2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kış olduğu için 2 gün arayla yıkıyorum ama sorun şu ki yıkayıp kuruladıktan sonra yine yağlı görünüyor gözüme. Çok ince telli diye mi acaba. Hele azcık da terlesin mahvoluyor o kafa
Canım hiç doktora danistinmi bunu önemli birşey değildir belki ama neden kaynaklanıyor acaba benim saclarim yağlı ama küçükken olmuyordu ergenlikten sonra başladı doktora bir danışmanı öneririm

Kış olduğu için 2 gün arayla yıkıyorum ama sorun şu ki yıkayıp kuruladıktan sonra yine yağlı görünüyor gözüme. Çok ince telli diye mi acaba. Hele azcık da terlesin mahvoluyor o kafa
çok sık yıkadığın içinde olabilir bi de şampuan çok kullanıyosan o da yapar

Kızlar ecenin yeni alışkanlığı beni oturtmamak ya ne zaman otursam elimi tutup anne del anne del diye bir yerlere götürüyor beni hayır yanı sadece bana yapıyor abilerine babasına yapmıyor illa ben kalkcam misafirlerin yanında da öyle defalarca kaldırdı beni en sonunda eşime sen kalk ne olur dedim mama istiyorum diyor veriyoruz meyve falan atıyor yere yemiyor ben bu akşam elma verdim kivi verdim yemedi eşim hurma vermiş onu yedi vallahi pert oluyorum gece bacaklarım agriyor ihtiyarlar gibi

Canım hiç doktora danistinmi bunu önemli birşey değildir belki ama neden kaynaklanıyor acaba benim saclarim yağlı ama küçükken olmuyordu ergenlikten sonra başladı doktora bir danışmanı öneririm

çok sık yıkadığın içinde olabilir bi de şampuan çok kullanıyosan o da yapar
Şu bir aydır dra gidişlerimiz hep hastalıktan ya hiç akıl edemedim saç sormayı ama bi dahakine sorayım. Benim saçlarım da ince ve hemen yağlanır ama oğlumınki bi gün temiz sürmüyor. Şampuanı bol kullanırım gerçi biraz ona dikkat edeyim bakalım

Benimde saçım çabuk yağlanır. Bazı insanların saç diplerinde bulanan yağ üreten bezler daha fazla çalışırmış o yüzden çabuk yağlanırmış. Her gğn yıkıyosun ondan dediler. Aylarca 3 günde bir yıkadım gram değişim yok. Değişik değişik şampuanlar sabunlar.
Artık böyle kabul ettim. Bi gün yıkamayın yağlanır. Hatta gece yıkarsam ertesi akşama da yağlanır. Sabah tekrar yıkamam gerekir.
Yıkayamadığım zamanlar oluyo gökçeden dolayı. Tepeden doplayıp topuz yapıyorum. Yağlı olduğunu anlayan varsa da artık zerre kadar umrumda değil sıkıldım çünkü.

günaydın... hoşgeldin.. sesi normal makine gibi mi çıkıyor. o köpükleri ağzına atar diye almadım ama aklım kaldı

günaydın... hoşgeldin.. sesi normal makine gibi mi çıkıyor. o köpükleri ağzına atar diye almadım ama aklım kaldı
Günaydınnn.
Evet normal süpürge gibi ama düşük sesli tabi. Benimkinin ağzına bişeyler atma konusunda pek hhevesi olmayınca aldım direk.

Ayy ig de bütün yolladığınız çekilişlere katılıyorum ama bu yemekrium hariç insanın canını çektiriyolar yemeklerle diyetteyiz :)
ay ben takip ediyorum vallahiş ağzımın suyu aka aka

çok uykusuzum, yaşıyorum merak etmeyin, son bir hafta su sınavı bi atlatayım döncem size
okuyan da beni çok merak ettiniz sancak hiç etiketleme yok
başarılar canım
bu ara herkes iki üç mesaj yazıyo ondan heralde etiketleme fln yok
bende alayım dedim eşim her yer oyuncak mırın kırın yaptı ki benden çok oyuncak alır neyse bugün cuma hediye günüm giderken uğrıycam bime kalmış olursa alırım dinlemem

Ya kızlar dün markete balık gelme günüydü. Gittim ama palamut levrek bitmiş hemen. Uskumru verdi balıkçı bununda kılçığı az diye.
Annemlerdeyken buğulama hamsiyi yemişti gökçe yumuşak olunca. Şimdi bunu da onun gibi buğulama yapsam öyle yumuşak olur mu?
İnternetten baktım hep ızgarası güzel olur yazmışlar. Yoksa hiç riske atmıyıp yine çorba mı yapayım?

Temizleyin demeyi unutmuşum zaten.Mecbur kendim temizledim. İlk defa temizledim içim bi garip oldu canlı canlı kesiyomuşum gibi

Uskumru çok güzel olmuyomuş eşim öyle diyo ama bilemicem iyi ayıklamışsın ben ayıklamam ama yıkıyorum

Uskumru çok güzel olmuyomuş eşim öyle diyo ama bilemicem iyi ayıklamışsın ben ayıklamam ama yıkıyorum
Hmm sağol canım çorba yapıyım yine o zaman.
Bende güya hamsiyi temizleyemem diye büyük balık alıyorum. Paramparça oldu zaten temizlicem derken. Çorbada farketmez nasılsa

hava cok soguk gdemedim esime al dedm gelirken insallah kalir. Bide pepe egitici setleri varmis burda varmidr bilmiyorm

hava cok soguk gdemedim esime al dedm gelirken insallah kalir. Bide pepe egitici setleri varmis burda varmidr bilmiyorm
Face de paylaşılan mı? Geçen hafta burda vardı eşime aldırdım ama aynısı değil orda kadının paylaştığıyla.
Eşim almış minik minik puzzlelar var. Renkleri sayıları öğreten ikili puzzlelar var gökçe sevdi baya. Saat var bi de ama onun için çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…