2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sımdı bı anaokulundan geldık, kızımı ana okulana vercem ama bunun dusuncesı bıle benı yıpratmaya yetıyor, aglıyorum gunlerden berı. onceden anane bakıyordu, ama artık bakamıycak olmuyor; mecburen ya bakıcı ya okul dıyorun, cevremızde hıc ole guvenebılcegım bırı yok. okulada vermek ıstemıyorum. camerada yok ızlemek ıcın. ayh napcam bılmuyorn. onceden kuzum ıstedıgı gıbı sabahları yatıyor, oglenlerı ıstedıgı gıbı yatıyor kalkıyordu sımdı robot gıbı olcak, uyandırcaz sabah sabah..
off Allahım yaaa napcam bılmıyorum
bu zamanda daha cocuk okula verılır mı yoksa bakıcımı bulsam ne yapsam bılmıyorum. evdede yabancı bırı hıssı bıle benı rahatsız edıyor ama..

Bence bakıcı fikrine bukadar soğuk bakma. Kreşe göndereceksen de kamerası olmalı kesinlikle

Bence bakıcı fikrine bukadar soğuk bakma. Kreşe göndereceksen de kamerası olmalı kesinlikle
artık yasakmıs canım camera 2009 da cok sevgılı buyuklerımız yasaklamıs. normalde her odada camera var ızlıyorlar mudur mudur yard ızlıyor. bılgısayalardarında yada cebınden 24 saat bız ızlıyoruz dıyor gosterdıde ama dısarıya vermıyorlar. veren yerler vardır tabıdee nerden bulcazz,

Kac yasinda canm hira. Sn alistrmaya bak tekrardan

Hira 4 yaşında değil mi canim.bence de bağlama artık. @oslew in dediği gibi yap bence. Bende uzun süre gece altıma kaçırdım naylon sererdi babam yatağımin altına.
5 yasini yeni bitirdi hira :) alez seriyorum bende.

5 yasini yeni bitirdi hira :) alez seriyorum bende.
Bence kesinlikle bağlama altını yapsın yatağa alışır okula başlıcak artık arkadaşlarına falan söyler dalga geçerler sonra daha büyük sorun olur güzelce anlat bez isterse büyüdün bebekler bez takar falan diye gece de önce sık sık sonra seyrelterek hiç kalkmazsınız inş alışır

eğer yiyecekle temas etmiyosa bi sıkıntı yok diye biliyorum bu arda var tv8 de yemek yapıyo hani o da kullanıyo ama temas etmesin diye kürdandan destek yapıyo

Bence annebabada izlemeli. 2009 dan beri yasak olduğunu yeni duydum daha iki yıl önce Şefim oğlunu izliyordu.

Kizlar keceden kitap yapacaklar ne yaptiniz:).
Bitiren var miiii?

Ben 5 sayfa falan yaptim malzemem bitti, kalin kece alip devam etcem bi kac sayfa daha

cilek31 bakıcı alsanız annende yanlarında olsa olmaz mı o kadar da öcü bir durum değil yani bakıcı almak yoksa işi bırakcaksın sen bakcaksın en az 1 sene daha zaten sonra kreşe verirsin iyice konuşmaya başlamış olur

Canım sen bilirsin ama bakıcı tutsan annen yanlarında olsa olmazmi benim burada Komşumun iki çocuğu var biri 9 yasında diğeri bebek 6 aylıkken ise başladı guvenemedi bakiciya annesi de evinde kalmaya başladı sonra gerci bakıcı başka bir iş bulmuş ayrıldı şimdi annesi bakıyor ama @oslew in dediği gibi annen yanlarında olsa kafan rahat olur en azından
eğer yiyecekle temas etmiyosa bi sıkıntı yok diye biliyorum bu arda var tv8 de yemek yapıyo hani o da kullanıyo ama temas etmesin diye kürdandan destek yapıyo
canım üstüne kapattim folyoyu ama tavuğa deymis biraz tepsim çok derin değildi derin bir tepside yapsam değmez o zaman

Hiranin uykusu cok problemliydi birde cisle ugrasamazdim ustune kardesi dogdu derken erteledim hep. Bu sene artik zamani geldi diye dusunup birkac kere dile getirdim ama yazin gelmesini bekliyordum ki hira heveslendi baglatmadi. Iyi gidiyorduk ama hastalaninca baktim sık sık kaciriyor yeniden bez aldik. Ama yaza kadar alisacaz insallah :)

Kızlar bugün çarşıya çıktık şarküteriye girdik ece ve abileri disaridaydi dışarıda zeytinler vardı bizimki istemiş abileri vermiş eller ağzı simsiyah bende zeytin aldım artık kızım sevmiş adama parasını alın yediklerinin dedim helal olsun almayiz dedi vallahi bıraksak zeytin kalmayacaktı dışarıda daha da istedi:)))

Kizlar keceden kitap yapacaklar ne yaptiniz:).
Bitiren var miiii?

Ben 5 sayfa falan yaptim malzemem bitti, kalin kece alip devam etcem bi kac sayfa daha
ben yapiyorm ama kece almaya gdicem biara istedgim renkler yok. Hazirliyorm iceriklerini simdilik.

Kizlar bildiğiniz lezzetli bir brokoli corbasi tarifi varmi ?
brokoliyi suyla hasliyorm. ayri tencerede tereyag ve iki kasik un kavuruyorum sut ekleyip brokolileyle karistiriyorm hepsni blendirdan geciriyorum guzel oluyo.

Bende @hiraysen e sorayim :) baligi tam olarak nasil yapiyorsun canim
firin posetine temizlenmis baligi koyuyorum yanina bir patates koyuyorm cok azda zeytin yagi yumusacik oluyo.Tavada sogan kavurup somonuda ekleyip kapagni kapatiyorum okdar kuru olmuyo soganla butunlesiyo tadi bogazina takilmiyo ozman fazla. Bn hercesit yapiyorum baligin birtek corbasni yapmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…