Acaba firin posetine koyup firinda yapsak olmazmikihiç denk gelmemiştim bi bakayım sahi
poşeti bilmiyorum ama yağlı kağıtla fırına levrek atmıştım çok yumuşak olmamıştı.ikiside aynı hesp sanki. bende becerememiş olabilirim tabi.Acaba firin posetine koyup firinda yapsak olmazmiki
ben balık yapamadığım için direk dışardan alıyoruz ızgarada yapıyorlar öyle yediriyorum.Acaba firin posetine koyup firinda yapsak olmazmiki
Desem mi die hepsiburadadan baktım fiyatına çok uygun değildi fiyati. Molfiks daha uygundu.Sleepy bebek bezini deneyen var mı
Hirayi gece bezlemeyi birakmistik arada kaciriyordu ama iyi gidiyordu derken hastalaninca yeniden basladik beze. Ikisinede prima kullaniyoruz ama zorumuza gitmeye basladi artik :)Desem mi die hepsiburadadan baktım fiyatına çok uygun değildi fiyati. Molfiks daha uygundu.
Bence bırak bez kullanmayıHirayi gece bezlemeyi birakmistik arada kaciriyordu ama iyi gidiyordu derken hastalaninca yeniden basladik beze. Ikisinede prima kullaniyoruz ama zorumuza gitmeye basladi artik :)
Eşim daha uygun primadan diyodu numune yolladılar 3 tane filan kullandım sorun olmadı bi dahakine sleepy almayı düşünüyoruz evde şuan iki kutu prima var onla rbitinceSleepy bebek bezini deneyen var mı
Ben firin torbasina koyup firina koyuyorum lokum oluyoAaa onu bilmiyordum ben de kendi buharında ne güzel kayıp olmadan pişiyo diye düşünüyodum ben de yağlı kağıtla yapayım artık
Bn frin posetyle yapiyorumAcaba firin posetine koyup firinda yapsak olmazmiki
Kac yasinda canm hira. Sn alistrmaya bak tekrardanHirayi gece bezlemeyi birakmistik arada kaciriyordu ama iyi gidiyordu derken hastalaninca yeniden basladik beze. Ikisinede prima kullaniyoruz ama zorumuza gitmeye basladi artik :)
Hira 4 yaşında değil mi canim.bence de bağlama artık. @oslew in dediği gibi yap bence. Bende uzun süre gece altıma kaçırdım naylon sererdi babam yatağımin altına.Hirayi gece bezlemeyi birakmistik arada kaciriyordu ama iyi gidiyordu derken hastalaninca yeniden basladik beze. Ikisinede prima kullaniyoruz ama zorumuza gitmeye basladi artik :)
İnşallah canım ya baktigim evi eşim istemedi orada tanıdığım çok kişi oturuyor çok yakın dedi hoşlanmadığı kisilermis beğendiğim ev olmadi yanı bende çok begenmistim neyse hayırlısı artık maalesef senle ben sanssisiz bu konuda inşallah bundan sonra rahat ederiz Allah iyilerle karşılaştirsin@yaz yagmuru biz ortak bı ev bulaım mustakıl , ama ben en ustte otururum :)
nedır bızım bu mılletten cektıgımız anlamıyorum valla. işlahah gonlüne gore olur evıde tutarsınız canım .
bu arada kızlar okudum okudum ama anlamadım. balıgı teflon tavada mı yapıyorsunuz anlamadım ? bende 4 senedır evlıyım daha evımde bı kere balık pısmemıstır, ( annemlerde yemıstır hep ) ama yavrum ıcın yapmak ıstıyorum ama nasıl olur, tavada ole yapıyormusunuz ??
Sağol canım sürekli çiziyor bizde ona gore yönlendiririz esimde mimar olabilir çizimleri çok iyi diyorcok guzel cizmis canm benm yigenimde byle ciziyodu liseyi guzel sanatlar lisesinde okudu grafik bolumunde universitedede mimarlik okuycak cizimi cok guzel ustune dusun szde belliki oglunun yetenegi var resmde
bak bende bilmiyordum bunu ama folyoyu çok kullanmiyordum daha iki gün önce ilk defa fırına tavuk koymuştum tepsinin ustunu folyoyla kapattim bir daha kullanmayim yüksek ısıdaFolyonun kanserojen madde olduğunu duymuştum canım ben. heleki ısıyı görünce yiyecege direk o maddeyi geciriyomus önce yağlı kağıt sonra onun üstüne folyo kullaniyolar böyle durumlarda.yiyecege temas etmesin folyo diye. Duyduktan sonra bende öyle kullanmamaya çalışıyorum artık.
amin canım kısmett, yıne sen takıpte kal begendğın bır yer olur belkı yıne .İnşallah canım ya baktigim evi eşim istemedi orada tanıdığım çok kişi oturuyor çok yakın dedi hoşlanmadığı kisilermis beğendiğim ev olmadi yanı bende çok begenmistim neyse hayırlısı artık maalesef senle ben sanssisiz bu konuda inşallah bundan sonra rahat ederiz Allah iyilerle karşılaştirsin
Sağol canım sürekli çiziyor bizde ona gore yönlendiririz esimde mimar olabilir çizimleri çok iyi diyor
bak bende bilmiyordum bunu ama folyoyu çok kullanmiyordum daha iki gün önce ilk defa fırına tavuk koymuştum tepsinin ustunu folyoyla kapattim bir daha kullanmayim yüksek ısıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?