2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Anladım canım ne demek istediğini. umarım anlatabilirsin kendini

Damadımın dedesini çok sevdim şimdiden

Kızlar öğlen somon marine ettim. Akşama pişirmek için ama başka bişey yedik. Pişirmedim dolapda duruyor öyle. Sizce yrn akşama kadar bozulmuş olur mu?

Anladım canım ne demek istediğini. umarım anlatabilirsin kendini

Damadımın dedesini çok sevdim şimdiden
:) ay babam diye demiyorum çok tatlıdır. Ayrıca evde kendisi anneme inanılmaz yardım ediyor. Bu yüzden erkegin temizlik yapması çok normal geliyor. İstiyor ki aren de öyle olsn.

:) ay babam diye demiyorum çok tatlıdır. Ayrıca evde kendisi anneme inanılmaz yardım ediyor. Bu yüzden erkegin temizlik yapması çok normal geliyor. İstiyor ki aren de öyle olsn.
Ne güzel hayatın tüm yükünü birlikte omuzluyolar demek ki:) Güzel şeyler öğretmeye çalışıyoruz çocuklarımıza inşallah karşılıklı kıymet bilecekleri insanlarla karşılaşırlar hayat boyu.

Sanki daha özgürmüş gibi dünya, güneş üzerimize çanak tutarmış gibi 'severdik'.
Cesur olmak kolaydı aslında ama güneşli göğün altında bir yol kesenin olacağını aklımıza dahi getirmezdik..
Bakışmayı keserdik gökyüzüyle, kararmış tüm aynalarımız..
Uzaklara bakıp içimizde ki bin bir yüzle, dünyanın çirkinliğinden bahsederdik..
Aıyrılıp unuttuğumuz ne varsa yüzümüzde saydam, bir kıyamettir gider geriye..
Kaç sayfayız daha kaç manşet var ömrümüzde..?

Ne depresifmişim bende. Kim bilir ne saçmalık olmuştu da yazmıştım bunu. Ne manşetler atlattık üstüne

Kerem Alp de yapıyor canım bu ara sıklastı özellikle. Bezden rahatsız oluyorlar artık galiba. Dün ısrarla bezini cekistiriyor diye çıkarttım bezi üzerini giydirdim. Biraz dolandı oynadı baktım yere yatmış bacaklarını havaya dikmis bişeyler yapıyor:)) Meğerse cis yapmış ve pijamasinin ortasi islanmis:))nasil geçer bu islaklik diye düşünüyordu herhal :))) Benim çocugum olayı çok yanlış anlamış, ben el atmayinca kendi kendine tuvalet eğitimi bu kadar oluyor:)))

Boğazım ağrıyor çok fena iki gündür hiç bişi yutamiyorum
Çok geçmiş olsun canım.

Aynen bizdeki tablo. Cikarsalar da rahatlasak :/

@cann10 esin şimdi nasil olsa çıkmaz bilmese de olur simdilik aramizvm duzelince bi gun soylerim diye dusunmus olabilir. Benim esimde bana danismadan cok sey yapmıştır artik umursamiyorum. Sende kendini cok yipratma fazla kafana takiyorsun gibi geldi bana. Erkekler bazen paylasmak istemeyebiliyor hele birde arada huzursuzluk varsa.
Insallah eskisi gibi musmutlu gunleriniz geri gelir

Bende dun kv yemege cagirdim coook uzun zamandir evime gelmiyordu ben kırgın oldugum icin mecburi seyler dışında gorusmuyorum. Dun akşam hepsi vardi kv kp elti gorumce esleri falan. Cok guzel masa hazırladım 2 gun ugrastim çok yoruldum ama çok memnun kaldılar ne gerek vardi bu kadarina dediler. Kizima da altin bilezik almışlar dogum hediyesi. Onceden pek bişey yapmamislardi sadece kupe almislardi halbuki maddi durumları iyi. Cok sukur atlattim gittiler ama degdi yoğunluğuma pek memnun oldular

D deterjan zor bi durum ama bende aren gibi dusunuyorum. Esin konusmadikca konuyu avma bekle esin teklif etsin annem bizde kalsin demesini bekle. Mecbur kalirsan da sana yakin bi yere tasinsin destek olursun yemegini falan yaparsin

Kızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim

İyi yapmissin canım çok sevindim aranizin duzelmesine Elifcikte güle güle taksin bileziğini

Canım ya ne kotu olmuş okudukça gözümde canlandı geçmiş olsun

Kalın balonlar hem biraz daha büyük oluyor canım eşim bakkaldan almış
bizim burdaki bakkalda yoktur sanmam.oyuncak tarzi hic bi sey yok
Baska bi yere soriyim bakiyim
aa nt de ole oyuncak seyleri varmi? Ben bi tek kitap oyin cd vs satiliyo saniyordum orda.hemen bakiyim haftaya:)

Okurken bile çok gerildim geçmiş olsun canım.Kıyamam oglunda çok Ağlamış.zor bi gün gecirmissin.

Canım benim yaaa, cok geçmiş olsun. Okurken bile çok kötü oldum. Çok şükür ki hayati bir durum olusmamis. Kısa zamanda üzerinizden atarsınız inşallah. Allah beterinden saklasin

çok teşekkür ederim kızlar kabus gibiydi. oysa giderken oğlumla en rahat yolculuğumuzu yapmıştık böyle olacağını hiç tahmin etmedim

çok kötü olmuş geröekten. Geçmiş neyseki. Gerildim okurkeb

@AreN5 canım ortada bişey yok diye sesimi cikarmazsam olacak olan şu: görümcem annesi Rizeye gelmek istemediği için bir ay sonra eşime sizlanacak esimde hemen bana bile sormadan abla bizde kalır diyecek ve orta yol bile bulunmadan bizde kalacak ve benim tepkim büyük olacak. o yüzden dusuncelerimi bilsin o teklif geldiğinde orta yol bulmaya calissin. Gorumcemin eşi yıllardır annesiyle yaşıyor gorumcemle bosanali altı yıl oldu ama on yıldır ayrı yasiyorlar.gorumcem tayini çıktığında eşine annenle oturmam yakınında ayrı ev tutucaz diye söz aldı üstelik o kadın kvden daha yaşlı. şimdi kendi yapmadığı şeyi benden bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…