izmir cesmeye gtmistm eylulde aksamlari serindi gunduz iyiydi ama denize girmemistm . mugla eylulun basinda 39 derecydieylulun basında gıtcez canım 30 agustosla bırlestırıp, sonuna kalmayız, sağol canım :)
bu arada yas sınırı yok sozde ama bır cok kurum 35 yas sınırını koyuyor, sozde yok ama her zaman oldugu gıbı teorıyle pratık bırbırını tutmuyor.
valla canım bende ondan korkuyorum , gecen senede eylul basında dıdıme gıtmıstık cok guzeldı, resmen ter doukuyordk acayıp sıcaktı ama burası nasıl olur bılmıyorum, surda gıtcegımız 1 hafta rezıl olmasın bıde
Kızlar aranızda daha önce kifr mayalayan var mı?
4. Kez de denedim yine tutmadı. Beceremiyorum internette de her yerde ayrı bişey yazıyo hangisini deneyeceğimi şaşırdım resmen.
Yapan bilen varsa bana bi akıl verin lütfen.
Kefiri yakınımda tek bi yer satıyo. Orda da küçük şişesi 3.25 her gün bi şişe içiyo sıpa resmen 90 lira veriyorum ona. A101 lerde 2.25 aynı marka niye o kadar pahalı anlamıyorum. Yakınımda A101 de yok.
Kendim mayalayım hem daha sağlıklı dedim. ama beceremiyorum bi türlü. Bir sürü süt döktüm yazık günah ya
Yazdıklarını okuyunca çok etkilendim.gerçekten allah büyük konuşmaktan dilimizi korusun. Bidaha bakamam diyip iki sene sonra başına başka bi olayın gelmis olması çok düşündürücü. Hasta bakmak cok zor ne kadar bunaldiki kim bilir boyle konustu basimiza gelmedigi icin anlayamayiz biz simdi.Rabbim kimseye muhtaç etmesin muhtaç olanada hakkıyla bakma sabrı versin insallah.Hiç kolay bişey değil. Benim dayım als hastalığından vefat etti. 3 sene yattı. Göz kapaklarını bile oynatamıyodu. Yengem tek başına baş edemez diye tüm kardeşler yakına taşındılar. geceli gündüzlü baktılar yinede hepsinin canları çıktı. Dayım vefat etti yengem bir daha hayatta bakamam böyle hasta 3 sene de ömrüm gitti çovuklarımla ilgilenemedim derdi. 2 sene sonra en küçük çocuğu araba kazası geçirdi. Bi 7 sene oldu sanırım ona bakıyo. Kova delikanlı oldu. Yürüyemiyo konuşamıyo yemek yiyemiyo nöbetleri oluyo. evladım dışında kimse için katlanamazmışım yanlış konuşmuşum der.
Ki sende 4 sene annene bakmışsın. Bu sınav eşinle kardeşinin sınavı. Eminim elinden gelen bişeyler olursa sende yaparsın ama Sizde kalıp tüm yükün sana yüklenmesi hakdızlık olur. İnşallah orta güzel bir yol bulunur hepiniz için
sağol canım. Evde başka içen olmayınca büyükte almıyorum dökülüyo oda çöpe gidiyo diye. Yine mayaladım bakalım inşallah bu sefer olurbende dün A101 den buyuk olanından aldım 4 küsürdü 1 kg olan.. tam kendim mayalayacaktım süte alerjisi var dediler. mayalamaktan vazgeçmiştim. eğer tekrar denersem söylerim sana canım..
aynen büyük konuşmamak lazım.Yazdıklarını okuyunca çok etkilendim.gerçekten allah büyük konuşmaktan dilimizi korusun. Bidaha bakamam diyip iki sene sonra başına başka bi olayın gelmis olması çok düşündürücü. Hasta bakmak cok zor ne kadar bunaldiki kim bilir boyle konustu basimiza gelmedigi icin anlayamayiz biz simdi.Rabbim kimseye muhtaç etmesin muhtaç olanada hakkıyla bakma sabrı versin insallah.
Allahım şifa versin canım çok zorsağol canım. Evde başka içen olmayınca büyükte almıyorum dökülüyo oda çöpe gidiyo diye. Yine mayaladım bakalım inşallah bu sefer olur
aynen büyük konuşmamak lazım.
Bi kaza geçirdi kuzenim ehliyetsiz pisliğin biri çocukların arasına dalmış kuzenim altında kalmış arabanın. O sıralarda ilk okuldaydı 4. Sınıfta falandı heralde şimdi bıyıkları sakalları çıkan koca delikanlı oldu ama doktorlar gördüğünden duyduğundan bile emin değil. Bebek gibi bakıyo yengem bir görseniz. Her gün masajlar yemekler. Midesinden beslrniyodu yemek yiyemez artık böyle olcak dediler şuan ağzına verilen her şeyi yutabiliyo. Bakımı sayesinde baya ilerleme var ama tamamen iyileşmesi mümkün değil gibi. Şimdi tek duası benim canımı yavrumdan önce alma..
Allahım korusun kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Aynı ben ve bizim ev:)))Okul başladı kosturmaca başladı sabahtan beri oturmadim hiç birazdan kuzenim gelecek oğluma ders vermeye iyi oldu ama oğlum onun sayesinde güzel ders çalışmaya başladı anlamadığı konuları anlamaya başladı
Okul olunca daha bir telaş oluyor ece var evin işleri ayy pert oluyoruzAynı ben ve bizim ev:)))
Evet canım benim demek istediğimde tam olarak bu. Tüm yükü üstümde kaldıramam ayrı ev olsa elbette ilgilenirim sevmesem bile elimden geleni yaparım ama eşimin ısrarı aynı evde olma yönünde neymiş bir ayağı cıkurdaymıs.ölüm hepimiz için her an mevcut annenin 20 yıl daha yapamayacağını nerden biliyorsun ve niye beni düşünmeyip aynı ev konusunda ısrar ediyosun diyorum ama beni haksız buluyor.bakalım inş kızının yanına gitmeye ikna olurda bu çıkmaz biterHiç kolay bişey değil. Benim dayım als hastalığından vefat etti. 3 sene yattı. Göz kapaklarını bile oynatamıyodu. Yengem tek başına baş edemez diye tüm kardeşler yakına taşındılar. geceli gündüzlü baktılar yinede hepsinin canları çıktı. Dayım vefat etti yengem bir daha hayatta bakamam böyle hasta 3 sene de ömrüm gitti çovuklarımla ilgilenemedim derdi. 2 sene sonra en küçük çocuğu araba kazası geçirdi. Bi 7 sene oldu sanırım ona bakıyo. Kova delikanlı oldu. Yürüyemiyo konuşamıyo yemek yiyemiyo nöbetleri oluyo. evladım dışında kimse için katlanamazmışım yanlış konuşmuşum der.
Ki sende 4 sene annene bakmışsın. Bu sınav eşinle kardeşinin sınavı. Eminim elinden gelen bişeyler olursa sende yaparsın ama Sizde kalıp tüm yükün sana yüklenmesi hakdızlık olur. İnşallah orta güzel bir yol bulunur hepiniz için
benim de tutmuyordu dünkü tutmuş:=)Kızlar aranızda daha önce kifr mayalayan var mı?
4. Kez de denedim yine tutmadı. Beceremiyorum internette de her yerde ayrı bişey yazıyo hangisini deneyeceğimi şaşırdım resmen.
Yapan bilen varsa bana bi akıl verin lütfen.
Kefiri yakınımda tek bi yer satıyo. Orda da küçük şişesi 3.25 her gün bi şişe içiyo sıpa resmen 90 lira veriyorum ona. A101 lerde 2.25 aynı marka niye o kadar pahalı anlamıyorum. Yakınımda A101 de yok.
Kendim mayalayım hem daha sağlıklı dedim. ama beceremiyorum bi türlü. Bir sürü süt döktüm yazık günah ya
ay darısı başıma. Çoğaltabilirsem tanelerimi kuzenime göndericem daha kızda beni bekliyo merakla :)benim de tutmuyordu dünkü tutmuş:=)
mayan ne kadar canım ve nerden aldın?
yeterli değilse sütü mayalamaya yetmeyebilir, bir de sütün oda sıcaklığında olması lazım, dolaptan soğuk süt ile yapıyorsan mayalamayı geciktirip ekşitebiliyor.
aklına takılan olursa sor burdan yazamayabilirim/okuyamayabilirim arayabilirsin
Evet canım dikkat ediyorum bunlara. Sıcaklığını bile ölçüyorum bakalım inşallah bu gün mayaladığım tutar :)Bende bir zamanlar mayaliyordum ama unuttum aklimda kalanlar sutun sicaga yakin olmasi kesinlikle metal kasik vs kullanmamak karanlik ortamda yaklasik 24 saat mayalanmasini beklemek yazin bu sure kisaliyor. Mayanin saglikli olmasi da cok onemli canim
Ben olsam göndermezdim 5 gün uzun bir süre dayanamaz başka biri baksa yaz boyunca en azından akşamları görürsünArkadaşalr siZe danışmak istediğim bi konu var( görüş yazarsanız cok sevinirim (
Biliyorsunuz oğlum rüzgara kayınvalidem bakıyor. Saolsun cok iyi bi insan cokda güzel bakıyorlar. Ama yazın onlar yazlıga gidiyorlar. Gecen yaz ruzgar küçük oldugu için gitmediler. İstanbulda kalıp baktılar benim için. Ama bu yaz yazlıga gitmek ve rüzgarıda götürmek istiyorlar.
Şimdi 2 yasında olcaklar yaza. Daha bilinçliler.ben ne yapıyım cocuğu göndereyimmi ama nasıl ayrı kalırım? Yoksa yaz için evde mi kalsın bakıcı yada kreş gibi. Ben ancak hafta sonları gidebilicem yazlıga. Oğlumsuz nasıl kalabilirim yanlışmı düşünüyorumm. Yardımmmmmm(
Canım babaannesi iyi bakar o açıdan tamam ama sen ve Rüzgar için ayrılık zor olurArkadaşalr siZe danışmak istediğim bi konu var( görüş yazarsanız cok sevinirim (
Biliyorsunuz oğlum rüzgara kayınvalidem bakıyor. Saolsun cok iyi bi insan cokda güzel bakıyorlar. Ama yazın onlar yazlıga gidiyorlar. Gecen yaz ruzgar küçük oldugu için gitmediler. İstanbulda kalıp baktılar benim için. Ama bu yaz yazlıga gitmek ve rüzgarıda götürmek istiyorlar.
Şimdi 2 yasında olcaklar yaza. Daha bilinçliler.ben ne yapıyım cocuğu göndereyimmi ama nasıl ayrı kalırım? Yoksa yaz için evde mi kalsın bakıcı yada kreş gibi. Ben ancak hafta sonları gidebilicem yazlıga. Oğlumsuz nasıl kalabilirim yanlışmı düşünüyorumm. Yardımmmmmm(
Bana da ne diyor diye soruyorlar bende bazen anlamıyorum anlamadım diyorum sen anlamazsan biz nasıl anlayalim diyorlar ama yeni kelimesi şimdi muni hurmaya muni diyor kimse anlamaz ama ben biliyorum:))Şu ara gökçe sürekli bişeyler diyo. Tabi çok düzgün çıkaraöıyo her kelimeyi. Çoğu dediği şeyi bi ben anlıyorum sadece. İkide bir soruyolar ne diyo diye ve bu benim acaip hoşuma gidiyp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?