Cn ım sanadz alıntı yapmıştım kaybolmuş.tabiki de burda paylaşıcaksın.aranızda ki sorunlar zamanla çözüme ulaşır.birax sen onun istediği gibi olacan biraz da o.ama erkekleri karşına alıp konuşmak zor oluyo.kıskanç galiba.benim eşim de bana çok sınırlar çizdi 5 yıl kadar anlaşamadık en sonunda biraz ona kulak verdi istediklerini yapmays çalıştım tabi ben onun isteğini yapınca oda bana farklı yanaştı.neticede eşimi çok severek evlendim onsuz düşünemedim kendimi.eğer sevmeseydim boşanma yoluna giderdik.aslında bu aralarda ailesel sorunlar yaşıyoz ama büyük deil.Düşündüm de bulamadim kimseyi. Cevremdeki insanlarada pek guvenim yok. Esimle akrabayiz ve neredeyse butun akrabalar bir aradayiz. Birine birsey anlattin mi bir baskasinin duymamasi zor. Birde cok sevdigim guvendigim biri cok buyuk yanlis yapti bana o yuzden kimseyle dertlesmiyorum artık. Sizle paylasiyorum herseyimi iyiki varsiniz :)
Bizim sorunumuzda devamli acik aramasi. Evine cocuklarina cok bagli kotu aliskanliklari vs yok birbirimizi seviyoruz ama bakis acilarimiz farkli ve o bu farkliliklari üzerimde baski kurarak yok etmeye calisiyor. Yani ona defalarca akli basinda iki cocuk annesi bir birey oldugumu attigim her adimda mudahelesinin oldugunu ve beni cok yiprattigini soyledim ama o israrla benim onun uygun gordugu sekilde hareket etmem gerektigini aksi halde bu sorunlarin hep yasanacagini cunku esim olarak rahatsiz oldugunu söylüyor. Mesela pantolondan nefret ediyor ama ben pantolonsuz bir hayat düşünemiyorum ortak yolu bulup uzerine uzun giyme konusunda anlastik ama pantolonu sevmedigi icin her seferinde sorun cikaracak birsey buluyor yok dar yok kisa yok acik vs. Bundan sonra daha ozenli olacagimi ama onunda beni birazcik rahat birakmasini istedigimi soyledim, bakalim cozebilecek miyiz :) cok uzun oldu kusura bakmayin sizlerle konustukca hafifliyor sanki yüküm.
Insallah atlatacagiz bende esimi cok seviyorum ama iki cocugun sorumlulugu ev isleri ote yandan hastaligimdan kaynaklanan agrilar asosyal hayat zaten yoruyor beni onunda bu sekilde ustume gelmesi resmen bunalima surukluyor beniCn ım sanadz alıntı yapmıştım kaybolmuş.tabiki de burda paylaşıcaksın.aranızda ki sorunlar zamanla çözüme ulaşır.birax sen onun istediği gibi olacan biraz da o.ama erkekleri karşına alıp konuşmak zor oluyo.kıskanç galiba.benim eşim de bana çok sınırlar çizdi 5 yıl kadar anlaşamadık en sonunda biraz ona kulak verdi istediklerini yapmays çalıştım tabi ben onun isteğini yapınca oda bana farklı yanaştı.neticede eşimi çok severek evlendim onsuz düşünemedim kendimi.eğer sevmeseydim boşanma yoluna giderdik.aslında bu aralarda ailesel sorunlar yaşıyoz ama büyük deil.
Güya sana bişeler yazayım dedim kendi dertlerime kaydım.Tepkini surat yaparak gösterme bence hep konuşmayı dene.bide 2 çocuğun var dönem dönem bunalıyo insan zor bi dönem diye düşün ve muhakkak atlatıcağına inan.Allah kuvvvet versin hakkında hayırlısını versin cnm ımm
Canim beyzada yumurta yemiyo ben 1 yumurta 1 yemek kasigi labne biraz sut ve unla tek krep yapip yediriyorum belki hirada severse hem yumurta hem peynir yemis olurKizlar bana bi akil verin hira yumurtayi haslanmis veya omlet olrak yerdi oncden smdi istemiyo peyniri zaten hic sevmiyo bnde yne bulamaca dondum pekmez peynir yumurta cicibebe karistiriyorm itirazsiz yiyo. Bu sekilde vermem dogrumu ya kafamda soru isaretleri
İşte canım sorumluluklar bizleri yordugu için tahammülsüz oluyoruz ama inan geçici çocuklar biraz büyüyünce gerginlikler daha da azalıyor ben çocuklar küçükken gergindim esimle çok tartışıyordum biraz benden biraz ondan yanlış davranışlar oluyordu ne zaman çocuklar buyudu ece doğmadan önce evliligimiz daha iyi bir hal aldı mümkün olduğunca birbirimize vakit ayiriyorduk çocukları okula gonferiyordum gelip beni alıyordu bir yerlere gidiyorduk iş için gittiği yere bile benimle gidiyordu işini halledip geziyorduk yemek yiyiyorduk ece doğunca tabi bu durumdan eser kalmadı ama evliligimizde ilerledi daha alttan almaya başladık çocuk güzel bir duygu ama birden fazla çocuk olduğunda kadının sorumlulukları çok artıyor haliyle psikolojisi bozuluyor biraz ama erkekler bunu anlamıyor hep eskisi gibi olsun istiyorlar ama geçici emin ol üzme kendiniInsallah atlatacagiz bende esimi cok seviyorum ama iki cocugun sorumlulugu ev isleri ote yandan hastaligimdan kaynaklanan agrilar asosyal hayat zaten yoruyor beni onunda bu sekilde ustume gelmesi resmen bunalima surukluyor beni
birsure o sekilde yemisti ama smdi krepte istemiyo bn yumurta un yogurtla yapiyodm seninkinide deniyim cnm sagolCanim beyzada yumurta yemiyo ben 1 yumurta 1 yemek kasigi labne biraz sut ve unla tek krep yapip yediriyorum belki hirada severse hem yumurta hem peynir yemis olur
İnşallah canim teşekkür ederimİşte canım sorumluluklar bizleri yordugu için tahammülsüz oluyoruz ama inan geçici çocuklar biraz büyüyünce gerginlikler daha da azalıyor ben çocuklar küçükken gergindim esimle çok tartışıyordum biraz benden biraz ondan yanlış davranışlar oluyordu ne zaman çocuklar buyudu ece doğmadan önce evliligimiz daha iyi bir hal aldı mümkün olduğunca birbirimize vakit ayiriyorduk çocukları okula gonferiyordum gelip beni alıyordu bir yerlere gidiyorduk iş için gittiği yere bile benimle gidiyordu işini halledip geziyorduk yemek yiyiyorduk ece doğunca tabi bu durumdan eser kalmadı ama evliligimizde ilerledi daha alttan almaya başladık çocuk güzel bir duygu ama birden fazla çocuk olduğunda kadının sorumlulukları çok artıyor haliyle psikolojisi bozuluyor biraz ama erkekler bunu anlamıyor hep eskisi gibi olsun istiyorlar ama geçici emin ol üzme kendini
Benzeri dun bizde de oldu elifin dusleri cizgi filminde elif muzlu sut icti diye elimden tutup mutfağa goturdu hüüüp diyo sut verdim icti ozendi resmen elifeKızlar aşk yeniden açık TV de o sırada ecenin altını degistiriyirdum dizide otele gidiyorlar birde çocuk var ya selim izleyenler bilir o çocuk ecenin çok dikkatini çekiyor onlar otele gidince ece bana anne bak dedi bende evet adda gitmişler dedim bezini bagladim hemen kalktı anne gel diye elimi tuttu kapıya goturdu beni bende adda demeye başladı abilerini kiskaniyordu tamam da şimdi dizilerdeki çocukları kıskanıyor:)))
Allah sifa versin canimGece 4-6 arası oturduk kalktık cizgi film izledik falan :) sonra 11e kadar uyuduk kalkınca film koptu ağlama kucaktan inmeme su içmek istedi içemedi boğazı şişmiş sağlık ocağına götürdüm hemen antibiyotik başladık iltihaplı boğazı dedi yarım saattir iyi kalktı oyun oynuyo şükür
Kapanma konusunda benim tavsiyem şu canimcim hazir olmadan kapanma kesinlikle esin de kapan demiyor sana anladığım kadariyla nasil giyiniyorsun bilmiyorum ama tarzini degistirsen nasil olur genis pantolonlar salaş bi tarz daha kadinsiliktan uzak sade yani kendini iyi hissedebilecegin ama esini de kiskandirmayacak kiyafetler ne dersinBirde bu sorunlari yillardir yasiyoruz biz ama hic birbirimizden uzaklasmamistik. Bu sene hem o daha fazla calisiyor hem benim sorumluluklarim artti birbirimize eskisi kadar vakit ayiramiyoruz aslinda ikimizde daha fazla ilgi istiyoruz. Belki bunun etkisi vardir ve artik inada bindi sanki is ben ne var bunda dedikce o ustume geliyor. Sebep her neyse birbirimizden uzaklasacak kadar büyüdü ve ben cok yiprandim. Tamamen kapanayim diyorum (sacim acik) ama ona da hazir hissetmiyorum kendimi
Geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallahGece 4-6 arası oturduk kalktık cizgi film izledik falan :) sonra 11e kadar uyuduk kalkınca film koptu ağlama kucaktan inmeme su içmek istedi içemedi boğazı şişmiş sağlık ocağına götürdüm hemen antibiyotik başladık iltihaplı boğazı dedi yarım saattir iyi kalktı oyun oynuyo şükür
ayy alem bunlar ya:))Benzeri dun bizde de oldu elifin dusleri cizgi filminde elif muzlu sut icti diye elimden tutup mutfağa goturdu hüüüp diyo sut verdim icti ozendi resmen elife
canım çok yormasan kendini dinlenemeyince hiç geçmiyo hastalık haliHiç halim yok mutfağı topladım lavabo wc temizledim kendimi zor attım koltuğa hastayım ama dinlenemiyorum
boşver canım dinlen azıcık ertesi gün yine kirleniyo zaten bi gün pis kalsınHiç halim yok mutfağı topladım lavabo wc temizledim kendimi zor attım koltuğa hastayım ama dinlenemiyorum
daha ne olsun canım. Zaten kahvaltılar klasik oluyo. Ekşimen tere kuzu kulağı falan varsa yenirde dersen masada yeşillik Güzel duruyo. Çeriler salatalık zaten olur. Patatesin üzerine biber kızartması da olabilir.pazar günü kahvaltıya kp ve eşi abim ve eltim gelecek neler hazırlayabilirim sizce yahu bayadır gelmiyolar herşey çok iyi olsun istiyorum
patates kızartması
haşlanmış yumurta (dilimleyip yağ ve pul biberle servis edicem)
sigara böreği
simit
ve kahvaltılık çeşitleri düşünüyorum
hani ben şöyle bişi hazırlıyorum güzel oluyo diyen varsa çok memnun olacağım değişiki bişiler olsun istiyorum aslında
Sunum öneriside olabilir
@minnakkartal bu peynir toplarını kalın olan salataliklari seçip üç dört parçaya bölüp salataligin uzunluğuna göre, içini kabak dolması yapar gibi çıkarıp içine peyniri dolduruncada masada güzel bi sunum oluyo. Peynirli salatalık dolması:)daha ne olsun canım. Zaten kahvaltılar klasik oluyo. Ekşimen tere kuzu kulağı falan varsa yenirde dersen masada yeşillik Güzel duruyo. Çeriler salatalık zaten olur. Patatesin üzerine biber kızartması da olabilir.
Peynir topları yapmıştı bi arkadaşım hem güzel görünüyodu hem tadı güzeldi. Maydonozla falan karıştırıp top yapmış belki öylw bişey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?