2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Anason iciriyim dedim uyku icn icmiyo begenmedi tadini. Nasl degistireblirim bu cayn tadini

Hosgeldin canim.
Ben tam anlayamadim sutten kesip tekrar mi basladiniz.

Gorumcem izine geldi uzuuunn sure kalacaklar bir yandan kaynimin düğün telaşı bir yandan benim cocuklarin yukari sevdası..arada olan bize olacak yine
Hayirlisiyla su evden bi ciksaydim

Gorumcem izine geldi uzuuunn sure kalacaklar bir yandan kaynimin düğün telaşı bir yandan benim cocuklarin yukari sevdası..arada olan bize olacak yine
Ben taşınıyorum :/ eşim kafaya takmışti evden çıkmayı. Ama bakıcımız burda oldugu için hiç taşınmak istemiyordum. Ev ararken bizim apartmanda bi daire boşaldı. Hemde cephesi bizim evden daha iyi. Kirası da daha uygun. Tuttuk evi bu hafta sonu taşınıyoruz. Hem eşimin istediği oldu hemde bakıcımızdan uzaklaşmadiķ. Bu arada aynı kat bide. Çaprazımızdaki daireye taşınıyoruz yani. Dibime taşısamda zormuş ev taşımak. Ama dip doruk temizlik olacak güzel.

Hayirli olsun canım. Insallah bizede kismet olur.

Çok geçmiş olsun canım. Artmadan gitmiş oldunuz en azından çabuk toparlar inşallah.

Gönlünüze göre olmuş ne güzel. Taşınmak zor ama dediğin gibi heryer elden geçiyor atılacak atilmayacak belli oluyor. Kolay gelsin canım

Zor canım ya inşallah oradan tasinirsiniz sen de rahat edersin
ne güzel denk gelmiş canım inşallah biz de gönlümüze gore bir ev buluruz bugün eşim satılık bir ev gormus eski olduğu halde 300 milyar demişler evler çok pahalı ne yapcaz bilmiyoruz bakalım hayırlısı artık sanada Allah kolaylık versin taşınmak zor ben 3 defa tasindim çocuklarım küçüktü zorlandim ama sonrası güzel oluyor bir nevi temizlik oluyor

Hemde cok zor, cocuklarim devamli yukari icin aglar yukaridakiler bir yerden sonra sikayet etmeye baslar, zilleri calsa benimkiler kosar, bir misafir gelse yükünü bizde cekeriz, kv devamli bi beklenti icinde, herseyde ozellikle cocuklarla alakali konularda hep bi müdahale.. liste uzar gider. Onlardan ayrilmamizida kesinlikle istemiyorlar bir evlatlarinin yanlarinda olmasi gerekliymis bunun yasliligi varmis vs : (

Biz yine uyanigiz
Sekizbucukta yatti aksam birbucukta uyandi hala uyumadi okdr yoruldumki artk gunlerdir byleyiz.
Ben hala düzen oturtamadım saatler iyice kaydı sabah 5 e doğru uyuyodu dr umuzun kendi çocuğuda uyumuyomuş nanna mini bitkisel surup verıyomuş çok memnunmuş mışıl mışıl uyur dediı dün verdım saat 2 de uyudu masallah ama hep mızmız huxursuz iştahta yok sanırım son dişler gelıyor hayırlısıyla bıtse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…