Kış olduğu için 2 gün arayla yıkıyorum ama sorun şu ki yıkayıp kuruladıktan sonra yine yağlı görünüyor gözüme. Çok ince telli diye mi acaba. Hele azcık da terlesin mahvoluyor o kafaKaç gunde banyo yaptırıyorsun?
Canım hiç doktora danistinmi bunu önemli birşey değildir belki ama neden kaynaklanıyor acaba benim saclarim yağlı ama küçükken olmuyordu ergenlikten sonra başladı doktora bir danışmanı öneririmKış olduğu için 2 gün arayla yıkıyorum ama sorun şu ki yıkayıp kuruladıktan sonra yine yağlı görünüyor gözüme. Çok ince telli diye mi acaba. Hele azcık da terlesin mahvoluyor o kafa
çok sık yıkadığın içinde olabilir bi de şampuan çok kullanıyosan o da yaparKış olduğu için 2 gün arayla yıkıyorum ama sorun şu ki yıkayıp kuruladıktan sonra yine yağlı görünüyor gözüme. Çok ince telli diye mi acaba. Hele azcık da terlesin mahvoluyor o kafa
Canım hiç doktora danistinmi bunu önemli birşey değildir belki ama neden kaynaklanıyor acaba benim saclarim yağlı ama küçükken olmuyordu ergenlikten sonra başladı doktora bir danışmanı öneririm
Şu bir aydır dra gidişlerimiz hep hastalıktan ya hiç akıl edemedim saç sormayı ama bi dahakine sorayım. Benim saçlarım da ince ve hemen yağlanır ama oğlumınki bi gün temiz sürmüyor. Şampuanı bol kullanırım gerçi biraz ona dikkat edeyim bakalımçok sık yıkadığın içinde olabilir bi de şampuan çok kullanıyosan o da yapar
günaydın... hoşgeldin.. sesi normal makine gibi mi çıkıyor. o köpükleri ağzına atar diye almadım ama aklım kaldıBimden süpürgeyi aldım çok şirin elim kadar
Kutuda minik yuvarlak köpükler var. Onu içine çekiyo. Hava akımı yok ama sanırım manyetik alan yaratıp çekiyo elektiriklenmeyle.
Gökçe de aaaa diyip durdu çekişine. Çok şirin bişeymiş.
Günaydınnn.günaydın... hoşgeldin.. sesi normal makine gibi mi çıkıyor. o köpükleri ağzına atar diye almadım ama aklım kaldı
ay ben takip ediyorum vallahiş ağzımın suyu aka akaAyy ig de bütün yolladığınız çekilişlere katılıyorum ama bu yemekrium hariç insanın canını çektiriyolar yemeklerle diyetteyiz :)
başarılar canımçok uykusuzum, yaşıyorum merak etmeyin, son bir hafta su sınavı bi atlatayım döncem size
okuyan da beni çok merak ettiniz sancak hiç etiketleme yok
bende alayım dedim eşim her yer oyuncak mırın kırın yaptı ki benden çok oyuncak alır neyse bugün cuma hediye günüm giderken uğrıycam bime kalmış olursa alırım dinlememBimden süpürgeyi aldım çok şirin elim kadar
Kutuda minik yuvarlak köpükler var. Onu içine çekiyo. Hava akımı yok ama sanırım manyetik alan yaratıp çekiyo elektiriklenmeyle.
Uskumru çok güzel olmuyomuş eşim öyle diyo ama bilemicem iyi ayıklamışsın ben ayıklamam ama yıkıyorumYa kızlar dün markete balık gelme günüydü. Gittim ama palamut levrek bitmiş hemen. Uskumru verdi balıkçı bununda kılçığı az diye.
Annemlerdeyken buğulama hamsiyi yemişti gökçe yumuşak olunca. Şimdi bunu da onun gibi buğulama yapsam öyle yumuşak olur mu?
İnternetten baktım hep ızgarası güzel olur yazmışlar. Yoksa hiç riske atmıyıp yine çorba mı yapayım?
Temizleyin demeyi unutmuşum zaten.Mecbur kendim temizledim. İlk defa temizledim içim bi garip oldu canlı canlı kesiyomuşum gibi
Hmm sağol canım çorba yapıyım yine o zaman.Uskumru çok güzel olmuyomuş eşim öyle diyo ama bilemicem iyi ayıklamışsın ben ayıklamam ama yıkıyorum
hava cok soguk gdemedim esime al dedm gelirken insallah kalir. Bide pepe egitici setleri varmis burda varmidr bilmiyormBimden süpürgeyi aldım çok şirin elim kadar
Face de paylaşılan mı? Geçen hafta burda vardı eşime aldırdım ama aynısı değil orda kadının paylaştığıyla.hava cok soguk gdemedim esime al dedm gelirken insallah kalir. Bide pepe egitici setleri varmis burda varmidr bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?