2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@oslew bugün bize bayağı yaklasmissin mavibahce avm ye gelmissin keşke soyleseydin bizde gelirdik orada bir cafe de otururduk biraz:)
kalabalıktık annemler falanda vardı ama ulaşımı kolaymış gelirim yine metro izban otobüs yaptım ama kolaydı güzelmiş orası ama sıcak havada gitmek lazım çok soğuktı

kalabalıktık annemler falanda vardı ama ulaşımı kolaymış gelirim yine metro izban otobüs yaptım ama kolaydı güzelmiş orası ama sıcak havada gitmek lazım çok soğuktı
anladım canım inşallah yeni açıldı orası bende iki defa gittim ama açık alanda olduğu için soğuk yazın daha güzel olur

Toplarkende aynı performansı bekliyorum de :)

İnşallah iyi bir puan alırsın canım adliye ye torpili bulan giriyor 70 al yeter

Ege serin olur bence ben geçen yıl eylülde gittim ama Antalya'yla gittim acayip sıcaktı. Normalde Muğla'yı severiz biz ama eylğlde serin okur diye gidemedik.

İnşallah iyi bir puan alırsın canım adliye ye torpili bulan giriyor 70 al yeter
İnşallah canım ben kardesimle beraber başvuru yapmıştım klavye mulakatini gecemedim çok çalışmamıştım heyecan da yaptım kardeşim çok çalışmıştı 3dk 90 kelime istiyorlar en az kardeşim 154 yazmıştı torpilsiz girdi ama öyle diyorlar torpil gerekiyor falan diye ama bilmiyorum eşim yüksek al başka kurumlara başvuru yap diyor bilmiyorum hayırlısı esiminde çevresi geniş bulurum diyor

Son 1,5 aydır hastalık dişler annemde kalmalar derken Azadla baya koyun koyuna uyuduk ve uyku eğitimimiz çöp oldu gitti. Yeniden başlıycam (

Alzehimer cok kotu bir hastalık malesef. Benim eniştemde vardı . Teyzem 10 seneden fazla baktı kocasına. Son zamanları o kadar kötüydü ki insan ( gunah olmasın ama ) ölse de o da teyzem de kurtulsa diyorduk. Ama insan işte . Alzehimer dışında o kadar da saglıklıydı ki, yatalakdı , akcigerleri hep su toplardı ama kan degerleri , organları herkesten iyi durumdaydı.

Yani moral bozmak için yazmak istemedim ama bu hastalıgı iyice ararstırıp gelecek evreleri öğrenip ona göre bir plan yapmanızı öneririm. Mutlaka eşinle birlikte hareket etmek gerek diye dusunuyorum. Cunku onun annesi. Ayrı ev masrafını evde yatılı bakıcı gibi birsey yada sabah gelip akşam giden gibi birine harcadanız sanki daha kolay olacak gibi. Cunku bugun degil belki ama birsure sonra yalnız yasayamayacak. Şimdi sinir oluyorsun garip hareketlerine ama sonrasında eve hapis olursan o zaman bu iyi gunleriymiş deniyor.
Nacizhane fikrimi soyledim ailemizde boyle bir durum oldugu ve beni cok etkledigi icin. Herkes teyzeme direk cennetliksin diyor yıllarca baktıgı için ama 60 yaşında boyle bir yukun altına girmekle 20li 30lu yaşlar arasında fark var. Son olarak kızı da ben bakamam dşyorsa Allaha havale et, o bilir yapacagını.

Umarım en iyi cozumubulursunuz

canım ben Seferihisar a pek gitmedim ama eşime sordum şimdi deniz suyu sıcaklığı güzel olur Agustostan farkı olmaz ama eylül sonu serin olur rüzgâr olur dedi
eylulun basında gıtcez canım 30 agustosla bırlestırıp, sonuna kalmayız, sağol canım :)
bu arada yas sınırı yok sozde ama bır cok kurum 35 yas sınırını koyuyor, sozde yok ama her zaman oldugu gıbı teorıyle pratık bırbırını tutmuyor.

Ege serin olur bence ben geçen yıl eylülde gittim ama Antalya'yla gittim acayip sıcaktı. Normalde Muğla'yı severiz biz ama eylğlde serin okur diye gidemedik.
valla canım bende ondan korkuyorum , gecen senede eylul basında dıdıme gıtmıstık cok guzeldı, resmen ter doukuyordk acayıp sıcaktı ama burası nasıl olur bılmıyorum, surda gıtcegımız 1 hafta rezıl olmasın bıde

Bu gün ilk defa gittiğim binyerde 10 a kadar oturabildim. Huysuzlanmadı gökçe hayret bir şekilde. Tabi a doğru mızırdanmalar başladı ağlamaya çevirince apartopar çıktık ama bunada şükür.

Canım evet çok kötü bir hastalık aynı durum benim annemde de vardı ms hastasıydı 13 yıl boyunca annemle çok ilgilendim hayatımın dört yılını markete bile gitmeden 7-24 evde getirdim hatta zorluklarını biliyorum ama allaha çok şükür evlatlık vazifemi annem vefat edene kadar yaptım. Düşmez kalkmaz bir allah elbette cocugumun geleceği için çalışmaya ihtiyacım var işimi zamanında beni para için degersizleştirip yüz çeviren bir insan için bırakamam ve tekrar aynı yükün altına giremem ne psikolojim nede bedenim kaldıramaz. Belki bencil diyeceksin ama artık biraz bencil olmak istiyorum.Evet kv hasta bu bir sınav ama evlatlarının sınavı benim değil ben zamanında bu sınavı geçtim onlarda uygun çözüm bulsunlar çok iyi giden bir evliliğim yok zaten
gerekirse eşimden ayrılabilirim suan sadece çocuğum için sürdürmeye çalışıyorum üzerimde birde böyle bir olayla baskı olursa bitirmeye hazırım.

Esimle aksam konustuk 3 tane samimi arkadasiyla birlikte yazilmislar Hac'a. 2-3 seneye ciksa gidemem isimi birakamam uzun sure, erteletirim dedi. Istiyorsan onumuzdeki sene kaydimizi yeniden yapariz tabiki dedi. Tekrar sorgulamadim neden soylemedin vs diye ama anladimki ilerisi icin niyetlenilmis birsey isi dolayisiyla yakin zamanda gidemiyor. Yinede soylemesi gerektigini dusunup ben sorunca kusura bakma denk getiremedim demisti ama ben bunu özürü kabahatinden büyük olarak algilamistim

Hiç kolay bişey değil. Benim dayım als hastalığından vefat etti. 3 sene yattı. Göz kapaklarını bile oynatamıyodu. Yengem tek başına baş edemez diye tüm kardeşler yakına taşındılar. geceli gündüzlü baktılar yinede hepsinin canları çıktı. Dayım vefat etti yengem bir daha hayatta bakamam böyle hasta 3 sene de ömrüm gitti çovuklarımla ilgilenemedim derdi. 2 sene sonra en küçük çocuğu araba kazası geçirdi. Bi 7 sene oldu sanırım ona bakıyo. Kova delikanlı oldu. Yürüyemiyo konuşamıyo yemek yiyemiyo nöbetleri oluyo. evladım dışında kimse için katlanamazmışım yanlış konuşmuşum der.
Ki sende 4 sene annene bakmışsın. Bu sınav eşinle kardeşinin sınavı. Eminim elinden gelen bişeyler olursa sende yaparsın ama Sizde kalıp tüm yükün sana yüklenmesi hakdızlık olur. İnşallah orta güzel bir yol bulunur hepiniz için

Insallah ortak yolu bulur sorunlarinizi cozersiniz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…