Aynen canım ben zaten fazla gorusmuyorum esimde gorusmuyoruz tatilde goruselim istedi gorumcemin ogluda askere gidecek olunca gittik ben de eşimin hatırı için gidiyorum inşallah sizin güzel geçerOkuyunca sinir oldum ne gerizekalı insanlar var ya.bizde bugün gorumcemler kayinvalde falan yemeğe gidicez ne uyuzluklar yapicaklar bakalım. Hiç gidesim yok ama eşimin hatŕı için gidiyorum sırf.
Ne güzel yapmissin canım evet böyle insanlara aynı onların yaptığı gibi davranmak lazım ya bir başka gorumcem var her zaman der mesela iki yaşa kadar çocuğun hakkı var diye o bile ağzını açmadı ben şok oldum ben çoğu kez söylüyorum lafımi ama esimden daha çok cekiniyorlar yine de yapacaklarindan geri kalmiyorlarCanım benim bi halam var aynı senin görümceler gibi kendini ultra zeki sanan her yaptığımıza biley diyen filan bi iki bişeyler oldu arkamdan konuştuğunuda duydum daha evli değilim bi tepem attı istinasız her yaptıklarına bişey buldum ama onun yaptığı güya şaka yapıyorum düşün bi iftarda peçete katlamalarıyla bile dalga geçtim neyse bi akşam eve geldim baktım bizde ay acaba bişey oldu da seni darılttıkmı diye düşündük dedi kızıyla düşünebiliyolarmış yani
O akşam bi aldım seriye ağzıma ne geliyosa dedim bütün duyduklarımı içimde biriktirdiklerimi ağzı açık kaldı hala bana daha mesafelidirler
Bi kere ağızlarını kapa hatta eşinede de böyle böyle bi durum var diye bi daha sana bulaşamasınlar
İşte tam olarak boyleler canımAy bende çok sinir oluyorum ya lafa gelincede hep gelin kötü olur kv görünce olmak hep laf sokmak mı gerektirir ya
Evet canım aynen öyle bir annenin çocuğunu emzirmesini bile laf söyleyebilmek için kullanıyorlarPatavatsızlıkta sınır tanımamış nası bi söylem şanslıymış kimse onun seviyesine İnmemiş
ya efsane cevap olurmuş bu o an suratı nası olurdu acaba
yaptım canım söylediğim zamanlar oldu ama bir süre sonra yine yapıyorlar şimdi dusunuyorum bende onların hassas noktalarını ama bunun acısını da cikarcam onlardanne lüzumsuz laf o ya hu. Apriorinin cvp bombaymış ama. Bi iki kere yapıştıracaksın böyle lafları ki bişey derken düşünsünler
Niye goremedin ki
Ig den yazdim puf'umÇünkü 2-3 kişi hariç, instagram isimleri ile burdaki nick'lerde kim kimdir karıştırıyorum
Ne anliyorlar bu kadar kırıcı itici olmaktan anlamiyorumAynen canım ben zaten fazla gorusmuyorum esimde gorusmuyoruz tatilde goruselim istedi gorumcemin ogluda askere gidecek olunca gittik ben de eşimin hatırı için gidiyorum inşallah sizin güzel geçer
Ne güzel yapmissin canım evet böyle insanlara aynı onların yaptığı gibi davranmak lazım ya bir başka gorumcem var her zaman der mesela iki yaşa kadar çocuğun hakkı var diye o bile ağzını açmadı ben şok oldum ben çoğu kez söylüyorum lafımi ama esimden daha çok cekiniyorlar yine de yapacaklarindan geri kalmiyorlar
İşte tam olarak boyleler canım
Evet canım aynen öyle bir annenin çocuğunu emzirmesini bile laf söyleyebilmek için kullanıyorlar
yaptım canım söylediğim zamanlar oldu ama bir süre sonra yine yapıyorlar şimdi dusunuyorum bende onların hassas noktalarını ama bunun acısını da cikarcam onlardan
Ben de anlamıyorum bulunduğumuz ortamda huzurlu olsak hoş sohbetler etsek ne olur sanki iki günlük dünyada neden kötülük kırıcı olmakNe anliyorlar bu kadar kırıcı itici olmaktan anlamiyorum
Yok artık yaa. Canım cekememekten oluyor hep, hiç umursama canını da sıkma. O kadar kalabalık ortam da seni küçük düşürmeye çalışırken kendi düşmüş emin ol. Yetersiz hisseden insanlar genellikle böyle davranıyor. Terbiyesiz kadın yaaBugün gorumceme gittik oğlu askere gidecek diye Ece emmek istedi gorumcemin kv si emiyormu diye sordu evet dedim onunda torunun bebeği var 10 aylık torunana seslendi bak emiyormus sende emzir dedi o da emziriyorum zaten babaanne dedi kadin ne guzel emsin dedi neyse bu sefer ne zaman biraktircan diye birisi sordu bende ilkbaharda inşallah dusunuyorum dedim evine gittiğimiz gorumcem e dusun yanı artık dedi bende anne sütü çok faydalı emdiği sürece emsin dedim bu sefer eltim gulerek şöyle eğil sende em o zaman dedi dondum kaldım insan bu kadar dangalak olabilir orada bir sürü kişi var gorumcemin eltileri kv si akrabaları ya şu insanlar eşimin kardeşleri yanı bir kere de yaptığım bir şeyi takdir etmediler etmesinler önemli değil ama karismasinlarda hepsi çocuklarını buyutmus doğrusuyla yanlisiyla benim isime niye karışıyorlar anlamıyorum eltimin kızı da büyütüyor ki asla benim tarzımda değil sigara dumanında gece 4 lere kadar otururlar çocukta onlarla öğlen 1 de kalkarlar yemek varsa yer yoksa aç kalır çocuk ben ağzımı acmiyorum ama benim emzirmemi bile dalga konusu yapıyorlar oğlumda sutum kesildi adım emzirmiyor oldu şimdi emziriyorum alay konusu oluyor yok ne yaparsan yap hep birşey buluyorlar yanı
Canım sütten kesince agri olmasi çok normalmis. Süt birikmistir muhtemelen. İnternette bazı önerilerde bulunuyorlar sütün geri çekilmesi için. Nane filan kapatiyorlardi galiba. Sıcak duş ve masajda iyi gelebilir. Annem hep bahsediyordu, zor oluyormuş anne için ilk zamanlar. İnşallah geçer hemen.Kizlar bir haftayi gecti memeyi biraktirali fakat sol gogsumde bi agri var ne olablir sislik falan yok ama agriyo
Canım gorumcen kendini eksik ve kötü hissediyor ve rahatlamak için özellikle kendini buna inandirmak için yapıyor olabilir. Tüp bebek konusu için birşey diyemem ama başka konularda da yapıyor demişsin. Diğer konularla ilgili sen doğru bildiğini söyle bence. Ben başka şekilde duymuştum yada böyle biliyorum diye. Farkında olduğunu anlaması için. Benim de böyle davranan bi arkadaşım vardı. Kız resmen kendi hayatındaki sorunları arkadasininmis gibi anlatırdı sinir olurdum. Seni anlayabiliyorum o yüzden.Dün görümcemle konuşuyoruz. Nasıl acaba diye aradım. Tüp bebekle olduğu için odüşük tehlikesi geçene kadar yerlrştiren doktora görünmesi gerekiyomuş.
Konuyu özellikle açmıyorum kendi açıyo. Neymiş aslında hiç bi sıkıntı yokmuş istese normsl yollada hamile kalırmış. Ama hemen olsun istemişler o yüzden böyle yapmışlar.
Gittikleri hastanede ki profta muayene başı 500 liradan Aşağı almıyodur. Ve benim görümcemin eli pek sıkıdır. Bi sorun olmayacak ve o gidecek o kadar para dökecek hiç denemeden.
Ben sorup dursam konuyu açsam belki rahatsız oldu ondan böyle diyo dicem. Ama özellikle açmıyorum. Aptal yerine koymaya çalışıyo resmen beni.
Yüz göz olmayalım diye he deyip geçiyorum ama bi gün patlarsam kötü olacak cidden
Maşallah Gökçe ye:))Hava çok güzel diye gökçeyi parka çıkardım. Ezan okunuyo o da ami ami diye bağırıyo ordan oraya koşup
ve ben tlfnumu boşaltmadığım için bu anı çekemiyorum malesef.
Bime cuma günü elektrik süpürgesi geliyo kızlar :) pilliymişte ses de çıkarıyo sanırım. Güzelse alıcam mutlaka. Gökçeye istiyodum. Sizde düşünüyosanız bakın mutlaka
Sağol canım erkekler salondaydi eşim duymadı ama ben bugün anlattım esimde kıskançlıktan demiştir dedi zaten kıskanç bir yapısı var daha öncede yapmıştıYok artık yaa. Canım cekememekten oluyor hep, hiç umursama canını da sıkma. O kadar kalabalık ortam da seni küçük düşürmeye çalışırken kendi düşmüş emin ol. Yetersiz hisseden insanlar genellikle böyle davranıyor. Terbiyesiz kadın yaa
Canım sütten kesince agri olmasi çok normalmis. Süt birikmistir muhtemelen. İnternette bazı önerilerde bulunuyorlar sütün geri çekilmesi için. Nane filan kapatiyorlardi galiba. Sıcak duş ve masajda iyi gelebilir. Annem hep bahsediyordu, zor oluyormuş anne için ilk zamanlar. İnşallah geçer hemen.
Canım gorumcen kendini eksik ve kötü hissediyor ve rahatlamak için özellikle kendini buna inandirmak için yapıyor olabilir. Tüp bebek konusu için birşey diyemem ama başka konularda da yapıyor demişsin. Diğer konularla ilgili sen doğru bildiğini söyle bence. Ben başka şekilde duymuştum yada böyle biliyorum diye. Farkında olduğunu anlaması için. Benim de böyle davranan bi arkadaşım vardı. Kız resmen kendi hayatındaki sorunları arkadasininmis gibi anlatırdı sinir olurdum. Seni anlayabiliyorum o yüzden.
Maşallah Gökçe ye:))Kerem Alp de ezan okunurken her zaman yapmasa da genelde sessiz sessiz lailailai(lailaheillallah) diyor sonra da amiiinnn diye yüzüne kapatıyor ellerini. Çoook ballı çocuklarımız
Elektrik süpürgesini ben de gördüm ama pembe rengi eşim giciklik yapar kesin:) Yoksa kerem alp bayılır, cok seviyor. Mavisi de olsa keşke.
ucunda sızlama ağrı oluyodu benim o zaman hafif sıkıp çıkan sütü sürüyorum bilmiyorum doğrumu ama rahatlıyo o zamanKizlar bir haftayi gecti memeyi biraktirali fakat sol gogsumde bi agri var ne olablir sislik falan yok ama agriyo
bende evle uğraştım tüm gün. Eşim çok dağıtmamış ama acaip tozlanmış her yer. Sabahtan beri onla uğraşıyorum ama hiç canım istemiyo tembrlliğe alışmışım annemlerdeYarın akşam yemeğe misafirim gelecek dün salonu ve odanın birini kaldırdım temizledim bugünde kalan yerleri temizleyecegim ece uyuyor benim canım hiçbir sey yapmak istemiyor
tüp benek konusunda bişey dememekte kararlıyım bende. O konu ağır olur. Ama diğer konularda söylicem bende artık. Eşimede konunun ne olduğunu söylemeden anlattım biraz. Sen doğru bildiğini söyle dedi. Başta aldırmıyodum istediğini desin diye ama zoruma gitmeye başladı. Aptal yerine konmak.Yok artık yaa. Canım cekememekten oluyor hep, hiç umursama canını da sıkma. O kadar kalabalık ortam da seni küçük düşürmeye çalışırken kendi düşmüş emin ol. Yetersiz hisseden insanlar genellikle böyle davranıyor. Terbiyesiz kadın yaa
Canım sütten kesince agri olmasi çok normalmis. Süt birikmistir muhtemelen. İnternette bazı önerilerde bulunuyorlar sütün geri çekilmesi için. Nane filan kapatiyorlardi galiba. Sıcak duş ve masajda iyi gelebilir. Annem hep bahsediyordu, zor oluyormuş anne için ilk zamanlar. İnşallah geçer hemen.
Canım gorumcen kendini eksik ve kötü hissediyor ve rahatlamak için özellikle kendini buna inandirmak için yapıyor olabilir. Tüp bebek konusu için birşey diyemem ama başka konularda da yapıyor demişsin. Diğer konularla ilgili sen doğru bildiğini söyle bence. Ben başka şekilde duymuştum yada böyle biliyorum diye. Farkında olduğunu anlaması için. Benim de böyle davranan bi arkadaşım vardı. Kız resmen kendi hayatındaki sorunları arkadasininmis gibi anlatırdı sinir olurdum. Seni anlayabiliyorum o yüzden.
Maşallah Gökçe ye:))Kerem Alp de ezan okunurken her zaman yapmasa da genelde sessiz sessiz lailailai(lailaheillallah) diyor sonra da amiiinnn diye yüzüne kapatıyor ellerini. Çoook ballı çocuklarımız
Elektrik süpürgesini ben de gördüm ama pembe rengi eşim giciklik yapar kesin:) Yoksa kerem alp bayılır, cok seviyor. Mavisi de olsa keşke.
Ya benim kuzenin eşi bıraktırdıktan sonra ara ara sıktı göğsünde ki sütü. Doktor sütü akıtmam lazım kalırsa iltihapa çevirebilir ara sıra elinle sıkıp sonra buzla göğsüne masaj yap demiş.
bnu ogrendgim iyi oldu cnm ya sagolYa benim kuzenin eşi bıraktırdıktan sonra ara ara sıktı göğsünde ki sütü. Doktor sütü akıtmam lazım kalırsa iltihapa çevirebilir ara sıra elinle sıkıp sonra buzla göğsüne masaj yap demiş.
O da öyle yapmış kalmadı sütüm bi süre sonra dedi. Bıraktırınca sende öyle yap diye anlatmıştı.
Bide süt kesilmezse ilaç varmış içiyomuşsun onla kesiliyomuş. Bi araştır istersen
ben de ekli değilsin sanırım merak ettim baktım amaYok yaw ne çekiciliği 2 bebek 1 koca bebekle yaslandim resmen
Can'ım ben de bir haftadır kv deyim kp dahil herkes bıraktır emzirmeyi diye baskı yapıyor. Bir yıl yeter bilmem ne. Ben hiç cevap bile vermiyorum. Kv bana laf sokmayı çok sever ben hiç cevap vermem. Ben sustukça bence daha sinir oluyordu. Artık o da azaltmaya başladı arada yapıyor ama ben pek oralı olmuyorum hıhı deyip geçerim. Ama ben de iki gündür çok sinirlendim. geldiğinde çocuğun beri benzi sarıymış da azıcık renk gelmiş. Bana sürekli sen bakamıyorsunuz falan demeye getiriyor. Ben de haklısın anne benim elimden yemiyor yemekleri sen yap dedim:) hiç karılmıyor keyfime bakıyorum valla. Tosbam da iştaha geldi valla. Yesin de kimin elinden yerse yesinAynen canım ben zaten fazla gorusmuyorum esimde gorusmuyoruz tatilde goruselim istedi gorumcemin ogluda askere gidecek olunca gittik ben de eşimin hatırı için gidiyorum inşallah sizin güzel geçer
Ne güzel yapmissin canım evet böyle insanlara aynı onların yaptığı gibi davranmak lazım ya bir başka gorumcem var her zaman der mesela iki yaşa kadar çocuğun hakkı var diye o bile ağzını açmadı ben şok oldum ben çoğu kez söylüyorum lafımi ama esimden daha çok cekiniyorlar yine de yapacaklarindan geri kalmiyorlar
İşte tam olarak boyleler canım
Evet canım aynen öyle bir annenin çocuğunu emzirmesini bile laf söyleyebilmek için kullanıyorlar
yaptım canım söylediğim zamanlar oldu ama bir süre sonra yine yapıyorlar şimdi dusunuyorum bende onların hassas noktalarını ama bunun acısını da cikarcam onlardan
Canım sen onermistin ya biz de aynı otele karar verdik. Temmuzda gidicez 5 gün. Maddi olarak ancak 5 güne yetebilicez:)) Ne kadar pahalı yaa şu oteller
Canım biz 18 temmuzda gidicez, aynı yere karar verirseniz denk gelir belki:)Aaaa bende temmuz için bakıyorum:)) valla denk gelir belki
Bende ece kalkınca evi supurdum sildim bitti oyuncakları da kaldırdım en azından yarına kadar oyuncak toplamakla ugrasmayayimbende evle uğraştım tüm gün. Eşim çok dağıtmamış ama acaip tozlanmış her yer. Sabahtan beri onla uğraşıyorum ama hiç canım istemiyo tembrlliğe alışmışım annemlerde
tüp benek konusunda bişey dememekte kararlıyım bende. O konu ağır olur. Ama diğer konularda söylicem bende artık. Eşimede konunun ne olduğunu söylemeden anlattım biraz. Sen doğru bildiğini söyle dedi. Başta aldırmıyodum istediğini desin diye ama zoruma gitmeye başladı. Aptal yerine konmak.
Ay onu nasıl diyo ya :)) çok komik oluyodur. :)) bende gökçeyle dalga geçmek için hipopotam dedirtmeye çalışıyorum. Demeye çalışıyo garip garip şeyler söylüyo çok komik oluyo.
İyiki varlar hayatımızın neşesi sıpalar.
Evet her yerde pembe var lila görmüştüm bi de ama onunda çok farkı yok. Unisex renklerini de üretseler iyi olur dediğin gibi. Oğlum olsa bende almak isterdim
emzirmesen de söylenirdi canım emin ol tuhaf bu insanlar neyse oğlunun iştahı açılmış maşallah iyi olmuşCan'ım ben de bir haftadır kv deyim kp dahil herkes bıraktır emzirmeyi diye baskı yapıyor. Bir yıl yeter bilmem ne. Ben hiç cevap bile vermiyorum. Kv bana laf sokmayı çok sever ben hiç cevap vermem. Ben sustukça bence daha sinir oluyordu. Artık o da azaltmaya başladı arada yapıyor ama ben pek oralı olmuyorum hıhı deyip geçerim. Ama ben de iki gündür çok sinirlendim. geldiğinde çocuğun beri benzi sarıymış da azıcık renk gelmiş. Bana sürekli sen bakamıyorsunuz falan demeye getiriyor. Ben de haklısın anne benim elimden yemiyor yemekleri sen yap dedim:) hiç karılmıyor keyfime bakıyorum valla. Tosbam da iştaha geldi valla. Yesin de kimin elinden yerse yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?