Eşimede okudum o da çok güldü. Çok hoş yazmış artık bi boş vakit tüm gönderilerim okurum ben deli gibitekrar etiketleyim seni
Ben de boş kaldıkça okuyorum resmen ruh halim değişiyorEşimede okudum o da çok güldü. Çok hoş yazmış artık bi boş vakit tüm gönderilerim okurum ben deli gibi
Nasıl bişey ki canım büyük mü?İzin vermiyo cekmemeucuk dudakta olur diye bliyorm. Byle bisey basina gelen oldumu kizlar ya
benideeetekrar etiketleyim seni
Yara gibi bişey mi ? Yedigi bişey mi dokundu acaba. Yada krem falan sürdün mü hiç?Hiranin dudaginin ustunde ama dudaginda degil kabariklik var ucuga benzettim ama degil sanki buyudu biraz doktra gotrcem yarn gotrmek istemiyodm bnun icn hasta olcak hastane ortamna grince dye ama mecbur kaldm resm cekeblrsem gostercem size kizlar cok canim skldigecer diye bekledm keske hemen gotrseydim
Can'ım benim kardeşimin dudağının üstünde de çıkıyor. Korkutmak istemem ama bence doktora götür mutlakaİzin vermiyo cekmemeucuk dudakta olur diye bliyorm. Byle bisey basina gelen oldumu kizlar ya
ekledin mi sen? tekrar etiketledim ama eklemediysen göremezsin. Bir de şu merdiven postunu oku ona da koptumbenideee
Evde prospan vae bi işe yaramıyor canımÖksürük şurubu vermedimi canım
Ne şurubu canım o ventolin. Hiç kullanmadik.Slm kızlar.. Geçmişi tam okuyamadım. Hasta bebeklere çook geçmiş olsn. @cann10 umarım iyilerdir şimdi. @minnakkartal mirayada çok geçmiş olsn.
isimdeyimgucumdeyim sizede geçmiş olsn. Geçen haftalarda arende öyle çok öksürüyordu. Dolven ve peditus kullandım geçmedi sonra dr ventolin şurup yazdı. Bikaç gün içinde hemen geçdi.
Yok canim bogaz enfeksiyonu geciriyorHira gripmi canım yoksa boğaz enfeksiyonu falan mi inşallah duser ateşleri Allah yardimcin olsun şifa versin yavrularına
Geçmiş olsun canım ya ikisi birden kötü olmuş
Çok geçmiş olsun canım ve allah kolaylik versin.
Hepinize tesekkur ederim. Oglan bir daha ateslenmedi sanirim onun ki yeni basliyor ama kiz icin uyuyamadik yine. Ilk defa bu kadar kotu oldu pazar gununden beri boyle battaniyenin altindan cikmadi neredeyseSlm kızlar.. Geçmişi tam okuyamadım. Hasta bebeklere çook geçmiş olsn. @cann10 umarım iyilerdir şimdi. @minnakkartal mirayada çok geçmiş olsn.
isimdeyimgucumdeyim sizede geçmiş olsn. Geçen haftalarda arende öyle çok öksürüyordu. Dolven ve peditus kullandım geçmedi sonra dr ventolin şurup yazdı. Bikaç gün içinde hemen geçdi.
Kucuktu sivilce gbiydi buyudu ayni ucuk gbi minik kabarcklar var yanyana bikactaneNasıl bişey ki canım büyük mü?
Gökçeninde alt dudağının hemen altında var. 2-3 gündür. Uçuk desen uçuk değil sivilce desen sivilce değil. Ama sivilce gibi küçük bişey.Başka bi yerde de olmadığından pek üstünde durmamıştım ben
surmedim bisey. Cikolata yemisti gecen gun o geldi aklima benm ama bilmiyorm. Ucuk gbi sekli su toplamis gbi minicik kabarcklar yanyanaYara gibi bişey mi ? Yedigi bişey mi dokundu acaba. Yada krem falan sürdün mü hiç?
gotrcem canm. zaten gotrmedigme cok pismanm dha yeni ciktgndaCan'ım benim kardeşimin dudağının üstünde de çıkıyor. Korkutmak istemem ama bence doktora götür mutlaka
Cok gecmis olsun cnmYok canim bogaz enfeksiyonu geciriyor
Hepinize tesekkur ederim. Oglan bir daha ateslenmedi sanirim onun ki yeni basliyor ama kiz icin uyuyamadik yine. Ilk defa bu kadar kotu oldu pazar gununden beri boyle battaniyenin altindan cikmadi neredeyse
teşekkürler canımSlm kızlar.. Geçmişi tam okuyamadım. Hasta bebeklere çook geçmiş olsn. @cann10 umarım iyilerdir şimdi. @minnakkartal mirayada çok geçmiş olsn.
bana da alerji gibi geldi genelde dudak çevresinde oluyo mirada da inşallah mühim bişi değildirHiranin dudaginin ustunde ama dudaginda degil kabariklik var ucuga benzettim ama degil sanki buyudu biraz doktra gotrcem yarn gotrmek istemiyodm bnun icn hasta olcak hastane ortamna grince dye ama mecbur kaldm resm cekeblrsem gostercem size kizlar cok canim skldigecer diye bekledm keske hemen gotrseydim
Sagol canimCok gecmis olsun cnm
Inan ateslerini olcmek bile yordu beni 10 dkda bir, bir oglani olctum bir kizi. Hiranin atesi inatciydi recebede ilaci iciremiyordum. Belimde sorun var desteksiz oturamiyorum uzun sure ama onlar icin herseye katlaniyoruz yeterki iyi olsunlar.teşekkürler canım
bana da alerji gibi geldi genelde dudak çevresinde oluyo mirada da inşallah mühim bişi değildir
isimdeyimgucumdeyim size de çok geçmiş olsun inşallah antibiyotikle geçer hemen
@cann10 size de geçmiş olsun iki çocuk birden olunca daha sıkıntılı umarım çabuk atlatırlar
evet canım onlar iyi olsunda biz bi şekilde dayanırız. Mira da tıkanıklık devam ilaç içirmek işkence inşallah göğse inmeden atlatırız bizdeSagol canim
Inan ateslerini olcmek bile yordu beni 10 dkda bir, bir oglani olctum bir kizi. Hiranin atesi inatciydi recebede ilaci iciremiyordum. Belimde sorun var desteksiz oturamiyorum uzun sure ama onlar icin herseye katlaniyoruz yeterki iyi olsunlar.
Mira nasil oldu canim
dha oncede yemisti ama tadimlik kadar. Busefer cok vermisler ben yokken@hiraysen canım geçmiş olsun anlattığına göre alerji gibi duruyor ucu beyaz minik kabarcıklar. Çikolata daha öncede vermişmiydin? Yada en son verdiğin çikolata farklımıydı mesela fındık fıstık yada ballı nuga varmıydı? Eğer çıkalı üç günü geçti fakat büyüme gösteriyorsa mutlaka doktora götür canım yok eğer sivilcelerde sönmez varsa gerek kalmaz ama aynı şeyi tekrar yediğinde takip et canım
alerji gbi geldi banada cnm ckinca kac gun suruyodu gecmesiteşekkürler canım
bana da alerji gibi geldi genelde dudak çevresinde oluyo mirada da inşallah mühim bişi değildir
isimdeyimgucumdeyim size de çok geçmiş olsun inşallah antibiyotikle geçer hemen
@cann10 size de geçmiş olsun iki çocuk birden olunca daha sıkıntılı umarım çabuk atlatırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?