2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim kocam bildiğin hastalık hastası başka açıklaması yok bunun. Evde ekg kağıtları buldum yanında da ortopedi bölümünden verilmiş reçete.
Bunlar ne diye sordum. Kalbi ağrıyomul doktora gitmiş mise ağrısı oraya vuruyo demişler. Hadi onu geçtim bu ortopedi reçetesi ne dedim belim ağrıyodu bel fıtığı mı var yoksa diye endişe ettim gittim diyo. Doktorda bişeyin yok demiş kas gevşetici vermiş.
İnsan bi kere beli ağrıdı diye bel fıtığı oldum diye düşünür mü ya. Brn böyle pimpirikli adam görmedim. hala şaşkınım

bizim evde de var aynından mutlaka en ufak bi şikayetinde en büyük sonuca varıp üstüne bir iki doktora gidip anca rahat ediyo bi keresinde baş ağrısını her türlü hastalığa bağladı kulak burun boğaza bile gitti tomografi mr herşey en son nörolog stresden diyip sakinleştici verip göndermiş eşimi dedim ki iyi adam açıktan deli dememiş sana

@minnakkartal v @cann10 geçmiş olsun.. minikçim sende kendine takviye yap o içmiyorsa bitki çaylarını sen tüket sütten geçsin canım..

@Akaibu bizim evde de var ondan.. annesi sende guatr var dedi. fazla ilerlememiş ama dr kv tanıdığı olduğundan ameliyat oldu. şimdi annesine küfür ediyor ona uyup ameliyat oldu diye.. her akşam ellerine dut suyu yapıyor egzamadan dolayı dizleri üşüyor dizlik takıyor ayy daha bi sürü şey.. beyefendi evde ben hem gece hem gündüz çalışıyorum. akşam iki dk onlar oynarken gözüm dalsa sorun oluyor.

teşekkürler canım evet kendim bişiler içsem iyi olacak galiba

bnde slah zoruyla gondericm nerdeyse. Askerdeyken bileginden ameliyat olmus o ameliyat yeri sisti kac ay oldu gitmiyo hastaneye. Hic sevmiyo doktor hastane ilac uclemesini

Pazardan beri hava güneşli bahar gibiydi oğlum ders alıyor diye dışarı cikamadim bugün niyetim vardı ece bimden aldığım ahşap puzzle çok sevdi başta hiç ilgilenmiyordu şimdi hep elinde gidip ona değişik puzzle alayim diye dusunuyordum ama bugün hava kapalı çok rüzgâr var gidemeyeceğim sanırım

Canım azad da puzzle delisi oldu, BİM'in puzzelı ipaddekiler falan hepsini yapıyor brn de biraz daha büyük bişey istiyorum. Bulursan burdan paylaşırmısın

Canım azad da puzzle delisi oldu, BİM'in puzzelı ipaddekiler falan hepsini yapıyor brn de biraz daha büyük bişey istiyorum. Bulursan burdan paylaşırmısın
Tabi canım bulursam paylasirim ece de sadece puzzle la ilgileniyor evdekini ezberledi artık bende değişik birşey istiyorum bugün cikamasamda ilk fırsatta çıkıp bakcam

Puzzlelara bende bakmıştım ama ahşap puzzle lar hep aynı bimdekiler gibi. E bebekte falan hep öyle gördüm.
Büyük parçalı kartondan puzzlelar var ama onlarıda yapamaz diye düşündüm. Tlfndakileri ezberledi anında yapıyo artık

Küçük oğlumun çoktandır kulaklarında sıcaklık oluyor kıpkırmızı oluyor kulaklarım yanıyor diyor dün akşam yine oldu randevu aldım babası götürdü kan almışlar biri hemogram diğeri hormon için yarın alcak sonucu araştırma hastanelerinde hormonlar için detaylı tahlil yapiyorlarmis Dr önce burada bakalım bir anormallik olursa araştırma hastanesine gidersiniz demiş inşallah normal çıkar ayrıca bu Dr çok iyi kızlar devlet hastanesinde 3 tane Dr var ben hep bu doktora randevu alıyorum hemen tahlil istiyor sonuca gitmeden bırakmıyor ve mutlaka kontrole çağırıyor daha önce büyük oğlum ateslenmisti hemen yatış verdi serum takıldı apandistten suphelenmisti ultrasona gönderdi bütün tetkiklerini yaptırdı birşey çıkmamıştı ama çok iyi gerçekten işini severek yapıyor belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…