2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bir ay çok uzun ama başkasına da nasıl güvenilir bilmiyorum. Tatil durumunuz nasıl ki. Onların gideceği tarihler arasında sizde izin alsanız. Bir hafta iki hafta ne kadar izin alabiliyosan. En azından bu uzun sürenin arasında uzunca bi birliktelik olur arada ikiniz içinde daha kolay olur sanki.

Bana da ne diyor diye soruyorlar bende bazen anlamıyorum anlamadım diyorum sen anlamazsan biz nasıl anlayalim diyorlar ama yeni kelimesi şimdi muni hurmaya muni diyor kimse anlamaz ama ben biliyorum:))
Bazı şeyleri çok komik diyolar ya muniymiş yerim onu:)
Gökçe de dün hibobo hibobo diyip duruyodu ne diyo dediler hipopotam diyo dedim. Ne bilsin küçücük çocuk hipopotamı dediler. Bilmiyolar tabi benim evde deli gibi hipopotam diye bağırıp durduğumu gökçenin de acaip hoşuna gidiyo bunu demem kendi demeye çalışıyo çok komik oluyo :)

Bu arada @minnakkartal meyveler sebzeler uygulaması var ya. Onun sayesinde çoğu meyveyi öğrendi gökçe. İyiki söylemişsin. Telaffuz edemedikleri de çok ama epey bi öğrenmiş. Markete gittik muza muh muh diyo kivi ye kibi portakala pokaka ananas anana diyo.
Sebzeler kısmıda dinlemek istemiyo nedense.
Renkler kelimeler hayvanlar uygulaması da varmış aynı uygulamanın onları da indirdim bakıyo arada

Ha ha ha çok guldum:)))

güvenebilceğin birini bulcaksan bakıcı alabilirsin onlarında iyi baktığını biliyosun biyandan gönderedebilirsin hsonları gidersiniz sizde içine nasıl sincekse senin yerinde olsam beb gönderirdim diye düşünüyorum

Alem bu çocuklar:)) Kerem Alp de gecenlerde ahtapota takmıştı, apoto diye diye dolandı kaç gün. İnternetten açıyorum sevimli ahtapot resimlerine bakıyor:))) Hatta kac gundur telefonumun ekran resmi pembe bir ahtapot:)) Bu haziran bebelerinin hepsi bi tuhaf:))

Mümkünse gönderme rüzgar için de önemli bence. Ne kadar iyi bakarsa baksın senin yokluğunu hisseder. Başka bir çözüm yolu bulmaya çalışsan

benim oğlum da hiç konuşmuyor artık. Çocuk resmen kendine resmet attı Osmaniye'ye gidip gelince. Eskiden on , on beş kelime söylüyordu şimdi hiç.

izmir cesmeye gtmistm eylulde aksamlari serindi gunduz iyiydi ama denize girmemistm . mugla eylulun basinda 39 derecydi
Acayip sicakti
bizde mugla dusunuyodukta bakarken seferihisari gorduk begendikte o yuzden aklimizda kaldi:)napcaz daha karar vrrmedik bakalım

Tam dicektim a101 de mayami satiliyo die ki sonraki msjlarini gordum canim.internetten nasil guvendinde aldin mayayi canim ya faceboktan kimdir nedir? Ben hayatta alamam.bende düşünüyorum yapmayi ama maya yok.sizin peki a101 den aldiginix ne onu anlamadim.normal kefir mi?
ooo afiyet olsun cimcimeye:) benim kuzuda sirf salata yer.salatalik bide gobek salata ver eline butun gün ole gecistirir yani,fit kuzum benim:)

benim oğlum da hiç konuşmuyor artık. Çocuk resmen kendine resmet attı Osmaniye'ye gidip gelince. Eskiden on , on beş kelime söylüyordu şimdi hiç.
alem bu çocuklar. Gökçe de ankaraya gittiğim ilk gün hiç konuşmamıştı. Annemler kardeşlerim başına toplanınca baskı hissetti heralde inadına sustu. Kim bilir ne düşünüyo

epey bi baktım gruba canım. Daha önce aktardan alıp yine denemiştim ama yine olmamıştı. Sonra sarardı taneler bozuldular. Bu geupta elindeki taneler çoğaldıkça insanlar isteyenlere ihtiyacı olanlara gönderiyolar. Herhangi bir ücret de talep etmiyolar. Sadece kargo ücretini veriyosun. Güvenilir geldiler. Birde çölyaklı bebeği olanlar falan çok fazla yazmıştı. Konya da da kimseden bulamayınca son çare istedim bakalım. 2 haftayı geçti zaten biraz sütün içinde buzdolabında beklettim taneleri. Baktım hala canlılar görünüşleri de güzel mayalamaya başladım.
Dışardan aldığımda normal kefir ama kefir kültürüyle yapılmış kefir. Evdekinin yerini tutmaz sanırım. Birazda daha uyguna gelecek diye kolları sıvadım ama şimdiye kadar başarıya ulaşamadım hiç..

Benim kizkardesim universiteden getirmisti en sagliklilari orada oluyormus

Makarnalutfen'de de vardi canim aklinda bulunsun

ben olsam göndermezdim başka birini ayarlasan yaz için hani belki kvdenin güvendiği bi komşusu fln ne bilim bizde de miraya bakabilecek tek kişi annem onun önemli bişiyi olduğunda teyzemden kızkardeşimden fln rica ediyorum tabi uzun süre olunca daha zor

bende çok faydasını görüyorum renkler uygulamasında hem renk hem nesneyi söylüyo ya şuan net sadece pembe ve maviyi ayırsada nesnelerin bir çoğunu biliyor en azından tablet kullanıma engel olamıyorum bari faydalı kullandız :)

Oo maşallah. Gökçe hiç oralı değil renklere. Hiç söylemiyo aorduğumda da cevap vermiyo. Ama bi çok nesneyi öğrendi. Bazı hayvanların sesinden korktuğu için hayvan uygulamasını kesinlikle açtırmıyo :)))

uygulamanın adı tam olarak ne geçiyor canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…