Haydi hayırlı uğurlu olsun:)) Afiyet olsunTutmuş kefiriimmm
Bn mayayi eczaneden almistimbizde mugla dusunuyodukta bakarken seferihisari gorduk begendikte o yuzden aklimizda kaldi:)napcaz daha karar vrrmedik bakalım
Tam dicektim a101 de mayami satiliyo die ki sonraki msjlarini gordum canim.internetten nasil guvendinde aldin mayayi canim yafaceboktan kimdir nedir? Ben hayatta alamam.bende düşünüyorum yapmayi ama maya yok.sizin peki a101 den aldiginix ne onu anlamadim.normal kefir mi?
ooo afiyet olsun cimcimeye:) benim kuzuda sirf salata yer.salatalik bide gobek salata ver eline butun gün ole gecistirir yani,fit kuzum benim:)
En iyisi bence de vermemek canım. Kerem alp çok ilgili olunca faydali birseylerle ugrassin diye ne duysam indiriyorum:) Zarardan biraz da olsa kar sağlamak niyetim:)Benimki tablet telefon istemiyo en iyisi vermemek galiba. Sizi okuyunca heveslenip yukledim ama yuzune bakmadi, kiz oynuyor. Benimki nereyi karistirsam doksem nereden atlasam derdinde oyuncak televizyon telefon hic mi hic cekmiyor ilgisini
Ders aldirdigini biliyosa gelmesi yanlış olmuş tabi. Sessiz olun filan desen ders çalışıyorlar rahatsız olmasınlar diye belki annen ordan bi çıkarım yapar kendine. Direkt söyle diycem ama bazen anneler alıngan olabiliyor.Şu annemi anlamakta zorlaniyorum bazen oğluma pazartesi salı ders aldiriyorum biliyorsunuz teyzemin oğlu veriyor çocuk gelmeden 5 dk önce annem yigenimle geldi ev çocuk dünyası ses gürültü bagris cagris oyuncak tabancalar çat çat Eceyi uyutcam ece yatmiyor kalkmak istiyor küçük oğlum yigenimle ses yapıyor ki normalde ses olmasın diye oğlum ders alırken Eceyi uyutmus oluyorum ya cidden cildircam annemin gelmesi değil sadece oğlum ders alırken çoluk çocuk olacak seymi
En güzeli canım. Radyasyon alıyolar bi deBenimki tablet telefon istemiyo en iyisi vermemek galiba. Sizi okuyunca heveslenip yukledim ama yuzune bakmadi, kiz oynuyor. Benimki nereyi karistirsam doksem nereden atlasam derdinde oyuncak televizyon telefon hic mi hic cekmiyor ilgisini
aslında söylemek laxım canım aklına gelmemiştir belkiŞu annemi anlamakta zorlaniyorum bazen oğluma pazartesi salı ders aldiriyorum biliyorsunuz teyzemin oğlu veriyor çocuk gelmeden 5 dk önce annem yigenimle geldi ev çocuk dünyası ses gürültü bagris cagris oyuncak tabancalar çat çat Eceyi uyutcam ece yatmiyor kalkmak istiyor küçük oğlum yigenimle ses yapıyor ki normalde ses olmasın diye oğlum ders alırken Eceyi uyutmus oluyorum ya cidden cildircam annemin gelmesi değil sadece oğlum ders alırken çoluk çocuk olacak seymi
Kuzenimin bebeği de köpeklerle çıkarmaya başlamıştı. Sırayı şaşırmış bebişler.Kızlar abimin kızı 8 aylık ilk dişini çıkarmış köpek dişi çıkmış alttan ece 20 aylık bizim köpek disimiz çıkmadı daha şaşırdım
En iyisi bence de vermemek canım. Kerem alp çok ilgili olunca faydali birseylerle ugrassin diye ne duysam indiriyorum:) Zarardan biraz da olsa kar sağlamak niyetim:)
Ders aldirdigini biliyosa gelmesi yanlış olmuş tabi. Sessiz olun filan desen ders çalışıyorlar rahatsız olmasınlar diye belki annen ordan bi çıkarım yapar kendine. Direkt söyle diycem ama bazen anneler alıngan olabiliyor.
biliyordu kızlar unuttum dedi Eceyi uyuttum zorla çabuk kalktı yigenime de çizgi film açtım oyaladik bir şekilde ama zor oldu tabi kuzenimin okulu haftaya aciliyormus dersi cumartesi gününe aldık annem gelse de yigenim olmuyor böyle birşey olmaz bir dahaEn güzeli canım. Radyasyon alıyolar bi deBende uzak tutmaya çalışıyorum ama çok ilgili. Bari faydalı bişeylerle uğraşsın diye uğraşıyorum
aslında söylemek laxım canım aklına gelmemiştir belki
Evet canim o bebek topuk kanı yüksek çıkmıştı belli aralıklarla kan veriyorlar takipteler ama en son bayağı dustugunu söylediler diyet falan vermediler emerken yüksekti ek gıdalara gecince düştü ama en son sut alerjisi çıktı o da çoğu bebekte oluyor zaten çok şükür diğer değerleri dustuKuzenimin bebeği de köpeklerle çıkarmaya başlamıştı. Sırayı şaşırmış bebişler.
Bi rahatsızlık çıkmıştı sanırım o bebek di mi canım bu bahsettiğin?
Çok sevindim canım ya çıkan süt alerjisi olsun dediğin gibi çopu bebekte çıkıyo o da.Evet canim o bebek topuk kanı yüksek çıkmıştı belli aralıklarla kan veriyorlar takipteler ama en son bayağı dustugunu söylediler diyet falan vermediler emerken yüksekti ek gıdalara gecince düştü ama en son sut alerjisi çıktı o da çoğu bebekte oluyor zaten çok şükür diğer değerleri dustu
gözünüz aydın canım...Eşimin askerlik bu günden itibaren 3 yıl 4 ay ertelenmiş durumdayeni bi yasa çıkmış
son gelişmeye çok sevindim Can'ım süt alerjisi de Zaman'la düzelebiliyormuşEvet canim o bebek topuk kanı yüksek çıkmıştı belli aralıklarla kan veriyorlar takipteler ama en son bayağı dustugunu söylediler diyet falan vermediler emerken yüksekti ek gıdalara gecince düştü ama en son sut alerjisi çıktı o da çoğu bebekte oluyor zaten çok şükür diğer değerleri dustu
haydi gözünüz aydınEşimin askerlik bu günden itibaren 3 yıl 4 ay ertelenmiş durumdayeni bi yasa çıkmış
Çok sevindim canım ya çıkan süt alerjisi olsun dediğin gibi çopu bebekte çıkıyo o da.
sagolun kızlar inşallah süt alerjisi de zamanla geçerson gelişmeye çok sevindim Can'ım süt alerjisi de Zaman'la düzelebiliyormuş
haydi gözünüz aydın
Gözün aydın canımEşimin askerlik bu günden itibaren 3 yıl 4 ay ertelenmiş durumdayeni bi yasa çıkmış
Hadi gözünüz Aydın canım :) o askerlik benim en büyük derdim dj atlattık çok şükürEşimin askerlik bu günden itibaren 3 yıl 4 ay ertelenmiş durumdayeni bi yasa çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?