Hiraya da geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallahHirada atesli iki gündür 39.5 lara cikiyor atesi bogazi kotu olmus dedi dr. Bi türlü duzelemediler yine sukrediyorum Rabbim dermansiz dert vermesin
amin Can'ım sizede geçmiş olsunHirada atesli iki gündür 39.5 lara cikiyor atesi bogazi kotu olmus dedi dr. Bi türlü duzelemediler yine sukrediyorum Rabbim dermansiz dert vermesin
@minnakkartal geçmiş olsun inş ilerlemeden atlatırsınız
@minnakkartal gecmis olsun canim
bizim evde de var aynından mutlaka en ufak bi şikayetinde en büyük sonuca varıp üstüne bir iki doktora gidip anca rahat ediyo bi keresinde baş ağrısını her türlü hastalığa bağladı kulak burun boğaza bile gitti tomografi mr herşey en son nörolog stresden diyip sakinleştici verip göndermiş eşimi dedim ki iyi adam açıktan deli dememiş sanaBenim kocam bildiğin hastalık hastası başka açıklaması yok bunun. Evde ekg kağıtları buldum yanında da ortopedi bölümünden verilmiş reçete.
Bunlar ne diye sordum. Kalbi ağrıyomul doktora gitmiş mise ağrısı oraya vuruyo demişler. Hadi onu geçtim bu ortopedi reçetesi ne dedim belim ağrıyodu bel fıtığı mı var yoksa diye endişe ettim gittim diyo. Doktorda bişeyin yok demiş kas gevşetici vermiş.
İnsan bi kere beli ağrıdı diye bel fıtığı oldum diye düşünür mü ya. Brn böyle pimpirikli adam görmedim. hala şaşkınım
teşekkürler canım evet kendim bişiler içsem iyi olacak galiba@minnakkartal v @cann10 geçmiş olsun.. minikçim sende kendine takviye yap o içmiyorsa bitki çaylarını sen tüket sütten geçsin canım..
@Akaibu bizim evde de var ondan.. annesi sende guatr var dedi. fazla ilerlememiş ama dr kv tanıdığı olduğundan ameliyat oldu. şimdi annesine küfür ediyor ona uyup ameliyat oldu diye.. her akşam ellerine dut suyu yapıyor egzamadan dolayı dizleri üşüyor dizlik takıyor ayy daha bi sürü şey.. beyefendi evde ben hem gece hem gündüz çalışıyorum. akşam iki dk onlar oynarken gözüm dalsa sorun oluyor.
bnde slah zoruyla gondericm nerdeyse. Askerdeyken bileginden ameliyat olmus o ameliyat yeri sisti kac ay oldu gitmiyo hastaneye. Hic sevmiyo doktor hastane ilac uclemesiniBenim kocam bildiğin hastalık hastası başka açıklaması yok bunun. Evde ekg kağıtları buldum yanında da ortopedi bölümünden verilmiş reçete.
Bunlar ne diye sordum. Kalbi ağrıyomul doktora gitmiş mise ağrısı oraya vuruyo demişler. Hadi onu geçtim bu ortopedi reçetesi ne dedim belim ağrıyodu bel fıtığı mı var yoksa diye endişe ettim gittim diyo. Doktorda bişeyin yok demiş kas gevşetici vermiş.
İnsan bi kere beli ağrıdı diye bel fıtığı oldum diye düşünür mü ya. Brn böyle pimpirikli adam görmedim. hala şaşkınım
Canım azad da puzzle delisi oldu, BİM'in puzzelı ipaddekiler falan hepsini yapıyor brn de biraz daha büyük bişey istiyorum. Bulursan burdan paylaşırmısınPazardan beri hava güneşli bahar gibiydi oğlum ders alıyor diye dışarı cikamadim bugün niyetim vardı ece bimden aldığım ahşap puzzle çok sevdi başta hiç ilgilenmiyordu şimdi hep elinde gidip ona değişik puzzle alayim diye dusunuyordum ama bugün hava kapalı çok rüzgâr var gidemeyeceğim sanırım
Tabi canım bulursam paylasirim ece de sadece puzzle la ilgileniyor evdekini ezberledi artık bende değişik birşey istiyorum bugün cikamasamda ilk fırsatta çıkıp bakcamCanım azad da puzzle delisi oldu, BİM'in puzzelı ipaddekiler falan hepsini yapıyor brn de biraz daha büyük bişey istiyorum. Bulursan burdan paylaşırmısın
ortası yok mu acaba bu adamların babamda aynı eşin gibi.bnde slah zoruyla gondericm nerdeyse. Askerdeyken bileginden ameliyat olmus o ameliyat yeri sisti kac ay oldu gitmiyo hastaneye. Hic sevmiyo doktor hastane ilac uclemesini
Aaa kötü olmuş nasıl gideceksin evetopuğum kırıldı
allahtan bir yerlere sıkışmış bir babetimi buldum ama ayakkabıma üzüldüm üstelik çok alakasız bir yerinden kırıldıAaa kötü olmuş nasıl gideceksin eve
Calisirken benmde basima gelmisti seke seke binmistim servise :))topuğum kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?