2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Pratik sinavi cok zorlastirmislar benim kuzeen bir kez dosya yakti tekrar giriyor sinavlara.Benim de ehliyet var yakladik on uc yildir fakat pratiim yok kedke zamaninda adam gibi ogrensymisum esimin eline bakiyorum araba konusunda
Kaçıncı dosya gidiyor ki. Ayyy ole bişi olsa pes eder almam heralde

buyuk ıhtımalle o yuzden canım ıste, kalsın kı tekrar para gelsın tabı zorlastırmıslarda o da vardaa, maddı olarakta etken yanı bence.
aaayy bu ne yaa bıde arabayımı tanıtıyorsun ayhh bana sorsalar hayatta bılememm ayhh zormus valla gercekten. bızım zamanımızda kullanıyorduk ıste emnıyet kemerını takıyormus, aynaları ayarlıyormus, dur kalk parket vs bunlardıı
ayhh işallahh oburune gecersın canım yaa :)

Hee yıl zorlaşıyor. Seneye arabanın tekerini çıkar tak derlerse şaşırmam
İnşallah geçerim bi dahakine :)

Bu konunun uzerinde durmadim hic ama Hac konusu cok farklıydı kesinlikle haberim olmaliydi diye düşünüyorum

yaa kızlarrr eylulde ızmır seferıhısar tarafları nasıl olur ??daha dogrusu denızı nasıl olur ? kuzular gırebılır mı ? bu hafta falan artık rezerbvasyonumuzu yaptıralım dıyorum . 30 agustosta gıtcez kısmetse, bı turlu karar veremedık

Ehliyet çok zorlasmis belliki ben bi kaç sen e oldu alalı. Direksiyon sınavında kirmizida istop ettirdim ama yinede sınavı geçirdiler:))

Günaydın hatunlar direksiyon sınavından kaldım. On Numara park ettim ama onlar beğenmedi neymiş park çizginin 5 cm kdar gerisinde kalmış arka teker. Gitti 250 gaymem
Ne kadar zorlaştırmışlar öyle ya. Benim zamanımda park falan yoktu dikdörtgen şeklinde bi yol vardı 2 ışık geçiyosun 4 dönemeç bitti buna rağmen kalmıştım ben ilk sınavda heyecandan istop ettirip
30 lira veriyoduk tabi o zaman çookk artmış parası.
Gerçi iyi olmuş en axından iyice öğrenmesini sağlıyolar insanın ama parası çok

O zaman ben bayaa bi sqnsliymisim istop ettirdigim halde kalmadim. Ama gerçi onun dışında hiç bi hata yapmadım herseyi tam yerine getirdim heycandan istop ettirdigimi anlayıp geçirdiler heralde:))

canım ben Seferihisar a pek gitmedim ama eşime sordum şimdi deniz suyu sıcaklığı güzel olur Agustostan farkı olmaz ama eylül sonu serin olur rüzgâr olur dedi

O zaman ben bayaa bi sqnsliymisim istop ettirdigim halde kalmadim. Ama gerçi onun dışında hiç bi hata yapmadım herseyi tam yerine getirdim heycandan istop ettirdigimi anlayıp geçirdiler heralde:))
ilk istopu görmezden gelebilirlerdi belki de ama ikincisi onlarada fazla geldi heralde

Kızlar kpss de yaş 35 sınır demi bilen varmı ben eylül de sınava girmek istiyorum aralıkta 34 e girdim sinirdayim girsemmi acaba

DOrt pratik sinavini gecemezsen dosya yaniyor ve tekrar 400 tl yatirip sinav hakki aliyorsun.Ben de ehlieyetimi nereye koydum sabahtan beri dusunuyorum aksi gibi evde degil annemdeyim:)
Hadi ya inşallah o noktaya gelmeden alırım cuzdanda taşımıyor musun ? Neyse zaten artık yeni ehliyetler geliyo zaten. Bulamazsanız sorun değil yani

OooooOoo ne güzelmiş. Ben stop bile ettirmemiştim henüz

Sınır yok canım düz memurlukta. Müfettişlik vs de yaş sınırı 35.
Oylemi canım sevindim çalışmam lazım daha önce de girmiştim 72 almıştım azdı tabi puan gerçi kardeşim 70 le Adliyeye girdi şans birazda onun klavyesi çok iyiydi bende klavyeyi ilerlettim bayağı ama bakalım deneyeyim son kez diye dusunuyorum hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…