2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok ilginc yontemler ben hic bilmiyordum. Zyagi sarımsak tuz ve cok az salcayla soslayip yaninada kucuk soganlardan dizip fırına atiyorum ben cokta lezzetli oluyor.

Hirayi gece bezlemeyi birakmistik arada kaciriyordu ama iyi gidiyordu derken hastalaninca yeniden basladik beze. Ikisinede prima kullaniyoruz ama zorumuza gitmeye basladi artik :)
Bence bırak bez kullanmayı
Ben bırakmışım bezi 3 yaşında kuzenim doğunca onu kıskanıp tekrar altıma yapmaya başlamışım hatırlıyorum baya uzun süre ama kaç yaşına kadar onu net hatırlamıyorum hiç bez kullanmadık annem naylon sererdi altıma üstüne çarşaf gece tuvalete kaldırırdı sonra kendiliğinden geçti sanırım
Sana biraz zor olur belki ama bez bağlamakta çözüm değil büyüdü artık

Baliigi bide byle deneyin hira seviyo belki siznkilerde sever. Sogan dogruyorum tavaya zeytin yagiyla az kavurup snra somonu koyuyorum icine kapagni kapatiyorum. Soganlarn lezzeti baliga geciyo cok guzel oluyo hemde kuru olmuyo

Hirayi gece bezlemeyi birakmistik arada kaciriyordu ama iyi gidiyordu derken hastalaninca yeniden basladik beze. Ikisinede prima kullaniyoruz ama zorumuza gitmeye basladi artik :)
Kac yasinda canm hira. Sn alistrmaya bak tekrardan

Hira 4 yaşında değil mi canim.bence de bağlama artık. @oslew in dediği gibi yap bence. Bende uzun süre gece altıma kaçırdım naylon sererdi babam yatağımin altına.

İnşallah canım ya baktigim evi eşim istemedi orada tanıdığım çok kişi oturuyor çok yakın dedi hoşlanmadığı kisilermis beğendiğim ev olmadi yanı bende çok begenmistim neyse hayırlısı artık maalesef senle ben sanssisiz bu konuda inşallah bundan sonra rahat ederiz Allah iyilerle karşılaştirsin
cok guzel cizmis canm benm yigenimde byle ciziyodu liseyi guzel sanatlar lisesinde okudu grafik bolumunde universitedede mimarlik okuycak cizimi cok guzel ustune dusun szde belliki oglunun yetenegi var resmde
Sağol canım sürekli çiziyor bizde ona gore yönlendiririz esimde mimar olabilir çizimleri çok iyi diyor
bak bende bilmiyordum bunu ama folyoyu çok kullanmiyordum daha iki gün önce ilk defa fırına tavuk koymuştum tepsinin ustunu folyoyla kapattim bir daha kullanmayim yüksek ısıda

Kızlar dün çocukların ve benim gunumdu kardesimle aldık çocukları avm ye gittik top havuzuna soktuk uzun uzun oynadılar gezdik diğer oyuncaklara bindirdik hava çok güzeldi ama açık havada ece çok zor oluyor sürekli uzaklaşıyor avm iyi oldu dönüşte yürüyerek döndük eve ecede yigenimde arabalarında bayıldılar gece de ben belim bacaklarım çok agridi gün boyu ayakta olduğum icin

amin canım kısmett, yıne sen takıpte kal begendğın bır yer olur belkı yıne .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…