Anladım canım ne demek istediğini. umarım anlatabilirsin kendiniDaha oncede benimle birsey paylasmadigi icin yuzyuze guzel guzel konustugumuz yada tartistigimiz olmustu. Seni alakadar eden seyleri soylerim demisti ama yine ayni mesela bugun yillardir yaninda calisan kalfasini da çıkarmış bunu da kp den duydum. Onunla sıkıntısı oldugunu cikarmak istedigini falan benimle paylassin istiyorum baskasindan duyunca canim sıkılıyor. Bazen annemle bile konustugunu görüyorum ama benimle konusmuyor nerde hata yapiyorum sorun ne dusunmekten cildiracagim birgün
Damadımın dedesini çok sevdim şimdidenBuğuseptil aldm ve yaptım. Çok iyi geldi bana tavsiye ederim.
Aynı ben.. Valla çikolatayı bi kere ağzına götürsün diye nasıl direndim anlatamam.. Şimdi çok şükür azıcık da olsa yiyor. (Allahım yazdığım şeye bak) ama anlasan anlasan beni bi sen anlarsın :)
Ben hemen hemen doğduğundan beri biobaby kullanıyorum. Çook da memnunum. Gerçi bi seferlik sebamed aldm. Hiç beğenmedim. Tekrar biobabye döndüm.
Öncelikle şimdiden Allah yardımcın olsn. Bana göre de çok zor bi durum. En güzeli senin karşı dairende otursa her gün yemegini yapsan arada evini temizlesen ama kapılarınız ayrı olsa.. Ama tabi bunada ciddi bi bütçe gerekiyor. Yerinde olsam daha ortada bişey yokken hiç sesimi çıkarmazdım. Belkide son anda gitmek isteyecek. Kalma gibi bi durumu olduğunda da biraz sende biraz eltin de kalsa..
Dün babam dedi elektrk süpürgesi geliyor arene alalım diye. Bende yok baba kız oyuncağı o aren ne yapacak evi mi temizleyecek dedim. Babam da niye sadece kadınlar mı evi temizliyor hem ilerde eşine yardım eder. Şimdiden alışsın dedi. Kaldım öyle :)
:) ay babam diye demiyorum çok tatlıdır. Ayrıca evde kendisi anneme inanılmaz yardım ediyor. Bu yüzden erkegin temizlik yapması çok normal geliyor. İstiyor ki aren de öyle olsn.Anladım canım ne demek istediğini. umarım anlatabilirsin kendini
Damadımın dedesini çok sevdim şimdiden
Ne güzel hayatın tüm yükünü birlikte omuzluyolar demek ki:) Güzel şeyler öğretmeye çalışıyoruz çocuklarımıza inşallah karşılıklı kıymet bilecekleri insanlarla karşılaşırlar hayat boyu.:) ay babam diye demiyorum çok tatlıdır. Ayrıca evde kendisi anneme inanılmaz yardım ediyor. Bu yüzden erkegin temizlik yapması çok normal geliyor. İstiyor ki aren de öyle olsn.
Kerem Alp de yapıyor canım bu ara sıklastı özellikle. Bezden rahatsız oluyorlar artık galiba. Dün ısrarla bezini cekistiriyor diye çıkarttım bezi üzerini giydirdim. Biraz dolandı oynadı baktım yere yatmış bacaklarını havaya dikmis bişeyler yapıyor:)) Meğerse cis yapmış ve pijamasinin ortasi islanmis:))nasil geçer bu islaklik diye düşünüyordu herhal :))) Benim çocugum olayı çok yanlış anlamış, ben el atmayinca kendi kendine tuvalet eğitimi bu kadar oluyor:)))Selam kızlar kvdemler gitti çok yorucu bir hafta geçirdim kızımla fazla ilgilenemedim neyseki arayı kapatacak bol bol zamanım var.
Elif ada son birkaç gündür bezini ve alt kıyafetlerini çıkarmaya çalışıyor anlam veremedim netten baktım tuvalet eğitimi sinyalleri diyor sizinkilerde yapıyor mu merak ettim eğer öyleyse eğitime baslayim yavaştan diyorum eğer değilse sizce neden yapıyordur?
Çok geçmiş olsun canım.Boğazım ağrıyor çok fena iki gündür hiç bişi yutamiyorum
Aynen bizdeki tablo. Cikarsalar da rahatlasak :/Kızlar ecenin köpek disleri çıkmadı henüz ama son günlerde eli sürekli ağzında özellikle köpek dişlerinin çıkacağı yerde dunde babasına göstermiş acıyor diye esimde acıyor diyor şurup ver dedi vermedim çok huzursuz olursa veririm dedim baktım az önce birşey görünmüyor ama sanırım içinden ağrı yapıyor onlarda çıksa da rahatlasa yavrum
İyi yapmissin canım çok sevindim aranizin duzelmesine Elifcikte güle güle taksin bileziğiniBende dun kv yemege cagirdim coook uzun zamandir evime gelmiyordu ben kırgın oldugum icin mecburi seyler dışında gorusmuyorum. Dun akşam hepsi vardi kv kp elti gorumce esleri falan. Cok guzel masa hazırladım 2 gun ugrastim çok yoruldum ama çok memnun kaldılar ne gerek vardi bu kadarina dediler. Kizima da altin bilezik almışlar dogum hediyesi. Onceden pek bişey yapmamislardi sadece kupe almislardi halbuki maddi durumları iyi. Cok sukur atlattim gittiler ama degdi yoğunluğuma pek memnun oldular
Canım ya ne kotu olmuş okudukça gözümde canlandı geçmiş olsunKızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim
bizim burdaki bakkalda yoktur sanmam.oyuncak tarzi hic bi sey yokKalın balonlar hem biraz daha büyük oluyor canım eşim bakkaldan almış
aa nt de ole oyuncak seyleri varmi? Ben bi tek kitap oyin cd vs satiliyo saniyordum orda.hemen bakiyim haftaya:)Nt den aldık canım
Canım inşllh düzelir aranız zor bi durum gerçekten
Duyduğumu yazıyorum şu anda ablamın eşide bi anda gidip yazılmış ama sebep şu bi tanıdığı demişki son kayıtlar alınıyo sonra bi kaç sene kayıt alınmıcak çünkü çok yığılma var onlarında durumu şu an hacca gitmek için müsait değil ama nasıl olsa çıkmaz çünkü 7 yıllık kayıtlıları gönderiyolarmış
Eşindr böyle bişey duyup bi anda gidip kayıt yaptırmış olabilir ve gerçekten şu an gitme durumu olmadıpından söylemek aklına gelmemiş olabilir
Okurken bile çok gerildim geçmiş olsun canım.Kıyamam oglunda çok Ağlamış.zor bi gün gecirmissin.Kızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim
Canım benim yaaa, cok geçmiş olsun. Okurken bile çok kötü oldum. Çok şükür ki hayati bir durum olusmamis. Kısa zamanda üzerinizden atarsınız inşallah. Allah beterinden saklasinKızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim
çok kötü olmuş geröekten. Geçmiş neyseki. Gerildim okurkebKızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?