Çok doğru düşünüyorsun canım, kendini çok net ifade ettin. Eşın sana kıyamaz zatenSağol canım ya 3. Kişinin bakış açısıyla daha iyi oldu yorum yapman ben çocukların korkarak büyümesini istemiyorum sen ogretmensin korkarak buyuyen çocukları bilirsin içine kapanık oluyorlar özgüven problemi oluyor yerine gore bende kiziyorum tabi ama belli ölçüde zaten korkmuş canı yanmış bir çocuk var daha da bağırıyor ama bunu sadece düştüklerinde yapıyor anlamıyorum psikolojisini konuscam akşam tabi bende özur diliycem onun da söz vermesini istiycem bir daha dustuklerinde bagirmamasi için
Sağol canım eve geldi hiçbir sey olmamış gibiydi Eceyi çok ozlemis ilgilendi bayagi belliki pişman olmuş bende konuştum onunla ne yapayım kötü düştü çok korktum birşey olacak diye dedi tam tahmin ettiğim gibi konuştuk anlastik neysekiÇok doğru düşünüyorsun canım, kendini çok net ifade ettin. Eşın sana kıyamaz zaten
Eskiden çocuklar düştüklerinde bir de anneler vururdu. Kaybetme korkusu ile bir daha düşmesin diye. Oysa çocuk bu, düşmek doğasında var. Canı düştüğünden değil de annesi vurduğu için daha çok yaniyordur eminim. Ben yaşamadım ama etrafımda çok şahit oldum. Aklıma geldikçe üzülüyorum, o yüzden seni çook iyi anlıyorum.
Ondan bi tanede bende var. Yalnızlarsa niye dikkat etmiyosun diye çocuğa çıkışır. Bi daha öyle yapma falan der. Bağırma kızma gibi değil ama şefkat de değil.Eşim bana küstü kızlar sebebi de şu öğlen eve geldi onlar salondaydi ben mutfakta Ece bisikletinde oturuyordu nasıl olduysa biskletten dustu çocuk ağlıyor çocuğa bağırıyor eşimin huyudur bu hiç kizmaz ama çocuklar düşünce sinirleniyor hemen bağırıyor oglanlarada yapıyordu ben kaç defa uyardim çocuklar dusunce bağırma şefkatli ol çocuk bunlar diye çocuk zaten korkmuş canı yanmış bir de o bağırıyor kucagindaydi Ece aldım kucağından ne bagiriyorsun çocuğa şu hasta ruhunu degistiremedin bir türlü dedim sensin hasta dedi bana surat yaptı gitti belki ağır konuştum ama ne yapayım dayanamadım o an bagirmasina
Tuhaf bunlar canımOndan bi tanede bende var. Yalnızlarsa niye dikkat etmiyosun diye çocuğa çıkışır. Bi daha öyle yapma falan der. Bağırma kızma gibi değil ama şefkat de değil.
Bende o odadaysam da bana kızar niye bakmıyosun diye.kaç kez konuştum güzelce ama korkuyo sanırım o da o an öyle tepki veriyo
Oyuncak deme bana azönce lego kurbanı oldu topuğum:)koltuk altlarındaki arabalar ayyy yoruldum yine çokya evet yemeğede kaldılar onuda ayrlamıştım ki zaten ben kalın diye ısrar ettim hazırlık yaptım dedimbide cumartesi o kdr temizlik yaptım ki dünde çok daılmadı etraf çocuklar birbirleriyle oynmayı tercih etti bu sabah çıkarken baktım da eve böyle görmeyi özlemişim heryer heryer olurdu hep tabi akşama esamesi kalmaz ayağıma batacak oyuncaklara hazırlıyorum kendimi :)
Akifciğe sürekli zayıf aaaaa derler bide.sanki aç bırakıyom da.bide emzirdiğimi de biliyolarsa bide emiyo bu çocuk niye kilo almıyo derler.akifde 12 kilo.bana iyi geliyo valla.maşallah benim çocum hiç yemek seçmez ssbahtan akşama kadar ağzı boş durmaz.ama eritiyo heralde.ben hiç kafama takmıcam ama zorla düşündürüyolar.önce sağlık yahu ne oluyo ki kilodan.büyüuünce de vermeye uğraşAy kızlar pat diye dalıp yazıyorum şu anda karşıda bir komşu var Eceden büyük kızı var 4 yasında kızı kadından hiç hoslanmiyorum bana ece doğunca geldi birkaç kez sürekli kıyas yapıyor en son geldiğinde ece pişik olmuştu gordu değiştirirken ben hiç pisirmedim KV dem hep der hiç pişik yapmadın çok güzel baktin diye dedi bende sinir oldum ama bunun gibi birkaç şey daha birde onun görümcesi annemin apartmanda oturuyor o yüzden hep yigenimle de kiyasliyorlar annem kardesimde gıcık oluyor bana sonra yine gelmek istedi bu komşu hastayiz ailece dedim ki esimde evdeydi hastaydı cagirmadim daha sonra gorusmek istemdigim için neyse az önce balkona çıktım çamaşır aşmaya o da balkondaydi ece geldi arkamdan eceye kız sen hicmi birşey yemiyorsun dedi bn şok sonra çok zayıf hiç yemek yemiyormu dedi bende suratım asik şekilde hayır zayıf değil 12 kilo gayet normal dedim ama tersleyerek söyledim geçen yaz kendi kızı 14 kiloymus çok sevinmiş başka komşuya söylemiş onunkide kilolu degilki benimkine zayıf diyor çocuğunu hâlâ tuvalete alistirmamis bez bağlıyor ben ona birşey demiyorum ama o eceye Afrikalı çocuk muamelesi yapıyor nasıl sinir oldum ya birde şimdiye kadar eceye hickimse aaa çok zayıf demedi bana tuhaf geldi söylediği zayıf olsa bile önemli değil önemli olan sağlıklı olsun ama tersledim kızlar bir daha söyleyemez anladı o sustu kaldı
ayy kıyamam öyküye ben.çocuklar bazen uyuzlaşıyolarBu görümcemin oğlunu öldüresim var çocuğum kahroldu abi abi diye :)
Yolda gördük şapşik ne geldi yanına ne bişey yaptı öyküde çok seviyo abi abi etrafında hep yarı yola kadar ağladı abi abi bağırdı sonra kucağıma aldım uyudu kaldı kucağımda eve geldik yatırdım 1 saat sonra abi diye uyandı tekrar kucağımda uyudu çok uzun zamandan beri iki saat uyumazdı 2 saat oldu hala kalkmadı
Benim kizda istedi gecen ama cesaret edemedim ben. Daha suyu ilitip vermeyi yeni kestim, cok mu abartiyorum acabaBugün de çok istedi ablamız bakkala gittik akifi kandırırım sandım ama çıldırdı bakkalın yoluna sapınca.ve bugünde yedi.inş hasta olmaz.kv ve kp gördü biraz çekiştiler bana.bende bişe olmaz falan diye bastırdım
Ece de 1.5 yasinda 12 kilo gelmisti hala 12 kilo ama bende onemsemiyorum kiloyu sadece yemezse üzülüyorum hareketliler artık kilo almamaları normal çocuk doktorları artık aylık kilo hesabı yapmıyor senelik aldığı kiloyu hesapliyorlar hatta doktorumuz bize önemli olan boyun uzaması kiloyu çok onemsemiyoruz demişti ama gelde bunu insanlara anlat hayır o kadının çocuğu 4 yasında gece 3 ten aşağı yatmiyormus ben yazında görüyordum gece yarısına kadar ayakta öğlen 12 de kalkiyormus geçen gün annesi dedi saat 1.30 daha yeni kahvaltı yapacak diye beni ilgilendirmiyor herkesin kendi çocuğu ama benim çocuğum onu ilgilendiriyor birde söyleme şekli acayipti kız sen hicmi birşey yemiyorsun çok zayifsin nasıl bir söyleme şekli gecen gün eşimin amcasının gelini bana eski tombikligi kalmamış dedi bende evet eskisi gibi değil dedim o da boya gitmiş dedi hiç kizmadim çünkü kadın normal şekilde gordugunu söyledi ama bu kadın karşıdan yok konusmuyormu yok çok zayıf gerçekten sinir bozucu dünden beri indirdim panjurlari acmadim bir daha yüzünü gormeyeyim diye:))Oyuncak deme bana azönce lego kurbanı oldu topuğum:)koltuk altlarındaki arabalar ayyy yoruldum yine çok
Akifciğe sürekli zayıf aaaaa derler bide.sanki aç bırakıyom da.bide emzirdiğimi de biliyolarsa bide emiyo bu çocuk niye kilo almıyo derler.akifde 12 kilo.bana iyi geliyo valla.maşallah benim çocum hiç yemek seçmez ssbahtan akşama kadar ağzı boş durmaz.ama eritiyo heralde.ben hiç kafama takmıcam ama zorla düşündürüyolar.önce sağlık yahu ne oluyo ki kilodan.büyüuünce de vermeye uğraş
ayy kıyamam öyküye ben.çocuklar bazen uyuzlaşıyolar
canım su icirseydin arkasından birşey olmaz birde algida nin cornet dondurması küçük külahlarda dondurma kısmı küçük bayağı ondan alabilirsin geçen hafta ece de istedi eşim açık dondurma alırken ona da kulaha azıcık buzsuz dondurma koydurmus bir iki yaladi bıraktı yemedi ama huysuzdu o anda o yüzden yemedi sanırımBugün de çok istedi ablamız bakkala gittik akifi kandırırım sandım ama çıldırdı bakkalın yoluna sapınca.ve bugünde yedi.inş hasta olmaz.kv ve kp gördü biraz çekiştiler bana.bende bişe olmaz falan diye bastırdım
Canım bizim zil çalışmıyor çocuklar gelince kapıya vuruyorlar ece de korkuyor korkma abi geldi diyorum hep şimdi kapı çalınca o da bana bakıp korkma diyor:)Kizlar oglum bazi seylerden korkmaya basladi normal mi sizce? Mesela bugun gelen kargo arabasindan korktu. Aksamda birden salonun kapisini kapatti amcasi kapiya dogru yoneldi korkmasin birsey yok demek icin ciglik atip kacti
Bence normaldir cnm.artık herşeyi anlıyolar ve yüksek ses korkutuyo onları.benim oğlumda çok korkuyo geçfnlerdr yol çalışması vardı evin önünde kepçenin sesini bırak görmeye tahammülü yoktu.arabalardan korkuyo hemde seviyo.9 yaşındaki ayşem de çok korkuyo wc ye gidemez kendi.bol bol okuyalım ayetel kürsiyiKizlar oglum bazi seylerden korkmaya basladi normal mi sizce? Mesela bugun gelen kargo arabasindan korktu. Aksamda birden salonun kapisini kapatti amcasi kapiya dogru yoneldi korkmasin birsey yok demek icin ciglik atip kacti
İyi yaptın panjurları açmamakla aslında bu tip insanlarla selamlaşmamak lazım ama oda olmuyo.en iyisi hiç takmıcan he he dicen geçicen.bizde aylardır kilo almıyoruz ama sıkıntı yok sağlıklı oğlum.kızıma zorla yedidittirirdim şuanda da çok kilo aldı.inceden diyete başlatıcam.göbeği ve midesi çok çıktı.çok iştahlı.oysa ki bebeklik döneminden suyu bile zorla içerdi:/Ece de 1.5 yasinda 12 kilo gelmisti hala 12 kilo ama bende onemsemiyorum kiloyu sadece yemezse üzülüyorum hareketliler artık kilo almamaları normal çocuk doktorları artık aylık kilo hesabı yapmıyor senelik aldığı kiloyu hesapliyorlar hatta doktorumuz bize önemli olan boyun uzaması kiloyu çok onemsemiyoruz demişti ama gelde bunu insanlara anlat hayır o kadının çocuğu 4 yasında gece 3 ten aşağı yatmiyormus ben yazında görüyordum gece yarısına kadar ayakta öğlen 12 de kalkiyormus geçen gün annesi dedi saat 1.30 daha yeni kahvaltı yapacak diye beni ilgilendirmiyor herkesin kendi çocuğu ama benim çocuğum onu ilgilendiriyor birde söyleme şekli acayipti kız sen hicmi birşey yemiyorsun çok zayifsin nasıl bir söyleme şekli gecen gün eşimin amcasının gelini bana eski tombikligi kalmamış dedi bende evet eskisi gibi değil dedim o da boya gitmiş dedi hiç kizmadim çünkü kadın normal şekilde gordugunu söyledi ama bu kadın karşıdan yok konusmuyormu yok çok zayıf gerçekten sinir bozucu dünden beri indirdim panjurlari acmadim bir daha yüzünü gormeyeyim diye:))
canım su icirseydin arkasından birşey olmaz birde algida nin cornet dondurması küçük külahlarda dondurma kısmı küçük bayağı ondan alabilirsin geçen hafta ece de istedi eşim açık dondurma alırken ona da kulaha azıcık buzsuz dondurma koydurmus bir iki yaladi bıraktı yemedi ama huysuzdu o anda o yüzden yemedi sanırım
Belki abartmıyosundur cnm ım.bazı çocuklar çok hassas olabilir.bu arada ben hala ılık su veriyorum ayşe ye tabi kışın.iki gün üst üste yedi ama korktum hasta olur diye.bide çok alışsın istemiyom.kornet deneyebilirsin cnm sıcak havalarda zaten eriyo hemenBenim kizda istedi gecen ama cesaret edemedim ben. Daha suyu ilitip vermeyi yeni kestim, cok mu abartiyorum acaba
Oh afiyet olsun Akifcige nasılda ağızlarının tadını biliyorlar:) benimde küçük oğlum bu kış çok kilo aldı poposu yastık gibi çıktı arkadan selulut bile var hafiften:))her gören kilo almış diyor o da etkilendi galiba anne ben rejime başlayacağım dedi ne rejimi oğlum srn normalsin dedim sonra internetten zayıflama hareketlerini açmış onlari yaptı hemen tartiya çıktı bak faydası olmuş zayiflamisim diyor ayy çok guldumİyi yaptın panjurları açmamakla aslında bu tip insanlarla selamlaşmamak lazım ama oda olmuyo.en iyisi hiç takmıcan he he dicen geçicen.bizde aylardır kilo almıyoruz ama sıkıntı yok sağlıklı oğlum.kızıma zorla yedidittirirdim şuanda da çok kilo aldı.inceden diyete başlatıcam.göbeği ve midesi çok çıktı.çok iştahlı.oysa ki bebeklik döneminden suyu bile zorla içerdi:/
Evet canım kornet aldım bende bi görsen nasıl yiyodu.elinden alırız diye çığlık ata ata yediBu yaz yandım galiba
akilli bidiklar herseyi kapiyolar :))Canım bizim zil çalışmıyor çocuklar gelince kapıya vuruyorlar ece de korkuyor korkma abi geldi diyorum hep şimdi kapı çalınca o da bana bakıp korkma diyor:)
Canım ya çok yorucu oluyor gece uyumayinca haklisin inşallah bir an önce düzelir uykusuBiz yine uyanigiz
Sekizbucukta yatti aksam birbucukta uyandi hala uyumadi okdr yoruldumki artk gunlerdir byleyiz.
Saatleri şaşmış resmen. Düzene girer inşallah çarçabukBiz yine uyanigiz
Sekizbucukta yatti aksam birbucukta uyandi hala uyumadi okdr yoruldumki artk gunlerdir byleyiz.
Bisikletinizi gorebilirmiyim kizlar ben de ogluma bisiklet alacagim tavsiyeye ihtiyacim var malum bahar geliyor zamanı geldi artıkHepsimi ayni olir bu cadilarin ece beyza öykü ucude ayni seyi yapmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?