yap canım cidden bazı insanlar bunu hakediyolarBu saatte actim tvyi son ses evde ayaklarimi vura vura yuruyorum arada birde kapi carpiyorum dinsizin hakkindan imansiz gelir ben sabah uyanamadim cocuklar servise yetisemedi
ayy yerim ben onu :)Bu sabahin ilk cumlesi 'hiya okku tii'
(Ablasini goremedi bu sabah)
biran önce atlatır inşallah bu durumu. bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde ben bakamam ne anlarım çocukan falan diye ağlamıştım zehir ettim iki gün kendime de eşimede :)bi akrabamızın kızının 7 aylık oğlu var dün doktora spiral taktırmaya gitmiş ama ne öğrensin 2 buçuk aylık hamile telefonda o kdr ağladı ki çok üzüldüm haline eşi yardımcı tutarız üzme kendini fln demiş ama nafile naparım ben diyip duruyo inşallah ilk şoku bir an önce atlatır
adam haklı :) ben gökçeye anne demeyi böyle öğrettim. eşim ismimle seslenmez ama her seferinde başka bişey der. annesi annesi dedirte dedirte öğrendi hemen sıpamira da babasına normalde baba der ama bi yere çağıracaksa ismiyle çağırıyo eşimde diyo ki senin yüzünden beni çağırırken ismimle çağırıyosun çocukta öyle çağırıldığını sanıyo iyi dedim bundan sonra baba diye seslenirim bende
rezene icir cnm aksamlari rahatlatirKizlar ece iki gundur cok gazli gece bile kivraniyor ondan sonra gaz cikariyor rahatliyor gece birkac defa oluyor cocuk 21 aylik hale gazdan kivraniyor ne gazmis arkadas
Supriz olmus zamanla alisir insallahbi akrabamızın kızının 7 aylık oğlu var dün doktora spiral taktırmaya gitmiş ama ne öğrensin 2 buçuk aylık hamile telefonda o kdr ağladı ki çok üzüldüm haline eşi yardımcı tutarız üzme kendini fln demiş ama nafile naparım ben diyip duruyo inşallah ilk şoku bir an önce atlatır
Ece de abilerine ismini soyluyor daha cok bazen abi diyor buyuk oglumda kucukken babasiyla bana ismimi soylerdi sanirim duyduklarini soyluyor bu yaramazlar:))Ablaya hiya denir mi bakıyım gelirsem ısırırım o recebi abla diycekmissin teyzeler kızıyo de
Canim gece hep ortuyorum cok acmiyor ustunu evde sicak ama bende bugun oyle dusundum evde panduf giymiyor giydirdim bakalimÜşüyor olabilirler mi kızlar
yaptim canim vallahi saha iki gun once cocuklar evde top oynuyorduki kucuk evde oynanan basket topu esim kizdi cocuklara oynamayin asagiya ses gider diye ama yok bunlar duyarli davranmayi hak etmiyor cocuklarima uzuldum kahvalti yapmadan apar topar ciktilar evden ben uyanamadigim icinyap canım cidden bazı insanlar bunu hakediyolar
ayy yerim ben onu :)
biran önce atlatır inşallah bu durumu. bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde ben bakamam ne anlarım çocukan falan diye ağlamıştım zehir ettim iki gün kendime de eşimede :)
adam haklı :) ben gökçeye anne demeyi böyle öğrettim. eşim ismimle seslenmez ama her seferinde başka bişey der. annesi annesi dedirte dedirte öğrendi hemen sıpa
Rezene yok evde alayim gazi olduginda veririmrezene icir cnm aksamlari rahatlatir
Bizim bebeler hepsi büyüyünce sanatçı olacak sanırım:)Eki Görüntüle 1796557 ecenin sanatsal calismasi kizlar birde mutlu olmus gulerek bana gosteriyor:)
bizm otrma odasinin butn duvarlari bu sekilde :)))Eki Görüntüle 1796557 ecenin sanatsal calismasi kizlar birde mutlu olmus gulerek bana gosteriyor:)
Bizim bebeler hepsi büyüyünce sanatçı olacak sanırım:)
Defteri var ama o duvari tercih ediyor ama nedense butun cocuklar duvari boyamayi cok seviyor ilginc gercekten abileride cok boyamisti:))bizm otrma odasinin butn duvarlari bu sekilde :)))
Ay bizdede var hatta bi iki yeri tükenmezle boyamış çıkaramadımDefteri var ama o duvari tercih ediyor ama nedense butun cocuklar duvari boyamayi cok seviyor ilginc gercekten abileride cok boyamisti:))
Canim bulasik sungeri ve bulasik deterjani sil duvari tertemiz olurAy bizdede var hatta bi iki yeri tükenmezle boyamış çıkaramadım
Geçen gün ben çamaşır katlıyorum o da yan odada oynuyo hırt hırt ses geliyo yere oyuncak sürtüyo sandım bi gittmki duvarı boyamış beni görünce de ba ba ba diyo bak demeye çalışıyo :)
İyi yapmışsın zaten bişey deselerdi şimdiye kadar derlerdi dediğin gibi herkes onun huyunu biliyo demekki fırsat bu fırsat sende pek samimi olma görümcenle sebeple elini eteğini çeksin evinden o varken ben olsam çocuklarıda eskisi kadar yollamazdım en azından sende çocuklarla git onları çağırdıklarındaKizlar esimle konustum. Olayi anlatir anlatmaz ayrintilara girmeme izin vermeden ben kimin hakli kimin haksiz oldugunu biliyorum ben hallederim merak etme dedi. Gecmisi acmama izin vermediki icimi dokup rahatlasaydim. Dedigim gibi herkes onun karakterini bildigi icin neyin ne oldugu anlasiliyor hemen. Kp'e soylediyse eger kv (ki normalde herseyi anlatir) kp kizini bildigi icin bana birsey demedi. Kv anlatmadiysada kizinin hatasi oldugunu bildigi icin anlatmadi bence.
Rahatladim biraz ya bi yuk kalkti ustumden sanki :)
Cifledim yinede çıkmadı kurşun kalem pastel filan çıktı daCanim bulasik sungeri ve bulasik deterjani sil duvari tertemiz olur
Ben sildm kursun kalemler cktida tukenmezler cikmamisti. Silinen boya degil oyzden sanirm mutahiti yaptgi dandik boyalardan. Yaza boyatcaz artik komple. Engel olmuyorm oyzden hirayada boyasn boyayabilcgi kdr. Misafri salona sokuyorm :))Canim bulasik sungeri ve bulasik deterjani sil duvari tertemiz olur
Cifledim yinede çıkmadı kurşun kalem pastel filan çıktı da
Annemde bim de aspirins mi ne var onunla çıkar dedi dün aldırdım ama daha silmedim bi de onu denicem
ben hep boyle siliyorum herseyi cikariyor ama boya silinen boya bizdeki belkide ondardirBen sildm kursun kalemler cktida tukenmezler cikmamisti. Silinen boya degil oyzden sanirm mutahiti yaptgi dandik boyalardan. Yaza boyatcaz artik komple. Engel olmuyorm oyzden hirayada boyasn boyayabilcgi kdr. Misafri salona sokuyorm :))
Canim bana kalsa hic cikmamda hira buyuk, yukarida yasitlari varken engel olamiyorum. Okuldan gelir gelmez eve girmeden cantayi atip yukari cikmak istiyor. Onlarda cagiriyor gelin birlikte yiyelim falan diye ciksan bi türlü cikmasan bi türlü.. sen gercekten sukret esinin tek cocuk olmasina :)İyi yapmışsın zaten bişey deselerdi şimdiye kadar derlerdi dediğin gibi herkes onun huyunu biliyo demekki fırsat bu fırsat sende pek samimi olma görümcenle sebeple elini eteğini çeksin evinden o varken ben olsam çocuklarıda eskisi kadar yollamazdım en azından sende çocuklarla git onları çağırdıklarında
Bende sildim ama tamamen cikmiyor bende bosverdim tasincam diye esim ve cocuklar bana cok rahatsin diyor her istedigini yapiyorsun diyorlar amaan ne yapayim oyle cabuk buyuyorlar ki birgun hepsi bitiyor:))Ben sildm kursun kalemler cktida tukenmezler cikmamisti. Silinen boya degil oyzden sanirm mutahiti yaptgi dandik boyalardan. Yaza boyatcaz artik komple. Engel olmuyorm oyzden hirayada boyasn boyayabilcgi kdr. Misafri salona sokuyorm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?