- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Kaçıncı dosya gidiyor ki. Ayyy ole bişi olsa pes eder almam heraldePratik sinavi cok zorlastirmislar benim kuzeen bir kez dosya yakti tekrar giriyor sinavlara.Benim de ehliyet var yakladik on uc yildir fakat pratiim yok kedke zamaninda adam gibi ogrensymisum esimin eline bakiyorum araba konusunda
buyuk ıhtımalle o yuzden canım ıste, kalsın kı tekrar para gelsın tabı zorlastırmıslarda o da vardaa, maddı olarakta etken yanı bence.Paranın 70 lirası sınav parası gerisi kursun.
Ya bide milli eğitimden gelen hocalardan biri ortaokuldan türkçe hocamdi tesadüfen. Direk indiriyorlar canım. Arabada ki herşeyi soruyorlar. Kaputu actirdi motor yağı cam suyu stepne vs herseyi sordu nerde die gösterdim. Cidden güzel park ettim ama beğenmedi müfettiş
Hee yıl zorlaşıyor. Seneye arabanın tekerini çıkar tak derlerse şaşırmambuyuk ıhtımalle o yuzden canım ıste, kalsın kı tekrar para gelsın tabı zorlastırmıslarda o da vardaa, maddı olarakta etken yanı bence.
aaayy bu ne yaa bıde arabayımı tanıtıyorsunayhh bana sorsalar hayatta bılememm ayhh zormus valla gercekten. bızım zamanımızda kullanıyorduk ıste emnıyet kemerını takıyormus, aynaları ayarlıyormus, dur kalk parket vs bunlardıı
ayhh işallahh oburune gecersın canım yaa :)
Bu konunun uzerinde durmadim hic ama Hac konusu cok farklıydı kesinlikle haberim olmaliydi diye düşünüyorumCanım biliyorsun bizimde kendi işimiz benim esimde yanında çalışanı işten çıkartır ya da yeni birini alır bana söylemez ancak konusu geçerse söyler bazen çok geç duyuyorum ama ben ustunde durmuyorum pek ama başka konularda senin gibi haberim olsun isterim
DOrt pratik sinavini gecemezsen dosya yaniyor ve tekrar 400 tl yatirip sinav hakki aliyorsun.Ben de ehlieyetimi nereye koydum sabahtan beri dusunuyorum aksi gibi evde degil annemdeyim:)Kaçıncı dosya gidiyor ki. Ayyy ole bişi olsa pes eder almam heralde
Bencede hac konusunda haklisin canımBu konunun uzerinde durmadim hic ama Hac konusu cok farklıydı kesinlikle haberim olmaliydi diye düşünüyorum
Ne kadar zorlaştırmışlar öyle ya. Benim zamanımda park falan yoktu dikdörtgen şeklinde bi yol vardı 2 ışık geçiyosun 4 dönemeç bittiGünaydın hatunlardireksiyon sınavından kaldım. On Numara park ettim ama onlar beğenmedi neymiş park çizginin 5 cm kdar gerisinde kalmış arka teker. Gitti 250 gaymem
O zaman ben bayaa bi sqnsliymisim istop ettirdigim halde kalmadim. Ama gerçi onun dışında hiç bi hata yapmadım herseyi tam yerine getirdim heycandan istop ettirdigimi anlayıp geçirdiler heralde:))Ne kadar zorlaştırmışlar öyle ya. Benim zamanımda park falan yoktu dikdörtgen şeklinde bi yol vardı 2 ışık geçiyosun 4 dönemeç bittibuna rağmen kalmıştım ben ilk sınavda heyecandan istop ettirip
30 lira veriyoduk tabi o zaman çookk artmış parası.
Gerçi iyi olmuş en axından iyice öğrenmesini sağlıyolar insanın ama parası çok
canım ben Seferihisar a pek gitmedim ama eşime sordum şimdi deniz suyu sıcaklığı güzel olur Agustostan farkı olmaz ama eylül sonu serin olur rüzgâr olur dediyaa kızlarrr eylulde ızmır seferıhısar tarafları nasıl olur ??daha dogrusu denızı nasıl olur ? kuzular gırebılır mı ? bu hafta falan artık rezerbvasyonumuzu yaptıralım dıyorum . 30 agustosta gıtcez kısmetse, bı turlu karar veremedık
Gözün aydın canımAnnemler umredenn geldi onlara gidiyoruz. Özledim annemi babamı resmen ayrı kalınca bi on beş gün.
ilk istopu görmezden gelebilirlerdi belki de ama ikincisi onlarada fazla geldi heraldeO zaman ben bayaa bi sqnsliymisim istop ettirdigim halde kalmadim. Ama gerçi onun dışında hiç bi hata yapmadım herseyi tam yerine getirdim heycandan istop ettirdigimi anlayıp geçirdiler heralde:))
Hadi ya inşallah o noktaya gelmeden alırımDOrt pratik sinavini gecemezsen dosya yaniyor ve tekrar 400 tl yatirip sinav hakki aliyorsun.Ben de ehlieyetimi nereye koydum sabahtan beri dusunuyorum aksi gibi evde degil annemdeyim:)
Sınır yok canım düz memurlukta. Müfettişlik vs de yaş sınırı 35.Kızlar kpss de yaş 35 sınır demi bilen varmı ben eylül de sınava girmek istiyorum aralıkta 34 e girdim sinirdayim girsemmi acaba
OooooOoo ne güzelmiş. Ben stop bile ettirmemiştim henüzNe kadar zorlaştırmışlar öyle ya. Benim zamanımda park falan yoktu dikdörtgen şeklinde bi yol vardı 2 ışık geçiyosun 4 dönemeç bittibuna rağmen kalmıştım ben ilk sınavda heyecandan istop ettirip
30 lira veriyoduk tabi o zaman çookk artmış parası.
Gerçi iyi olmuş en axından iyice öğrenmesini sağlıyolar insanın ama parası çok
Oylemi canım sevindim çalışmam lazım daha önce de girmiştim 72 almıştım azdı tabi puan gerçi kardeşim 70 le Adliyeye girdi şans birazda onun klavyesi çok iyiydi bende klavyeyi ilerlettim bayağı ama bakalım deneyeyim son kez diye dusunuyorum hayırlısı artıkSınır yok canım düz memurlukta. Müfettişlik vs de yaş sınırı 35.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?