2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hic icirmedim canim bilmiyorum ama siringayla ilac gibi icirmeyi denesen miktarimi az olurki
Evt az olur 100 ml icirdm aksam zorla
Xanm ben gazlıyken veriodum hiç bi işe yaramadı. Sen ne için verxektin ?
rezene gaz icn cnm anason uyku icn

rezeneyle tadı aynı mı ki onu dene olmassa bi de şeker atsan tatlı sever belki
Seker attm oyle icti aksam isede yaradi 100 ml verdim bugece uyudu cok sukur
byle degildi bir yasndan beri gece beslenmez deliksiz uyrdu gerci smdide kalkinca sut fln hayatta icmez. Derdi aclik degil.bir haftadr byle bir kopek disi dun patladi ucu balon gbi. Dordu ayni anda geliyo.huy edinmese bari bunu.

Rezene de bi işe yaramadı papatyada ben neler verdim tadı kötüde olsa öle içerdiki . bizde dedik anason uyku yapıp belki uyur DİE yok 4 ay çektik sonra fön makinasını krşfettik 6 ay 7 ay onla uyuttuk :) smdide kuru fasulye nohut portakal süt vermiorum sabaha kadar uyuyamıo gazdan sancılanıo sütü arada sulu ballı veriyorum bol yoğurt ywdiriorum zaten karşılıo :)

Canm bişi dicem venmkide gece kalkıo mutlaka 1 2 defa bu sefer büskivi vermek zorunda kalıom yoksa asla uyumuo onla uyuyo .acaba bendemı anason versem ? Belki alışkanlık olur uyku ?

Özelliğ uyku mu
Rahatlatıp uykuya geçişini kolaylaştırıyor:) Bazen ben kendime yapıyordum faydasını görünce oğlanda da denedim, işe yaramıştı Dediğim gibi çok vermedim zararı olur diye bir kaç çay kaşığı ancak verdim

Ya benmki uykudan bayılsada zorla gözlerini açıo uyutana kadar romatizmalarım azıo valahi ayagımdaki eklemler mafoluo denesemmi aha şimdide ayağımda uyutuom öğle uykusunu atlamasın die

Kızlar hani bu 16 san sonra ki azı dişleri 2 yaştan sonra çıkacaktı. Galiba 17. geliyor. Son üç aydır uyku yüzü görmedim. Huysuzluk iştahsızsızlık da cabası. Var mı 17. dişi çıkaran

Kızlar çekiliş işi noldu @Akaibu sordunmu eşine
katılcam canım sen bilirsin demişti söylemeyi unutmuşum

geip ilacı çok ağır bi ilaç değil mecbur kalınca içirypruz mecbur.

Gorumcem izine geldi uzuuunn sure kalacaklar bir yandan kaynimin düğün telaşı bir yandan benim cocuklarin yukari sevdası..arada olan bize olacak yine
Hayirlisiyla su evden bi ciksaydim
ay canım valla hi allah sabır versin sana.

kolay gelsin canım sanada. Zor gerçekten taşınmak

Kızlar hamsi almıştım gökçe buğulamayı yiyo diye. Şimdi balgam söktürücü veriyorum bide burna fısfıs. Antibiyotik değil nasılsa bi sakıncası olmaz değil mi?

@hiraysen uyumayınca ben melisa çayı veriyorum rahatlatıyor bir kaç çay kaşığı:)
hmm deniym bende melisa var evde sagol cnm

Canm bişi dicem venmkide gece kalkıo mutlaka 1 2 defa bu sefer büskivi vermek zorunda kalıom yoksa asla uyumuo onla uyuyo .acaba bendemı anason versem ? Belki alışkanlık olur uyku ?
bnde cicibebeli sut veriyorm aksamlari yada muhallebi ynede kalktiyo br haftadr
Ama bir yasndan beri gece hicbisey vermiyorm oda istemiyo sadece su iciyodu biara suyuda istemiyo artk gece kalkarsa. Emzigi veriyodm tekrar uyuyodu smdi emzigide istemiyo bizm sorunumz kesin dia bide oglen uykusu yuznden byle oluyo geceleri

Balikla ne ilgisi varki ilaclarn cnm
bende bilmiyorumda eşiminin ailesi ağrıkesici içse balık yemezler zehirler diye. Hiç duymamıştım ama İçime kurt düşürdüler. Eşim yedirme diyip duruyo.Bende balıktan hiç anlamam o yüzden size sordum

Ben de hic duymadim bunu. Herhafta balik aliyoruz antibiyotik kullandigimiz zamana denk gelmistir mutlaka. Hic dikkat etmedim :)

Kızlar hani bu 16 san sonra ki azı dişleri 2 yaştan sonra çıkacaktı. Galiba 17. geliyor. Son üç aydır uyku yüzü görmedim. Huysuzluk iştahsızsızlık da cabası. Var mı 17. dişi çıkaran
Canim gecenlerde stanki instagramda konusurken soylemisti sanirim arka azilar geliyor istahsiz diye onlarinda 16 dis vardi olabilir sizinde
Kızlar hamsi almıştım gökçe buğulamayı yiyo diye. Şimdi balgam söktürücü veriyorum bide burna fısfıs. Antibiyotik değil nasılsa bi sakıncası olmaz değil mi?
bende hic duymadim canim balik sık yeriz mutlaka ilac kullanirken yemisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…