2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu aralar pozitif olmaya karar verdim. Hiiiiçççç bişey umrumda değil. Alttaki köpeklerimizde çıkıyo gece uyumadık. Eşim sabah hiç uyuyamadın canım sende dedi. Amaaann ölecek değilim ya dedim kalakaldı adam
Bundan sonra böyle. Aklıma kötü bişey geldiğinde direk şarkı söylemeye başlıyorum. Bazen aklıma bişey gelmiyo mini mini bir kuş diye söylüyorum eşim hiç alışkın değil adam hala şaşkın

Dun kizimla parka gittik 2 saat oynadik giderken bisikletini istedi bindirdim goturdum orda bi kiz vardi hemen kizimla arkadas oldu boya kalemlerini getirmis birlikte boya yaptilar sonra kiz kalemlerini topladi basladi beyza aglamaya vemem vemem diyo kizi kovaliyo sonra kaydirakla falan kandirdim bu seferde baska cocuk top getirmis aldi topu vemem vemem diger cocuk yanina geliyo sen at bende sana atayim diyo bizim cadi kucaklayip sariliyo topa agliyo vemem vemem diye en son top sizin olsun dedi kadin bende vermeyide bilsin olmaz dedim baska biseye bakarken hemen aldim topu kadina verdim oda posete koydu gorup aglamasin diye donustede hadi gidelim diyorum ihhh diyo ben gidiyorum sen kal ozaman diyorum by by yapiyo artik en son cabuk gel buraya dedim bi geldi aglayarak geri kacti en son guvercinler geldide aaa cik cik diye eve zor geldik hatta donuste bisikletede binmedi kucagima geldi kucagimda beyza tek elimde bisiklet eve zor attik kendimizi :))

Canm bugn yani dun oglen yikadm 1 de oglen uyksna yatirdm bir saat uyumamistir kalkti. Aksam 7 de uyuyakaldi. Bir saat once uyandi sabah olmus snki uyumaya niyeti yok suan

Noldu bu kiza byle. Otrduk pepe izliyoruz tuttrdu iceri gtcez dye aldi kumandayi ac diyo. Actm pepe var. Sanirm bu saatte basladgnida ogrenmis:)
Saat birbucuktan beri uyanik.

Smdi uyudu zor daldi. Kopek disleride gozukuyo baya artk parmagada batiyo. Onlrda duzeni bozmus olablr
dişten de olabilir canım neyse az kaldı duzelecekler inşallah

Ece de aynı dışarıda ne görürse istiyor 2 yaş cilveleri bunlar:))

Mini mini bir kus

Kizlarrr misafrlerm icn hazirladkladm yeterlimi szce esimin yakin akrabalari cok sk gelmiyolar yani agir misafrlerm gelicek :))))
Mercimek koftesi
İspanakli borek
Dereotlu pogca
Tralice
Browni kurabiye
Amerikam salatasida yapiyimmi diye dusnuyorm yksa bnlar yetermi
Snrasndada turkkahvesi ikram edicem

bizimki pek bişey istemez ama bende eve kuş böcek köpek diye kandırıp getiriyorum:))
Bide düşündümde gökçeyi taşırken benim kollar harap oluyo. Beyza maşallah kilosu güzel iyi taşımışsın :))

canım 4 e kadar uyumayan çocukla nasıl yaptın bunları
Ellerine sağlık. Baya bi şey hazırlamışsın uğraşmasanda olur bence

Diyetteyim anacım gelmeyin deseydin :)))

canim mercimek kofte oldugu icin salataya gerek yok benceki hic kolaya kacmayip en guzellerini yapmissin bence yeterli ama yinede sen bilirsin tabi eline sağlık

Eskisi kadar kilolu degil canim cok şükür cunku kilo almasindanda korkar olmaya baslamistim kilo iyi bisi degil sonucta ama yinede bi elimde bisikletle tasimak cok kotuydu bide artik bebek arabasinada binmiyor elimide tutmuyor yazyagmuru nun dedigi gibi 2 yas bize geldi :))

Bende dün aynı şeyi yaşadım öykü uyudu kucağımda bi yandan onu tutmaya çalıştıö biyandan bisiklet :)

Eşim bana küstü kızlar sebebi de şu öğlen eve geldi onlar salondaydi ben mutfakta Ece bisikletinde oturuyordu nasıl olduysa biskletten dustu çocuk ağlıyor çocuğa bağırıyor eşimin huyudur bu hiç kizmaz ama çocuklar düşünce sinirleniyor hemen bağırıyor oglanlarada yapıyordu ben kaç defa uyardim çocuklar dusunce bağırma şefkatli ol çocuk bunlar diye çocuk zaten korkmuş canı yanmış bir de o bağırıyor kucagindaydi Ece aldım kucağından ne bagiriyorsun çocuğa şu hasta ruhunu degistiremedin bir türlü dedim sensin hasta dedi bana surat yaptı gitti belki ağır konuştum ama ne yapayım dayanamadım o an bagirmasina

sabh annemi cagrdm bakti yksa yapamazdm. Hala kahvalti bile yapamadm :))

Diyetteyim anacım gelmeyin deseydin :)))
iki yil olcak tasinali ilk dfa geliyolar bisey diyemedim:) diyetteyken biseyler hazirlamakta cok zor oluyo

canim mercimek kofte oldugu icin salataya gerek yok benceki hic kolaya kacmayip en guzellerini yapmissin bence yeterli ama yinede sen bilirsin tabi eline sağlık
bnde vazgctm yeterli hem dha ugrasamicm hal kalmadi

aynısından bitane de bende var akşam oyuncakları dağıtıyo diye kızıyo mutfaktaydım bende noluyo diye gittim ne bağırıyosun dağılcak tabi falan diye gerizekalı dedi bana bende konuşmuyorum o saatten beri

Ya normalde hiç kizmaz çocuklara ben kizdigimda bile sakin ol der ama çocuklar düşünce adama birşey oluyor içine şeytan kaçıyor sanki:)) kaç defa uyardim yine aynı şeyi yapıyor kendisi de pişman oluyor sonra düşünce birşey olacak korkusu var esimde çok panik oluyor çocuk bunlar duse kalka büyüyecek elimizden geldiğince koruyoruz zaten bende ağır konuştum o an sinirle çıktı agzimdan keşke başka birşey deseydim üzüldüm sonra

Canım sen kizmakta haklısın kendini çok fazla üzme. Sadece kullandigin kelime biraz agir olmus. O da panikle ağzından cikivermis. Pişman olmuştur eşin bağırdığı için zaten. Bu konuyu konusursunuz, birden ağzından çıktığını söylersin anlar bence seni. Tabi kendi hatasını da atlamamasi lazım

Sağol canım ya 3. Kişinin bakış açısıyla daha iyi oldu yorum yapman ben çocukların korkarak büyümesini istemiyorum sen ogretmensin korkarak buyuyen çocukları bilirsin içine kapanık oluyorlar özgüven problemi oluyor yerine gore bende kiziyorum tabi ama belli ölçüde zaten korkmuş canı yanmış bir çocuk var daha da bağırıyor ama bunu sadece düştüklerinde yapıyor anlamıyorum psikolojisini konuscam akşam tabi bende özur diliycem onun da söz vermesini istiycem bir daha dustuklerinde bagirmamasi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…