2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Slm kızlar.. Geçmişi tam okuyamadım. Hasta bebeklere çook geçmiş olsn. @cann10 umarım iyilerdir şimdi. @minnakkartal mirayada çok geçmiş olsn.
isimdeyimgucumdeyim sizede geçmiş olsn. Geçen haftalarda arende öyle çok öksürüyordu. Dolven ve peditus kullandım geçmedi sonra dr ventolin şurup yazdı. Bikaç gün içinde hemen geçdi.

Hiranin dudaginin ustunde ama dudaginda degil kabariklik var ucuga benzettim ama degil sanki buyudu biraz doktra gotrcem yarn gotrmek istemiyodm bnun icn hasta olcak hastane ortamna grince dye ama mecbur kaldm resm cekeblrsem gostercem size kizlar cok canim skldi gecer diye bekledm keske hemen gotrseydim

İzin vermiyo cekmeme ucuk dudakta olur diye bliyorm. Byle bisey basina gelen oldumu kizlar ya

İzin vermiyo cekmeme ucuk dudakta olur diye bliyorm. Byle bisey basina gelen oldumu kizlar ya
Nasıl bişey ki canım büyük mü?
Gökçeninde alt dudağının hemen altında var. 2-3 gündür. Uçuk desen uçuk değil sivilce desen sivilce değil. Ama sivilce gibi küçük bişey.Başka bi yerde de olmadığından pek üstünde durmamıştım ben

Yara gibi bişey mi ? Yedigi bişey mi dokundu acaba. Yada krem falan sürdün mü hiç?

Ne şurubu canım o ventolin. Hiç kullanmadik.

Hira gripmi canım yoksa boğaz enfeksiyonu falan mi inşallah duser ateşleri Allah yardimcin olsun şifa versin yavrularına
Yok canim bogaz enfeksiyonu geciriyor
Geçmiş olsun canım ya ikisi birden kötü olmuş

Çok geçmiş olsun canım ve allah kolaylik versin.

Hepinize tesekkur ederim. Oglan bir daha ateslenmedi sanirim onun ki yeni basliyor ama kiz icin uyuyamadik yine. Ilk defa bu kadar kotu oldu pazar gununden beri boyle battaniyenin altindan cikmadi neredeyse

Kucuktu sivilce gbiydi buyudu ayni ucuk gbi minik kabarcklar var yanyana bikactane
Yara gibi bişey mi ? Yedigi bişey mi dokundu acaba. Yada krem falan sürdün mü hiç?
surmedim bisey. Cikolata yemisti gecen gun o geldi aklima benm ama bilmiyorm. Ucuk gbi sekli su toplamis gbi minicik kabarcklar yanyana

Can'ım benim kardeşimin dudağının üstünde de çıkıyor. Korkutmak istemem ama bence doktora götür mutlaka
gotrcem canm. zaten gotrmedigme cok pismanm dha yeni ciktgnda

Yok canim bogaz enfeksiyonu geciriyor

Hepinize tesekkur ederim. Oglan bir daha ateslenmedi sanirim onun ki yeni basliyor ama kiz icin uyuyamadik yine. Ilk defa bu kadar kotu oldu pazar gununden beri boyle battaniyenin altindan cikmadi neredeyse
Cok gecmis olsun cnm

@hiraysen canım geçmiş olsun anlattığına göre alerji gibi duruyor ucu beyaz minik kabarcıklar. Çikolata daha öncede vermişmiydin? Yada en son verdiğin çikolata farklımıydı mesela fındık fıstık yada ballı nuga varmıydı? Eğer çıkalı üç günü geçti fakat büyüme gösteriyorsa mutlaka doktora götür canım yok eğer sivilcelerde sönmez varsa gerek kalmaz ama aynı şeyi tekrar yediğinde takip et canım

teşekkürler canım

bana da alerji gibi geldi genelde dudak çevresinde oluyo mirada da inşallah mühim bişi değildir

isimdeyimgucumdeyim size de çok geçmiş olsun inşallah antibiyotikle geçer hemen
@cann10 size de geçmiş olsun iki çocuk birden olunca daha sıkıntılı umarım çabuk atlatırlar

Cok gecmis olsun cnm
Sagol canim
Inan ateslerini olcmek bile yordu beni 10 dkda bir, bir oglani olctum bir kizi. Hiranin atesi inatciydi recebede ilaci iciremiyordum. Belimde sorun var desteksiz oturamiyorum uzun sure ama onlar icin herseye katlaniyoruz yeterki iyi olsunlar.
Mira nasil oldu canim

evet canım onlar iyi olsunda biz bi şekilde dayanırız. Mira da tıkanıklık devam ilaç içirmek işkence inşallah göğse inmeden atlatırız bizde

dha oncede yemisti ama tadimlik kadar. Busefer cok vermisler ben yokken kucuck cocga verilirmi ckolata ya nasl uzuluyorm anlatamam. Aksamm yatarken aloe vera surdum sabah sonmustu kabarikliklar.

alerji gbi geldi banada cnm ckinca kac gun suruyodu gecmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…