Aynen yap hatta ip falan atla terbiyesiz insanlar yaaaBu saatte actim tvyi son ses evde ayaklarimi vura vura yuruyorum arada birde kapi carpiyorum dinsizin hakkindan imansiz gelir ben sabah uyanamadim cocuklar servise yetisemedi
Evde sabah kosusu yaptim resmen:)onlarda uyumasin yeter banaAynen yap hatta ip falan atla terbiyesiz insanlar yaaa
Vallahi sen boyle yazdikca ben apartmanda oturmaktan korkuyorum. Allah izin verirse 2 seneye kadar cikacagiz burdan ve apartman dairesi düşünüyoruzEvde sabah kosusu yaptim resmen:)onlarda uyumasin yeter bana
Yok canim ya korkma bu benim sansizligim baska birsey degil basta burasi bu kadar kotu degildi baska insanlar vardi sonradan bu hale geldi daha once oturdugum yerlerde boyle degildi ben burada gordum boyle insanlari o kadar kotuyum ki su anda 4 sâat uyudum basim agriyorVallahi sen boyle yazdikca ben apartmanda oturmaktan korkuyorum. Allah izin verirse 2 seneye kadar cikacagiz burdan ve apartman dairesi düşünüyoruz
Oh olsun iyi yapmışsın canım.Bu saatte actim tvyi son ses evde ayaklarimi vura vura yuruyorum arada birde kapi carpiyorum dinsizin hakkindan imansiz gelir ben sabah uyanamadim cocuklar servise yetisemedi
Aslinda ece uyuyordu cok yapamadim ama rahatsiz olmuslardir eminimOh olsun iyi yapmışsın canım.
mira da da oluyor hala ya gece mızırdanmaya başlıyo sıvazlıyorum sırtını sonra gaz çıkarıyo 3 ay da bitecekti sözdeKizlar ece iki gundur cok gazli gece bile kivraniyor ondan sonra gaz cikariyor rahatliyor gece birkac defa oluyor cocuk 21 aylik hale gazdan kivraniyor ne gazmis arkadas
Ablaya hiya denir mi bakıyım gelirsem ısırırım o recebi abla diycekmissin teyzeler kızıyo deBu sabahin ilk cumlesi 'hiya okku tii'
(Ablasini goremedi bu sabah)
Üşüyor olabilirler mi kızlarmira da da oluyor hala ya gece mızırdanmaya başlıyo sıvazlıyorum sırtını sonra gaz çıkarıyo 3 ay da bitecekti sözde
Olabilir yaa ne olacak ki ikiz buyutenler nasıl yapıyor hamileyken emziredebiliyor artık yeni yapilan araştirmalara gore yardımcı tutarız demiş işte eşi Allah vermiş şükretmeli bence ikinci çocuk için çırpınan çok insan varbi akrabamızın kızının 7 aylık oğlu var dün doktora spiral taktırmaya gitmiş ama ne öğrensin 2 buçuk aylık hamile telefonda o kdr ağladı ki çok üzüldüm haline eşi yardımcı tutarız üzme kendini fln demiş ama nafile naparım ben diyip duruyo inşallah ilk şoku bir an önce atlatır
Ayh ne güldüm yaa o kadar olur canımmira da babasına normalde baba der ama bi yere çağıracaksa ismiyle çağırıyo eşimde diyo ki senin yüzünden beni çağırırken ismimle çağırıyosun çocukta öyle çağırıldığını sanıyo iyi dedim bundan sonra baba diye seslenirim bende
ayaklarını karnını kontrol ediyorum ama genelde sıcak ki yazında uykusundan uyanıp gaz çıkarığı uyurdu gece çok emiyo yatar halde belki ondandır diye düşünüyorumÜşüyor olabilirler mi kızlar
bence beklemediği için şokta çocukları çok sever zaten bir iki güne şükretmeye başlar annesi yakın eşide yardımcı aslında elindeki nimet eminim farkedecekOlabilir yaa ne olacak ki ikiz buyutenler nasıl yapıyor hamileyken emziredebiliyor artık yeni yapilan araştirmalara gore yardımcı tutarız demiş işte eşi Allah vermiş şükretmeli bence ikinci çocuk için çırpınan çok insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?