2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aaa bende aynı. Emziği vermiyorum artık. Zaten gündüz vermiyordum uyurken alıyordu onu da kestim biraz geç dalıyo ıykuya . Ama benım asıl isteğim biberonu bırakmak onu nasıl yapıcam bilemiyorum
Biberon için biraz daha beklicem sanırım ben. Çünkü gece acıkıyor gökçe uykusunda süt yada mama içiyor.
Bide geçen gün yazamadım sana. Benim kuzenim de kızını annesiyle yazlığa gönderiyor. Ama çocuk anne babayı çok özlüyormuş halam anlatıyordu. Tabi bazen gondermek zorunda kalabiliyoruz. Iki ablam bakacak kimse olmayınca il dışındaki annesine göndermiş cocuklarini mecburen. Eşi askermis Doğu görevindelermis başka çareleri olmayınca mecbur göndermişler.

Çok yorgunum eve geldim daha uzerimi değişmedim yemek yaptım gökçe ile ilgilendim biraz ilgi istedi sıpa duşa girip rahatlamak istiyorum. Birde seflik sinavi var çalışmaya başlasam iyi olur.

allahtan bir yerlere sıkışmış bir babetimi buldum ama ayakkabıma üzüldüm üstelik çok alakasız bir yerinden kırıldı
İyi barı canım halletmissin
Çok yorgunum eve geldim daha uzerimi değişmedim yemek yaptım gökçe ile ilgilendim biraz ilgi istedi sıpa duşa girip rahatlamak istiyorum. Birde seflik sinavi var çalışmaya başlasam iyi olur.
Allah kolaylık versin canim

Sagolun kizlar bugun biraz daha iyi. Igne yapiyorlar bacaktan cok naz yapiyor neredeyse basmayacak uzerine :) recebinde burnu akmaya basladi yaz gelsin artik hayirlisiyla..

Kızlar facebookta çiftlikten evimize diye bir site gordum tarhana var bebeklere özel sebzeli içinde enginar kereviz pırasa gibi bircok sebze varmış tamamen doğalmis alayim dedim eşim alma dedi nereden biliyorsun iyi olduğunu diyor alanların yorumlarına baktım herkes beğenmiş yumurta peynir pekmez gibi ürünlerde var bu siteyi bilen varmı nasıl acaba

canım faceboktaki grubu kendileri açıyolar kötü yorum olursa silerler engellerler kimse görmez bile. Hiç duymamıştım ben. çok duyulmamış yerlere ben güvenemiyorum. Yinede sen bilirsin tabi

canım faceboktaki grubu kendileri açıyolar kötü yorum olursa silerler engellerler kimse görmez bile. Hiç duymamıştım ben. çok duyulmamış yerlere ben güvenemiyorum. Yinede sen bilirsin tabi
esimde istemedi zaten canım almayacagim annem yaptı tarhana ondan veriyorum eceye

Kızlar büyük oğlumun okulundan söylemişler askeri lise sınav başvuruları başlamış babası ve ben istemiyoruz illa sınava gircem diyor iyi gir madem kendini dene dedik inşallah kazanmaz birde bizimkine göre değil bizimki çok rahat pasaklı askeri okullar disiplinli yapamaz zaten

Doktor geçen hafta antibiyotik vermişti gökçeye ama doktor bile içinden gelmeyerek yazmıştı. Bende kullanmamıstim ama hala iyleşmedi öksür öksür ciğerlere çıkacak çocuğun dayanamadm verdim antibiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…