2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım cidden insan mesajla kırıcı olabiliyo biraz. Dönem dönem bizimde oldu böyle durumlarımız. inşallah çabuk atlatırsınız.

Insallah canim. Bugunlerde tadimiz yok diye ufak tefek seyleri gormezden geliyorum kendimde hata ariyorum ama bu olacak sey mi sizce. Insan Hac'a yazilmak istedigini hadi onu da gectim yazildigini esine soylemez mi, kusurabakma denk getiremedim deyince bitsin istiyor birkac birsey soyleyince de beni memnuniyetsiz yetinemeyen sorun cikaran biri olarak goruyor.

Belki gercekten denk gelmemiştir bencede mesajla değil de yüz yüze konuşsan hem o seni hemde sen onu daha iyi anlarsiniz

Kesinlikle söylemesi gereken bir konu ama olan olmuş canım bozma moralini ama bencede yüz yüze konusmaniz daha iyi olur hepimizin evliliğinde dönem dönem ard arda gerginlikler olabiliyor ama karşılıklı konuşarak bu tur sorunların ustesinden gelebilirsiniz bunlar çözülemeyecek sorunlar değil

canım cidden insan mesajla kırıcı olabiliyo biraz. Dönem dönem bizimde oldu böyle durumlarımız. inşallah çabuk atlatırsınız.
Esim cok cabuk sinirlenip bagirir çağırır bende yüz yüze kendimi ifade edemedigim icin mesaj atarak çözüm yoluna gitmeye çalışiyorum.Yillardir bu boyle ama mesajda tonlama falan olmadigi icin yanlis anlasilmalar olabiliyor haklisin.

Eşimin bir haftalığına Almanyaya gitme durumu varmış. Bende bunu kp den duydum. Aynen senin gibi şokta oldum. Kesinlikle haklısın o konuda. Kardeşiyle konuşacak vakit bulmuşsa sanada söyleyebilirdi pekala. Ama keşke sende mesajla sormak yerine başbaşayken söyleseydin gitcekmişsin canım niye bana demedin şaşırdım diye belki o da daha az tepki verirdi

Canım evet ben ondan bahsettim kalın balon diyince @minnakkartal da aynisindan mi bahsetti acaba başka türlü kalın balon varmı bilmiyorum
Bende patlatır boğazına falan kaçar korkusuyla uçan balon alıyorum. haberlerde görmüştüm bi çocuğun nefes borusuna kaçıp boğulmuş Bu balonlar aklıma gelmemişti ama. çok seviyo gökçe alayım bakalım bi

Kızlar ecenin köpek disleri çıkmadı henüz ama son günlerde eli sürekli ağzında özellikle köpek dişlerinin çıkacağı yerde dunde babasına göstermiş acıyor diye esimde acıyor diyor şurup ver dedi vermedim çok huzursuz olursa veririm dedim baktım az önce birşey görünmüyor ama sanırım içinden ağrı yapıyor onlarda çıksa da rahatlasa yavrum

Belki gercekten denk gelmemiştir bencede mesajla değil de yüz yüze konuşsan hem o seni hemde sen onu daha iyi anlarsiniz
Ama bu bir anda karar verilecek birsey degil ki.. ben isterdim ki gitmek istedigini benimle konussaydi, bende cok isterim gitmeyi, birlikte plan yapsaydik birlikte yazilsaydik.. baskasindan duyunca sok oldum ve üzüldüm

Bende o haberi gorunce eceye hiç balon almamistim hatta gittiğimiz bazı yerlerde verdiklerinde yolda atiyordum ama eşim o kalın balonu almış çok sevdi ece plates topu gibi zipladi ustunde yuvarlandı çok sisirmedik patlamadi kalın bayağı

Insallah eski duzenimize doneriz canim.

ay canim cok guzel seninki nerden aldiniz?

Bide bu kalin balon nasil oluyor ki? Ben ilk defz duyuyorum.nerde satiliyor. Hic balon vermedim biz

Nt den aldık canım

Canım inşllh düzelir aranız zor bi durum gerçekten

Duyduğumu yazıyorum şu anda ablamın eşide bi anda gidip yazılmış ama sebep şu bi tanıdığı demişki son kayıtlar alınıyo sonra bi kaç sene kayıt alınmıcak çünkü çok yığılma var onlarında durumu şu an hacca gitmek için müsait değil ama nasıl olsa çıkmaz çünkü 7 yıllık kayıtlıları gönderiyolarmış
Eşindr böyle bişey duyup bi anda gidip kayıt yaptırmış olabilir ve gerçekten şu an gitme durumu olmadıpından söylemek aklına gelmemiş olabilir

Daha oncede benimle birsey paylasmadigi icin yuzyuze guzel guzel konustugumuz yada tartistigimiz olmustu. Seni alakadar eden seyleri soylerim demisti ama yine ayni mesela bugun yillardir yaninda calisan kalfasini da çıkarmış bunu da kp den duydum. Onunla sıkıntısı oldugunu cikarmak istedigini falan benimle paylassin istiyorum baskasindan duyunca canim sıkılıyor. Bazen annemle bile konustugunu görüyorum ama benimle konusmuyor nerde hata yapiyorum sorun ne dusunmekten cildiracagim birgün

Ha ona kalsa kalfanin cikmis olmasi beni ilgilendiren bir durum degil o yuzden soylememistir Hac meselesini de denk getiremedi bu kadar uzatacak buyutecek birsey yok. Ama bence bu Hac meselesi cok onemli. K Keskek senin dedigin gibi bir durum oldugunu sanmiyorum canim hem olsa neden haberim olmadi dedigimde muhakkak söylerdi.

Bi önerisi olan bana da söylesin
Buğuseptil aldm ve yaptım. Çok iyi geldi bana tavsiye ederim.

Aynı ben.. Valla çikolatayı bi kere ağzına götürsün diye nasıl direndim anlatamam.. Şimdi çok şükür azıcık da olsa yiyor. (Allahım yazdığım şeye bak) ama anlasan anlasan beni bi sen anlarsın :)
Ben hemen hemen doğduğundan beri biobaby kullanıyorum. Çook da memnunum. Gerçi bi seferlik sebamed aldm. Hiç beğenmedim. Tekrar biobabye döndüm.
Öncelikle şimdiden Allah yardımcın olsn. Bana göre de çok zor bi durum. En güzeli senin karşı dairende otursa her gün yemegini yapsan arada evini temizlesen ama kapılarınız ayrı olsa.. Ama tabi bunada ciddi bi bütçe gerekiyor. Yerinde olsam daha ortada bişey yokken hiç sesimi çıkarmazdım. Belkide son anda gitmek isteyecek. Kalma gibi bi durumu olduğunda da biraz sende biraz eltin de kalsa..
Biz eksik kalmalım dedik ve süpürge den aldik
Dün babam dedi elektrk süpürgesi geliyor arene alalım diye. Bende yok baba kız oyuncağı o aren ne yapacak evi mi temizleyecek dedim. Babam da niye sadece kadınlar mı evi temizliyor hem ilerde eşine yardım eder. Şimdiden alışsın dedi. Kaldım öyle :)

@cann10 belki de çıkması biraz zor olduğu için şimdiden boşuna söylemek istememiştir. Yada gerçekten denk gelmemiştir. İnan ben bile bazen çok önemli şeyleri söylemeyi unutuyorum. Sonradan aklıma geliyor söylemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…