- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Canim ayni seyi biz de yasiyoruz ama en az babanin bagirmasi kadar senin buna karsilik babaya bagirman da cocuga zarar veriyorEşim bana küstü kızlar sebebi de şu öğlen eve geldi onlar salondaydi ben mutfakta Ece bisikletinde oturuyordu nasıl olduysa biskletten dustu çocuk ağlıyor çocuğa bağırıyor eşimin huyudur bu hiç kizmaz ama çocuklar düşünce sinirleniyor hemen bağırıyor oglanlarada yapıyordu ben kaç defa uyardim çocuklar dusunce bağırma şefkatli ol çocuk bunlar diye çocuk zaten korkmuş canı yanmış bir de o bağırıyor kucagindaydi Ece aldım kucağından ne bagiriyorsun çocuğa şu hasta ruhunu degistiremedin bir türlü dedim sensin hasta dedi bana surat yaptı gitti belki ağır konuştum ama ne yapayım dayanamadım o an bagirmasina
Bence normaldir cnm.artık herşeyi anlıyolar ve yüksek ses korkutuyo onları.benim oğlumda çok korkuyo geçfnlerdr yol çalışması vardı evin önünde kepçenin sesini bırak görmeye tahammülü yoktu.arabalardan korkuyo hemde seviyo.9 yaşındaki ayşem de çok korkuyo wc ye gidemez kendi.bol bol okuyalım ayetel kürsiyi
Az once ben mutfaktayken o da dolaplari kurcalamaya gitmiş birden çığlık atti yine sanki bir yerini kesiyorlar gibi amaFatih de korkuyor bu ara herseyden komsuda tadilat var onun sesinden benim mutfakta cikardigim blender sesinden yakin gecen ucagin sesinden hhha hhha koğkuo koğkuo deyip deyip sarılıyo bana bu aralar acıyo muz koğkuo muz moda
B
Bisikletinizi gorebilirmiyim kizlar ben de ogluma bisiklet alacagim tavsiyeye ihtiyacim var malum bahar geliyor zamanı geldi artık
insallah cnm bide mizmizligi ykmu sabirrr sabirrrr dye geziyorm evdeCanım ya çok yorucu oluyor gece uyumayinca haklisin inşallah bir an önce düzelir uykusu
insallah ya cok yoruldm gozlermin alti coktuSaatleri şaşmış resmen. Düzene girer inşallah çarçabuk
hirada oyle buaralar gelip bacaklarma sariliyo gecen abim geldi pissstt yapmasyla hira arkma saklandi hemen:)Az once ben mutfaktayken o da dolaplari kurcalamaya gitmiş birden çığlık atti yine sanki bir yerini kesiyorlar gibi amakostum baktim dolabin ici karanlik ondan korkmus. Endiselenmeye basladim, netten baktim biraz 2 yasa dogru korkular artar yazıyor ama bilemedim cok korkuyor cok bagiriyor
Burun tikaninca oksuruk oluyomus cnm benmde bilgm yok burn tkianikligyli ve oksurkle ilgli prospan diye bi surup almistm evde bulunsun diye hic acmadk bitkiselmis yeniyken ver istersen ilerlemesin. İhlamur tarcin la brlikte iyi geliyo oksurugegökçenin iki gündür sabah kalktığında öksürüğü oluyo. Kötü kötü öksürüyo sürekli. Hırıltı mı kuru mu balgam lı açıkcası anlamadım ne olduğunu. Ihlamur falan içirdim kırk taklayla. dün geçmişti şimdide geçti. Buhar makinasınıda sürekli çalıştırıyorum geceleri. Başka niye olur ki bu bilemedim. Hastalanmaz inşallah ya
inşallah hastalanmaz bitki çayıyla fln geçergökçenin iki gündür sabah kalktığında öksürüğü oluyo. Kötü kötü öksürüyo sürekli. Hırıltı mı kuru mu balgam lı açıkcası anlamadım ne olduğunu. Ihlamur falan içirdim kırk taklayla. dün geçmişti şimdide geçti. Buhar makinasınıda sürekli çalıştırıyorum geceleri. Başka niye olur ki bu bilemedim. Hastalanmaz inşallah ya
gözümde büyüyen gönlümde büyüyen bir süreç..
Biz de geçen gün eşimle dışarı çıkmıştık kv bırakıp oğlanı, bizim oğlan uyumamış, tam uyuyacakken çöp kamyonu gelmiş, bizimki süt süt demiş, uyumamış, aradılar uyumuyor süt süt diyor dediler, gittik
yok canım hiç tıkanıklıkta yok burnunda. Anlam veremedim bir türlü. Kendimde pek hasta olmam gökçe de olmayınca öksürüğü nasıl onuda anlamadım. Tarçın aklıma gelmemişti onuda ekleyeyim. Yarın da olursa alayım bari bişeyBurun tikaninca oksuruk oluyomus cnm benmde bilgm yok burn tkianikligyli ve oksurkle ilgli prospan diye bi surup almistm evde bulunsun diye hic acmadk bitkiselmis yeniyken ver istersen ilerlemesin. İhlamur tarcin la brlikte iyi geliyo oksuruge
Sağol canım inşallahinşallah hastalanmaz bitki çayıyla fln geçer
Aynen. Ama böyle bağımlı bi çocuğun hikayesini okumak iyi oluyo. Hayırlısıyla bi atlatsak iyi olacakgözümde büyüyen gönlümde büyüyen bir süreç..
oyy kuzular ya. Ben geceyi hiç kesemedim. Bi ara bi kez kallıyodu sadece emmek için. Sayı gittikçe artmaya başladı. 1 tane daha köpek çıktı. Son köpeğimiz yolda inşallah ondandır diyorum.ay bide keşke bende düt diye alıştırsaymışım sıpayı. Her yerde meme meme diye bağırıyo odayı nasıl terkettiğimi bilemiyorumBiz de geçen gün eşimle dışarı çıkmıştık kv bırakıp oğlanı, bizim oğlan uyumamış, tam uyuyacakken çöp kamyonu gelmiş, bizimki süt süt demiş, uyumamış, aradılar uyumuyor süt süt diyor dediler, gittik
Memede de uyutmamaya çalıştım ama son zamanlarda özlüyor sanırım ve bu özlemi süt ile ifade ediyor, nerden bu kanıya vardım derseniz, beni görünce süt demedi, eve geçinceye kadar da istemedi.
Gece uyumadan önce süüüütt diyor lakinSabah uyandığında da yapıyordu artık daha az yapıyor, gece beslemesini bırakmıştım suyla kandırıyordum fakat gece uyanınca kollarını uzatıp yataktan al diyor başlıyor süüüüt diye..
Ben de yaz gelsin de diyorum bakalım...
Çalışmayınca tam anlamayamam belki olabı biteni ama inşalllah korktuğun gibi olmaz canım. İnşallah korktuğun gibi bir süreç olmazarkadaşımla konuşuyoduk sabah kızı 29 aylık olmak üzere uyku düzeni diye bişi yoktu zaten ama şey diyo hani uyumuyo diyodum ya o hiç bişi deilmiş gece totalde bi kaç saat zor uyuyoruz artık dedi üstelik yatılı bakıcısı var ama gece asla kabul etmiyomuş sadece annesini istiyomuş bakıcısını normalde çok sever hatta gündüz arkadaşım evde bile olsa yemeğini onunla yer fln neyse bakıcısı sabah ikna için konuşuyomuş işte bu gece benle mi yatsan sana masal mı anlatsam fln diye kız da olmaz demiş anne gece benim demiş sabah beni bırakıyo demişarkadaşımın gözü doldu anlatırken tabi benimde
çok hevesleniyorum konuşsun diye ama duyacağım bu tarz cümleler olmasından da korkuyorum..
maalesef duyuluyor canım.. küçükken neyse de büyüyünce yani ergenlikte seninle konuşunca daha da çok koyuyor insanaarkadaşımla konuşuyoduk sabah kızı 29 aylık olmak üzere uyku düzeni diye bişi yoktu zaten ama şey diyo hani uyumuyo diyodum ya o hiç bişi deilmiş gece totalde bi kaç saat zor uyuyoruz artık dedi üstelik yatılı bakıcısı var ama gece asla kabul etmiyomuş sadece annesini istiyomuş bakıcısını normalde çok sever hatta gündüz arkadaşım evde bile olsa yemeğini onunla yer fln neyse bakıcısı sabah ikna için konuşuyomuş işte bu gece benle mi yatsan sana masal mı anlatsam fln diye kız da olmaz demiş anne gece benim demiş sabah beni bırakıyo demişarkadaşımın gözü doldu anlatırken tabi benimde
çok hevesleniyorum konuşsun diye ama duyacağım bu tarz cümleler olmasından da korkuyorum..
inşallah çabuk alışır fıstık. Ne güzel eşin destekmiş. Benim ki yüzünü buruşturduğu an al emzir yazık der kesinbende artık memeyi bıraktırmaya karar verdım cunku bu aralar gunduzlerı ıste oldugumdan dolayı emmese de gecelerı meme olmadan agzında uyumamaya başladı her çıkarısımda uyanıyor ve tekrar ıstıyordu. 2 gecedir geceleri babasıyla takılıyor onun yanında uyuyor ılk gece 1 kere uyanıp su ıstemıs ve yatmıs. ama dun gece bir faciaydı cok agladı ama gıdıp meme vermedim. çok rahatsız oldum gece ama gitmedim yanlarına.. hakkımızda hayırlısı..
yan konşumun kızı 3 yaşında falan sanırım. Dün parkta annesine off anne her gün seninle oynayamam çok sıkıcısın. Ben arkadaşlarımla oynucam git sen dedi. Annem nereye gidiyim karışmıcam oyununuza ben sadece izlicem dedi kız. Sen de kendi arkadaşlarınla otur diye ilerde bankta oturan kadınları gösteriyoSiz çalışıyonuz diye laf duycanız bu bebelerden biz evdeyiz de neler duycaz acaba bize de çalışmıyoz diye laf duyarız çok bilmişlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?