Herşeyi burdan paylaşıyoruz nasılsa neden olmasın bi gün denk geliriz belki bi yerlerdeNe güzel olurdu gerçekten:) Belki başka bir yerde denk geliriz birgün
ay bende sıkıldım kaslarim çıktı saclarimda beyazlar gorunuyor sinir oluyorum bende rofle istiyorum eşime pazar günü çocuklara bak gideyim dedim annene bırak cumartesi git dedi annemde hafta sonu temizliğe sarıyor kendini off ne yapcam bilmiyorumBuhafta kuafre gdip kaslarmi incelltricem biraz cok kalin guzel durmuyo bence baslarm modasina kalin modaymis diye erkek gbi geziyorum.saclarmida kestircem boyatcam ama ayni gun boyatamam hira durmaz degisiklik yapmam lazm cok skldim bu halmden.
Çok geçmiş olsun. Biz de hastayız bi türlü atlatamadık. Cigerlerine inmemişse film neden istedi acaba.Herkese Günaydın :)
Hasta hasta ise gidiyorum Heryerim agriyo. Yutkunamiyorum. Offfffff gidebilirsem bi ara doktora gidecem. Hiç ise gidesim yok yatsam ne güzel uyurum
Bence de eşin bağlayamamıştır. Tek taraflı oto koltuğu hiç duymadım da :)biz pazar günü ilk kez kullandık canım mirakız sevdi çok şükür hiç kalkmak istemedi sadece kemer takınca biraz huysuzlandı ama tablet telefon unutturduk yalnız şöyle bi durum var sadece şoför koltuğunun arkasına bağlanıyo ya da eşim diğer tarafa bağlayamadı bilmiyorum
geçmiş olsun canım
Ay aren de emzige meme diyor. Geçen babamlardaydım misafileri vardı. Arka arkaya anne anne anne dedi bende efendim dedim. Meme meme dedi. Bide erkekler falan vardı.Gökçeyi emzirirken eğer etrafta biri varsa sürekli göğsümü gösterip meme bak meme diyip duruyo. Tabi bunu derken dişleriyle sıkıştırıp yarım ağızla diyo.
Ananem iyiki annenin bi memesi varmış diyip duruyo
Dayımın babamın yanında durduk yere gelip anne meme diyip duruyo.Rezil etti beni kaç gündür. Hiç böyle demezdi
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi çocuk nasip eder inş. Çok üzüldüm.Kızlar oetsgl in ikizlerinin kalbi durmuş kahroldum yaa ne çetinmiş imtihanı Allah sabırlar versin
Cornella diamondı tavsiye ederim kesinlikle.Arkadaslar bebek dostu otel öneren kim yaa @hiraysen miydi @Apriori123 sen miydin :))) hangi oteldi ni bakıyım diyorum yaz için
yokk yok ben sari damat istemiyorm zaten :)Benim oğlan tek başına eğlenir de ben geline güvenmiyorum. Bak avm deki gibi gidip sarı oğlanlarla takılırsa atarız yüzüğü haaabi kere affettik ikincisi olmaz
İşte yırtık olcan yapıştırcan cevabı ama biz yapamıyoz öyle kalıveriyoruz tepemize çıkıyolar sonraBugün gorumceme gittik oğlu askere gidecek diye Ece emmek istedi gorumcemin kv si emiyormu diye sordu evet dedim onunda torunun bebeği var 10 aylık torunana seslendi bak emiyormus sende emzir dedi o da emziriyorum zaten babaanne dedi kadin ne guzel emsin dedi neyse bu sefer ne zaman biraktircan diye birisi sordu bende ilkbaharda inşallah dusunuyorum dedim evine gittiğimiz gorumcem e dusun yanı artık dedi bende anne sütü çok faydalı emdiği sürece emsin dedim bu sefer eltim gulerek şöyle eğil sende em o zaman dedi dondum kaldım insan bu kadar dangalak olabilir orada bir sürü kişi var gorumcemin eltileri kv si akrabaları ya şu insanlar eşimin kardeşleri yanı bir kere de yaptığım bir şeyi takdir etmediler etmesinler önemli değil ama karismasinlarda hepsi çocuklarını buyutmus doğrusuyla yanlisiyla benim isime niye karışıyorlar anlamıyorum eltimin kızı da büyütüyor ki asla benim tarzımda değil sigara dumanında gece 4 lere kadar otururlar çocukta onlarla öğlen 1 de kalkarlar yemek varsa yer yoksa aç kalır çocuk ben ağzımı acmiyorum ama benim emzirmemi bile dalga konusu yapıyorlar oğlumda sutum kesildi adım emzirmiyor oldu şimdi emziriyorum alay konusu oluyor yok ne yaparsan yap hep birşey buluyorlar yanı
Sadece ters ters bakıp kafami çevirdim canım o zaman eğil sen em ne demek ya ne diyecegimi şaşırdım birde başka insanlarda olduğu için muhattab olmadım ama bende bundan sonra onların yaptığı yanlış şeyleri yüzlerine vurcam zaten eşim onlara beni hep över o yüzden nereden vursak diye gozetliyorlar resmenİşte yırtık olcan yapıştırcan cevabı ama biz yapamıyoz öyle kalıveriyoruz tepemize çıkıyolar sonra
Keşke emzirmek zeka ve kişilik gelişimine de yarasaydı, hiç utanmaz seni de emzirirdim hayrına deseydinBugün gorumceme gittik oğlu askere gidecek diye Ece emmek istedi gorumcemin kv si emiyormu diye sordu evet dedim onunda torunun bebeği var 10 aylık torunana seslendi bak emiyormus sende emzir dedi o da emziriyorum zaten babaanne dedi kadin ne guzel emsin dedi neyse bu sefer ne zaman biraktircan diye birisi sordu bende ilkbaharda inşallah dusunuyorum dedim evine gittiğimiz gorumcem e dusun yanı artık dedi bende anne sütü çok faydalı emdiği sürece emsin dedim bu sefer eltim gulerek şöyle eğil sende em o zaman dedi dondum kaldım insan bu kadar dangalak olabilir orada bir sürü kişi var gorumcemin eltileri kv si akrabaları ya şu insanlar eşimin kardeşleri yanı bir kere de yaptığım bir şeyi takdir etmediler etmesinler önemli değil ama karismasinlarda hepsi çocuklarını buyutmus doğrusuyla yanlisiyla benim isime niye karışıyorlar anlamıyorum eltimin kızı da büyütüyor ki asla benim tarzımda değil sigara dumanında gece 4 lere kadar otururlar çocukta onlarla öğlen 1 de kalkarlar yemek varsa yer yoksa aç kalır çocuk ben ağzımı acmiyorum ama benim emzirmemi bile dalga konusu yapıyorlar oğlumda sutum kesildi adım emzirmiyor oldu şimdi emziriyorum alay konusu oluyor yok ne yaparsan yap hep birşey buluyorlar yanı
Ha ha ha bu çok iyiymis canım manyaklasirdi herhalde:))Keşke emzirmek zeka ve kişilik gelişimine de yarasaydı, hiç utanmaz seni de emzirirdim hayrına deseydin
Okuyunca sinir oldum ne gerizekalı insanlar var ya.bizde bugün gorumcemler kayinvalde falan yemeğe gidicez ne uyuzluklar yapicaklar bakalım. Hiç gidesim yok ama eşimin hatŕı için gidiyorum sırf.Bugün gorumceme gittik oğlu askere gidecek diye Ece emmek istedi gorumcemin kv si emiyormu diye sordu evet dedim onunda torunun bebeği var 10 aylık torunana seslendi bak emiyormus sende emzir dedi o da emziriyorum zaten babaanne dedi kadin ne guzel emsin dedi neyse bu sefer ne zaman biraktircan diye birisi sordu bende ilkbaharda inşallah dusunuyorum dedim evine gittiğimiz gorumcem e dusun yanı artık dedi bende anne sütü çok faydalı emdiği sürece emsin dedim bu sefer eltim gulerek şöyle eğil sende em o zaman dedi dondum kaldım insan bu kadar dangalak olabilir orada bir sürü kişi var gorumcemin eltileri kv si akrabaları ya şu insanlar eşimin kardeşleri yanı bir kere de yaptığım bir şeyi takdir etmediler etmesinler önemli değil ama karismasinlarda hepsi çocuklarını buyutmus doğrusuyla yanlisiyla benim isime niye karışıyorlar anlamıyorum eltimin kızı da büyütüyor ki asla benim tarzımda değil sigara dumanında gece 4 lere kadar otururlar çocukta onlarla öğlen 1 de kalkarlar yemek varsa yer yoksa aç kalır çocuk ben ağzımı acmiyorum ama benim emzirmemi bile dalga konusu yapıyorlar oğlumda sutum kesildi adım emzirmiyor oldu şimdi emziriyorum alay konusu oluyor yok ne yaparsan yap hep birşey buluyorlar yanı
Canım benim bi halam var aynı senin görümceler gibi kendini ultra zeki sanan her yaptığımıza biley diyen filan bi iki bişeyler oldu arkamdan konuştuğunuda duydum daha evli değilim bi tepem attı istinasız her yaptıklarına bişey buldum ama onun yaptığı güya şaka yapıyorum düşün bi iftarda peçete katlamalarıyla bile dalga geçtim neyse bi akşam eve geldim baktım bizde ay acaba bişey oldu da seni darılttıkmı diye düşündük dedi kızıyla düşünebiliyolarmış yaniHa ha ha bu çok iyiymis canım manyaklasirdi herhalde:))
Ay bende çok sinir oluyorum ya lafa gelincede hep gelin kötü olur kv görünce olmak hep laf sokmak mı gerektirir yaOkuyunca sinir oldum ne gerizekalı insanlar var ya.bizde bugün gorumcemler kayinvalde falan yemeğe gidicez ne uyuzluklar yapicaklar bakalım. Hiç gidesim yok ama eşimin hatŕı için gidiyorum sırf.
Patavatsızlıkta sınır tanımamış nası bi söylem şanslıymış kimse onun seviyesine İnmemişBugün gorumceme gittik oğlu askere gidecek diye Ece emmek istedi gorumcemin kv si emiyormu diye sordu evet dedim onunda torunun bebeği var 10 aylık torunana seslendi bak emiyormus sende emzir dedi o da emziriyorum zaten babaanne dedi kadin ne guzel emsin dedi neyse bu sefer ne zaman biraktircan diye birisi sordu bende ilkbaharda inşallah dusunuyorum dedim evine gittiğimiz gorumcem e dusun yanı artık dedi bende anne sütü çok faydalı emdiği sürece emsin dedim bu sefer eltim gulerek şöyle eğil sende em o zaman dedi dondum kaldım insan bu kadar dangalak olabilir orada bir sürü kişi var gorumcemin eltileri kv si akrabaları ya şu insanlar eşimin kardeşleri yanı bir kere de yaptığım bir şeyi takdir etmediler etmesinler önemli değil ama karismasinlarda hepsi çocuklarını buyutmus doğrusuyla yanlisiyla benim isime niye karışıyorlar anlamıyorum eltimin kızı da büyütüyor ki asla benim tarzımda değil sigara dumanında gece 4 lere kadar otururlar çocukta onlarla öğlen 1 de kalkarlar yemek varsa yer yoksa aç kalır çocuk ben ağzımı acmiyorum ama benim emzirmemi bile dalga konusu yapıyorlar oğlumda sutum kesildi adım emzirmiyor oldu şimdi emziriyorum alay konusu oluyor yok ne yaparsan yap hep birşey buluyorlar yanı
ya efsane cevap olurmuş bu o an suratı nası olurdu acabaKeşke emzirmek zeka ve kişilik gelişimine de yarasaydı, hiç utanmaz seni de emzirirdim hayrına deseydin
ne lüzumsuz laf o ya hu. Apriorinin cvp bombaymış ama. Bi iki kere yapıştıracaksın böyle lafları ki bişey derken düşünsünlerBugün gorumceme gittik oğlu askere gidecek diye Ece emmek istedi gorumcemin kv si emiyormu diye sordu evet dedim onunda torunun bebeği var 10 aylık torunana seslendi bak emiyormus sende emzir dedi o da emziriyorum zaten babaanne dedi kadin ne guzel emsin dedi neyse bu sefer ne zaman biraktircan diye birisi sordu bende ilkbaharda inşallah dusunuyorum dedim evine gittiğimiz gorumcem e dusun yanı artık dedi bende anne sütü çok faydalı emdiği sürece emsin dedim bu sefer eltim gulerek şöyle eğil sende em o zaman dedi dondum kaldım insan bu kadar dangalak olabilir orada bir sürü kişi var gorumcemin eltileri kv si akrabaları ya şu insanlar eşimin kardeşleri yanı bir kere de yaptığım bir şeyi takdir etmediler etmesinler önemli değil ama karismasinlarda hepsi çocuklarını buyutmus doğrusuyla yanlisiyla benim isime niye karışıyorlar anlamıyorum eltimin kızı da büyütüyor ki asla benim tarzımda değil sigara dumanında gece 4 lere kadar otururlar çocukta onlarla öğlen 1 de kalkarlar yemek varsa yer yoksa aç kalır çocuk ben ağzımı acmiyorum ama benim emzirmemi bile dalga konusu yapıyorlar oğlumda sutum kesildi adım emzirmiyor oldu şimdi emziriyorum alay konusu oluyor yok ne yaparsan yap hep birşey buluyorlar yanı
Bazen sebepsiz tüp bebek yapılıyo onu demek istemiş olabilir belki, tüp bebek bambaşka bi psikoloji mahsur gör benceDün görümcemle konuşuyoruz. Nasıl acaba diye aradım. Tüp bebekle olduğu için odüşük tehlikesi geçene kadar yerlrştiren doktora görünmesi gerekiyomuş.
Konuyu özellikle açmıyorum kendi açıyo. Neymiş aslında hiç bi sıkıntı yokmuş istese normsl yollada hamile kalırmış. Ama hemen olsun istemişler o yüzden böyle yapmışlar.
Gittikleri hastanede ki profta muayene başı 500 liradan Aşağı almıyodur. Ve benim görümcemin eli pek sıkıdır. Bi sorun olmayacak ve o gidecek o kadar para dökecek hiç denemeden.
Ben sorup dursam konuyu açsam belki rahatsız oldu ondan böyle diyo dicem. Ama özellikle açmıyorum. Aptal yerine koymaya çalışıyo resmen beni.
Yüz göz olmayalım diye he deyip geçiyorum ama bi gün patlarsam kötü olacak cidden
O yüzden bişey demiyorum zaten. Yorum falanda yapmıyorum. Hamile hamile canını sıkmakta istemem.Ama konuyu kendi açıp hikaye uyduruyo bana. Sadece bu meseleden de değil sık sık başka konularda da yaptığı için sinir oluyorum. Yalan söyleme diye yüzüne de vuramıyorum o da beni saf sanıp abartmaya başladı iyice aklına ne gelirse sallıyoBazen sebepsiz tüp bebek yapılıyo onu demek istemiş olabilir belki, tüp bebek bambaşka bi psikoloji mahsur gör bence
Yok yaw ne çekiciliği 2 bebek 1 koca bebekle yaslandim resmen@cann10 eşinin kıskanması bence de çok doğal. Valla çok çekicisinnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?