cikolata derdi bzdede var hira cikootaaa diye geziyo evde bazen. Alistrdilar cunku. Ama sadece tadimlik hep aldm elinden agzndan bile parmagmi sokup aldim yanlarnda. İstahi kapaniyo snra diyorum sanki duymuyolar beni. Esime annenden bktm dedim hep bana inat yapiyo sanki bak benm anneme ben ne dersem onu yapiyo gozumun icine bakiyo resmen kadin kiziyorm diye. Asla vermez cbuk krrakeri bile arayip sormustu istiyo veriyimmi oyalamak icn diye ben disardayken. Bide ben gittgmde anne yok smdi gel sen bana babanene gel falan diyo. Ben kucagima alamiyorm resmen. Bikere ordayken dusmustu cok aglamisti hemen kostum almak icn oaldi kucagina susturmaya calisiyo. Dedim bana ver ben dha iyi sakinlestirirm onu ynede vermedi gitti camdan baktiriyo falan benim icn agladi snra zaten bana gelmek icin. Bana geldi cock sustu. Dunde gittim dolasmaya hira sariliyo bana cinimm annecim falan diyo herkese beni gosteriyo baak anne. Oda cocuk unutmus beni dedi. Tobe tobe ya valla bazi laflari cok canimi skiyo. Aslinda cok iyi cok bilincli biri. Herseye kosturur. Ama ben dogm yaptgmdan beri gercek yuzunu gosterdi bana. Ben disardan sakin sessz duruyorm ama aslinda icmde kasirgalar kopuyo.Herkes dertli bu konuda anlaşılan.
Benim derdimde çikolata. Çocuğa öğrettiler ne olduğunu. Çikolata deyince hemen kvlerin mutfağına koşuyo. İstiyo çocuk yazık verelim diyolar bi de. Çikolata istiyo musun diye sorarsan ister tabi çocuk. Bi de kıbrıstan çikolata getirmiş içinde paketli paketli bir sürü çikolata var her gün bi tane ver diye giderken elime tutuşturdu. Hiç uğraşamayacaktım laf anlatmaya. Aldım evde hepsini kendim yedim.
Dün yine eve geçerken kapıda birini götür diye iki çikolata getirdi. Baba diğer verdiklerinin hepsini ben yedim yedirmek istemiyorum çocuğa. Verme siz yeyin dedim tamam diyip götürdü. Bi hafta sonra yine vermeye çalışır.
Çocuk çikolata yediği gün yemek falan yemiyo. Kendide gördü ordayken yemediğini defalarca. Zaten iştahsız. Ama yinede veriyo. İki dk yanlarından ayrılmaya gelmiyo bıktım vallahi konuşmaktan.
Ha bide biz ne zaman bir araya gelsek çocuğa dokunmamı istemiyolar. Ağlıyo yanıma geliyo. Halası gökçeyi al, sen dur ben alırım. Biraz seviyolar hevesleri geçiyo. Çocukla kimse ilgilenmeyince ben oturuyorum. Hemen halası bırak tlfnu gökçenin yanına git. Oynat onu sıkıldı çocuk lafları. Zorla kızı kaldırıp gökçenin başına getiriyolar. Bi gün patlıcam ben bostan korkuluğumuyum burda diye. Çocuk anne anne diyip sarılıyo kucağımdan çekip alıyo. Ya sabır çekiyorum.
aynı işte. Çocuk düşüyo alıyorum kucağımdan alıp başka odaya götürüyo ben sustururum diye. Kıskanıyolar resmen çocuğu.cikolata derdi bzdede var hira cikootaaa diye geziyo evde bazen. Alistrdilar cunku. Ama sadece tadimlik hep aldm elinden agzndan bile parmagmi sokup aldim yanlarnda. İstahi kapaniyo snra diyorum sanki duymuyolar beni. Esime annenden bktm dedim hep bana inat yapiyo sanki bak benm anneme ben ne dersem onu yapiyo gozumun icine bakiyo resmen kadin kiziyorm diye. Asla vermez cbuk krrakeri bile arayip sormustu istiyo veriyimmi oyalamak icn diye ben disardayken. Bide ben gittgmde anne yok smdi gel sen bana babanene gel falan diyo. Ben kucagima alamiyorm resmen. Bikere ordayken dusmustu cok aglamisti hemen kostum almak icn oaldi kucagina susturmaya calisiyo. Dedim bana ver ben dha iyi sakinlestirirm onu ynede vermedi gitti camdan baktiriyo falan benim icn agladi snra zaten bana gelmek icin. Bana geldi cock sustu. Dunde gittim dolasmaya hira sariliyo bana cinimm annecim falan diyo herkese beni gosteriyo baak anne. Oda cocuk unutmus beni dedi. Tobe tobe ya valla bazi laflari cok canimi skiyo. Aslinda cok iyi cok bilincli biri. Herseye kosturur. Ama ben dogm yaptgmdan beri gercek yuzunu gosterdi bana. Ben disardan sakin sessz duruyorm ama aslinda icmde kasirgalar kopuyo.
Smdiye kdar hic birakmadim kaynanama 5 dk birakp markete bile gtmedim. Hep anneme birakiyorm isim oldgunda. Bunada kiziyo annemi zaten cok kiskaniyo.İyi dayanıyonuz valla ben çok yalnız bırakmıyorum bıraksam nolcak bilmiyorum böyle şeyler yapcak annem içinde geçerlidir bu o kasırgalar içerde değil bildiğin dışarda kopar
Bende aynen iki kere falan yarım saat bırakmışımdır en fazla daha hamileyken kola kavgası yapıyodu benimle zaten birazda bu yüzden çalışmıyorum zıvanadan çıkar çocuk bazen bakkala alır gider tembihlerim şeker falan alma diye ya küçük petito çikolata ya da süt dilimi başka bişey yok şimdi ayar çekmezsen ilerde coşarSmdiye kdar hic birakmadim kaynanama 5 dk birakp markete bile gtmedim. Hep anneme birakiyorm isim oldgunda. Bunada kiziyo annemi zaten cok kiskaniyo.
Sen fakirsin çünkü canım çikolata alamazsın boğasım geldi kaynananı ıııyyyHerkes dertli bu konuda anlaşılan.
Benim derdimde çikolata. Çocuğa öğrettiler ne olduğunu. Çikolata deyince hemen kvlerin mutfağına koşuyo. İstiyo çocuk yazık verelim diyolar bi de. Çikolata istiyo musun diye sorarsan ister tabi çocuk. Bi de kıbrıstan çikolata getirmiş içinde paketli paketli bir sürü çikolata var her gün bi tane ver diye giderken elime tutuşturdu. Hiç uğraşamayacaktım laf anlatmaya. Aldım evde hepsini kendim yedim.
Dün yine eve geçerken kapıda birini götür diye iki çikolata getirdi. Baba diğer verdiklerinin hepsini ben yedim yedirmek istemiyorum çocuğa. Verme siz yeyin dedim tamam diyip götürdü. Bi hafta sonra yine vermeye çalışır.
Çocuk çikolata yediği gün yemek falan yemiyo. Kendide gördü ordayken yemediğini defalarca. Zaten iştahsız. Ama yinede veriyo. İki dk yanlarından ayrılmaya gelmiyo bıktım vallahi konuşmaktan.
Ha bide biz ne zaman bir araya gelsek çocuğa dokunmamı istemiyolar. Ağlıyo yanıma geliyo. Halası gökçeyi al, sen dur ben alırım. Biraz seviyolar hevesleri geçiyo. Çocukla kimse ilgilenmeyince ben oturuyorum. Hemen halası bırak tlfnu gökçenin yanına git. Oynat onu sıkıldı çocuk lafları. Zorla kızı kaldırıp gökçenin başına getiriyolar. Bi gün patlıcam ben bostan korkuluğumuyum burda diye. Çocuk anne anne diyip sarılıyo kucağımdan çekip alıyo. Ya sabır çekiyorum.
çocuklar da çok dinlemez ki. Ben eşime yüzlerce kez dedim şu kuruyemişi cipsi çocuğun önünde yeme diye hala yapıyo. Erkenden uyuyo zaten çocuk sabredemiyo adam. İlle aradaEce de abilerinden görüyor fena Dadandı çikolataya gostermeyin diyorum yine bir şekilde görüyor gün boyu dolapta kakaka diyip çikolata arıyor bazen ülkerin cekmeceli cikolatasindan veriyorum cips yerken istiyor acılı sarımsaklı cips yiyiyor birkaç tane mümkün olduğunca gostermemeye çalışıyoruz ama yine de bazen goruyor
evde benden babasından hiç istemez. Vermem zaten. kvlerde verdim bi kere çikolata diye ama yemedi. Sever aslında tahin pekmezi ama çikolata diyin e kanmadı sıpa.Koskanın cokokrem gibi tahin pekmezi var ya çikolata isteyince ondan verebilirsiniz kızlar bi deneyin isterseniz tavsiye ederim
Evet canım dinlemiyorlar eşim daha çok akşamları kuru yemis cesitleri yer onlardan istiyor veriyoruz yiyiyor genelde her akşam kabak çekirdeği kaju hurma bazen fındık veriyoruzçocuklar da çok dinlemez ki. Ben eşime yüzlerce kez dedim şu kuruyemişi cipsi çocuğun önünde yeme diye hala yapıyo. Erkenden uyuyo zaten çocuk sabredemiyo adam. İlle arada
evde benden babasından hiç istemez. Vermem zaten. kvlerde verdim bi kere çikolata diye ama yemedi. Sever aslında tahin pekmezi ama çikolata diyin e kanmadı sıpa.
İgde makarnalütfen keçiboynuzu unuyla sürülebilir çikolata yapmıştı. Onu demicem bi
super ikili koskanin aldm ama yemiyo anliyoki cikootaa diye bagriyo bide.Koskanın cokokrem gibi tahin pekmezi var ya çikolata isteyince ondan verebilirsiniz kızlar bi deneyin isterseniz tavsiye ederim
Senden sonra arastırdım durulamam suyu soğuk olursa gec yağlanırmış ecZane ile görüştüm bıobaby şampuan verdı çok memnun kalacaksın dedi hatta pişik kremınıde göndermiş çok iddalıydı bakalım inşaallah dediği gibi olurEti düşünmemiştim hiç :/ peki sen çözebildin mi yağlanma sorununu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?