Hosgeldin canim.Kızlar ben 1yasından beri emzirmei bıraktım işkence haline geldi az olduğu için oğlan kızıodu falan vermeincede eksikliğini hissetmedi . şimdi 18 aylık. Baktım hala gelio öle şakır şakır değil . tabi bu sure hap kullanım bıraktım 1 ay oldu grcende grip ilacı kullandm . aile hekimine sordum vücut atıo ilacı birşey olmaz çocuk büyüdü zaten dedi .? Sizde böle bişi oldumu
Hic icirmedim canim bilmiyorum ama siringayla ilac gibi icirmeyi denesen miktarimi az olurkiAnason iciriyim dedim uyku icn icmiyo begenmedi tadini. Nasl degistireblirim bu cayn tadini
Canim ben katilamayacagim malesefKızlar çekiliş işi noldu @Akaibu sordunmu eşine
HoşgeldinnnKızlar merhabaaa :) ben eylül 2014 te doum taptum arkadaş buranın sohbeti guz l olduğunu aktif olduğunu söledi bende geldimmm :):)
Evet canım kıyamadımHosgeldin canim.
Ben tam anlayamadim sutten kesip tekrar mi basladiniz.
Xanm ben gazlıyken veriodum hiç bi işe yaramadı. Sen ne için verxektin ?Anason iciriyim dedim uyku icn icmiyo begenmedi tadini. Nasl degistireblirim bu cayn tadini
Ben taşınıyorum :/ eşim kafaya takmışti evden çıkmayı. Ama bakıcımız burda oldugu için hiç taşınmak istemiyordum. Ev ararken bizim apartmanda bi daire boşaldı. Hemde cephesi bizim evden daha iyi. Kirası da daha uygun. Tuttuk evi bu hafta sonu taşınıyoruz. Hem eşimin istediği oldu hemde bakıcımızdan uzaklaşmadiķ. Bu arada aynı kat bide. Çaprazımızdaki daireye taşınıyoruz yani. Dibime taşısamda zormuş ev taşımak. Ama dip doruk temizlik olacak güzel.Gorumcem izine geldi uzuuunn sure kalacaklar bir yandan kaynimin düğün telaşı bir yandan benim cocuklarin yukari sevdası..arada olan bize olacak yine
Hayirlisiyla su evden bi ciksaydim
Benim eşimi annesi anasonla büyütmüsXanm ben gazlıyken veriodum hiç bi işe yaramadı. Sen ne için verxektin ?
Hayirli olsun canım. Insallah bizede kismet olur.Ben taşınıyorum :/ eşim kafaya takmışti evden çıkmayı. Ama bakıcımız burda oldugu için hiç taşınmak istemiyordum. Ev ararken bizim apartmanda bi daire boşaldı. Hemde cephesi bizim evden daha iyi. Kirası da daha uygun. Tuttuk evi bu hafta sonu taşınıyoruz. Hem eşimin istediği oldu hemde bakıcımızdan uzaklaşmadiķ. Bu arada aynı kat bide. Çaprazımızdaki daireye taşınıyoruz yani. Dibime taşısamda zormuş ev taşımak. Ama dip doruk temizlik olacak güzel.
Çok geçmiş olsun canım. Artmadan gitmiş oldunuz en azından çabuk toparlar inşallah.Parka çıkardım kumda oynarken öksürme krizine girdi. Komşu su verdi falan zar zor kendine geldi. Boğazına toz kaçtı heralde.
Yinede asmye götürdük eşimi çağırdım. Boğazı kozarmış gerçekten. Eşimde öksürüyodu 1 haftadır. O da baktırdı. Boğazın çok fena dedi ateşi 39 çıktı hiç farkında değil.
Kızdığım halde ağzından öpüp duruyodu çocuğu şimdi bırakır inşallah.
Gönlünüze göre olmuş ne güzel. Taşınmak zor ama dediğin gibi heryer elden geçiyor atılacak atilmayacak belli oluyor. Kolay gelsin canımBen taşınıyorum :/ eşim kafaya takmışti evden çıkmayı. Ama bakıcımız burda oldugu için hiç taşınmak istemiyordum. Ev ararken bizim apartmanda bi daire boşaldı. Hemde cephesi bizim evden daha iyi. Kirası da daha uygun. Tuttuk evi bu hafta sonu taşınıyoruz. Hem eşimin istediği oldu hemde bakıcımızdan uzaklaşmadiķ. Bu arada aynı kat bide. Çaprazımızdaki daireye taşınıyoruz yani. Dibime taşısamda zormuş ev taşımak. Ama dip doruk temizlik olacak güzel.
rezeneyle tadı aynı mı ki onu dene olmassa bi de şeker atsan tatlı sever belkiAnason iciriyim dedim uyku icn icmiyo begenmedi tadini. Nasl degistireblirim bu cayn tadini
Zor canım ya inşallah oradan tasinirsiniz sen de rahat edersinGorumcem izine geldi uzuuunn sure kalacaklar bir yandan kaynimin düğün telaşı bir yandan benim cocuklarin yukari sevdası..arada olan bize olacak yine
Hayirlisiyla su evden bi ciksaydim
ne güzel denk gelmiş canım inşallah biz de gönlümüze gore bir ev buluruz bugün eşim satılık bir ev gormus eski olduğu halde 300 milyar demişler evler çok pahalı ne yapcaz bilmiyoruz bakalım hayırlısı artık sanada Allah kolaylık versin taşınmak zor ben 3 defa tasindim çocuklarım küçüktü zorlandim ama sonrası güzel oluyor bir nevi temizlik oluyorBen taşınıyorum :/ eşim kafaya takmışti evden çıkmayı. Ama bakıcımız burda oldugu için hiç taşınmak istemiyordum. Ev ararken bizim apartmanda bi daire boşaldı. Hemde cephesi bizim evden daha iyi. Kirası da daha uygun. Tuttuk evi bu hafta sonu taşınıyoruz. Hem eşimin istediği oldu hemde bakıcımızdan uzaklaşmadiķ. Bu arada aynı kat bide. Çaprazımızdaki daireye taşınıyoruz yani. Dibime taşısamda zormuş ev taşımak. Ama dip doruk temizlik olacak güzel.
Hemde cok zor, cocuklarim devamli yukari icin aglar yukaridakiler bir yerden sonra sikayet etmeye baslar, zilleri calsa benimkiler kosar, bir misafir gelse yükünü bizde cekeriz, kv devamli bi beklenti icinde, herseyde ozellikle cocuklarla alakali konularda hep bi müdahale.. liste uzar gider. Onlardan ayrilmamizida kesinlikle istemiyorlar bir evlatlarinin yanlarinda olmasi gerekliymis bunun yasliligi varmis vs : (Zor canım ya inşallah oradan tasinirsiniz sen de rahat edersin
ne güzel denk gelmiş canım inşallah biz de gönlümüze gore bir ev buluruz bugün eşim satılık bir ev gormus eski olduğu halde 300 milyar demişler evler çok pahalı ne yapcaz bilmiyoruz bakalım hayırlısı artık sanada Allah kolaylık versin taşınmak zor ben 3 defa tasindim çocuklarım küçüktü zorlandim ama sonrası güzel oluyor bir nevi temizlik oluyor
Sağol canım ya ne guzel olduKuran i Kerim cuzlarini hatırlatayım katılanlardan ve katilmak isteyipte gonlu kalanlardan Rabbim razı olsun M mutube 6.CUZ @minnakkartal 7.CUZ ve 8.CUZ @hiraysen 9.CUZ
10.cuz @cann10
@ysfkbrfth 11.cuz
@nsy5555 12.cuz
@Akaibu 13.cuz
@aysegul8901 14.cuz
Sayfa 9477-9479 arasında buldum kızlar
HoşgeldınEvet canım kıyamadım
Gecmiş olsun canım inşaallah ilerlemezsağol canım.
Hadi onlar çocuk eşim yani koca adam dikkat etmesi lazım. Sigara içiyo bide. İbşalkah bundan sonra dikkat eder.
Ben hala düzen oturtamadım saatler iyice kaydı sabah 5 e doğru uyuyodu dr umuzun kendi çocuğuda uyumuyomuş nanna mini bitkisel surup verıyomuş çok memnunmuş mışıl mışıl uyur dediı dün verdım saat 2 de uyudu masallah ama hep mızmız huxursuz iştahta yok sanırım son dişler gelıyor hayırlısıyla bıtseBiz yine uyanigiz
Sekizbucukta yatti aksam birbucukta uyandi hala uyumadi okdr yoruldumki artk gunlerdir byleyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?