Kolay gelsın canım başarılar dilerimBugün misafirim gelecek ama ece çok huysuz sabahtan beri herşeye ağlıyor ancak şimdi uyudu ne yapacagimi şaşırdım eşim ben erken gelirim yardım ederim dedi
Sağol canım herşey hazır sofrayida hazırladım Eceyi yediriyorum şimdi misafirlerim gelmedi dahaKolay gelsın canım başarılar dilerim
Bizim sadece hastayken ağzını açmıyo ve acsada kusuyo su dahi içmiyo diğer zamanlarda iştahsız değil çok şükür buna rağmen yemediği zamanlarda yesınde ne olursa olsun dıyorum içim gidiyo ac kalıcak diye seni azda olsa anlayabılıyorum bol iştahlı gunler canımyeseler dert yemeseler dert miraya su bile veremiyo kimse bende buna üzülüyorumyese belki sende istemezsin diceksiniz bana ki belki istemem bilmiyorum ama çikolata alsın diye gözünün içine bakıyorum yahu çikolata yemeyen sevmeyen çocuk mu olur dün akşam çorba istedi bende tablette çorba içen bi kedi var ordan gördü neyse hazırladım kendim yicem diye heryeri batırdı karışmadım belki bir kaşık yemiştir reklamlarda patates gördü elimden tutup mutfağa götürdü pati pati kızarttım tabi hemen vallahi yese burgere götürürm o saat neyse yemedi tabi sıktı mıncırdı bıraktı
cips reklamı çıkınca eline cips bile vermişliğim var belki yer diye
Maşallah sana en sevdiğim anlar hersey hazır cok yoruldun mu?misafırler sevdiğin kişiler olunca daha bır zevkli olurSağol canım herşey hazır sofrayida hazırladım Eceyi yediriyorum şimdi misafirlerim gelmedi daha
Hamilelik nAsıl gidiyo canım bulantın varmı kuzu ile zor oluyomu?senın ki bizimkilerden büyük ay olarak değilmiSen fakirsin çünkü canım çikolata alamazsın boğasım geldi kaynananı ıııyyy
Bakayım ben de bir değiştirmeyi düşünüyordum yine şampuanınıSenden sonra arastırdım durulamam suyu soğuk olursa gec yağlanırmış ecZane ile görüştüm bıobaby şampuan verdı çok memnun kalacaksın dedi hatta pişik kremınıde göndermiş çok iddalıydı bakalım inşaallah dediği gibi olur
sağol Can'ım ama ben artık böyle kabul ettim mirayı denemediğim iştah açıcı yöntem kalmadı olmuyo böyle bünyesi demekkiSipraktın adında bir şurup var alerjı için kullanılıyo yan etkıleride iştah açıcı ve uyku imiş kardeşim kullanıyo verdığım gıbı saatlerce uyuyo ve çok iştahı açılmış yeğenım annesı çok mutlu uyku için sende ver dedı@minnakkartal iştah için bır araştırsan bende verdım zaten alerjı kabarıyo vucudu hemde uyku yapsın dedim inanın gınlerdır toplam 6 yada 7 saat uyuyo en sonunda verdım sersem gıbı oldu uykusu var dırenıyo dahada huysuz oldu sanırım ama ben bır ölçek verdım bundan sonra gunde 3 kez verıcem sızsın uyusun
sağol Can'ım hepimizeBizim sadece hastayken ağzını açmıyo ve acsada kusuyo su dahi içmiyo diğer zamanlarda iştahsız değil çok şükür buna rağmen yemediği zamanlarda yesınde ne olursa olsun dıyorum içim gidiyo ac kalıcak diye seni azda olsa anlayabılıyorum bol iştahlı gunler canım
Kaç gunde banyo yaptırıyorsun?Bakayım ben de bir değiştirmeyi düşünüyordum yine şampuanını
Hayırlı yolculuklar canım gercı siz gideceğiniz yere varmışsınızdır iyi eğlencelerSabah erkenden yolcuyuz. 6 saat surermis 5-6 gibi cikacagiz yola ben 1 saat oncesinden kalkacagim ve hala ayaktayim insallah kazasiz belasiz gider geliriz.
Aksi gibi iki gundur belim cok agriyordu zaten, birde uzerine regl oldum o yol nasil cekilir iki cocukla bilmem
Ilkokul 4. siniftan beri arkadas kardes gibiyiz 20 yil oldu nerdeyse daha bir kere incinmedik birbirimizden abim olsa bu kadar severdim kaynimi insallah gonlunce mutlu olur.
Afıyet olsun kızıma şifa olsun ben çok korkuyorum cerezden nefes borusuna fıstık kacan bebekten sonra cekırdeği çok sevıyo acıp ucunu kırıp verıyorum boğazına sıvrı yerı gelmesın dıye fındık fıstık vermedim dahaEvet canım dinlemiyorlar eşim daha çok akşamları kuru yemis cesitleri yer onlardan istiyor veriyoruz yiyiyor genelde her akşam kabak çekirdeği kaju hurma bazen fındık veriyoruz
Bizdede eşim çok dikkatli asla vermez bende dıkkatlıyım onun kadar değilim nıyetım 2 yasına kadar elimden geldiğince Doğal yedırmek sonrası zaten engel olamam gördükçe isteyınce azda olsa verıcez vucudun onlarada ıhtıyacı var herseye bağışıklık kazanması içinBizde eşimle çok tartıştık gökçenin beslenmesi konusunda. Cips verme diyorum gizli gizli veriyor. Artık ben kızmayı bıraktım. Verdiği zaman ne kadar zararlı olduğunu söylüyorum ama o veriyor. Çikolata ara Sıra veriyorum ben. Tamamen yasak değil yani.
Sizinkilerden büyük derken 3 haziran doğumlu benimki işte zor oluyor canım bayağı zor kizkardesim geldi 1 haftalığına okulu başlayacak o yuzden anneme gideceğiz bu hafta cuma kontrolüm var daha kalp atışını duyamadım pazar günü de anneme kaçacak işte yoksa çok zor yemek yapamıyorum altını değiştiremiyorum fatihinHamilelik nAsıl gidiyo canım bulantın varmı kuzu ile zor oluyomu?senın ki bizimkilerden büyük ay olarak değilmi
Dişleri bitti diye hatırlıyorum yanlışmı bilmem bende büyük sandım 2 yasında çıkıyo son 4 dişSizinkilerden büyük derken 3 haziran doğumlu benimki işte zor oluyor canım bayağı zor kizkardesim geldi 1 haftalığına okulu başlayacak o yuzden anneme gideceğiz bu hafta cuma kontrolüm var daha kalp atışını duyamadım pazar günü de anneme kaçacak işte yoksa çok zor yemek yapamıyorum altını değiştiremiyorum fatihin
Canim beyzanin alerjisi arttiginda dr da bize atarax surup vermisti bununda yan etkisi uyku ama 5 gunden fazla kullanma demisti bagimlilik yapiyormus bide sabah aksam demisti bu ilaci bilmiyorum ama boyle bir etkisi varmi dr a sor istersenSipraktın adında bir şurup var alerjı için kullanılıyo yan etkıleride iştah açıcı ve uyku imiş kardeşim kullanıyo verdığım gıbı saatlerce uyuyo ve çok iştahı açılmış yeğenım annesı çok mutlu uyku için sende ver dedı@minnakkartal iştah için bır araştırsan bende verdım zaten alerjı kabarıyo vucudu hemde uyku yapsın dedim inanın gınlerdır toplam 6 yada 7 saat uyuyo en sonunda verdım sersem gıbı oldu uykusu var dırenıyo dahada huysuz oldu sanırım ama ben bır ölçek verdım bundan sonra gunde 3 kez verıcem sızsın uyusun
Bitti derken 16 tane demek istedim canım 2 yaş dişleri çıkmadı henüzDişleri bitti diye hatırlıyorum yanlışmı bilmem bende büyük sandım 2 yasında çıkıyo son 4 diş
Evet canım bitti çok şükür sevdiğim insanlardı güzel geçtiMaşallah sana en sevdiğim anlar hersey hazır cok yoruldun mu?misafırler sevdiğin kişiler olunca daha bır zevkli olur
bende kabak çekirdeğinin sivri yerini alıp veriyordum babası kırmadan vermiş yemis bende kirmiyorum artık yiyiyor fındığı falan küçük parçalara ayırıp veriyorum yiyiyor birde çiğneme yaptığı için takılmiyor sanırım oğlum küçükken çiğnemeden yutmaya çalışıyordu herşeyi hemen boğazına takılıyordu ece de olmadı çok şükür ben yinede küçük parçalar halinde veriyorum tabi korkuyorum büyük vermeyeAfıyet olsun kızıma şifa olsun ben çok korkuyorum cerezden nefes borusuna fıstık kacan bebekten sonra cekırdeği çok sevıyo acıp ucunu kırıp verıyorum boğazına sıvrı yerı gelmesın dıye fındık fıstık vermedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?