- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Allah rahmet eylesinBugun bizim paket servis elemanlarından birinin annesi vefat ettı cenazeye gittim annesı o kadar gencki mide kanserıymiş 6 küçük evlat yetım kaldılar bizde calışanda 16 yasında okul çıkışı part tıme calışıyo onu görünce geldi boynuma sarıldı ağladı kıyamam içim parcalandı rabbim kimseyi anasız bırakmasın baba kaybetmekde zor ama anne gidince herkes biryere dağılıyo babaları genç evlenır belki ya çocuklar sabır ver allahım
Canım sen cümlesi dağıtırken Akaibu annesindeydi yarı yıl tatilinde yani 25 Ocak ve sonrasında ki msj lafına bak profilindenEski mesajları nasıl buluyoruz kuran ı kerım cuz sıralamasını bulmam lazım @Akaibu sormuştu verdık mi ona bilmiyorum aklında kalan var mı?
Açma bence canım oraya konu. Ora yapıcı pek yorum yapan yok. Direk bosan diyolarNe konusu ki
Bende kac gündür diyorum acayim sonra vazgeciyorum. Herkesin görüp okuyor olmasi caydiriyor beni, biri anlar falan.
Bugun bizim paket servis elemanlarından birinin annesi vefat ettı cenazeye gittim annesı o kadar gencki mide kanserıymiş 6 küçük evlat yetım kaldılar bizde calışanda 16 yasında okul çıkışı part tıme calışıyo onu görünce geldi boynuma sarıldı ağladı kıyamam içim parcalandı rabbim kimseyi anasız bırakmasın baba kaybetmekde zor ama anne gidince herkes biryere dağılıyo babaları genç evlenır belki ya çocuklar sabır ver allahım
Allah rahmet eylesin ikisine de kızlar çocuklar için çok zor üzüldüm Allah yardımcıları olsunAllah rahmet eylesinçok üzüldüm. Dün bende is cikisi baş sağlığı için arkadaşıma gittim. Onada çok üzüldüm 29 yaşındaki kardeşi öldü trafik kazasında. Geride 5 yaşında ve 11 aylık iki çocuk kaldı.
Bencede ya bazen o kadar saçma yorumlar okuyorum ki şok oluyorum kadin mesela hamile esiyle sorun yasamis vay efendim niye hamile kaldin sayfalarca bunu yaziyorlar bu kadin hamile zaten olan olmus sorunlari var fikir danisiyor bunalimda ama onlar kadinin psikolojisini daha cok bozuyor bazen kiziyorum yazayim birşeyler diyorum banlanmak istemiyorum orada yapılan çoğu yorumun samimi olarak yapıldığını dusunmuyorumAçma bence canım oraya konu. Ora yapıcı pek yorum yapan yok. Direk bosan diyolarinsanın kafasını iyice karıştıran bi sürü olumsuz yorum.
İnşallah biran önce bütün sorunlarınız biter. Bak bize boşanmanın ucundan döndük resmen. Zàmana bırak takma pek kafana. Sanırım ben onu başardığım zaman düzeldik.
Günaydın canımHerkese Günaydın :) ayyyyyy yarın hafta sonuuuu
Insallah canim ama anladim ki sorunlarimizin bitmesi icin benim birseyler yapmam gerekiyor o nuh diyo peygamber demiyo. Baktim gidisatimiz hic iyi degil dun geri adim attım. Ama ortak yolu bulamamak yipratiyor beni cok kırgınım 0Açma bence canım oraya konu. Ora yapıcı pek yorum yapan yok. Direk bosan diyolarinsanın kafasını iyice karıştıran bi sürü olumsuz yorum.
İnşallah biran önce bütün sorunlarınız biter. Bak bize boşanmanın ucundan döndük resmen. Zàmana bırak takma pek kafana. Sanırım ben onu başardığım zaman düzeldik.
Csnim cok uzuluyorum durumuna bak ne diycem ben de bi suredir esimle sorunlarim artmisti anneanneme actim doktum bana guzel fikirler verdi senin boyle bi buyugun yok mu cevrende teshis koyup care uretecek mesela ozetle ben esimin surekli eksik aramasindan hicbir yaptiimi takdir etmeyisinden cocuga karsi tavrindan falan cok rahatsizdim anneannem kocan ozen ilgi istiyor asil sorun bu onu onemsedigini hissettir dedi gercekten de ben onemsedikce o da hassaslasti birazcik senin de sorunun kisa zamanda cozulur umarim dua da et bol bolInsallah canim ama anladim ki sorunlarimizin bitmesi icin benim birseyler yapmam gerekiyor o nuh diyo peygamber demiyo. Baktim gidisatimiz hic iyi degil dun geri adim attım. Ama ortak yolu bulamamak yipratiyor beni cok kırgınım 0
İnsallah cnm hicbiri hasta olmasa keskeMaşallah canım kuzun hiç hasta olmasın inşaallah bizde hastalık ve antıbıyotık sırasında 1.yiz Rabbim beterınden korusun üstelik ummıneks kullanmama rağmen
sağol canımKuran i Kerim cuzlarini hatırlatayım katılanlardan ve katilmak isteyipte gonlu kalanlardan Rabbim razı olsun @mutube 6.CUZ @minnakkartal 7.CUZ ve 8.CUZ @hiraysen 9.CUZ
10.cuz @cann10
K Kumsal_Hatun 11.cuz
@nsy5555 12.cuz
@Akaibu 13.cuz
@aysegul8901 14.cuz
Sayfa 9477-9479 arasında buldum kızlar
Canım biz de bi ara çok fenaydık. Hallettik çok şükür. İnşallah sizde halledersiniz en kısa zamanda. Ama arkadaşların dediği gibi orda acaip yorumlar oluyo hiç açmamak lazım.Insallah canim ama anladim ki sorunlarimizin bitmesi icin benim birseyler yapmam gerekiyor o nuh diyo peygamber demiyo. Baktim gidisatimiz hic iyi degil dun geri adim attım. Ama ortak yolu bulamamak yipratiyor beni cok kırgınım 0
aslında yapmamak lazım ama yemeyince başka çare yok ki. Ben hala ya çatalla vıcık vıcık ezip ya da robottan geçiriyorum çoğu şeyi. Yemeyince mecburuzKizlar bana bi akil verin hira yumurtayi haslanmis veya omlet olrak yerdi oncden smdi istemiyo peyniri zaten hic sevmiyo bnde yne bulamaca dondum pekmez peynir yumurta cicibebe karistiriyorm itirazsiz yiyo. Bu sekilde vermem dogrumu ya kafamda soru isaretleri
Rafadan denedin mi canim o da bulamaç kivaminda ya belki oyle sever peyniri benimki de yemiyor da domates bal ve yumurta yiyor iste belki biraz da pekmez bi ara zeytin yiyordu simdi onu da yemiyor bulamaca alistirma bence herseyi tada tada yemeye alissin yemezse de yemesin krep patates puresi gibi alternatifler de yapabilirsin her gun yumurta yemek istemeyebilirKizlar bana bi akil verin hira yumurtayi haslanmis veya omlet olrak yerdi oncden smdi istemiyo peyniri zaten hic sevmiyo bnde yne bulamaca dondum pekmez peynir yumurta cicibebe karistiriyorm itirazsiz yiyo. Bu sekilde vermem dogrumu ya kafamda soru isaretleri
Herseyi denedm cnm yemiyo kahvalti istemiyo diger ogunlerde sorun yok hersyi butun yiyo birtek kahvaltida sorunumz varRafadan denedin mi canim o da bulamaç kivaminda ya belki oyle sever peyniri benimki de yemiyor da domates bal ve yumurta yiyor iste belki biraz da pekmez bi ara zeytin yiyordu simdi onu da yemiyor bulamaca alistirma bence herseyi tada tada yemeye alissin yemezse de yemesin krep patates puresi gibi alternatifler de yapabilirsin her gun yumurta yemek istemeyebilir
Aynen bnde yesnde nasl yerse yesin dusuncesindeym nezmana kdr kahvaltiyi bulamac seklinde yick blmiyorm.sağol canım
Canım biz de bi ara çok fenaydık. Hallettik çok şükür. İnşallah sizde halledersiniz en kısa zamanda. Ama arkadaşların dediği gibi orda acaip yorumlar oluyo hiç açmamak lazım.
aslında yapmamak lazım ama yemeyince başka çare yok ki. Ben hala ya çatalla vıcık vıcık ezip ya da robottan geçiriyorum çoğu şeyi. Yemeyince mecburuz
Düşündüm de bulamadim kimseyi. Cevremdeki insanlarada pek guvenim yok. Esimle akrabayiz ve neredeyse butun akrabalar bir aradayiz. Birine birsey anlattin mi bir baskasinin duymamasi zor. Birde cok sevdigim guvendigim biri cok buyuk yanlis yapti bana o yuzden kimseyle dertlesmiyorum artık. Sizle paylasiyorum herseyimi iyiki varsiniz :)Csnim cok uzuluyorum durumuna bak ne diycem ben de bi suredir esimle sorunlarim artmisti anneanneme actim doktum bana guzel fikirler verdi senin boyle bi buyugun yok mu cevrende teshis koyup care uretecek mesela ozetle ben esimin surekli eksik aramasindan hicbir yaptiimi takdir etmeyisinden cocuga karsi tavrindan falan cok rahatsizdim anneannem kocan ozen ilgi istiyor asil sorun bu onu onemsedigini hissettir dedi gercekten de ben onemsedikce o da hassaslasti birazcik senin de sorunun kisa zamanda cozulur umarim dua da et bol bol
Umarım düzelmiştir şimdi cnm.geçmiş olsunBizde ateş devam bakalım nöbetçiyiz bu gece
Hoşbuldum cnm.epeydir diş patlatmıyoduk.sizler uğurlu geldiniz 2 tane birden patlattıkHoşgeldın güzel haberlerle inşaallah
Rabbim sabırlar versin ya çok zor anne acısıBugun bizim paket servis elemanlarından birinin annesi vefat ettı cenazeye gittim annesı o kadar gencki mide kanserıymiş 6 küçük evlat yetım kaldılar bizde calışanda 16 yasında okul çıkışı part tıme calışıyo onu görünce geldi boynuma sarıldı ağladı kıyamam içim parcalandı rabbim kimseyi anasız bırakmasın baba kaybetmekde zor ama anne gidince herkes biryere dağılıyo babaları genç evlenır belki ya çocuklar sabır ver allahım
Allah kabul etsin kızlar oooo neler başarmışsınız.bu arada yeni yılda da hediyeleşmişsiniz sanırsam çok mutlu oldum ve kıskandım acıcıkKuran i Kerim cuzlarini hatırlatayım katılanlardan ve katilmak isteyipte gonlu kalanlardan Rabbim razı olsun @mutube 6.CUZ @minnakkartal 7.CUZ ve 8.CUZ @hiraysen 9.CUZ
10.cuz @cann10
K Kumsal_Hatun 11.cuz
@nsy5555 12.cuz
@Akaibu 13.cuz
@aysegul8901 14.cuz
Sayfa 9477-9479 arasında buldum kızlar
günaydınGünaydın herkese
tam bizi anlatmışsın cnm.aynen bizde öyle bide kv geliyo bazende kızkardeşlerim falan.ben en son yiyorumEvet canım ya bende akşam yemeğinde deliriyorum resmen gürültü curcuna ece daha yemeği koymadan başlıyor bağırmaya kendi yiyecekmis birkaç lokma alıp bırakıyor sonra abileri ne yerse kıskanıyor bağırıyor bende yicem diyor veriyorum yemiyor biz yiyiyoruz eşim sofrayı topluyor bu sefer ben eceye yemek yedirmeye başlıyorum yarım saati buluyor yedirme işi hiçbir sey anlamıyorum yemekten
Allah sabırlar versin cnmAllah rahmet eylesinçok üzüldüm. Dün bende is cikisi baş sağlığı için arkadaşıma gittim. Onada çok üzüldüm 29 yaşındaki kardeşi öldü trafik kazasında. Geride 5 yaşında ve 11 aylık iki çocuk kaldı.
GünaydınHerkese Günaydın :) ayyyyyy yarın hafta sonuuuu
Insallah canim ama anladim ki sorunlarimizin bitmesi icin benim birseyler yapmam gerekiyor o nuh diyo peygamber demiyo. Baktim gidisatimiz hic iyi degil dun geri adim attım. Ama ortak yolu bulamamak yipratiyor beni cok kırgınım 0
valla zorla ağlata kustura yiceğine bulamaç seviyosa o şekilde yesin.nasılsa bir gün vazgeçer.diğer öğünleri de güzel yiyosa varsın kahvaltıyıyı öyle yesinKizlar bana bi akil verin hira yumurtayi haslanmis veya omlet olrak yerdi oncden smdi istemiyo peyniri zaten hic sevmiyo bnde yne bulamaca dondum pekmez peynir yumurta cicibebe karistiriyorm itirazsiz yiyo. Bu sekilde vermem dogrumu ya kafamda soru isaretleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?