Canım çok geçmiş olsun Allah daha beter kazalardan korusun beKızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim
Eşine de aynen böyle söyle canım sen haklısın seninle paylaşması gereken bir durum zaten eşinin rızasını almadan hacca gitmenin de bi anlamı olmuyor suclamadan sadece üzüntünü anlatsan oda anlayacaktır seni eminimAma bu bir anda karar verilecek birsey degil ki.. ben isterdim ki gitmek istedigini benimle konussaydi, bende cok isterim gitmeyi, birlikte plan yapsaydik birlikte yazilsaydik.. baskasindan duyunca sok oldum ve üzüldüm
Burda da yağıyoo çook güzel.Acayip kar yağıyo yine hızlı hızlı. catilar bembeyaz oldu.salı gününden beri yaz havası vardı birdenbire kara kışa döndü ankara yine.
Tesekku ederim canim aslinda gecmeyecek bi kırgınlıgim var ama mecbur hissediyorum kendimi ölümlü dunya herkes ne yaparsa kendine yapar diyorumİyi yapmissin canım çok sevindim aranizin duzelmesine Elifcikte güle güle taksin bileziğini
Offf cok kotu olmus neyseki atlatmisinizKızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim
Evet yerlerde tutmuyo ama catilarla ağaçlar bembeyaz oldu.Burda da yağıyoo çook güzel.
Ama öncesinde yağmur yapdı her yer çamur. Çok yağmazsa tutmaz kesin.
Bana soylememesinin altinda bi art niyet oldugunu dusunmuyorum zaten ama sanki cok onemsenmiyormus gibi hissediyorum.@cann10 belki de çıkması biraz zor olduğu için şimdiden boşuna söylemek istememiştir. Yada gerçekten denk gelmemiştir. İnan ben bile bazen çok önemli şeyleri söylemeyi unutuyorum. Sonradan aklıma geliyor söylemek.
Son zamanlarda sık sık huzursuzluk yasiyoruz ama bu durumdan once aramiz bozuk degildi. Yinede en dogrusu fazla kafaya takmamak galiba :)@cann10 esin şimdi nasil olsa çıkmaz bilmese de olur simdilik aramizvm duzelince bi gun soylerim diye dusunmus olabilir. Benim esimde bana danismadan cok sey yapmıştır artik umursamiyorum. Sende kendini cok yipratma fazla kafana takiyorsun gibi geldi bana. Erkekler bazen paylasmak istemeyebiliyor hele birde arada huzursuzluk varsa.
Insallah eskisi gibi musmutlu gunleriniz geri gelir
Soyledim canim ama bu son yaptiginida icine katarak beni son zamanlarda cok kirdigini uzdugunu onemsenmedigimi hissettigimi soyledim. O da beni herseyden sorun cikarmakla suçladı. Yani sorun su bana gore bu cok onemli birsey, ona gore unuttu banada kusura bakma dedi ve bitti, konu kapanirsa benden iyisi yok, ki ben yillardir onu boyle alistirdim simdi tepki vermem ona farkli geliyorEşine de aynen böyle söyle canım sen haklısın seninle paylaşması gereken bir durum zaten eşinin rızasını almadan hacca gitmenin de bi anlamı olmuyor suclamadan sadece üzüntünü anlatsan oda anlayacaktır seni eminim
vallahi darısı başımıza diyecek kadar anlıyorum seniBuğuseptil aldm ve yaptım. Çok iyi geldi bana tavsiye ederim.
Aynı ben.. Valla çikolatayı bi kere ağzına götürsün diye nasıl direndim anlatamam.. Şimdi çok şükür azıcık da olsa yiyor. (Allahım yazdığım şeye bak) ama anlasan anlasan beni bi sen anlarsın :)
Ben hemen hemen doğduğundan beri biobaby kullanıyorum. Çook da memnunum. Gerçi bi seferlik sebamed aldm. Hiç beğenmedim. Tekrar biobabye döndüm.
Öncelikle şimdiden Allah yardımcın olsn. Bana göre de çok zor bi durum. En güzeli senin karşı dairende otursa her gün yemegini yapsan arada evini temizlesen ama kapılarınız ayrı olsa.. Ama tabi bunada ciddi bi bütçe gerekiyor. Yerinde olsam daha ortada bişey yokken hiç sesimi çıkarmazdım. Belkide son anda gitmek isteyecek. Kalma gibi bi durumu olduğunda da biraz sende biraz eltin de kalsa..
Dün babam dedi elektrk süpürgesi geliyor arene alalım diye. Bende yok baba kız oyuncağı o aren ne yapacak evi mi temizleyecek dedim. Babam da niye sadece kadınlar mı evi temizliyor hem ilerde eşine yardım eder. Şimdiden alışsın dedi. Kaldım öyle :)
kötü olmuş yahu ben zaten tek gitmeye cesaret edemezdim sanırım şimdi hiç edemem çok çok geçmiş olsunKızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim
İyi ki konuşmuşsun o zaman şimdi bi çözüm bulcaktır inşKızlar eşimle konuştum tahmin ettiğim gibi rizeyi annesi istemezse tabiki burda kalmasını istiyorum dedi bana bile sormadan.ben dusuncelerimi söyledim aynı ev olmasın yakinda ev tutalım ilgilenelim dedim beni hatalı buldu ayrı ev olmaz dedi. Bende bu evde iki kişi yasadigimizi kararları ortak almamız gerektiğini ve sonuçta annesine benim bakacagimi söyledim. Eğer orta yolu bulmayacaksan bosaniriz annene de hanginiz bakiyorsaniz bakarsınız dedim. Eşim ben böyle konuşunca yelkenleri indirdi ablamla zamanı gelince konuşurum durumları dedi. Iyiki şimdi anlatmisim kızlar yoksa bana sorulmayacakmis bile
Ay ben de çok üzüldüm canım senin gitmek istemeyeceği mi düşündü acaba ama yine de seninle istişare etmesi gerekir 10 sene demiş ya seneye de çıkabilir garantisi yok ki biz de yazıldım eşinle eşim oğlanı götürmeyelim falan dedi onu da umreye götürürüz dedi ben de onsuz olmaz dedim ailecek olsun dedim seneye çıkarsa bebeğimiz taze olacağı için eşim tek gider ama birkaç yıl sonra çıkarsa dordumuz beraber gideceğiz inşallah seninki annesi gille birlikte mi yazılmış yanlız mi gitmek istiyoAma bu bir anda karar verilecek birsey degil ki.. ben isterdim ki gitmek istedigini benimle konussaydi, bende cok isterim gitmeyi, birlikte plan yapsaydik birlikte yazilsaydik.. baskasindan duyunca sok oldum ve üzüldüm
Waaooww babaya bak modernist bayıldım böyle düşünen erkek o kadar az kiBuğuseptil aldm ve yaptım. Çok iyi geldi bana tavsiye ederim.
Aynı ben.. Valla çikolatayı bi kere ağzına götürsün diye nasıl direndim anlatamam.. Şimdi çok şükür azıcık da olsa yiyor. (Allahım yazdığım şeye bak) ama anlasan anlasan beni bi sen anlarsın :)
Ben hemen hemen doğduğundan beri biobaby kullanıyorum. Çook da memnunum. Gerçi bi seferlik sebamed aldm. Hiç beğenmedim. Tekrar biobabye döndüm.
Öncelikle şimdiden Allah yardımcın olsn. Bana göre de çok zor bi durum. En güzeli senin karşı dairende otursa her gün yemegini yapsan arada evini temizlesen ama kapılarınız ayrı olsa.. Ama tabi bunada ciddi bi bütçe gerekiyor. Yerinde olsam daha ortada bişey yokken hiç sesimi çıkarmazdım. Belkide son anda gitmek isteyecek. Kalma gibi bi durumu olduğunda da biraz sende biraz eltin de kalsa..
Dün babam dedi elektrk süpürgesi geliyor arene alalım diye. Bende yok baba kız oyuncağı o aren ne yapacak evi mi temizleyecek dedim. Babam da niye sadece kadınlar mı evi temizliyor hem ilerde eşine yardım eder. Şimdiden alışsın dedi. Kaldım öyle :)
aynen öyle canım bakalım çözüm ne olacak?İyi ki konuşmuşsun o zaman şimdi bi çözüm bulcaktır inş
aynen öyle canım bakalım çözüm ne olacak?İyi ki konuşmuşsun o zaman şimdi bi çözüm bulcaktır inş
Geçmiş olsn çok. İnan okurken gerildim resmen. Benim de kemal sunal gibi uçak fobim var. Bu yüzden asla uçağa binemiyorum.Kızlar bugün çok korkunç bir gün geçirdim yeni yeni kendime geliyorum. Eşimin memleketine gitmiştik. Eşim erken döndü biz de oğlumla bugün uçakla dönecektik. Çek'in yaptırırken rica ettim yanım boş olsun diye. Meğer üçlü koltukmuş üçüncü de bir Ada'm oturuyor. Neyse daha biner binmez oğlum çığlık çığlığa ağlamaya başladı. mümkün değil sakinleştireniyorum kendini ordan Oray'a atıyor. Hostesler kek filan veriyo susturamadık. Bir sorun varmış pistte beklettiler havalanmadık. Bu sefer de Kemer'i taktırmam diye ağlamaya başladı ama öyle böyle değil morardı. Artık Ada'm filan denedim döndüm emzirmeyi denedim yok. susmuyor. Takanadım Kemer'i. Havalandık tam sakinleşti çay kahve servisi başladı uçak beşik gibi sallanmaya başladı. çaylar kahveler milletin kafasından aşağı. O kadar şiddetli sarsılıyor ki üstteki bazı bagajlar açıldı sanırım tam kapatılmamış. Oğlumun eşyalarının herbiri bir tarafa gitti. korkup daha beter ağlamaya başladı. Pilot anons ediyor Kemer'leri takın sakın yerinizden kalkmayın diye. En az iki dakika sarsıldık. Tam atlattık emerken uyudu bir daha sarsılmaya başladık. Artık ben de Kemer'i açtım be olacaksa oğlumla birlikte olsun diye . Uçak indi millet kendi uçuş koridoruna bıraktı bayılacağım diyenler ağlayanlar.iki sırt çantası bir valiz ağlayan bir çocuk. Yanımdaki Ada'm dışarı kadar yardım etti. Ama akşam beşe kadar ağladı. Tövbe ettim
Ay ben bayılırım düğün dernege :) hazırlık aşamasına falan..Akşama eşimin arkadaşının nişanı var. Kızıda tanıyorum gitmem lazım kesin. Şimdiden stresi bastı. Hiç sevmiyorum düğün nişan işlerini. Bu karda yağmurda da ne giyilir ki
O zaman iyi ki önceden konuşmuşsun. Kızıyla gitsin arada da sana gelsin. Ay inş. kızıyla gider de sende rahat edersin.Kızlar eşimle konuştum tahmin ettiğim gibi rizeyi annesi istemezse tabiki burda kalmasını istiyorum dedi bana bile sormadan.ben dusuncelerimi söyledim aynı ev olmasın yakinda ev tutalım ilgilenelim dedim beni hatalı buldu ayrı ev olmaz dedi. Bende bu evde iki kişi yasadigimizi kararları ortak almamız gerektiğini ve sonuçta annesine benim bakacagimi söyledim. Eğer orta yolu bulmayacaksan bosaniriz annene de hanginiz bakiyorsaniz bakarsınız dedim. Eşim ben böyle konuşunca yelkenleri indirdi ablamla zamanı gelince konuşurum durumları dedi. Iyiki şimdi anlatmisim kızlar yoksa bana sorulmayacakmis bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?