadık :))) geçen sene Alanya'ya gitmiştik azura deluxe o da iyiydi, yeni ve temizdi. Ama sanki bu yıl gideceğimiz daha büyük ve daha janjanlı
Cok aciKızlar oetsgl in ikizlerinin kalbi durmuş kahroldum yaa ne çetinmiş imtihanı Allah sabırlar versin
Onu hirayada yapmistik 6 ayda sakliyorm:)Kızlar oğlum ana sınıfına giderken öğretmen a4 e boyayla el izini yaptırmış altına şu yazıyı yazmış ki ben oğlum bana verdiğinde aglamistim sakliyorum şimdi elime geldi paylaşmak istedim
Canım anneciğim: işte sana evin her kosesinde mobilyalarda,duvarlarda, aynada,camda,sehpada hergun temizlemekten biktigin kirli parmak izlerim.
Şimdi 6 yaşındayım.Gün geçtikçe buyuyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor. Onun için sana büyüdüğüm zaman ozleyecegin küçücük sevimli ellerimin izlerini bir ani olarak hediye ediyorum. Seni çok seviyorum.
Çok duygulandim yine birde o günden sonra el izlerine hiç kizmadim
Benim oğlan tek başına eğlenir de ben geline güvenmiyorum. Bak avm deki gibi gidip sarı oğlanlarla takılırsa atarız yüzüğü haaaEvt bakmistm buraya guzele benziyo ins eglenir benm damat:)
Canım sen onermistin ya biz de aynı otele karar verdik. Temmuzda gidicez 5 gün. Maddi olarak ancak 5 güne yetebilicez:)) Ne kadar pahalı yaa şu otellerBiz aska lara diye bi otelden rezervasyon yaptırdık zaten çocuk oyun alanlarına tav olduk, kendimiz için hiçbi özelliğe bakmadık :))) geçen sene Alanya'ya gitmiştik azura deluxe o da iyiydi, yeni ve temizdi. Ama sanki bu yıl gideceğimiz daha büyük ve daha janjanlı
Ayyy denk gelseydik keşke. Biz de geçen yıl 5 gün yapmıştık o da yetiyorCanım sen onermistin ya biz de aynı otele karar verdik. Temmuzda gidicez 5 gün. Maddi olarak ancak 5 güne yetebilicez:)) Ne kadar pahalı yaa şu oteller
Ne güzel olurdu gerçekten:) Belki başka bir yerde denk geliriz birgünAyyy denk gelseydik keşke. Biz de geçen yıl 5 gün yapmıştık o da yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?