2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım çok geçmiş olsun Allah daha beter kazalardan korusun be
n elif ada ile cesaret edip uçağa binmedim daha.

Ama bu bir anda karar verilecek birsey degil ki.. ben isterdim ki gitmek istedigini benimle konussaydi, bende cok isterim gitmeyi, birlikte plan yapsaydik birlikte yazilsaydik.. baskasindan duyunca sok oldum ve üzüldüm
Eşine de aynen böyle söyle canım sen haklısın seninle paylaşması gereken bir durum zaten eşinin rızasını almadan hacca gitmenin de bi anlamı olmuyor suclamadan sadece üzüntünü anlatsan oda anlayacaktır seni eminim

Offf cok kotu olmus neyseki atlatmisiniz

Akşama eşimin arkadaşının nişanı var. Kızıda tanıyorum gitmem lazım kesin. Şimdiden stresi bastı. Hiç sevmiyorum düğün nişan işlerini. Bu karda yağmurda da ne giyilir ki

Alartman görevlisi geldi bi kağıt verdi site kurallarıymış.
Herşey iyi hoş olması gereken kurallar.
Ama maddelerden birine uymak istemiyorum.
Bu durumda herhangi bir yaptırım uygulayabilirler mi? Bileniniz var mı?
Aslında binalar ayrı ayrı yönetiliyo bi site yönetimi yok bu nerden çıktı anlamadım

Bana soylememesinin altinda bi art niyet oldugunu dusunmuyorum zaten ama sanki cok onemsenmiyormus gibi hissediyorum.
Son zamanlarda sık sık huzursuzluk yasiyoruz ama bu durumdan once aramiz bozuk degildi. Yinede en dogrusu fazla kafaya takmamak galiba :)
Soyledim canim ama bu son yaptiginida icine katarak beni son zamanlarda cok kirdigini uzdugunu onemsenmedigimi hissettigimi soyledim. O da beni herseyden sorun cikarmakla suçladı. Yani sorun su bana gore bu cok onemli birsey, ona gore unuttu banada kusura bakma dedi ve bitti, konu kapanirsa benden iyisi yok, ki ben yillardir onu boyle alistirdim simdi tepki vermem ona farkli geliyor

vallahi darısı başımıza diyecek kadar anlıyorum seni

kötü olmuş yahu ben zaten tek gitmeye cesaret edemezdim sanırım şimdi hiç edemem çok çok geçmiş olsun

@floven gecmis olsun canim. Hira 1.5 yasindayken ucakla yolculuk yapmistik bizde. Hira'da kemeri takmak istememisti. Onun disinda pek sıkıntı olmamasina ragmen yalniz oldugumuz icin zorlanmistim bende kucuk cocuk valiz canta falan kolay degildi

Kızlar eşimle konuştum tahmin ettiğim gibi rizeyi annesi istemezse tabiki burda kalmasını istiyorum dedi bana bile sormadan.ben dusuncelerimi söyledim aynı ev olmasın yakinda ev tutalım ilgilenelim dedim beni hatalı buldu ayrı ev olmaz dedi. Bende bu evde iki kişi yasadigimizi kararları ortak almamız gerektiğini ve sonuçta annesine benim bakacagimi söyledim. Eğer orta yolu bulmayacaksan bosaniriz annene de hanginiz bakiyorsaniz bakarsınız dedim. Eşim ben böyle konuşunca yelkenleri indirdi ablamla zamanı gelince konuşurum durumları dedi. Iyiki şimdi anlatmisim kızlar yoksa bana sorulmayacakmis bile

İyi ki konuşmuşsun o zaman şimdi bi çözüm bulcaktır inş

Ama bu bir anda karar verilecek birsey degil ki.. ben isterdim ki gitmek istedigini benimle konussaydi, bende cok isterim gitmeyi, birlikte plan yapsaydik birlikte yazilsaydik.. baskasindan duyunca sok oldum ve üzüldüm
Ay ben de çok üzüldüm canım senin gitmek istemeyeceği mi düşündü acaba ama yine de seninle istişare etmesi gerekir 10 sene demiş ya seneye de çıkabilir garantisi yok ki biz de yazıldım eşinle eşim oğlanı götürmeyelim falan dedi onu da umreye götürürüz dedi ben de onsuz olmaz dedim ailecek olsun dedim seneye çıkarsa bebeğimiz taze olacağı için eşim tek gider ama birkaç yıl sonra çıkarsa dordumuz beraber gideceğiz inşallah seninki annesi gille birlikte mi yazılmış yanlız mi gitmek istiyo
Waaooww babaya bak modernist bayıldım böyle düşünen erkek o kadar az ki

Geçmiş olsn çok. İnan okurken gerildim resmen. Benim de kemal sunal gibi uçak fobim var. Bu yüzden asla uçağa binemiyorum.
Akşama eşimin arkadaşının nişanı var. Kızıda tanıyorum gitmem lazım kesin. Şimdiden stresi bastı. Hiç sevmiyorum düğün nişan işlerini. Bu karda yağmurda da ne giyilir ki
Ay ben bayılırım düğün dernege :) hazırlık aşamasına falan..
O zaman iyi ki önceden konuşmuşsun. Kızıyla gitsin arada da sana gelsin. Ay inş. kızıyla gider de sende rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…