Bir ay çok uzun ama başkasına da nasıl güvenilir bilmiyorum. Tatil durumunuz nasıl ki. Onların gideceği tarihler arasında sizde izin alsanız. Bir hafta iki hafta ne kadar izin alabiliyosan. En azından bu uzun sürenin arasında uzunca bi birliktelik olur arada ikiniz içinde daha kolay olur sanki.Arkadaşalr siZe danışmak istediğim bi konu var( görüş yazarsanız cok sevinirim (
Biliyorsunuz oğlum rüzgara kayınvalidem bakıyor. Saolsun cok iyi bi insan cokda güzel bakıyorlar. Ama yazın onlar yazlıga gidiyorlar. Gecen yaz ruzgar küçük oldugu için gitmediler. İstanbulda kalıp baktılar benim için. Ama bu yaz yazlıga gitmek ve rüzgarıda götürmek istiyorlar.
Şimdi 2 yasında olcaklar yaza. Daha bilinçliler.ben ne yapıyım cocuğu göndereyimmi ama nasıl ayrı kalırım? Yoksa yaz için evde mi kalsın bakıcı yada kreş gibi. Ben ancak hafta sonları gidebilicem yazlıga. Oğlumsuz nasıl kalabilirim yanlışmı düşünüyorumm. Yardımmmmmm(
Bazı şeyleri çok komik diyolar ya muniymiş yerim onu:)Bana da ne diyor diye soruyorlar bende bazen anlamıyorum anlamadım diyorum sen anlamazsan biz nasıl anlayalim diyorlar ama yeni kelimesi şimdi muni hurmaya muni diyor kimse anlamaz ama ben biliyorum:))
Ha ha ha çok guldum:)))Bazı şeyleri çok komik diyolar ya muniymiş yerim onu:)
Gökçe de dün hibobo hibobo diyip duruyodu ne diyo dediler hipopotam diyo dedim. Ne bilsin küçücük çocuk hipopotamı dediler. Bilmiyolar tabi benim evde deli gibi hipopotam diye bağırıp durduğumugökçenin de acaip hoşuna gidiyo bunu demem kendi demeye çalışıyo çok komik oluyo :)
güvenebilceğin birini bulcaksan bakıcı alabilirsin onlarında iyi baktığını biliyosun biyandan gönderedebilirsin hsonları gidersiniz sizde içine nasıl sincekse senin yerinde olsam beb gönderirdim diye düşünüyorumArkadaşalr siZe danışmak istediğim bi konu var( görüş yazarsanız cok sevinirim (
Biliyorsunuz oğlum rüzgara kayınvalidem bakıyor. Saolsun cok iyi bi insan cokda güzel bakıyorlar. Ama yazın onlar yazlıga gidiyorlar. Gecen yaz ruzgar küçük oldugu için gitmediler. İstanbulda kalıp baktılar benim için. Ama bu yaz yazlıga gitmek ve rüzgarıda götürmek istiyorlar.
Şimdi 2 yasında olcaklar yaza. Daha bilinçliler.ben ne yapıyım cocuğu göndereyimmi ama nasıl ayrı kalırım? Yoksa yaz için evde mi kalsın bakıcı yada kreş gibi. Ben ancak hafta sonları gidebilicem yazlıga. Oğlumsuz nasıl kalabilirim yanlışmı düşünüyorumm. Yardımmmmmm(
Alem bu çocuklar:)) Kerem Alp de gecenlerde ahtapota takmıştı, apoto diye diye dolandı kaç gün. İnternetten açıyorum sevimli ahtapot resimlerine bakıyor:))) Hatta kac gundur telefonumun ekran resmi pembe bir ahtapot:)) Bu haziran bebelerinin hepsi bi tuhaf:))Bazı şeyleri çok komik diyolar ya muniymiş yerim onu:)
Gökçe de dün hibobo hibobo diyip duruyodu ne diyo dediler hipopotam diyo dedim. Ne bilsin küçücük çocuk hipopotamı dediler. Bilmiyolar tabi benim evde deli gibi hipopotam diye bağırıp durduğumugökçenin de acaip hoşuna gidiyo bunu demem kendi demeye çalışıyo çok komik oluyo :)
Mümkünse gönderme rüzgar için de önemli bence. Ne kadar iyi bakarsa baksın senin yokluğunu hisseder. Başka bir çözüm yolu bulmaya çalışsanArkadaşalr siZe danışmak istediğim bi konu var( görüş yazarsanız cok sevinirim (
benim oğlum da hiç konuşmuyor artık. Çocuk resmen kendine resmet attı Osmaniye'ye gidip gelince. Eskiden on , on beş kelime söylüyordu şimdi hiç.Şu ara gökçe sürekli bişeyler diyo. Tabi çok düzgün çıkaraöıyo her kelimeyi. Çoğu dediği şeyi bi ben anlıyorum sadece. İkide bir soruyolar ne diyo diye bende söylüyorum ve bu benim acaip hoşuma gidiyp
bizde mugla dusunuyodukta bakarken seferihisari gorduk begendikte o yuzden aklimizda kaldi:)napcaz daha karar vrrmedik bakalımizmir cesmeye gtmistm eylulde aksamlari serindi gunduz iyiydi ama denize girmemistm . mugla eylulun basinda 39 derecydi
Acayip sicakti
Tam dicektim a101 de mayami satiliyo die ki sonraki msjlarini gordum canim.internetten nasil guvendinde aldin mayayi canim yaKızlar aranızda daha önce kifr mayalayan var mı?
4. Kez de denedim yine tutmadı. Beceremiyorum internette de her yerde ayrı bişey yazıyo hangisini deneyeceğimi şaşırdım resmen.
Yapan bilen varsa bana bi akıl verin lütfen.
Kefiri yakınımda tek bi yer satıyo. Orda da küçük şişesi 3.25 her gün bi şişe içiyo sıpa resmen 90 lira veriyorum ona. A101 lerde 2.25 aynı marka niye o kadar pahalı anlamıyorum. Yakınımda A101 de yok.
Kendim mayalayım hem daha sağlıklı dedim. ama beceremiyorum bi türlü. Bir sürü süt döktüm yazık günah ya
ooo afiyet olsun cimcimeye:) benim kuzuda sirf salata yer.salatalik bide gobek salata ver eline butun gün ole gecistirir yani,fit kuzum benim:)Kızlar balık yaptım bugün ece de seviyor balığı tabağına balığın yanına salata koydum ilk defa salata yedi çok sevdi him him diyerek yedi hatta balığı bıraktı sırf salata yedi balıgi yediremedim pişman oldum salata verdigime
alem bu çocuklar. Gökçe de ankaraya gittiğim ilk gün hiç konuşmamıştı. Annemler kardeşlerim başına toplanınca baskı hissetti heralde inadına sustu. Kim bilir ne düşünüyobenim oğlum da hiç konuşmuyor artık. Çocuk resmen kendine resmet attı Osmaniye'ye gidip gelince. Eskiden on , on beş kelime söylüyordu şimdi hiç.
epey bi baktım gruba canım. Daha önce aktardan alıp yine denemiştim ama yine olmamıştı. Sonra sarardı taneler bozuldular. Bu geupta elindeki taneler çoğaldıkça insanlar isteyenlere ihtiyacı olanlara gönderiyolar. Herhangi bir ücret de talep etmiyolar. Sadece kargo ücretini veriyosun. Güvenilir geldiler. Birde çölyaklı bebeği olanlar falan çok fazla yazmıştı. Konya da da kimseden bulamayınca son çare istedim bakalım. 2 haftayı geçti zaten biraz sütün içinde buzdolabında beklettim taneleri. Baktım hala canlılar görünüşleri de güzel mayalamaya başladım.bizde mugla dusunuyodukta bakarken seferihisari gorduk begendikte o yuzden aklimizda kaldi:)napcaz daha karar vrrmedik bakalım
Tam dicektim a101 de mayami satiliyo die ki sonraki msjlarini gordum canim.internetten nasil guvendinde aldin mayayi canim yafaceboktan kimdir nedir? Ben hayatta alamam.bende düşünüyorum yapmayi ama maya yok.sizin peki a101 den aldiginix ne onu anlamadim.normal kefir mi?
ooo afiyet olsun cimcimeye:) benim kuzuda sirf salata yer.salatalik bide gobek salata ver eline butun gün ole gecistirir yani,fit kuzum benim:)
Benim kizkardesim universiteden getirmisti en sagliklilari orada oluyormusalem bu çocuklar. Gökçe de ankaraya gittiğim ilk gün hiç konuşmamıştı. Annemler kardeşlerim başına toplanınca baskı hissetti heralde inadına sustu. Kim bilir ne düşünüyo
epey bi baktım gruba canım. Daha önce aktardan alıp yine denemiştim ama yine olmamıştı. Sonra sarardı taneler bozuldular. Bu geupta elindeki taneler çoğaldıkça insanlar isteyenlere ihtiyacı olanlara gönderiyolar. Herhangi bir ücret de talep etmiyolar. Sadece kargo ücretini veriyosun. Güvenilir geldiler. Birde çölyaklı bebeği olanlar falan çok fazla yazmıştı. Konya da da kimseden bulamayınca son çare istedim bakalım. 2 haftayı geçti zaten biraz sütün içinde buzdolabında beklettim taneleri. Baktım hala canlılar görünüşleri de güzel mayalamaya başladım.
Dışardan aldığımda normal kefir ama kefir kültürüyle yapılmış kefir. Evdekinin yerini tutmaz sanırım. Birazda daha uyguna gelecek diye kolları sıvadım ama şimdiye kadar başarıya ulaşamadım hiç..
Makarnalutfen'de de vardi canim aklinda bulunsunalem bu çocuklar. Gökçe de ankaraya gittiğim ilk gün hiç konuşmamıştı. Annemler kardeşlerim başına toplanınca baskı hissetti heralde inadına sustu. Kim bilir ne düşünüyo
epey bi baktım gruba canım. Daha önce aktardan alıp yine denemiştim ama yine olmamıştı. Sonra sarardı taneler bozuldular. Bu geupta elindeki taneler çoğaldıkça insanlar isteyenlere ihtiyacı olanlara gönderiyolar. Herhangi bir ücret de talep etmiyolar. Sadece kargo ücretini veriyosun. Güvenilir geldiler. Birde çölyaklı bebeği olanlar falan çok fazla yazmıştı. Konya da da kimseden bulamayınca son çare istedim bakalım. 2 haftayı geçti zaten biraz sütün içinde buzdolabında beklettim taneleri. Baktım hala canlılar görünüşleri de güzel mayalamaya başladım.
Dışardan aldığımda normal kefir ama kefir kültürüyle yapılmış kefir. Evdekinin yerini tutmaz sanırım. Birazda daha uyguna gelecek diye kolları sıvadım ama şimdiye kadar başarıya ulaşamadım hiç..
ben olsam göndermezdim başka birini ayarlasan yaz için hani belki kvdenin güvendiği bi komşusu fln ne bilim bizde de miraya bakabilecek tek kişi annem onun önemli bişiyi olduğunda teyzemden kızkardeşimden fln rica ediyorum tabi uzun süre olunca daha zorArkadaşalr siZe danışmak istediğim bi konu var( görüş yazarsanız cok sevinirim (
bende çok faydasını görüyorum renkler uygulamasında hem renk hem nesneyi söylüyo ya şuan net sadece pembe ve maviyi ayırsada nesnelerin bir çoğunu biliyor en azından tablet kullanıma engel olamıyorum bari faydalı kullandız :)Bu arada @minnakkartal meyveler sebzeler uygulaması var ya. Onun sayesinde çoğu meyveyi öğrendi gökçe. İyiki söylemişsin. Telaffuz edemedikleri de çok ama epey bi öğrenmiş. Markete gittik muza muh muh diyo kivi ye kibi portakala pokaka ananas anana diyo.
Sebzeler kısmıda dinlemek istemiyo nedense.
Renkler kelimeler hayvanlar uygulaması da varmış aynı uygulamanın onları da indirdim bakıyo arada
Aoç ninde varmış dün akşam annem söyledi bu gün de tutturamazsam bi de onh araştırcam olmadı buraysda bakarım. Dert olduMakarnalutfen'de de vardi canim aklinda bulunsun
Oo maşallah. Gökçe hiç oralı değil renklere. Hiç söylemiyo aorduğumda da cevap vermiyo. Ama bi çok nesneyi öğrendi. Bazı hayvanların sesinden korktuğu için hayvan uygulamasını kesinlikle açtırmıyo :)))ben olsam göndermezdim başka birini ayarlasan yaz için hani belki kvdenin güvendiği bi komşusu fln ne bilim bizde de miraya bakabilecek tek kişi annem onun önemli bişiyi olduğunda teyzemden kızkardeşimden fln rica ediyorum tabi uzun süre olunca daha zor
bende çok faydasını görüyorum renkler uygulamasında hem renk hem nesneyi söylüyo ya şuan net sadece pembe ve maviyi ayırsada nesnelerin bir çoğunu biliyor en azından tablet kullanıma engel olamıyorum bari faydalı kullandız :)
uygulamanın adı tam olarak ne geçiyor canım?Bu arada @minnakkartal meyveler sebzeler uygulaması var ya. Onun sayesinde çoğu meyveyi öğrendi gökçe. İyiki söylemişsin. Telaffuz edemedikleri de çok ama epey bi öğrenmiş. Markete gittik muza muh muh diyo kivi ye kibi portakala pokaka ananas anana diyo.
Sebzeler kısmıda dinlemek istemiyo nedense.
Renkler kelimeler hayvanlar uygulaması da varmış aynı uygulamanın onları da indirdim bakıyo arada
Appstore da var androitte var mı bilmiyorum. Dahi çocuk genel adı. Meyveleri sebzeleri öğreniyor , hayvanları öğreniyor diye çeşitleri varuygulamanın adı tam olarak ne geçiyor canım?
buldum canım teşekkür ederim.Appstore da var androitte var mı bilmiyorum. Dahi çocuk genel adı. Meyveleri sebzeleri öğreniyor , hayvanları öğreniyor diye çeşitleri var
gözün aydın canım afiyetler olsunTutmuş kefiriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?