Ya al işte yanında olsan dert çalışsan dert :)inşallah çabuk alışır fıstık. Ne güzel eşin destekmiş. Benim ki yüzünü buruşturduğu an al emzir yazık der kesin
yan konşumun kızı 3 yaşında falan sanırım. Dün parkta annesine off anne her gün seninle oynayamam çok sıkıcısın. Ben arkadaşlarımla oynucam git sen dedi. Annem nereye gidiyim karışmıcam oyununuza ben sadece izlicem dedi kız. Sen de kendi arkadaşlarınla otur diye ilerde bankta oturan kadınları gösteriyo
Benim kardesimde bi kucugu dogdugunda anneme, oh be kurtuldum tependen indirirsin artik beni demis :) büyüktü ama o. Annem cok duskundu ona karsiliigida bu olmustu :)inşallah çabuk alışır fıstık. Ne güzel eşin destekmiş. Benim ki yüzünü buruşturduğu an al emzir yazık der kesin
yan konşumun kızı 3 yaşında falan sanırım. Dün parkta annesine off anne her gün seninle oynayamam çok sıkıcısın. Ben arkadaşlarımla oynucam git sen dedi. Annem nereye gidiyim karışmıcam oyununuza ben sadece izlicem dedi kız. Sen de kendi arkadaşlarınla otur diye ilerde bankta oturan kadınları gösteriyo
inşallah çabuk alışır fıstık. Ne güzel eşin destekmiş. Benim ki yüzünü buruşturduğu an al emzir yazık der kesin
Evet canım buna da dikkat ediyoruz mesela çocukların yanlış bir davranışları olduğunda esimle konuşuyoruz onlar yokken eşim bana sen sakin karışma ben konuscam diyor ben hiç dahil olmuyorum o konuşuyor çoğu şeyde esimle hemfikiriz ama dun zıt dustuk birbirimize ama ben ona bagirmadim ece korkmuştu zaten suratimi asip Eceyi kucağından alırken söyledim tabi ece hissetmistir gerginliği ama tutamadım kendimiCanim ayni seyi biz de yasiyoruz ama en az babanin bagirmasi kadar senin buna karsilik babaya bagirman da cocuga zarar veriyor
Yani soyleki ebeveynlerden biri bir sebeple cocuga bagirir ya da kizarsa digerinin cocugun yaninda diger ebeveyne karsi gelmesi cocugu yanliz hissettirir ve ciddi kaygilandirirmis aklinda olsun
İnşallah hasta olmaz canımgökçenin iki gündür sabah kalktığında öksürüğü oluyo. Kötü kötü öksürüyo sürekli. Hırıltı mı kuru mu balgam lı açıkcası anlamadım ne olduğunu. Ihlamur falan içirdim kırk taklayla. dün geçmişti şimdide geçti. Buhar makinasınıda sürekli çalıştırıyorum geceleri. Başka niye olur ki bu bilemedim. Hastalanmaz inşallah ya
İyi yapmissin gitmemekle canım kararlı olmak gerekiyor zaten bende biraktirnaya karar verdigimde böyle kararlı davranmak istiyorum yoksa başa dönüyor biraktirma işi inşallah kolay şekilde atlatirsiniz bu surecibende artık memeyi bıraktırmaya karar verdım cunku bu aralar gunduzlerı ıste oldugumdan dolayı emmese de gecelerı meme olmadan agzında uyumamaya başladı her çıkarısımda uyanıyor ve tekrar ıstıyordu. 2 gecedir geceleri babasıyla takılıyor onun yanında uyuyor ılk gece 1 kere uyanıp su ıstemıs ve yatmıs. ama dun gece bir faciaydı cok agladı ama gıdıp meme vermedim. çok rahatsız oldum gece ama gitmedim yanlarına.. hakkımızda hayırlısı..
ayy çok tatlı ya:))Bir gun cocuklari kv biraktim cam silecektim. Cok gecmeden kv cocuklari aldi geldi durmuyorlar diye, bende cami kopuklemistim yarim kaldi cok sinir olmustum istese oyalayabilirdi diye ama beni biliyorsunuz sesim çıkmadı. Ben cocuklari iceri alirken kv dursalardi bakardim dedi hira dönüp, Ya ya cok baktin cok dedi. Ay ben sokama hosuma da gitmedi degil yalan yok
ay bu çok iyiymiş yaBir gun cocuklari kv biraktim cam silecektim. Cok gecmeden kv cocuklari aldi geldi durmuyorlar diye, bende cami kopuklemistim yarim kaldi cok sinir olmustum istese oyalayabilirdi diye ama beni biliyorsunuz sesim çıkmadı. Ben cocuklari iceri alirken kv dursalardi bakardim dedi hira dönüp, Ya ya cok baktin cok dedi. Ay ben sokama hosuma da gitmedi degil yalan yok
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatirsiniz bizimde abileri hastaydı opmeyin dedikce optuler ondan sonra ecede hasta oldu hemen bulasiyor maalesefParka çıkardım kumda oynarken öksürme krizine girdi. Komşu su verdi falan zar zor kendine geldi. Boğazına toz kaçtı heralde.
Yinede asmye götürdük eşimi çağırdım. Boğazı kozarmış gerçekten. Eşimde öksürüyodu 1 haftadır. O da baktırdı. Boğazın çok fena dedi ateşi 39 çıktı hiç farkında değil.
Kızdığım halde ağzından öpüp duruyodu çocuğu şimdi bırakır inşallah.
merhaba hoşgeldinKızlar merhabaaa :) ben eylül 2014 te doum taptum arkadaş buranın sohbeti guz l olduğunu aktif olduğunu söledi bende geldimmm :):)
HoşgeldinKızlar merhabaaa :) ben eylül 2014 te doum taptum arkadaş buranın sohbeti guz l olduğunu aktif olduğunu söledi bende geldimmm :):)
sağol canım.Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden atlatirsiniz bizimde abileri hastaydı opmeyin dedikce optuler ondan sonra ecede hasta oldu hemen bulasiyor maalesef
hoşgeldinizz :)Kızlar merhabaaa :) ben eylül 2014 te doum taptum arkadaş buranın sohbeti guz l olduğunu aktif olduğunu söledi bende geldimmm :):)
Hoşbuldum canmhoşgeldinizz :)
Hoşbuldum .)merhaba hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?