- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Neyseki ben babetle döndüm eve :)Calisirken benmde basima gelmisti seke seke binmistim servise :))
Biberon için biraz daha beklicem sanırım ben. Çünkü gece acıkıyor gökçe uykusunda süt yada mama içiyor.Aaa bende aynı. Emziği vermiyorum artık. Zaten gündüz vermiyordum uyurken alıyordu onu da kestim biraz geç dalıyo ıykuya . Ama benım asıl isteğim biberonu bırakmak onu nasıl yapıcam bilemiyorum
İyi barı canım halletmissinallahtan bir yerlere sıkışmış bir babetimi buldum ama ayakkabıma üzüldüm üstelik çok alakasız bir yerinden kırıldı
Allah kolaylık versin canimÇok yorgunumeve geldim daha uzerimi değişmedim yemek yaptım gökçe ile ilgilendim biraz ilgi istedi sıpa duşa girip rahatlamak istiyorum. Birde seflik sinavi var çalışmaya başlasam iyi olur.
Çabuk iyileşir inşallah canımSagolun kizlar bugun biraz daha iyi. Igne yapiyorlar bacaktan cok naz yapiyor neredeyse basmayacak uzerine :) recebinde burnu akmaya basladiyaz gelsin artik hayirlisiyla..
Hira gripmi canım yoksa boğaz enfeksiyonu falan mi inşallah duser ateşleri Allah yardimcin olsun şifa versin yavrularınaBirinin atesi 39.5 birinin 38.4
canım faceboktaki grubu kendileri açıyolar kötü yorum olursa silerler engellerler kimse görmez bile. Hiç duymamıştım ben. çok duyulmamış yerlere ben güvenemiyorum. Yinede sen bilirsin tabiKızlar facebookta çiftlikten evimize diye bir site gordum tarhana var bebeklere özel sebzeli içinde enginar kereviz pırasa gibi bircok sebze varmış tamamen doğalmis alayim dedim eşim alma dedi nereden biliyorsun iyi olduğunu diyor alanların yorumlarına baktım herkes beğenmiş yumurta peynir pekmez gibi ürünlerde var bu siteyi bilen varmı nasıl acaba
Geçmiş olsun canım ya ikisi birden kötü olmuşBirinin atesi 39.5 birinin 38.4
esimde istemedi zaten canım almayacagim annem yaptı tarhana ondan veriyorum eceyecanım faceboktaki grubu kendileri açıyolar kötü yorum olursa silerler engellerler kimse görmez bile. Hiç duymamıştım ben. çok duyulmamış yerlere ben güvenemiyorum. Yinede sen bilirsin tabi
Onu bulamadım ama fışkı lafını babannemden başka diyen birini hiç görmemiştim daha önce ona çok güldüm :)eklerseniz brad pitt ile ilgili olanı okuyun koptum gülmekten. Hasta bebişlere de çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım ve allah kolaylik versin.Birinin atesi 39.5 birinin 38.4
Öksürük şurubu vermedimi canımDoktor geçen hafta antibiyotik vermişti gökçeye ama doktor bile içinden gelmeyerek yazmıştı. Bende kullanmamıstim ama hala iyleşmedi öksür öksür ciğerlere çıkacak çocuğun dayanamadm verdim antibiyotik
tekrar etiketleyim seniOnu bulamadım ama fışkı lafını babannemden başka diyen birini hiç görmemiştim daha önce ona çok güldüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?