2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim sadece hastayken ağzını açmıyo ve acsada kusuyo su dahi içmiyo diğer zamanlarda iştahsız değil çok şükür buna rağmen yemediği zamanlarda yesınde ne olursa olsun dıyorum içim gidiyo ac kalıcak diye seni azda olsa anlayabılıyorum bol iştahlı gunler canım

Bakayım ben de bir değiştirmeyi düşünüyordum yine şampuanını

sağol Can'ım ama ben artık böyle kabul ettim mirayı denemediğim iştah açıcı yöntem kalmadı olmuyo böyle bünyesi demekki

sağol Can'ım hepimize

Hayırlı yolculuklar canım gercı siz gideceğiniz yere varmışsınızdır iyi eğlenceler

Bizde eşimle çok tartıştık gökçenin beslenmesi konusunda. Cips verme diyorum gizli gizli veriyor. Artık ben kızmayı bıraktım. Verdiği zaman ne kadar zararlı olduğunu söylüyorum ama o veriyor. Çikolata ara Sıra veriyorum ben. Tamamen yasak değil yani.

Evet canım dinlemiyorlar eşim daha çok akşamları kuru yemis cesitleri yer onlardan istiyor veriyoruz yiyiyor genelde her akşam kabak çekirdeği kaju hurma bazen fındık veriyoruz
Afıyet olsun kızıma şifa olsun ben çok korkuyorum cerezden nefes borusuna fıstık kacan bebekten sonra cekırdeği çok sevıyo acıp ucunu kırıp verıyorum boğazına sıvrı yerı gelmesın dıye fındık fıstık vermedim daha

Bizdede eşim çok dikkatli asla vermez bende dıkkatlıyım onun kadar değilim nıyetım 2 yasına kadar elimden geldiğince Doğal yedırmek sonrası zaten engel olamam gördükçe isteyınce azda olsa verıcez vucudun onlarada ıhtıyacı var herseye bağışıklık kazanması için

Hamilelik nAsıl gidiyo canım bulantın varmı kuzu ile zor oluyomu?senın ki bizimkilerden büyük ay olarak değilmi
Sizinkilerden büyük derken 3 haziran doğumlu benimki işte zor oluyor canım bayağı zor kizkardesim geldi 1 haftalığına okulu başlayacak o yuzden anneme gideceğiz bu hafta cuma kontrolüm var daha kalp atışını duyamadım pazar günü de anneme kaçacak işte yoksa çok zor yemek yapamıyorum altını değiştiremiyorum fatihin

Dişleri bitti diye hatırlıyorum yanlışmı bilmem bende büyük sandım 2 yasında çıkıyo son 4 diş

Bu çikolata derdi herkesde varmış demekki bi bizde saniyodum. Kayinbabam alistirdi yigitide ki yigit tatliyla arası çok iyi olmayan bi bebek ti artık değil tabi. çikolata yüzünden. Kayinbabam mutfaklarinda bi cekmeceyi çikolata larla doldurmuş açınca gözlerime inanamadım her çeşit var. yiğit aksamlari esimle mutlaka gider bi on dk onlara her gittiğind.e veriyo eline.bize her geldiğinde elinde cikolatayla geliyo çocuğa elleriyle yediriyo keyifli keyifli. Acayip alıştı yiğitte. esimde babasına uydu her akşam Kinder yumurta getiriyo.pazar günü konuştum kayinbabamla iştahı kapandı tuzlu şeyleri çok az yiyo nerde şekerli yiycek onlarla doyurmak istiyo baba karnını dedim. Tamam dedi vermeyelim bi daha dedi ertesi gün gene aynı devam. Daha 19 aylık bebek hergün çikolata yermi yaa içim sizliyo resmen çok zararlı. Yarın kesin bidaha konusucam kesin ve net bi şekilde.

Canim beyzanin alerjisi arttiginda dr da bize atarax surup vermisti bununda yan etkisi uyku ama 5 gunden fazla kullanma demisti bagimlilik yapiyormus bide sabah aksam demisti bu ilaci bilmiyorum ama boyle bir etkisi varmi dr a sor istersen

Ayy ig de bütün yolladığınız çekilişlere katılıyorum ama bu yemekrium hariç insanın canını çektiriyolar yemeklerle diyetteyiz :)

Maşallah sana en sevdiğim anlar hersey hazır cok yoruldun mu?misafırler sevdiğin kişiler olunca daha bır zevkli olur
Evet canım bitti çok şükür sevdiğim insanlardı güzel geçti
bende kabak çekirdeğinin sivri yerini alıp veriyordum babası kırmadan vermiş yemis bende kirmiyorum artık yiyiyor fındığı falan küçük parçalara ayırıp veriyorum yiyiyor birde çiğneme yaptığı için takılmiyor sanırım oğlum küçükken çiğnemeden yutmaya çalışıyordu herşeyi hemen boğazına takılıyordu ece de olmadı çok şükür ben yinede küçük parçalar halinde veriyorum tabi korkuyorum büyük vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…