2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru @oslew haftaya izmire geliyorum buyuk ihtimal yuzde 90. Yarin belli olcak. Arabayi degistriyoruz ordan almaya gidicek esim. Bana sende gel arkadaslarnla gorusursun ben islemleri yaparken dedi :))) iyice kabullendi burayi:)

Vaaaaav süper.. Kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir adım

Yok yaw ne çekiciliği 2 bebek 1 koca bebekle yaslandim resmen
Yüzün yeter :)
@yaz yagmuru bazen en güzel cvp gerçekten ters ters bakmak olabiliyor. Ama bidaha olursa bence mutlaka sende onu tersle. Ay sinir oluyorum böyle insanlara.
@Akaibu pilisenin dedigi gibi bazen tüp bebekte hiç bi sorun yokken daha fazla beklememek adına yapılabiliyor. Şuan ki ruh durumunun çok iyi olduğunu düşünmüyorum ben görümcenin. Gerçi bu verdigin tek örnek de değilmiş ama yine de alttan al derim ben.

sırf bu konu olsa takılmam zaten xor bi durum.
Bakalım haftaya gelicek bir ay konyada kalacak. Duruma göre idare etcem bi şekilde.

Çok geçmiş olsun bu arada

@yaz yagmuru @oslew haftaya izmire geliyorum buyuk ihtimal yuzde 90. Yarin belli olcak. Arabayi degistriyoruz ordan almaya gidicek esim. Bana sende gel arkadaslarnla gorusursun ben islemleri yaparken dedi :))) iyice kabullendi burayi:)
Oylemi canım iyi olmuş seninde gelmen değişiklik olur eğer ayarlayabilirsek gorusuruz
evet canım ben sinirlendigimde bozuldugumda çok çabuk suratım değişir zaten ki o şekilde ters baktım ama doğru söylüyorsun cevap vermek lazim bir daha yaparsa bozucam

Hard diskin içindekilere bi bakayım dedim. Lise üni zamanından kalma fotolar. İzlediğim yüzlerce film diziler animeler. takip ettiğim çizgiromanlar. Yazdığım yazılar şiirler. Elime bi kitap alsam 3 günü geçirmeden bitirirdim mutlaka. Şimdi birini bitirmem 2 hafta sürerse ne ala. Uyumak için yatınca kulaklıkla müzik dinlerdim mutlaka. En büyük keyfim akşam serinliğinde kulaklığı takıp müziği son ses açıp tek başıma ya da eşimle dolaşmaktı. Şimdi kulaklıktan müzik dinlemem hayal gibi bişey. Ya gökçeyi duymazsam endişesiyle..
Bi zamanlar bişeyler yazdığıma ben bile inanamıyorum. Elime kalem alasım gelmiyor. Alsam da içimden yazacak bişeyler de gelmiyor. Bilgisyara yazdıklarım harddisk de bozulsa hepsi kaybolacak. defteri de kaldırdım ama kim bilir nereye.
desperate hausewife olmuş çıkmışım resmen.. içimden bişeyler yapmakta gelmiyor.
Bilseydim bi gün böyle olacağını o zamanın tadını daha iyi çıkarırdım

Sabah erkenden yolcuyuz. 6 saat surermis 5-6 gibi cikacagiz yola ben 1 saat oncesinden kalkacagim ve hala ayaktayim insallah kazasiz belasiz gider geliriz.
Aksi gibi iki gundur belim cok agriyordu zaten, birde uzerine regl oldum o yol nasil cekilir iki cocukla bilmem
Ilkokul 4. siniftan beri arkadas kardes gibiyiz 20 yil oldu nerdeyse daha bir kere incinmedik birbirimizden abim olsa bu kadar severdim kaynimi insallah gonlunce mutlu olur.

İyi yolculuklar canım kazasız belasız gider dönersiniz inşallah evinize

en bi güzel haber görüşelim canım mutlaka eşine söylede bize de bulsun araba :) bakıyoz bakıyoz anca bakıyoz yok yani

Kızlar son durumu bildiriyorum. Ben hani yemek işini kv ye yıkmıştım ya. Akşama yemek yapmamış. Zorla kp beni ve eşimin küçük kardeşini dışarı yemek yemeye yolladı. Hava soğuk çocuğu yollamam ben bakılan dedi. Yok dedim olmaz dedim dinletemedim. Neyse biz çıktık güzel bir yemek yedik kitaplardan filan sohbet ettik. kp mi çok severim bu arada. Eve geldik ki ne görelim kv oğluma bir dünya mesir macunu yedirmiş. Önüne bir de koca hoşbeş paketini açmış ve künefe yedirmeye çalışıyor. Yavrum enerji patlamasından be yapacağını şaşırdı. ve sanırım dokundu yedikleri altını açtığımda pütür pütür kızarmış. Anne sen ne yaptın dedim bu çocuk zaten gece uyumuyo şimdi ne yapıcam dokunursa dedim. İnternetten mesir macunun faydalarını okuyor. Valla oturdum güldüm şurda iki gün kaldı evime bir gişeydim. Sabah yedirdiği cevizli suçukları içli köfteleri saymıyorum

en bi güzel haber görüşelim canım mutlaka eşine söylede bize de bulsun araba :) bakıyoz bakıyoz anca bakıyoz yok yani
esimde zor buldu ama oda sabh belli olcak bizm arabayla takas yapcaklarmis sanirm. Valla uyarsa olduda gelirsem gorusmek isterm sizlerle.

saka mi bu yok artik

Hira yne cok agliyo hicbi dis boyle olmamisti. Agri kesici ve jel surdum bir saat once ynede uyuyamadi. 1 den beri ayaktayiz

Yok artık yani

esimde zor buldu ama oda sabh belli olcak bizm arabayla takas yapcaklarmis sanirm. Valla uyarsa olduda gelirsem gorusmek isterm sizlerle.

saka mi bu yok artik
Yok Can'ım keşke şaka olsa. Geldiğime pişman oldum. kendi kremlerini çocuğun poposuna sürerken gördüm yapma kendi pişik kremi var dedim. Benim kremlerim çokpahalı diyor. Kaka yapmazsa asla bezini değiştirmez gerek yokmuş. Benim Nasıl özenli bakıyorsa kv saatli bomba gibi ne yapacağı hiç belli değil. Eşim de annesine çekmiş ben kızıyorum diye gizli gizli cips yedirmeye çalışıyor. Adımı da pimpirikli psikopat anneye çıkardı. Kendimde ciddi ciddi Peygamber sabrı olduğunu düşünüyorum.Bir dakika gözümü üstünden ayıramıyorum. 3 yaşa fıstık yasak dememe rağmen hadi fıstık al da çocuğa bir deri bir kemik kalmış diyor tövbe yarabbim

benmki lokum vermisti diye kiyameti koparmistm. Benm kv de surekli biseyler yesin ama ne yerse yesin pesinde bu cocuk istahsiz sen vermedgin icn falan diyo bana salatanin suyunu veriyo tuzlu tuzlu dedm verme balik dha iyi ondan ver bana dediki ben cocklarmi domates suyuyla buyuttm yemek yemedklernde salataya baniyodm ekmegi tikiyodm agzlarna. Suan esmin iki abiside domatesten nefret ediyolar sofrada gormeye bile dayanamiyolar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…