2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimki tablet telefon istemiyo en iyisi vermemek galiba. Sizi okuyunca heveslenip yukledim ama yuzune bakmadi, kiz oynuyor. Benimki nereyi karistirsam doksem nereden atlasam derdinde oyuncak televizyon telefon hic mi hic cekmiyor ilgisini

Bn mayayi eczaneden almistim

Şu annemi anlamakta zorlaniyorum bazen oğluma pazartesi salı ders aldiriyorum biliyorsunuz teyzemin oğlu veriyor çocuk gelmeden 5 dk önce annem yigenimle geldi ev çocuk dünyası ses gürültü bagris cagris oyuncak tabancalar çat çat Eceyi uyutcam ece yatmiyor kalkmak istiyor küçük oğlum yigenimle ses yapıyor ki normalde ses olmasın diye oğlum ders alırken Eceyi uyutmus oluyorum ya cidden cildircam annemin gelmesi değil sadece oğlum ders alırken çoluk çocuk olacak seymi

Benimki tablet telefon istemiyo en iyisi vermemek galiba. Sizi okuyunca heveslenip yukledim ama yuzune bakmadi, kiz oynuyor. Benimki nereyi karistirsam doksem nereden atlasam derdinde oyuncak televizyon telefon hic mi hic cekmiyor ilgisini
En iyisi bence de vermemek canım. Kerem alp çok ilgili olunca faydali birseylerle ugrassin diye ne duysam indiriyorum:) Zarardan biraz da olsa kar sağlamak niyetim:)

Ders aldirdigini biliyosa gelmesi yanlış olmuş tabi. Sessiz olun filan desen ders çalışıyorlar rahatsız olmasınlar diye belki annen ordan bi çıkarım yapar kendine. Direkt söyle diycem ama bazen anneler alıngan olabiliyor.

En güzeli canım. Radyasyon alıyolar bi de Bende uzak tutmaya çalışıyorum ama çok ilgili. Bari faydalı bişeylerle uğraşsın diye uğraşıyorum
aslında söylemek laxım canım aklına gelmemiştir belki

Kızlar abimin kızı 8 aylık ilk dişini çıkarmış köpek dişi çıkmış alttan ece 20 aylık bizim köpek disimiz çıkmadı daha şaşırdım
Kuzenimin bebeği de köpeklerle çıkarmaya başlamıştı. Sırayı şaşırmış bebişler.
Bi rahatsızlık çıkmıştı sanırım o bebek di mi canım bu bahsettiğin?

biliyordu kızlar unuttum dedi Eceyi uyuttum zorla çabuk kalktı yigenime de çizgi film açtım oyaladik bir şekilde ama zor oldu tabi kuzenimin okulu haftaya aciliyormus dersi cumartesi gününe aldık annem gelse de yigenim olmuyor böyle birşey olmaz bir daha

Kuzenimin bebeği de köpeklerle çıkarmaya başlamıştı. Sırayı şaşırmış bebişler.
Bi rahatsızlık çıkmıştı sanırım o bebek di mi canım bu bahsettiğin?
Evet canim o bebek topuk kanı yüksek çıkmıştı belli aralıklarla kan veriyorlar takipteler ama en son bayağı dustugunu söylediler diyet falan vermediler emerken yüksekti ek gıdalara gecince düştü ama en son sut alerjisi çıktı o da çoğu bebekte oluyor zaten çok şükür diğer değerleri dustu

Çok sevindim canım ya çıkan süt alerjisi olsun dediğin gibi çopu bebekte çıkıyo o da.

son gelişmeye çok sevindim Can'ım süt alerjisi de Zaman'la düzelebiliyormuş

Eşimin askerlik bu günden itibaren 3 yıl 4 ay ertelenmiş durumda yeni bi yasa çıkmış
haydi gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…