2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Dün bende is cikisi baş sağlığı için arkadaşıma gittim. Onada çok üzüldüm 29 yaşındaki kardeşi öldü trafik kazasında. Geride 5 yaşında ve 11 aylık iki çocuk kaldı.

Kızlar burada acayip yağmur yağıyor oğlum okula gidecekti servis kapının önünden alamıyor indirdim aşağıya zor yürüdük servise kadar yokuş burası yukarıdan sular akıyor sel şeklinde islandim oglumunda çorabı ıslanmış bota rağmen neyseki yanına çorap ayakkabı koydum yedek değiştirir

Eski mesajları nasıl buluyoruz kuran ı kerım cuz sıralamasını bulmam lazım @Akaibu sormuştu verdık mi ona bilmiyorum aklında kalan var mı?
Canım sen cümlesi dağıtırken Akaibu annesindeydi yarı yıl tatilinde yani 25 Ocak ve sonrasında ki msj lafına bak profilinden

Ne konusu ki
Bende kac gündür diyorum acayim sonra vazgeciyorum. Herkesin görüp okuyor olmasi caydiriyor beni, biri anlar falan.
Açma bence canım oraya konu. Ora yapıcı pek yorum yapan yok. Direk bosan diyolar insanın kafasını iyice karıştıran bi sürü olumsuz yorum.
İnşallah biran önce bütün sorunlarınız biter. Bak bize boşanmanın ucundan döndük resmen. Zàmana bırak takma pek kafana. Sanırım ben onu başardığım zaman düzeldik.

Allah rahmet eylesin ikisine de kızlar çocuklar için çok zor üzüldüm Allah yardımcıları olsun

Bencede ya bazen o kadar saçma yorumlar okuyorum ki şok oluyorum kadin mesela hamile esiyle sorun yasamis vay efendim niye hamile kaldin sayfalarca bunu yaziyorlar bu kadin hamile zaten olan olmus sorunlari var fikir danisiyor bunalimda ama onlar kadinin psikolojisini daha cok bozuyor bazen kiziyorum yazayim birşeyler diyorum banlanmak istemiyorum orada yapılan çoğu yorumun samimi olarak yapıldığını dusunmuyorum

Insallah canim ama anladim ki sorunlarimizin bitmesi icin benim birseyler yapmam gerekiyor o nuh diyo peygamber demiyo. Baktim gidisatimiz hic iyi degil dun geri adim attım. Ama ortak yolu bulamamak yipratiyor beni cok kırgınım 0

Insallah canim ama anladim ki sorunlarimizin bitmesi icin benim birseyler yapmam gerekiyor o nuh diyo peygamber demiyo. Baktim gidisatimiz hic iyi degil dun geri adim attım. Ama ortak yolu bulamamak yipratiyor beni cok kırgınım 0
Csnim cok uzuluyorum durumuna bak ne diycem ben de bi suredir esimle sorunlarim artmisti anneanneme actim doktum bana guzel fikirler verdi senin boyle bi buyugun yok mu cevrende teshis koyup care uretecek mesela ozetle ben esimin surekli eksik aramasindan hicbir yaptiimi takdir etmeyisinden cocuga karsi tavrindan falan cok rahatsizdim anneannem kocan ozen ilgi istiyor asil sorun bu onu onemsedigini hissettir dedi gercekten de ben onemsedikce o da hassaslasti birazcik senin de sorunun kisa zamanda cozulur umarim dua da et bol bol

Kizlar bana bi akil verin hira yumurtayi haslanmis veya omlet olrak yerdi oncden smdi istemiyo peyniri zaten hic sevmiyo bnde yne bulamaca dondum pekmez peynir yumurta cicibebe karistiriyorm itirazsiz yiyo. Bu sekilde vermem dogrumu ya kafamda soru isaretleri

@oslew gecmis olsun hiraninda kafasi sicakliyo aksamlari iki gecedr kopek disledi resmen gozukuyo ama patlayamadi

sağol canım

Canım biz de bi ara çok fenaydık. Hallettik çok şükür. İnşallah sizde halledersiniz en kısa zamanda. Ama arkadaşların dediği gibi orda acaip yorumlar oluyo hiç açmamak lazım.
aslında yapmamak lazım ama yemeyince başka çare yok ki. Ben hala ya çatalla vıcık vıcık ezip ya da robottan geçiriyorum çoğu şeyi. Yemeyince mecburuz

Rafadan denedin mi canim o da bulamaç kivaminda ya belki oyle sever peyniri benimki de yemiyor da domates bal ve yumurta yiyor iste belki biraz da pekmez bi ara zeytin yiyordu simdi onu da yemiyor bulamaca alistirma bence herseyi tada tada yemeye alissin yemezse de yemesin krep patates puresi gibi alternatifler de yapabilirsin her gun yumurta yemek istemeyebilir

Herseyi denedm cnm yemiyo kahvalti istemiyo diger ogunlerde sorun yok hersyi butun yiyo birtek kahvaltida sorunumz var

Aynen bnde yesnde nasl yerse yesin dusuncesindeym nezmana kdr kahvaltiyi bulamac seklinde yick blmiyorm.

Düşündüm de bulamadim kimseyi. Cevremdeki insanlarada pek guvenim yok. Esimle akrabayiz ve neredeyse butun akrabalar bir aradayiz. Birine birsey anlattin mi bir baskasinin duymamasi zor. Birde cok sevdigim guvendigim biri cok buyuk yanlis yapti bana o yuzden kimseyle dertlesmiyorum artık. Sizle paylasiyorum herseyimi iyiki varsiniz :)
Bizim sorunumuzda devamli acik aramasi. Evine cocuklarina cok bagli kotu aliskanliklari vs yok birbirimizi seviyoruz ama bakis acilarimiz farkli ve o bu farkliliklari üzerimde baski kurarak yok etmeye calisiyor. Yani ona defalarca akli basinda iki cocuk annesi bir birey oldugumu attigim her adimda mudahelesinin oldugunu ve beni cok yiprattigini soyledim ama o israrla benim onun uygun gordugu sekilde hareket etmem gerektigini aksi halde bu sorunlarin hep yasanacagini cunku esim olarak rahatsiz oldugunu söylüyor. Mesela pantolondan nefret ediyor ama ben pantolonsuz bir hayat düşünemiyorum ortak yolu bulup uzerine uzun giyme konusunda anlastik ama pantolonu sevmedigi icin her seferinde sorun cikaracak birsey buluyor yok dar yok kisa yok acik vs. Bundan sonra daha ozenli olacagimi ama onunda beni birazcik rahat birakmasini istedigimi soyledim, bakalim cozebilecek miyiz :) cok uzun oldu kusura bakmayin sizlerle konustukca hafifliyor sanki yüküm.

Bizde ateş devam bakalım nöbetçiyiz bu gece
Umarım düzelmiştir şimdi cnm.geçmiş olsun
Hoşgeldın güzel haberlerle inşaallah
Hoşbuldum cnm.epeydir diş patlatmıyoduk.sizler uğurlu geldiniz 2 tane birden patlattık
Rabbim sabırlar versin ya çok zor anne acısı
Allah kabul etsin kızlar oooo neler başarmışsınız.bu arada yeni yılda da hediyeleşmişsiniz sanırsam çok mutlu oldum ve kıskandım acıcık
Günaydın herkese
günaydın

tam bizi anlatmışsın cnm.aynen bizde öyle bide kv geliyo bazende kızkardeşlerim falan.ben en son yiyorum

Allah sabırlar versin cnm
Herkese Günaydın :) ayyyyyy yarın hafta sonuuuu
Günaydın

valla zorla ağlata kustura yiceğine bulamaç seviyosa o şekilde yesin.nasılsa bir gün vazgeçer.diğer öğünleri de güzel yiyosa varsın kahvaltıyıyı öyle yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…