Maşallah Gökçe ye ne guzel benim sadece büyük oğlum emzik emiyordu 1.5 yasında balkondan aşağıya atmıştı bende vermedim bir daha ilk gece aradı biraz sonra unuttu zorlamadi fazlaKızlar gökçeye emzik vermiyorum Cumartesiden beri. Eşim vermiş iki akşam ona da dedim verme die. İnşallah bırakıcaz emziğigörmediği için Aramiyor ama akşam biraz geç dalabiliyor uykuya gene de korktuğum gibi geçmiyor çok şükür
Gökçede artık ısırıp kopariyo hemen. Avent emzik te 15 lira. Haftada iki kez emzik almaktansa biraktirmaya karar verdim. Zaten zamanı da geldi sanırımMaşallah Gökçe ye ne guzel benim sadece büyük oğlum emzik emiyordu 1.5 yasında balkondan aşağıya atmıştı bende vermedim bir daha ilk gece aradı biraz sonra unuttu zorlamadi fazla
Maşallah canım çok tatlılar ecenin boyumu uzadı canım?biraz ince uzun geldi gözüme fıstık. Yeğeninin değerlerinin düşmesinden sevindim süt alerjisi de inşallah geçer.naçizane önerim olacak canım süt alerjisinde çoklu gıda alerjisi gelişebilir madem ek gıdaya geçmişler aman dikkat etsinler popoda hare şeklinde pişik ve kakada mukus olup olmadığının kontrolünü yapsınlar mutlaka.Eki Görüntüle 1768674 tiplere bakın kızlar:))
Kıyamam ya bu veletler yüzünden hepimiz kaka profesörü oldukMaşallah canım çok tatlılar ecenin boyumu uzadı canım?biraz ince uzun geldi gözüme fıstık. Yeğeninin değerlerinin düşmesinden sevindim süt alerjisi de inşallah geçer.naçizane önerim olacak canım süt alerjisinde çoklu gıda alerjisi gelişebilir madem ek gıdaya geçmişler aman dikkat etsinler popoda hare şeklinde pişik ve kakada mukus olup olmadığının kontrolünü yapsınlar mutlaka.
İnşallah çok zorlanmayiz canım tuvalet eğitiminde de yaza tam iki yasında olacaklar çok zorlamazlar inşallahGökçede artık ısırıp kopariyo hemen. Avent emzik te 15 lira. Haftada iki kez emzik almaktansa biraktirmaya karar verdim. Zaten zamanı da geldi sanırımGökçede çok zorlanmiyor da benim korkum çişini öğretmekte ,)
sağol canım ece çoktandır 12 kiloda kaldı boyu uzamış olabilir alerji hakkında söylediklerini de iletirim annesineMaşallah canım çok tatlılar ecenin boyumu uzadı canım?biraz ince uzun geldi gözüme fıstık. Yeğeninin değerlerinin düşmesinden sevindim süt alerjisi de inşallah geçer.naçizane önerim olacak canım süt alerjisinde çoklu gıda alerjisi gelişebilir madem ek gıdaya geçmişler aman dikkat etsinler popoda hare şeklinde pişik ve kakada mukus olup olmadığının kontrolünü yapsınlar mutlaka.
Offf çok geçmiş olsun inşallah bu yılın fena gribi değildir ya hemen önlem almaya başlaMirakız hasta olmuş burun tıkalı hapşırıyor hafif ateşde başladıinşallah kolay atlatır
Sağol Can'ım inşallah deildir çünkü ilaç içmiyo biraz evvel kustu zorladım diye şimdide bişi yemiyo bitki çayı zaten içmez elimde bi tek burun tıkanıklığına soğan yöntemi var artık durumuna göre yarın eşimle annem doktora götürcek aksi gibi bende izin alamam yarın yurt dışından misafirler geliyo onlarla ilgilenicemOfff çok geçmiş olsun inşallah bu yılın fena gribi değildir ya hemen önlem almaya başla
Ben de bitki çayı içiremedim ama ilacı çok seviyo azad versem şişeyi dikecek. Sen de uykuluyken ve şırıngayla dene istersen azad da küçükken içmiyordu ve kısıyordu ilaçları ben öyle içiriyordumSağol Can'ım inşallah deildir çünkü ilaç içmiyo biraz evvel kustu zorladım diye şimdide bişi yemiyo bitki çayı zaten içmez elimde bi tek burun tıkanıklığına soğan yöntemi var artık durumuna göre yarın eşimle annem doktora götürcek aksi gibi bende izin alamam yarın yurt dışından misafirler geliyo onlarla ilgilenicem
Geçmiş olsun canım.bencede önlemi hemen almak en iyisi. Malum şuaralar hastalık geldi mi gitmiyor :/Sağol Can'ım inşallah deildir çünkü ilaç içmiyo biraz evvel kustu zorladım diye şimdide bişi yemiyo bitki çayı zaten içmez elimde bi tek burun tıkanıklığına soğan yöntemi var artık durumuna göre yarın eşimle annem doktora götürcek aksi gibi bende izin alamam yarın yurt dışından misafirler geliyo onlarla ilgilenicem
Kaşık zaten imkansız şırınga denedim kustu bide uyumak üzereyken deneyim inşallah içirebilirimBen de bitki çayı içiremedim ama ilacı çok seviyo azad versem şişeyi dikecek. Sen de uykuluyken ve şırıngayla dene istersen azad da küçükken içmiyordu ve kısıyordu ilaçları ben öyle içiriyordum
Sağol Can'ım inşallah çabuk toparlar bişiler denemeye çalışıyorumGeçmiş olsun canım.bencede önlemi hemen almak en iyisi. Malum şuaralar hastalık geldi mi gitmiyor :/
geçmiş olsun canım çabuk atlatirsiniz inşallahMirakız hasta olmuş burun tıkalı hapşırıyor hafif ateşde başladıinşallah kolay atlatır
Maşallah Gökçeye. Sadece uyurken emiyo ama kaç kere denememe rağmen emzik olmadan uyutamadım. emzirirken uyuyakalıyo koyuyorum yatağına. bi süre sonra emzik diye ağlıyarak uyanıyo. darısı başımızaKızlar gökçeye emzik vermiyorum Cumartesiden beri. Eşim vermiş iki akşam ona da dedim verme die. İnşallah bırakıcaz emziğigörmediği için Aramiyor ama akşam biraz geç dalabiliyor uykuya gene de korktuğum gibi geçmiyor çok şükür
Çok geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallahMirakız hasta olmuş burun tıkalı hapşırıyor hafif ateşde başladıinşallah kolay atlatır
geçmiş olsun canım çabuk atlatirsiniz inşallah
Maşallah Gökçeye. Sadece uyurken emiyo ama kaç kere denememe rağmen emzik olmadan uyutamadım. emzirirken uyuyakalıyo koyuyorum yatağına. bi süre sonra emzik diye ağlıyarak uyanıyo. darısı başımıza
Çok geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah
Gökçede emziksiz uyumazdı şimdi uyuyo ama daha geç daliyor. Kaldırdım bütün emzikleri darisi sizeMaşallah Gökçeye. Sadece uyurken emiyo ama kaç kere denememe rağmen emzik olmadan uyutamadım. emzirirken uyuyakalıyo koyuyorum yatağına. bi süre sonra emzik diye ağlıyarak uyanıyo. darısı başımıza
Çok geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah
Kızlar gökçeye emzik vermiyorum Cumartesiden beri. Eşim vermiş iki akşam ona da dedim verme die. İnşallah bırakıcaz emziğigörmediği için Aramiyor ama akşam biraz geç dalabiliyor uykuya gene de korktuğum gibi geçmiyor çok şükür
Bende uyurken veriyorum emziği biberon beni de düşündürüyo geçen gün sulukla veriyim dedim içmedi pipetle falanda içmiyo illa biberonAaa bende aynı. Emziği vermiyorum artık. Zaten gündüz vermiyordum uyurken alıyordu onu da kestim biraz geç dalıyo ıykuya . Ama benım asıl isteğim biberonu bırakmak onu nasıl yapıcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?