2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Okuyunca sinir oldum ne gerizekalı insanlar var ya.bizde bugün gorumcemler kayinvalde falan yemeğe gidicez ne uyuzluklar yapicaklar bakalım. Hiç gidesim yok ama eşimin hatŕı için gidiyorum sırf.
Aynen canım ben zaten fazla gorusmuyorum esimde gorusmuyoruz tatilde goruselim istedi gorumcemin ogluda askere gidecek olunca gittik ben de eşimin hatırı için gidiyorum inşallah sizin güzel geçer
Ne güzel yapmissin canım evet böyle insanlara aynı onların yaptığı gibi davranmak lazım ya bir başka gorumcem var her zaman der mesela iki yaşa kadar çocuğun hakkı var diye o bile ağzını açmadı ben şok oldum ben çoğu kez söylüyorum lafımi ama esimden daha çok cekiniyorlar yine de yapacaklarindan geri kalmiyorlar
Ay bende çok sinir oluyorum ya lafa gelincede hep gelin kötü olur kv görünce olmak hep laf sokmak mı gerektirir ya
İşte tam olarak boyleler canım
Patavatsızlıkta sınır tanımamış nası bi söylem şanslıymış kimse onun seviyesine İnmemiş
ya efsane cevap olurmuş bu o an suratı nası olurdu acaba
Evet canım aynen öyle bir annenin çocuğunu emzirmesini bile laf söyleyebilmek için kullanıyorlar
ne lüzumsuz laf o ya hu. Apriorinin cvp bombaymış ama. Bi iki kere yapıştıracaksın böyle lafları ki bişey derken düşünsünler
yaptım canım söylediğim zamanlar oldu ama bir süre sonra yine yapıyorlar şimdi dusunuyorum bende onların hassas noktalarını ama bunun acısını da cikarcam onlardan

Ne anliyorlar bu kadar kırıcı itici olmaktan anlamiyorum

Hava çok güzel diye gökçeyi parka çıkardım. Ezan okunuyo o da ami ami diye bağırıyo ordan oraya koşup
ve ben tlfnumu boşaltmadığım için bu anı çekemiyorum malesef.

Bime cuma günü elektrik süpürgesi geliyo kızlar :) pilliymişte ses de çıkarıyo sanırım. Güzelse alıcam mutlaka. Gökçeye istiyodum. Sizde düşünüyosanız bakın mutlaka

Yarın akşam yemeğe misafirim gelecek dün salonu ve odanın birini kaldırdım temizledim bugünde kalan yerleri temizleyecegim ece uyuyor benim canım hiçbir sey yapmak istemiyor

Yok artık yaa. Canım cekememekten oluyor hep, hiç umursama canını da sıkma. O kadar kalabalık ortam da seni küçük düşürmeye çalışırken kendi düşmüş emin ol. Yetersiz hisseden insanlar genellikle böyle davranıyor. Terbiyesiz kadın yaa
Kizlar bir haftayi gecti memeyi biraktirali fakat sol gogsumde bi agri var ne olablir sislik falan yok ama agriyo
Canım sütten kesince agri olmasi çok normalmis. Süt birikmistir muhtemelen. İnternette bazı önerilerde bulunuyorlar sütün geri çekilmesi için. Nane filan kapatiyorlardi galiba. Sıcak duş ve masajda iyi gelebilir. Annem hep bahsediyordu, zor oluyormuş anne için ilk zamanlar. İnşallah geçer hemen.

Canım gorumcen kendini eksik ve kötü hissediyor ve rahatlamak için özellikle kendini buna inandirmak için yapıyor olabilir. Tüp bebek konusu için birşey diyemem ama başka konularda da yapıyor demişsin. Diğer konularla ilgili sen doğru bildiğini söyle bence. Ben başka şekilde duymuştum yada böyle biliyorum diye. Farkında olduğunu anlaması için. Benim de böyle davranan bi arkadaşım vardı. Kız resmen kendi hayatındaki sorunları arkadasininmis gibi anlatırdı sinir olurdum. Seni anlayabiliyorum o yüzden.

Maşallah Gökçe ye:)) Kerem Alp de ezan okunurken her zaman yapmasa da genelde sessiz sessiz lailailai(lailaheillallah) diyor sonra da amiiinnn diye yüzüne kapatıyor ellerini. Çoook ballı çocuklarımız
Elektrik süpürgesini ben de gördüm ama pembe rengi eşim giciklik yapar kesin:) Yoksa kerem alp bayılır, cok seviyor. Mavisi de olsa keşke.

Sağol canım erkekler salondaydi eşim duymadı ama ben bugün anlattım esimde kıskançlıktan demiştir dedi zaten kıskanç bir yapısı var daha öncede yapmıştı

Kizlar bir haftayi gecti memeyi biraktirali fakat sol gogsumde bi agri var ne olablir sislik falan yok ama agriyo
ucunda sızlama ağrı oluyodu benim o zaman hafif sıkıp çıkan sütü sürüyorum bilmiyorum doğrumu ama rahatlıyo o zaman

Yarın akşam yemeğe misafirim gelecek dün salonu ve odanın birini kaldırdım temizledim bugünde kalan yerleri temizleyecegim ece uyuyor benim canım hiçbir sey yapmak istemiyor
bende evle uğraştım tüm gün. Eşim çok dağıtmamış ama acaip tozlanmış her yer. Sabahtan beri onla uğraşıyorum ama hiç canım istemiyo tembrlliğe alışmışım annemlerde

tüp benek konusunda bişey dememekte kararlıyım bende. O konu ağır olur. Ama diğer konularda söylicem bende artık. Eşimede konunun ne olduğunu söylemeden anlattım biraz. Sen doğru bildiğini söyle dedi. Başta aldırmıyodum istediğini desin diye ama zoruma gitmeye başladı. Aptal yerine konmak.

Ay onu nasıl diyo ya :)) çok komik oluyodur. :)) bende gökçeyle dalga geçmek için hipopotam dedirtmeye çalışıyorum. Demeye çalışıyo garip garip şeyler söylüyo çok komik oluyo.
İyiki varlar hayatımızın neşesi sıpalar.

Evet her yerde pembe var lila görmüştüm bi de ama onunda çok farkı yok. Unisex renklerini de üretseler iyi olur dediğin gibi. Oğlum olsa bende almak isterdim

skinca geliyo ama skmakta istemiyorm kesilsin diye. Ama cok agriyo ara ara suan yok agri mesela.
K kaapi sanirm sut cekiliyo canm dedgn gbi
Ya benim kuzenin eşi bıraktırdıktan sonra ara ara sıktı göğsünde ki sütü. Doktor sütü akıtmam lazım kalırsa iltihapa çevirebilir ara sıra elinle sıkıp sonra buzla göğsüne masaj yap demiş.
O da öyle yapmış kalmadı sütüm bi süre sonra dedi. Bıraktırınca sende öyle yap diye anlatmıştı.
Bide süt kesilmezse ilaç varmış içiyomuşsun onla kesiliyomuş. Bi araştır istersen

bnu ogrendgim iyi oldu cnm ya sagol

Can'ım ben de bir haftadır kv deyim kp dahil herkes bıraktır emzirmeyi diye baskı yapıyor. Bir yıl yeter bilmem ne. Ben hiç cevap bile vermiyorum. Kv bana laf sokmayı çok sever ben hiç cevap vermem. Ben sustukça bence daha sinir oluyordu. Artık o da azaltmaya başladı arada yapıyor ama ben pek oralı olmuyorum hıhı deyip geçerim. Ama ben de iki gündür çok sinirlendim. geldiğinde çocuğun beri benzi sarıymış da azıcık renk gelmiş. Bana sürekli sen bakamıyorsunuz falan demeye getiriyor. Ben de haklısın anne benim elimden yemiyor yemekleri sen yap dedim:) hiç karılmıyor keyfime bakıyorum valla. Tosbam da iştaha geldi valla. Yesin de kimin elinden yerse yesin

Bende ece kalkınca evi supurdum sildim bitti oyuncakları da kaldırdım en azından yarına kadar oyuncak toplamakla ugrasmayayim
emzirmesen de söylenirdi canım emin ol tuhaf bu insanlar neyse oğlunun iştahı açılmış maşallah iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…