2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya al işte yanında olsan dert çalışsan dert :)

Benim kardesimde bi kucugu dogdugunda anneme, oh be kurtuldum tependen indirirsin artik beni demis :) büyüktü ama o. Annem cok duskundu ona karsiliigida bu olmustu :)

onun derdı Elifin memeyi bırakıp yazın adapazarındaki evde kızıyla başbaşa takılmak.. ne kadar çabuk bırakırsa onun için o kadar ıyı. gündüz zaten eşim bakıyor kızıyla ilgilenmek artık onun için ona zor gelmiyor açıkcası ben eve gidinc yemekti bulaşıktı evdi alışverişti falan filan.. yani eşimle yer değiştirdik biz o evde kızıyla anne rolünde bende baba rolünde.. yazın ben istanbulda büyük kızımla o da küçük hanımla adapazarında.. cumadan gider tatilimi yapar gelirim..

Bir gun cocuklari kv biraktim cam silecektim. Cok gecmeden kv cocuklari aldi geldi durmuyorlar diye, bende cami kopuklemistim yarim kaldi cok sinir olmustum istese oyalayabilirdi diye ama beni biliyorsunuz sesim çıkmadı. Ben cocuklari iceri alirken kv dursalardi bakardim dedi hira dönüp, Ya ya cok baktin cok dedi. Ay ben sok ama hosuma da gitmedi degil yalan yok

Evet canım buna da dikkat ediyoruz mesela çocukların yanlış bir davranışları olduğunda esimle konuşuyoruz onlar yokken eşim bana sen sakin karışma ben konuscam diyor ben hiç dahil olmuyorum o konuşuyor çoğu şeyde esimle hemfikiriz ama dun zıt dustuk birbirimize ama ben ona bagirmadim ece korkmuştu zaten suratimi asip Eceyi kucağından alırken söyledim tabi ece hissetmistir gerginliği ama tutamadım kendimi
İnşallah hasta olmaz canım
İyi yapmissin gitmemekle canım kararlı olmak gerekiyor zaten bende biraktirnaya karar verdigimde böyle kararlı davranmak istiyorum yoksa başa dönüyor biraktirma işi inşallah kolay şekilde atlatirsiniz bu sureci
ayy çok tatlı ya:))

Bugün öğlende ecenin pilav krizi tuttu pilav yicem diye tutturdu akşamdan pilav vardı isittim elimde tabağı görünce kollarını sivamaya başladı çok komikti esim eyvahh kolları siviyor bu dedi çok gulduk oturdu sandalyeye kaşık verdim elleriyle yemeyi tercih etti döke saça tabi bitirmedi de birkaç pirinç tanesi yemiştir herhalde:))

ay bu çok iyiymiş ya

Parka çıkardım kumda oynarken öksürme krizine girdi. Komşu su verdi falan zar zor kendine geldi. Boğazına toz kaçtı heralde.
Yinede asmye götürdük eşimi çağırdım. Boğazı kozarmış gerçekten. Eşimde öksürüyodu 1 haftadır. O da baktırdı. Boğazın çok fena dedi ateşi 39 çıktı hiç farkında değil.
Kızdığım halde ağzından öpüp duruyodu çocuğu şimdi bırakır inşallah.

Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatirsiniz bizimde abileri hastaydı opmeyin dedikce optuler ondan sonra ecede hasta oldu hemen bulasiyor maalesef

Kızlar ben 1yasından beri emzirmei bıraktım işkence haline geldi az olduğu için oğlan kızıodu falan vermeincede eksikliğini hissetmedi . şimdi 18 aylık. Baktım hala gelio öle şakır şakır değil . tabi bu sure hap kullanım bıraktım 1 ay oldu grcende grip ilacı kullandm . aile hekimine sordum vücut atıo ilacı birşey olmaz çocuk büyüdü zaten dedi .? Sizde böle bişi oldumu

Kızlar tv8 de kocan kadar konuş var daha yeni sinemadaydi biliyorsunuz çok komik bir film tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…