- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
ben sinir stres oluyorum :) hep düğünüm olmasın gerek yok nikah yeter derdim.Geçmiş olsn çok. İnan okurken gerildim resmen. Benim de kemal sunal gibi uçak fobim var. Bu yüzden asla uçağa binemiyorum.
Ay ben bayılırım düğün dernege :) hazırlık aşamasına falan..
O zaman iyi ki önceden konuşmuşsun. Kızıyla gitsin arada da sana gelsin. Ay inş. kızıyla gider de sende rahat edersin.
Insallah gider kızıyla arada gelsin ama iki haftadan fazla kalmasın mümkünseGeçmiş olsn çok. İnan okurken gerildim resmen. Benim de kemal sunal gibi uçak fobim var. Bu yüzden asla uçağa binemiyorum.
Ay ben bayılırım düğün dernege :) hazırlık aşamasına falan..
O zaman iyi ki önceden konuşmuşsun. Kızıyla gitsin arada da sana gelsin. Ay inş. kızıyla gider de sende rahat edersin.
Canım yanlış anlamam seni. Evet allah rızası için bakmak isterim fakat kadına tahammülüm yok. Sürekli ayakta dibimdeher işe karışıyor ve hiç susmadan konusuyor dinlemiyorum ama yine devam ediyor beni afakanlar basıyor. Geçen cumartesi elif ada nöbet geçirdi hastaneye gidicem kadın hala bana hikayeler anlatıyor dayanamadım anne seni suan dinlemiyorum kafam elif adada diyorum hemen bozuldu.anlamadığım baska seylerden var anlayacağın kısa süreli misafirlik hariç çekemem aynı evdeD deterjan ortak baksanız olmaz mı bir süre kızında kalsa biraz sende kalsa.Yani ilişkinizin boyutunu bilmiyorum çok zor bir durum ama bence somrumluluğu paylaşmalısınız. Yanlış anlamazsın umarım sadece düşüncemi söyledim. Kv ile aram iyi olmamasına rağmen yaşlanınca Allah Rıza'sı için bakarım diye düşünüyorum ki gerçekten çok kötü şeyler yaşadık.
Gitmek istemeyecegimi dusundurecek hicbir sey soylemedim neden boyle birsey yapti anlamiyorum. Keske birlikte hayalini kurup birlikte yazilsaydik dedim yazilmak icin gec kalmis sayilmazsin dedi. Proseduru de bilmiyorum, birlikte gidebilmek icin birlikte yazilmak sart mi acabaAy ben de çok üzüldüm canım senin gitmek istemeyeceği mi düşündü acaba ama yine de seninle istişare etmesi gerekir 10 sene demiş ya seneye de çıkabilir garantisi yok ki biz de yazıldım eşinle eşim oğlanı götürmeyelim falan dedi onu da umreye götürürüz dedi ben de onsuz olmaz dedim ailecek olsun dedim seneye çıkarsa bebeğimiz taze olacağı için eşim tek gider ama birkaç yıl sonra çıkarsa dordumuz beraber gideceğiz inşallah seninki annesi gille birlikte mi yazılmış yanlız mi gitmek istiyo
Waaooww babaya bak modernist bayıldım böyle düşünen erkek o kadar az ki
şimdi geçti yanılmıyorsam ama eğer gecmediyse sonradan ekletebilirsin kendini ama olmazsa da seneye çıkmaz da kayıt yenilerse birlikte yeniler siniz inşallah canım sıkma canını herşey nasip senin asıl meselen seninle önemli şeyleri paylaşmaları değil mi kalfasını işten çıkarması da önemli neden seninle paylaşmıyor ki aşırı bi tepki mi veriyorsun ya daGitmek istemeyecegimi dusundurecek hicbir sey soylemedim neden boyle birsey yapti anlamiyorum. Keske birlikte hayalini kurup birlikte yazilsaydik dedim yazilmak icin gec kalmis sayilmazsin dedi. Proseduru de bilmiyorum, birlikte gidebilmek icin birlikte yazilmak sart mi acaba
gunaydınlarr herkezee :):)Günaydın hatunlardireksiyon sınavından kaldım. On Numara park ettim ama onlar beğenmedi neymiş park çizginin 5 cm kdar gerisinde kalmış arka teker. Gitti 250 gaymem
Öğren bencede canım. Bende eşimin ısrarı ile başladım ama şimdi kendim istiyorum öğrenmeyi. Bazen esim alkol alıyo araba kullanması sıkıntı oluyo. Yada çocuk hasta olur eşim olmaz falan öğrenmek lazım.gunaydınlarr herkezee :):)
ayhh alemsın canım yaaaboşver onlar kaybetti :)
bendede var 10 seneden fazla bır kere kullanmaadımbu sene kararlıyım ama yaz gelsın ogrenıcem işallahh :)
ben 18 yasına gelınce dırek aldım , babamın ole bır ıstegı vardı hep, her cocuguna aldı banada aldı tabıde ama ıste hıc ole ıhtıyac olmadı, aılede zaten babam kullanıyordu, evlenelıde 3 sene oldu o yuzden ıhtıyac da olmadı ama lagzım dedıgın gıbı canım , kesınlıkle lagzım cocuktan sonra zaten degısıyor her sey..Öğren bencede canım. Bende eşimin ısrarı ile başladım ama şimdi kendim istiyorum öğrenmeyi. Bazen esim alkol alıyo araba kullanması sıkıntı oluyo. Yada çocuk hasta olur eşim olmaz falan öğrenmek lazım.
Artık çok zorlaştı ehliyet almak. Eşim görmüş parkımı tamam çok güzel park etti demiş ama indirdiler direk. Neymiş arka teker 5 cm Beyaz çizginin gerisinde kalmış. Ne var yani sanki trafiği tehlikeye soktum.kaldigima değil 250 lira daha vericem ona üzüldüm.
Pratik sinavi cok zorlastirmislar benim kuzeen bir kez dosya yakti tekrar giriyor sinavlara.Benim de ehliyet var yakladik on uc yildir fakat pratiim yok kedke zamaninda adam gibi ogrensymisum esimin eline bakiyorum araba konusundaGünaydın hatunlardireksiyon sınavından kaldım. On Numara park ettim ama onlar beğenmedi neymiş park çizginin 5 cm kdar gerisinde kalmış arka teker. Gitti 250 gaymem
şimdi geçti yanılmıyorsam ama eğer gecmediyse sonradan ekletebilirsin kendini ama olmazsa da seneye çıkmaz da kayıt yenilerse birlikte yeniler siniz inşallah canım sıkma canını herşey nasip senin asıl meselen seninle önemli şeyleri paylaşmaları değil mi kalfasını işten çıkarması da önemli neden seninle paylaşmıyor ki aşırı bi tepki mi veriyorsun ya da
Ne biliyim müdahale mi ediyorsun adam ketum diyeceğim ama annesinin babasının kardeşinin herşeyden haberleri var yani onlara söylüyor da sana niye söylemiyor yazilmak icin gec kalmis sayilmazsin demesi dikkatimi çekti çok ayrı gayrı ifadeler bunlar tamam madem gitmek istiyorsun gidelim seni de yazdıralım demesi gerekmez mi git yazıl dercesine mi soyledi sen önemli konularda onunla istişare ediyor musun peki
Canim annesi kardesiyle de oturup ozellikle konusmaz kardesine de yeri gelmis soylemistir babasininda haberi yokmus yazildigindan. Babasiyla is yeri altli ustlu bu yuzden birbirlerinin yaptigi bircok seyden haberleri var kp kv soyler dolayisiyla onunda haberi olur bazi seylerden. Ketum degilde oturup sohbet etsin sakalassin anlatsin dinlesin oyle biri de degil. Yazilmak icin gec kalmis sayilmazsin derken git yazil manasinda soylemedi canim. Mudahaleye gelince ne mudahale ederim ne cok buyuk tepki veririm mesela kalfa konusunda iyi-kotu hicbir sekilde karismayacagimi bilir ama neden soylemedin dersem seni alakadar eden bir konu degil niye soyleyeyim der biliyorum o yuzden hic girmedim o konuya.@cann10 27 ocakta bitmiş ön kayıtlar canım üzgünüm ama dediğim gibi nasip sen üzülme soruna odaklan adamla anlaşma yoluna git diyebilirsin ki ben önemli şeyleri başkalarından duymaktan rahatsız oluyorum biz aileyiz paylaşalım herşeyi birbirimize müdahale etmeyelim ama fikir alışverişi yapalım de mesela
Kiz kardesimde ayni sebepten kalmis hatta yanilmiyorsam 5 cmden daha azdi. Hem ogrenci hem durumlari zayif o da uzuluyordu tekrar para yatiricam diyeÖğren bencede canım. Bende eşimin ısrarı ile başladım ama şimdi kendim istiyorum öğrenmeyi. Bazen esim alkol alıyo araba kullanması sıkıntı oluyo. Yada çocuk hasta olur eşim olmaz falan öğrenmek lazım.
Artık çok zorlaştı ehliyet almak. Eşim görmüş parkımı tamam çok güzel park etti demiş ama indirdiler direk. Neymiş arka teker 5 cm Beyaz çizginin gerisinde kalmış. Ne var yani sanki trafiği tehlikeye soktum.kaldigima değil 250 lira daha vericem ona üzüldüm.
Paranın 70 lirası sınav parası gerisi kursun.ben 18 yasına gelınce dırek aldım , babamın ole bır ıstegı vardı hep, her cocuguna aldı banada aldı tabıde ama ıste hıc ole ıhtıyac olmadı, aılede zaten babam kullanıyordu, evlenelıde 3 sene oldu o yuzden ıhtıyac da olmadı ama lagzım dedıgın gıbı canım , kesınlıkle lagzım cocuktan sonra zaten degısıyor her sey..
ya öle dıyorlar yaa zor oldu dıyee, ıykı ben almısım zamanındayoksa sımdı alamazdım kesın
alahlahla onlarda ne kıl tüymüşş, eg pekı parayı kusr mu alıyor bı kısmını o yuzden bırakmıslar dıycem :)
hemen soyluyorlar mı sonucu , belkı gecmısındır canım ??
Az değil ki 250 lira üzülmekte haklı yani. Ne yani usta Şoförler hep kusursuz mu park ediyo. İnşallah ikincide alırız.Kiz kardesimde ayni sebepten kalmis hatta yanilmiyorsam 5 cmden daha azdi. Hem ogrenci hem durumlari zayif o da uzuluyordu tekrar para yatiricam diye
Canım biliyorsun bizimde kendi işimiz benim esimde yanında çalışanı işten çıkartır ya da yeni birini alır bana söylemez ancak konusu geçerse söyler bazen çok geç duyuyorum ama ben ustunde durmuyorum pek ama başka konularda senin gibi haberim olsun isterimCanim annesi kardesiyle de oturup ozellikle konusmaz kardesine de yeri gelmis soylemistir babasininda haberi yokmus yazildigindan. Babasiyla is yeri altli ustlu bu yuzden birbirlerinin yaptigi bircok seyden haberleri var kp kv soyler dolayisiyla onunda haberi olur bazi seylerden. Ketum degilde oturup sohbet etsin sakalassin anlatsin dinlesin oyle biri de degil. Yazilmak icin gec kalmis sayilmazsin derken git yazil manasinda soylemedi canim. Mudahaleye gelince ne mudahale ederim ne cok buyuk tepki veririm mesela kalfa konusunda iyi-kotu hicbir sekilde karismayacagimi bilir ama neden soylemedin dersem seni alakadar eden bir konu degil niye soyleyeyim der biliyorum o yuzden hic girmedim o konuya.
Cevap icinde tesekkur ederim canim kismet artik bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?