- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Ay bu çok güzelmiş amaAy bende çay setinden bıktım ben görsem aldırmazdım her çeşiti var geçen niloyanınkini de aldık porselen hemdr çok güzel
bende mira sever diye düşünmüştüm bi kere anlatmıştın ya ananesini süpürgeye götürüyo diye. Bi dahakine korkmaz inşallahBİM'e gittim süpürge bi tane kalmış o kdr Mutlu oldum ki yetiştim diye aldım bi heves eve geldim açtık mirakız yırtındı korktum korktum diye kaldırdım Derin bir hayal kırıklığı sonra bi daa denicem bakalım
Balonda aldım bi Sürü şişirdim iki aldı havaya attı vurdu şimdi yüzüne bakmıyo
o mikrofon burdada var geçen hafta gelmiş heralde. Gözüm kalmadı değil zevkli olur diye düşündüm ama abartmayayım dedim.Bende eşime demiştim oda akşama kalamz diye kardeşimin iş yerinin karşısında bim var ona demiş :))
Kardeşim ne bulduysa almış süpürge bi miktofon gibi bişey karaoke yapıyoz bi de karlar ülkesi çay seti
var canım face de ki grupta paylaşmışlardı burda da yapan varDün baran kustu öksürükten uyuyamadı bende soğanı ikiye bölüp yastığının arkasına koydum koku burnumun içini bile sızlattı yaktı böyle bişey varmıydı soğanlı ben bir yerden hatırlıyorum doğrumu ki?yapan varmıydı?
Canım benım durum zor belkide böyle bir teklifle gelmicekler kesın bişey söylenmeden üzülme bence yada en kötü durumda eğer ek gelıri varsa ne bılım kira emekli maaşı gibi onunla kadın evınıze tutulsa hem sanada yardımcı olabilir işin hafıfler benım kv şuanda yalnız yasıyo kendine bakabilene kadar kimin kime muhtac olacağı belli değil rabbım kimseye muhtac etmesın durum kötü olursa Allah korusun mecburen yanıma alıcam 2 kardesler zaten eltim defoldu gıttı hoş yınede evıne almazdı da elimden geldiğince yardımcı olurum tabii bizim sartlar ne olur bilmem en kötü maaşı var onunla yardımcı alırım diye düşünüyorum bu durumlarda hep kendi annem babamı aklıma getırırım kendimi hazırlamak rahatlatmak adına sende şartlarına göre en kolayı neyse rabbım çıkarsın karsınKızlar biraz dertliyim ve onerilerinize ihtiyacım var. gorumcem eski eşiyle tekrar evlendi ondört yaşında kızları var kız bu sene babasinda kalıyor gorumcemin tayini rizeye mart gibi çıkıyor kvdem rizeye gitmek istemiyormus bunu ben eşimin teyze kizindan duydum bizde öyle bir konuşma geçmedi. gorumcemle gorusmuyorum bayadir daha önce biraz bahstmistim size borç para vermedik diye anne kız üç yıldır bana dış kapının mandali gibi davraniyorlardi bir anda değersiz oldum onlar için. büyük ihtimalle kv kalmak için bize gelecek ama ben istemiyorum Alzheimer var şuan ve çok rahatsız edici biri düşünün sürekli dibimde aramızdaki mesafe 40 cm oluyor en az ve hep konusuyor dağınık çok afedersiniz altına da kaçırıyor. bize gelirse aile huzuru diye bişey kalmayacak onların yaptıklarını da unutamiyorum ama gidecek yeri yok ve tekbasina kalamaz. Bir yandan vicdanim elvermiyor diğer yandan evliligimi düşünüyorum. esimle gorumcemden bu teklif gelmeden konuşmak istemedigimi söylemek istiyorum sizce ne yapmalıyım çok zordayim her iki türlü evliligim riskte.kusuruma bakmayın uzun yazdım
kızlar
Acil gecsin inşaallah sen emziriyomusun?Boğazım ağrıyor çok fena iki gündür hiç bişi yutamiyorum
Evet canım emziriyorumAcil gecsin inşaallah sen emziriyomusun?
Geçmiş olsun Can'ım ben yaptım ama burun tıkanıklığı için faydasını gördümDün baran kustu öksürükten uyuyamadı bende soğanı ikiye bölüp yastığının arkasına koydum koku burnumun içini bile sızlattı yaktı böyle bişey varmıydı soğanlı ben bir yerden hatırlıyorum doğrumu ki?yapan varmıydı?
Geçmiş olsun canımBoğazım ağrıyor çok fena iki gündür hiç bişi yutamiyorum
bende sever sanmıştım ama birden pili takıp bastım sesten korktu şimdilik ellemiyo ama evi süpürürken ister belkibende mira sever diye düşünmüştüm bi kere anlatmıştın ya ananesini süpürgeye götürüyo diye. Bi dahakine korkmaz inşallah
o mikrofon burdada var geçen hafta gelmiş heralde. Gözüm kalmadı değil zevkli olur diye düşündüm ama abartmayayım dedim.
Ne gibi şarkılar var içinde çocuk şarkıları mı
var canım face de ki grupta paylaşmışlardı burda da yapan var
Saolasın canımGeçmiş olsun Can'ım ben yaptım ama burun tıkanıklığı için faydasını gördüm
Geçmiş olsun canım
bende sever sanmıştım ama birden pili takıp bastım sesten korktu şimdilik ellemiyo ama evi süpürürken ister belki
14.5 lira CanımKeşke bende alsaydim süpürge ta belki ecede severdi anne kız supururduk karşılıklı yarın bakayım kalmıştır belki fiyatı ne kadardı kızlar
Çok üst üste geldi ondan bu kdr sıkıldın heralde canım ben genelde bu tarz konuları yüz yüze konuşmayı seçerim genelde kırıldığımı en ii yüzünden anlarYine canim cok sıkkın o yuzden cok uzun yazmadim nisani. Eve geldikten sonra misafirler falan derken Hac'dan konu acildi ve esimin yazildigini duydum kaynimdan sok oldum haberim yoktu. Az once msj attim denk getiremedim dedi. Bu denk gelirse soylenecek bir mevzu mu dedim ben senin esinim nasil oturup konusmazsin dusunceni soylemezsin dusuncemi rizami almazsin dedim. On yil sonrasi icin simdi mi riza alayim dedi. Birkac birsey daha yazdim cok mutsuz oldugunu bu konuda bile sorun cikarip onu mutsuz etmem icin elimden geleni yaptigimi soyledi. On yillik kocami taniyamiyorum kizlar susunca iyiymisim ben, biz. Acaba sorun bende mi diyorum ama hicbir mantikli yanini goremiyorum. Son zamanlarda acayip huzursuzuz. Sonumuz hayir olsun.
ay canim cok guzel seninki nerden aldiniz?Ay bende çay setinden bıktım ben görsem aldırmazdım her çeşiti var geçen niloyanınkini de aldık porselen hemdr çok güzel
İyiymis fiyatida benim esimde çok oyuncak alıyorum diye söyleniyor o yüzden hiç bakmadim ama yarın bakcam bulursam alırım14.5 lira Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?