Evt az olur 100 ml icirdm aksam zorlaHic icirmedim canim bilmiyorum ama siringayla ilac gibi icirmeyi denesen miktarimi az olurki
rezene gaz icn cnm anason uyku icnXanm ben gazlıyken veriodum hiç bi işe yaramadı. Sen ne için verxektin ?
Seker attm oyle icti aksam isede yaradi 100 ml verdim bugece uyudu cok sukurrezeneyle tadı aynı mı ki onu dene olmassa bi de şeker atsan tatlı sever belki
byle degildi bir yasndan beri gece beslenmez deliksiz uyrdu gerci smdide kalkinca sut fln hayatta icmez. Derdi aclik degil.bir haftadr byle bir kopek disi dun patladi ucu balon gbi. Dordu ayni anda geliyo.huy edinmese bari bunu.Ben hala düzen oturtamadım saatler iyice kaydı sabah 5 e doğru uyuyodu dr umuzun kendi çocuğuda uyumuyomuş nanna mini bitkisel surup verıyomuş çok memnunmuş mışıl mışıl uyur dediı dün verdım saat 2 de uyudu masallah ama hep mızmız huxursuz iştahta yok sanırım son dişler gelıyor hayırlısıyla bıtse
Rezene de bi işe yaramadı papatyada ben neler verdim tadı kötüde olsa öle içerdiki . bizde dedik anason uyku yapıp belki uyur DİE yok 4 ay çektik sonra fön makinasını krşfettik 6 ay 7 ay onla uyuttuk :) smdide kuru fasulye nohut portakal süt vermiorum sabaha kadar uyuyamıo gazdan sancılanıoEvt az olur 100 ml icirdm aksam zorla
rezene gaz icn cnm anason uyku icn
Seker attm oyle icti aksam isede yaradi 100 ml verdim bugece uyudu cok sukur
byle degildi bir yasndan beri gece beslenmez deliksiz uyrdu gerci smdide kalkinca sut fln hayatta icmez. Derdi aclik degil.bir haftadr byle bir kopek disi dun patladi ucu balon gbi. Dordu ayni anda geliyo.huy edinmese bari bunu.
Canm bişi dicem venmkide gece kalkıo mutlaka 1 2 defa bu sefer büskivi vermek zorunda kalıom yoksa asla uyumuo onla uyuyo .acaba bendemı anason versem ? Belki alışkanlık olur uyku ?Evt az olur 100 ml icirdm aksam zorla
rezene gaz icn cnm anason uyku icn
Seker attm oyle icti aksam isede yaradi 100 ml verdim bugece uyudu cok sukur
byle degildi bir yasndan beri gece beslenmez deliksiz uyrdu gerci smdide kalkinca sut fln hayatta icmez. Derdi aclik degil.bir haftadr byle bir kopek disi dun patladi ucu balon gbi. Dordu ayni anda geliyo.huy edinmese bari bunu.
Aktardanmı alıon canm@hiraysen uyumayınca ben melisa çayı veriyorum rahatlatıyor bir kaç çay kaşığı:)
Yok aktardan almadım, bitki çayları varya onlardan verdim...Aktardanmı alıon canm
Özelliğ uyku muYok aktardan almadım, bitki çayları varya onlardan verdim...
Rahatlatıp uykuya geçişini kolaylaştırıyor:) Bazen ben kendime yapıyordum faydasını görünce oğlanda da denedim, işe yaramıştıÖzelliğ uyku mu
Ya benmki uykudan bayılsada zorla gözlerini açıo uyutana kadar romatizmalarım azıo valahi ayagımdaki eklemler mafoluo denesemmi aha şimdide ayağımda uyutuom öğle uykusunu atlamasın dieRahatlatıp uykuya geçişini kolaylaştırıyor:) Bazen ben kendime yapıyordum faydasını görünce oğlanda da denedim, işe yaramıştıDediğim gibi çok vermedim zararı olur diye bir kaç çay kaşığı ancak verdim
katılcam canım sen bilirsin demişti söylemeyi unutmuşumKızlar çekiliş işi noldu @Akaibu sordunmu eşine
geip ilacı çok ağır bi ilaç değil mecbur kalınca içirypruz mecbur.Kızlar ben 1yasından beri emzirmei bıraktım işkence haline geldi az olduğu için oğlan kızıodu falan vermeincede eksikliğini hissetmedi . şimdi 18 aylık. Baktım hala gelio öle şakır şakır değil . tabi bu sure hap kullanım bıraktım 1 ay oldu grcende grip ilacı kullandm . aile hekimine sordum vücut atıo ilacı birşey olmaz çocuk büyüdü zaten dedi .? Sizde böle bişi oldumu
ay canım valla hi allah sabır versin sana.Gorumcem izine geldi uzuuunn sure kalacaklar bir yandan kaynimin düğün telaşı bir yandan benim cocuklarin yukari sevdası..arada olan bize olacak yine
Hayirlisiyla su evden bi ciksaydim
kolay gelsin canım sanada. Zor gerçekten taşınmakBen taşınıyorum :/ eşim kafaya takmışti evden çıkmayı. Ama bakıcımız burda oldugu için hiç taşınmak istemiyordum. Ev ararken bizim apartmanda bi daire boşaldı. Hemde cephesi bizim evden daha iyi. Kirası da daha uygun. Tuttuk evi bu hafta sonu taşınıyoruz. Hem eşimin istediği oldu hemde bakıcımızdan uzaklaşmadiķ. Bu arada aynı kat bide. Çaprazımızdaki daireye taşınıyoruz yani. Dibime taşısamda zormuş ev taşımak. Ama dip doruk temizlik olacak güzel.
Sanırım çıkaran yok hiç. Bizim 16. Dün geldi dahaKızlar hani bu 16 san sonra ki azı dişleri 2 yaştan sonra çıkacaktı. Galiba 17. geliyor. Son üç aydır uyku yüzü görmedim. Huysuzluk iştahsızsızlık da cabası. Var mı 17. dişi çıkaran
hmm deniym bende melisa var evde sagol cnm@hiraysen uyumayınca ben melisa çayı veriyorum rahatlatıyor bir kaç çay kaşığı:)
bnde cicibebeli sut veriyorm aksamlari yada muhallebi ynede kalktiyo br haftadrCanm bişi dicem venmkide gece kalkıo mutlaka 1 2 defa bu sefer büskivi vermek zorunda kalıom yoksa asla uyumuo onla uyuyo .acaba bendemı anason versem ? Belki alışkanlık olur uyku ?
Balikla ne ilgisi varki ilaclarn cnmKızlar hamsi almıştım gökçe buğulamayı yiyo diye. Şimdi balgam söktürücü veriyorum bide burna fısfıs. Antibiyotik değil nasılsa bi sakıncası olmaz değil mi?
bende bilmiyorumda eşiminin ailesi ağrıkesici içse balık yemezler zehirler diye. Hiç duymamıştım ama İçime kurt düşürdüler. Eşim yedirme diyip duruyo.Bende balıktan hiç anlamam o yüzden size sordumBalikla ne ilgisi varki ilaclarn cnm
Ben de hic duymadim bunu. Herhafta balik aliyoruz antibiyotik kullandigimiz zamana denk gelmistir mutlaka. Hic dikkat etmedim :)bende bilmiyorumda eşiminin ailesi ağrıkesici içse balık yemezler zehirler diye. Hiç duymamıştım ama İçime kurt düşürdüler. Eşim yedirme diyip duruyo.Bende balıktan hiç anlamam o yüzden size sordum
Canim gecenlerde stanki instagramda konusurken soylemisti sanirim arka azilar geliyor istahsiz diye onlarinda 16 dis vardi olabilir sizindeKızlar hani bu 16 san sonra ki azı dişleri 2 yaştan sonra çıkacaktı. Galiba 17. geliyor. Son üç aydır uyku yüzü görmedim. Huysuzluk iştahsızsızlık da cabası. Var mı 17. dişi çıkaran
bende hic duymadim canim balik sık yeriz mutlaka ilac kullanirken yemisizdirKızlar hamsi almıştım gökçe buğulamayı yiyo diye. Şimdi balgam söktürücü veriyorum bide burna fısfıs. Antibiyotik değil nasılsa bi sakıncası olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?