Evt facede gordum. Burdada ykmus ondan supurge almis esimdeFace de paylaşılan mı? Geçen hafta burda vardı eşime aldırdım ama aynısı değil orda kadının paylaştığıyla.
Eşim almış minik minik puzzlelar var. Renkleri sayıları öğreten ikili puzzlelar var gökçe sevdi baya. Saat var bi de ama onun için çok erken
Ecede yapıyordu canım esofmanini külotlu çorabını indiriyordu ve kaka diyordu gerçekten kakasini yapmış oluyordu tuvalete gidiyordu bunu yapınca ama ben kış diye tuvalet eğitimi vermek istemedim şimdi yapmıyorSelam kızlar kvdemler gitti çok yorucu bir hafta geçirdim kızımla fazla ilgilenemedim neyseki arayı kapatacak bol bol zamanım var.
Elif ada son birkaç gündür bezini ve alt kıyafetlerini çıkarmaya çalışıyor anlam veremedim netten baktım tuvalet eğitimi sinyalleri diyor sizinkilerde yapıyor mu merak ettim eğer öyleyse eğitime baslayim yavaştan diyorum eğer değilse sizce neden yapıyordur?
gerçekten zor bir durum canım yanı kv den sende kalmayı dusunuyorsa neden öyle tavırlar yaptı bu davranışlar zaten sizi soğutmuş e öyle yaptıysa da kızıyla birlikte gitsin madem hem istedikleri gibi davranıp hemde hiçbir sey olmamış gibi beklentilere giriyorlar zaten rahatsizmis bilmiyorum canım ama eğer gerçekten huzurunun bozulacağını dusunuyorsan konuş esinle o da kardeşiyle konussun umarım sizde kalmayı dusunmuyordurKızlar biraz dertliyim ve onerilerinize ihtiyacım var. gorumcem eski eşiyle tekrar evlendi ondört yaşında kızları var kız bu sene babasinda kalıyor gorumcemin tayini rizeye mart gibi çıkıyor kvdem rizeye gitmek istemiyormus bunu ben eşimin teyze kizindan duydum bizde öyle bir konuşma geçmedi. gorumcemle gorusmuyorum bayadir daha önce biraz bahstmistim size borç para vermedik diye anne kız üç yıldır bana dış kapının mandali gibi davraniyorlardi bir anda değersiz oldum onlar için. büyük ihtimalle kv kalmak için bize gelecek ama ben istemiyorum Alzheimer var şuan ve çok rahatsız edici biri düşünün sürekli dibimde aramızdaki mesafe 40 cm oluyor en az ve hep konusuyor dağınık çok afedersiniz altına da kaçırıyor. bize gelirse aile huzuru diye bişey kalmayacak onların yaptıklarını da unutamiyorum ama gidecek yeri yok ve tekbasina kalamaz. Bir yandan vicdanim elvermiyor diğer yandan evliligimi düşünüyorum. esimle gorumcemden bu teklif gelmeden konuşmak istemedigimi söylemek istiyorum sizce ne yapmalıyım çok zordayim her iki türlü evliligim riskte.kusuruma bakmayın uzun yazdım kızlar
Hayırlısı canım inşallah sorun olmadan cozersinizEvet canım bu dediklerinde son derece haklısın ama kesin bize gelir.diger arkadaşların yorumlarinida alıp dusuneyim ve harekete geçeyim sonumuz ne olur hayırlısı artık
canım mira da yapıyo bazen annem denedi biraz ama lazımlığa kesinlikle yapmak istemedi sanırım büyüdükçe bezden rahatsız olmaya başlıyorlarSelam kızlar kvdemler gitti çok yorucu bir hafta geçirdim kızımla fazla ilgilenemedim neyseki arayı kapatacak bol bol zamanım var.
Elif ada son birkaç gündür bezini ve alt kıyafetlerini çıkarmaya çalışıyor anlam veremedim netten baktım tuvalet eğitimi sinyalleri diyor sizinkilerde yapıyor mu merak ettim eğer öyleyse eğitime baslayim yavaştan diyorum eğer değilse sizce neden yapıyordur?
canım kv denin evi var mı burda hani o evinde kalmaya devam etse bakıcı fln tutsanız görümcenle ortaklaşa ödeseniz sık sık eşinde ziyaret etse seninde bi gözü üstünde olsa bunu teklif edebilir misin eşine yani ne bilim sonuçta evliliğini bu kdr kötü etkileyeceğini bile bile buyur demek de zordurKızlar biraz dertliyim ve onerilerinize ihtiyacım var. gorumcem eski eşiyle tekrar evlendi ondört yaşında kızları var kız bu sene babasinda kalıyor gorumcemin tayini rizeye mart gibi çıkıyor kvdem rizeye gitmek istemiyormus bunu ben eşimin teyze kizindan duydum bizde öyle bir konuşma geçmedi. gorumcemle gorusmuyorum bayadir daha önce biraz bahstmistim size borç para vermedik diye anne kız üç yıldır bana dış kapının mandali gibi davraniyorlardi bir anda değersiz oldum onlar için. büyük ihtimalle kv kalmak için bize gelecek ama ben istemiyorum Alzheimer var şuan ve çok rahatsız edici biri düşünün sürekli dibimde aramızdaki mesafe 40 cm oluyor en az ve hep konusuyor dağınık çok afedersiniz altına da kaçırıyor. bize gelirse aile huzuru diye bişey kalmayacak onların yaptıklarını da unutamiyorum ama gidecek yeri yok ve tekbasina kalamaz. Bir yandan vicdanim elvermiyor diğer yandan evliligimi düşünüyorum. esimle gorumcemden bu teklif gelmeden konuşmak istemedigimi söylemek istiyorum sizce ne yapmalıyım çok zordayim her iki türlü evliligim riskte.kusuruma bakmayın uzun yazdım kızlar
ahahaha bende krize girdim yahuYa kızlar ben iyice salak gibi oldum kendimden korkuyorum artık bizim buzdolabının kapısı tam kapanmiyordu ece bir kere sonuna kadar zorladı bir ses gelmişti birşeyleri kırılmış servis geldi kapının değişmesi gerektiğini söyledi birkaç gün önce bugünde kapıyı getirdiler taktılar ama yeni kapıda bir yere deyiyor kapanmiyor kapaktaki rafları çıkartıyor adam yerini değiştiriyor yok yine kapanmiyor bende yanlarında onlarla bir oylemi boylemi bakıyorum en sonunda adam baktiki ben dolabın içindeki iki rafı ust uste koymusum adam neden siz iki rafı ust uste kullanıyorsunuz dedi ben yaa oylemi hiç fark etmedim dedim hatta o yüzden rafin birini eksik kullanıyorsunuz 3 raf kullanıyorsunuz dedi ya silince çabuk çabuk yerlestiriyorum ondan herhalde dedim ilk geldiklerinde 220 tutuyor dedi 50 TL kapora istedi verdim bugünde gittim 70 lira getirdim adama adam 170 lira vermeniz gerekiyor dedi neden öyle dedim e 220 liraydi 50 verdiniz o yüzden dedi gittim getirdim paranın tamamını sonra ama çok utandım vallahi bu kadın ne salakmis demediyse sasarim yani eşime anlattım gülme krizine girdi
çok zor bi durumKızlar biraz dertliyim ve onerilerinize ihtiyacım var. gorumcem eski eşiyle tekrar evlendi ondört yaşında kızları var kız bu sene babasinda kalıyor gorumcemin tayini rizeye mart gibi çıkıyor kvdem rizeye gitmek istemiyormus bunu ben eşimin teyze kizindan duydum bizde öyle bir konuşma geçmedi. gorumcemle gorusmuyorum bayadir daha önce biraz bahstmistim size borç para vermedik diye anne kız üç yıldır bana dış kapının mandali gibi davraniyorlardi bir anda değersiz oldum onlar için. büyük ihtimalle kv kalmak için bize gelecek ama ben istemiyorum Alzheimer var şuan ve çok rahatsız edici biri düşünün sürekli dibimde aramızdaki mesafe 40 cm oluyor en az ve hep konusuyor dağınık çok afedersiniz altına da kaçırıyor. bize gelirse aile huzuru diye bişey kalmayacak onların yaptıklarını da unutamiyorum ama gidecek yeri yok ve tekbasina kalamaz. Bir yandan vicdanim elvermiyor diğer yandan evliligimi düşünüyorum. esimle gorumcemden bu teklif gelmeden konuşmak istemedigimi söylemek istiyorum sizce ne yapmalıyım çok zordayim her iki türlü evliligim riskte.kusuruma bakmayın uzun yazdım kızlar
Ya kızlar ben iyice salak gibi oldum kendimden korkuyorum artık bizim buzdolabının kapısı tam kapanmiyordu ece bir kere sonuna kadar zorladı bir ses gelmişti birşeyleri kırılmış servis geldi kapının değişmesi gerektiğini söyledi birkaç gün önce bugünde kapıyı getirdiler taktılar ama yeni kapıda bir yere deyiyor kapanmiyor kapaktaki rafları çıkartıyor adam yerini değiştiriyor yok yine kapanmiyor bende yanlarında onlarla bir oylemi boylemi bakıyorum en sonunda adam baktiki ben dolabın içindeki iki rafı ust uste koymusum adam neden siz iki rafı ust uste kullanıyorsunuz dedi ben yaa oylemi hiç fark etmedim dedim hatta o yüzden rafin birini eksik kullanıyorsunuz 3 raf kullanıyorsunuz dedi ya silince çabuk çabuk yerlestiriyorum ondan herhalde dedim ilk geldiklerinde 220 tutuyor dedi 50 TL kapora istedi verdim bugünde gittim 70 lira getirdim adama adam 170 lira vermeniz gerekiyor dedi neden öyle dedim e 220 liraydi 50 verdiniz o yüzden dedi gittim getirdim paranın tamamını sonra ama çok utandım vallahi bu kadın ne salakmis demediyse sasarim yani eşime anlattım gülme krizine girdi
banada yabancı gelmemişti ne yalan söyliyimçok zor bi durumben olsam ne yapardım diye düşündüm de.
Bi yandan vicdan muhasebesi bi yandan işin zorluğu. İnsan kendi evladına bakarken bile sabrı kalmıyo. Koskoca kadının altına kaçırıyo olması onu temizlemek. Zor bi hastalık Çok zor bi durum. Yakınınızda bi ev tutup bakıcı bulmak en uygunu gibi ama onun içinde biraz bütçe lazım. Uygun bir yol bulursunuz inşallah
ay canım çok güldüm ya. Çokta yabancı gelmedi zaten durumlar
ha ha ha evet senin vukuatlara benziyor birde dün akşam yemek servisi yaparken oğlumun tabağına koyacağım soslu tavuğu masanın altındaki krem rengi halıya dusurdugumu hiç soylemeyeyim o anda masadaki herkes yüzüme baktı ne yapacagimi şaşırdımçok zor bi durumben olsam ne yapardım diye düşündüm de.
Bi yandan vicdan muhasebesi bi yandan işin zorluğu. İnsan kendi evladına bakarken bile sabrı kalmıyo. Koskoca kadının altına kaçırıyo olması onu temizlemek. Zor bi hastalık Çok zor bi durum. Yakınınızda bi ev tutup bakıcı bulmak en uygunu gibi ama onun içinde biraz bütçe lazım. Uygun bir yol bulursunuz inşallah
Geçen gün o kalın balonlardan babası eceye almış çok sisirmedik ece ustunde zipladi falan patlamadi bayağı uzun gitti en sonunda havası söndü küçüldüannem aradı şimdi mira televizyonda balon görmüş al al diye kendini yerlere atıyomuş bgn onu mutlu etmek istiyosan gelirken kalın balonlardan al diyo (çabuk patlar bişi olur diye de korkuyo bi yandan) civile gidicem bende sanırım orda bulurum dönüşünde de bime uğrıcam kalmıştır inşallah
canım mira da yapıyo bazen annem denedi biraz ama lazımlığa kesinlikle yapmak istemedi sanırım büyüdükçe bezden rahatsız olmaya başlıyorlar
canım kv denin evi var mı burda hani o evinde kalmaya devam etse bakıcı fln tutsanız görümcenle ortaklaşa ödeseniz sık sık eşinde ziyaret etse seninde bi gözü üstünde olsa bunu teklif edebilir misin eşine yani ne bilim sonuçta evliliğini bu kdr kötü etkileyeceğini bile bile buyur demek de zordur
ahahaha bende krize girdim yahu
Kızlar kv adanada yaşıyor burda ev tutup bakıcı parasını karşılayacak durumumuz pek yok hani şartları zorlasak bile gorumce bu fikre yanasmaz esimin burnundan getirir bu seferde eşim bana patlar hep senin yüzünden aram kötü oldu der sürekli laf sokar bana.hersey benim fedakarligima bakıyor gibi ama benim kimseyi kaldıracak psikolojim yok olan bizim evliliğe olur gibi geliyor. kendim ve kızımın huzuru için ayrılık kararı alabilirim.çok zor bi durumben olsam ne yapardım diye düşündüm de.
bende bakıcı dicektim o zamab istese de istemesede kızıyla gitcek yada bakımevine yatırcaksınız eşinle istemiyorum diye değil kaldıramam bu yükü diye konuşursan kardeşini ikna edebilir yanında götürmeye belkiEvet canım bu dediklerinde son derece haklısın ama kesin bize gelir.diger arkadaşların yorumlarinida alıp dusuneyim ve harekete geçeyim sonumuz ne olur hayırlısı artık
Can'ım eşinle oturup konuşsan seni iice anladığından emin olarak ondan sonra hala olmuyo sonra düşünsen böyle şöyleri belki oda aynı endişeleri hissederKızlar kv adanada yaşıyor burda ev tutup bakıcı parasını karşılayacak durumumuz pek yok hani şartları zorlasak bile gorumce bu fikre yanasmaz esimin burnundan getirir bu seferde eşim bana patlar hep senin yüzünden aram kötü oldu der sürekli laf sokar bana.hersey benim fedakarligima bakıyor gibi ama benim kimseyi kaldıracak psikolojim yok olan bizim evliliğe olur gibi geliyor. kendim ve kızımın huzuru için ayrılık kararı alabilirim.
Bende eşime demiştim oda akşama kalamz diye kardeşimin iş yerinin karşısında bim var ona demiş :))BİM'e gittim süpürge bi tane kalmış o kdr Mutlu oldum ki yetiştim diye aldım bi heves eve geldim açtık mirakız yırtındı korktum korktum diye kaldırdım Derin bir hayal kırıklığı sonra bi daa denicem bakalım
Balonda aldım bi Sürü şişirdim iki aldı havaya attı vurdu şimdi yüzüne bakmıyo
Çay setini gördüm ama miranın pek ilgisi yok gerçek yemek vericez sanıyo sanırımBende eşime demiştim oda akşama kalamz diye kardeşimin iş yerinin karşısında bim var ona demiş :))
Kardeşim ne bulduysa almış süpürge bi miktofon gibi bişey karaoke yapıyoz bi de karlar ülkesi çay seti
Ay bende çay setinden bıktım ben görsem aldırmazdım her çeşiti var geçen niloyanınkini de aldık porselen hemdr çok güzelÇay setini gördüm ama miranın pek ilgisi yok gerçek yemek vericez sanıyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?