hirada seviyodu biara smdi agzina surmuyo zeytiniKızlar bugün çarşıya çıktık şarküteriye girdik ece ve abileri disaridaydi dışarıda zeytinler vardı bizimki istemiş abileri vermiş eller ağzı simsiyah bende zeytin aldım artık kızım sevmiş adama parasını alın yediklerinin dedim helal olsun almayiz dedi vallahi bıraksak zeytin kalmayacaktı dışarıda daha da istedi:)))
cok sagol canimben yapiyorm ama kece almaya gdicem biara istedgim renkler yok. Hazirliyorm iceriklerini simdilik.
brokoliyi suyla hasliyorm. ayri tencerede tereyag ve iki kasik un kavuruyorum sut ekleyip brokolileyle karistiriyorm hepsni blendirdan geciriyorum guzel oluyo.
firin posetine temizlenmis baligi koyuyorum yanina bir patates koyuyorm cok azda zeytin yagi yumusacik oluyo.Tavada sogan kavurup somonuda ekleyip kapagni kapatiyorum okdar kuru olmuyo soganla butunlesiyo tadi bogazina takilmiyo ozman fazla. Bn hercesit yapiyorum baligin birtek corbasni yapmiyorum.
Kamera icin şifreleri veren yerler varmis bende duydum ama burasi vermio.nettede aratirdim dogru yani yasaklanmis.senin sefininkide muhtemelen izleten yerlerden biriyfiBence annebabada izlemeli. 2009 dan beri yasak olduğunu yeni duydum daha iki yıl önce Şefim oğlunu izliyordu.
annemler olmiycak canim yaninda kalmadi mumnkun deil.napcam bilmiyorumcilek31 bakıcı alsanız annende yanlarında olsa olmaz mı o kadar da öcü bir durum değil yani bakıcı almak yoksa işi bırakcaksın sen bakcaksın en az 1 sene daha zaten sonra kreşe verirsin iyice konuşmaya başlamış olur
Malesef canim annem olmiycak.ayh bu kadar duygusal olacagimi hic bilmezdim.nerdeyse isi birakcam ama oda olmazCanım sen bilirsin ama bakıcı tutsan annen yanlarında olsa olmazmi benim burada Komşumun iki çocuğu var biri 9 yasında diğeri bebek 6 aylıkken ise başladı guvenemedi bakiciya annesi de evinde kalmaya başladı sonra gerci bakıcı başka bir iş bulmuş ayrıldı şimdi annesi bakıyor ama @oslew in dediği gibi annen yanlarında olsa kafan rahat olur en azından
canım üstüne kapattim folyoyu ama tavuğa deymis biraz tepsim çok derin değildi derin bir tepside yapsam değmez o zaman
Canım gönlüne göre hayırlı bır ev çıksın karşına inşaallahİnşallah canım ya baktigim evi eşim istemedi orada tanıdığım çok kişi oturuyor çok yakın dedi hoşlanmadığı kisilermis beğendiğim ev olmadi yanı bende çok begenmistim neyse hayırlısı artık maalesef senle ben sanssisiz bu konuda inşallah bundan sonra rahat ederiz Allah iyilerle karşılaştirsin
Sağol canım sürekli çiziyor bizde ona gore yönlendiririz esimde mimar olabilir çizimleri çok iyi diyor
bak bende bilmiyordum bunu ama folyoyu çok kullanmiyordum daha iki gün önce ilk defa fırına tavuk koymuştum tepsinin ustunu folyoyla kapattim bir daha kullanmayim yüksek ısıda
ben birde kaldım çok yoğunum bu ara oturup bakamıyorum hiç. Paylaşır mısın yaptıklarınıKizlar keceden kitap yapacaklar ne yaptiniz:).
Bitiren var miiii?
Ben 5 sayfa falan yaptim malzemem bitti, kalin kece alip devam etcem bi kac sayfa daha
iyiyim canım teşekkür ederim.@Akaibu canım geçmiş olsun nasılsın şimdi ağrıyan bir yerin yoktur inşallah bugün yazacaktim tam çıkmak zorunda kaldım yazamadim
Daha bunları yaşayacağız bi de di mi.Kızım artık büyüdü ablaları görüştüğü biri var gibiydi benden gizli birşeyler yapmasın dıye mutlaka takip ederım elimden geldiğince cep tel hariç sürekli şifre değiştırıyo bir kere yakalandım güveni sarsıldı napim annelik insan korkuyo daha yeni yeni bu tür arkadaşlık görüyorum kızları dövmekten sıra gelmiyodu gerci buda erken oldu fakat kaçış yok ben işe başladığımda ilk erkek arkadaşım olmuştu bu nesıl fazla hızlı neyse tanışmak istıyorum dedım baran ı da aldık gittik arkadaşıyla tanıştım o kadar heyecanlıydım ki sanki görücüye çıkıyor gibiydim onlar benden rahat tabi elimi uzattım tokalaştık ne bekliyosam elimi öpsün diye mi birden k valdelik moduna girdim heralde şaşkın ben adın ne yaşın kaç nerelisin vs bir çay içecek kadar kızım kaş göz yapıyo anneeee tamam anladım görüşürüz dedım kalktım yanlarından çok tuhaf bir durum çocuğunu dinlemek anlamak kendinden uzaklaştırmamak lazım şimdi size uzun zaman var bunlara diyebilirsiniz zaman cabuk gecıyo sıra sizede gelecek hayırlısıyla rabbim iyi ahlaklı insanlarla karsılaştırsın
Off off benimde korktugum bu zaten. Canim bunlar normal bence. oyun grubunu bilmiyorum ama normaldede bizdede ole evde bile baska odaya geciyim kiyamet kopuyo agliyo nasil bende bilmiyorum .benimde cevremde kimse yokmus bende anladim malesefİyi geceler güzel anneler baya oldu yazamadım baran ı oyun grubuna yazdırdım sitemizde ilk gün tastıknamemizi aldık döndük eve daha çok erken olduğunu anladım kucağımdan inmedi sürekli ağladı oysa çok sevınmiştim bırakıp gezmeye giderım diye düşünmüştüm evdeki kadınlada kalmıyor arkamdan ağlıyor kıyamıyorum orda çocuklarla belki alışır dedim hüsran oldu yanımda götürüyorum rahat vermiyo avm de bıle yerlere atıp ağlıyo hiçbirşekilde mutlu edemıyorum uyku problemımızde var yardım almayı düşünüyorum pedegog mu psıkolog mu bizle ilgilenır fikri olan varmı?
ay bende aynı öyle heyecanlanırdım sanırım düşünürken bile midemde bi tuhaflık oluyo:) inşallah arkadaş olmayı becerebiliriz kızımla elbette gözlemlerim ama oda gelip anlatırsa çok güzel olur.Kızım artık büyüdü ablaları görüştüğü biri var gibiydi benden gizli birşeyler yapmasın dıye mutlaka takip ederım elimden geldiğince cep tel hariç sürekli şifre değiştırıyo bir kere yakalandım güveni sarsıldı napim annelik insan korkuyo daha yeni yeni bu tür arkadaşlık görüyorum kızları dövmekten sıra gelmiyodu gerci buda erken oldu fakat kaçış yok ben işe başladığımda ilk erkek arkadaşım olmuştu bu nesıl fazla hızlı neyse tanışmak istıyorum dedım baran ı da aldık gittik arkadaşıyla tanıştım o kadar heyecanlıydım ki sanki görücüye çıkıyor gibiydim onlar benden rahat tabi elimi uzattım tokalaştık ne bekliyosam elimi öpsün diye mi birden k valdelik moduna girdim heralde şaşkın ben adın ne yaşın kaç nerelisin vs bir çay içecek kadar kızım kaş göz yapıyo anneeee tamam anladım görüşürüz dedım kalktım yanlarından çok tuhaf bir durum çocuğunu dinlemek anlamak kendinden uzaklaştırmamak lazım şimdi size uzun zaman var bunlara diyebilirsiniz zaman cabuk gecıyo sıra sizede gelecek hayırlısıyla rabbim iyi ahlaklı insanlarla karsılaştırsın
Bende düşünüyorum oda yapamadım ki çocuğa bir türlü taşıncaz diye taşıncak gibi de değiliz ya haşat olsun istemiyorum yaz sonuna kadar taşınmassak yapcam o da zatenBu ikeanın mammut sandalye ve masası var ya kızlar. Aynı ürünün yerli üretimi de varmış. İnceledim ikisinide gördüm görüntü olarak zaten birebir aynı kalite olarakta aynı bence.
Yerli üretimi daha uygun fiyatlı.
İkeada sandalyeler 44 lira ben 25 liraya aldım. Masa da ikea da 89 lira ben 70 e buldum. İkisini de aynı yerden almış olsaydım indirimde yaptırırdım ama ayrı ayrı yerlerde buldum. Yinede 2 sandalye bi masa 120 liraya geldi. İkeadan alsam 177 lira tutuyodu. Başka renkleridr var yerli üretimde sadece pembe ve mavi de değil.
Eğer almak isteyen aklında olan varsa söyleyeyim dedim. Kreş malzemeleri satan toptan plastik sandalye masa satan yerlerde var..Eki Görüntüle 1779964
Bende taksit taksit anca alıyorum. Daha dolabı yok dekorasyona geçtim :)) biraz daha büyümesini bekliyorum. Normal yatağa geçtiği zaman alcam inşallah dolabı falanda. Zor oluyo ama şimdilik. bizimkine koyuyorum.Bende düşünüyorum oda yapamadım ki çocuğa bir türlü taşıncaz diye taşıncak gibi de değiliz ya haşat olsun istemiyorum yaz sonuna kadar taşınmassak yapcam o da zaten
Ben de bu ara bunlara bakıyorum nette mammut marka vardı 2 sandalye bir masa 140 mi 150 mi öyle birşeydi ama sen daha uygun almışsın çok da güzel güle güle kullanın canım. Ben de iki sandalye almayi düşünüyorum ben de otururum diye:)) Esimle gidebilirsek samsundan biraz arastiricam başka beğendiğim birşey bulamazsam alıcam artık netten filan. Olmalı bence artık masalarıBu ikeanın mammut sandalye ve masası var ya kızlar. Aynı ürünün yerli üretimi de varmış. İnceledim ikisinide gördüm görüntü olarak zaten birebir aynı kalite olarakta aynı bence.
Yerli üretimi daha uygun fiyatlı.
İkeada sandalyeler 44 lira ben 25 liraya aldım. Masa da ikea da 89 lira ben 70 e buldum. İkisini de aynı yerden almış olsaydım indirimde yaptırırdım ama ayrı ayrı yerlerde buldum. Yinede 2 sandalye bi masa 120 liraya geldi. İkeadan alsam 177 lira tutuyodu. Başka renkleridr var yerli üretimde sadece pembe ve mavi de değil.
Eğer almak isteyen aklında olan varsa söyleyeyim dedim. Kreş malzemeleri satan toptan plastik sandalye masa satan yerlerde var..Eki Görüntüle 1779964
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?