- 16 Mart 2016
- 244
- 356
- 103
- 35
Kopek disleri cok zorladi bizi 2 ayi gecti cikali insallah cabuk atlatirsinizKizlar ecenun ust kopek disleri patlamis gibi tamda gostermiyor ucu gorunuyor sanki ikiside ayni
Hosgeldin canim emzirmeyi biraktirmissin zor oldumu nehir de memeye duskundu yanlis hatirlamiyorsam uykusu yemesi fark ettimi bende bir ay sonra biraktirmayi dusunuyorumSelam kizlar nasilsiniz sayfalar ucuyo yine pek girmiyodum iki gundur girmeye basladim ayrica bisey soracam sizlere cocuklar sut icmeye basladimi nehir 10 gundur sut iciyo artik sut kutusunu sakliyom bi sabah kahvaltidan 1 saat sonra veriyom bide aksam yatmadan yarim saat once veriyom sizler kac ml veriyosunuz sabah 200 aksam 200 ml veriyom emzirmeyi iki aydir tamamen kestim
Ecede de coktandir dis huysuzlugu var hatta iki hafta once grip oldu insallah canim ya tamamlansin su disler de rahat edelim artikKopek disleri cok zorladi bizi 2 ayi gecti cikali insallah cabuk atlatirsiniz
mira kesinlikle süt içmiyo bir damla da dünyaları kusabiliyo bende emiyo diye çok kasmıyorum ama emzirme bitince ne olacak hiç bi fikrim yokSelam kizlar nasilsiniz sayfalar ucuyo yine pek girmiyodum iki gundur girmeye basladim ayrica bisey soracam sizlere cocuklar sut icmeye basladimi nehir 10 gundur sut iciyo artik sut kutusunu sakliyom bi sabah kahvaltidan 1 saat sonra veriyom bide aksam yatmadan yarim saat once veriyom sizler kac ml veriyosunuz sabah 200 aksam 200 ml veriyom emzirmeyi iki aydir tamamen kestim
Ben de okuyup cikiyorum rreklankar cok kasiyor tel.imi o yuzden dogru duzgun yazamiyorum.Benim kizim gala emiyor ama ben sute alistirfim baya gunde iki su bardagi filan iciyordur bi de yatmadan once bi su bardagi sutle muallebi yapiyorum icine bir veya iki tane muz ezip veriyorum cok sukur gece uyanmalari bitti bu sayedeDelimavi 35N .!.:Selam kizlar nasilsiniz sayfalar ucuyo yine pek girmiyodum iki gundur girmeye basladim ayrica bisey soracam sizlere cocuklar sut icmeye basladimi nehir 10 gundur sut iciyo artik sut kutusunu sakliyom bi sabah kahvaltidan 1 saat sonra veriyom bide aksam yatmadan yarim saat once veriyom sizler kac ml veriyosunuz sabah 200 aksam 200 ml veriyom emzirmeyi iki aydir tamamen kestim
Vallahi canim
12 aydan beri gunde 500 ml iciyo sabh kahvaltidan snra ve aksam yatarken. Emzrmeyi birbuck ay falan oldu biraktirali bende.Selam kizlar nasilsiniz sayfalar ucuyo yine pek girmiyodum iki gundur girmeye basladim ayrica bisey soracam sizlere cocuklar sut icmeye basladimi nehir 10 gundur sut iciyo artik sut kutusunu sakliyom bi sabah kahvaltidan 1 saat sonra veriyom bide aksam yatmadan yarim saat once veriyom sizler kac ml veriyosunuz sabah 200 aksam 200 ml veriyom emzirmeyi iki aydir tamamen kestim
Hosgeldin canim emzirmeyi biraktirmissin zor oldumu nehir de memeye duskundu yanlis hatirlamiyorsam uykusu yemesi fark ettimi bende bir ay sonra biraktirmayi dusunuyorum
Ece cok az iciyor sut bir cay bardagi yoktur belki ama gunluk sut ihtiyaci iki su bardagi diye biliyorum fazlasi kansizlik yapar diye onermiyorlar sutu nasil iciyor sademi
Kusura bakma cok soru sordum:)
Zor olmadi gunduz cok duskundu memeye gece iki kere falan ya kalkiyodu yada bi kere gece pek memeye duskunluk yoktu sutum yok gibiydi zaten once gunduz kestim maskara surdum gecmiyo ya hemen o yuzden aksam uatmadan once yikiyodum memeyi sonra veriyodum gunduz ilk gun geldi anne meme diye soruyodu ee olmus dedim bikac sordu ikinci gun actirmadi bile yanima geldi anne meme eg dedi ucuncu gun aklina gelmedi bile aksamlari 15 gun kadar emdi sutt ilk bi hafta birikti sonra oda gitti onu da kestim aksam ki kesmeme maskara bile surmedim kizim eg olmus dedim bi daha sormadi bile sutum yoktu olsa emzirirdim olmatinca sinirlwniryordu ikide bi gelip emip sut gelmeyince hem bana eziyeti oluyodu kesince sakinledi yemede nehir skinti yaratmiyodu bana sadece ara ara yememzlik yapiyodu ustune dusmedim yine ara ara oluyo halen ustelemiyom yemezse ayrica sut konusuna gelince bende tok tuttugu icin fazla vermek istemiyom hem kansizlik icin oyle bizdenEcede de coktandir dis huysuzlugu var hatta iki hafta once grip oldu insallah canim ya tamamlansin su disler de rahat edelim artik
Ne guzel canim ya zorlanmamissiniz cok insallah bizimde oyle olur bende kara kara dusunuyorum nasil biraktircam diye benimde gogsum hic dolmuyor surekli bos gibi ama cektikce geliyor herhalde ece bana cok bagimli oldu arabada bir yere giderken arkasa durmuyor bana gelip emmek istiyor aksam abisine beni gosterdi bak meme diyeZor olmadi gunduz cok duskundu memeye gece iki kere falan ya kalkiyodu yada bi kere gece pek memeye duskunluk yoktu sutum yok gibiydi zaten once gunduz kestim maskara surdum gecmiyo ya hemen o yuzden aksam uatmadan once yikiyodum memeyi sonra veriyodum gunduz ilk gun geldi anne meme diye soruyodu ee olmus dedim bikac sordu ikinci gun actirmadi bile yanima geldi anne meme eg dedi ucuncu gun aklina gelmedi bile aksamlari 15 gun kadar emdi sutt ilk bi hafta birikti sonra oda gitti onu da kestim aksam ki kesmeme maskara bile surmedim kizim eg olmus dedim bi daha sormadi bile sutum yoktu olsa emzirirdim olmatinca sinirlwniryordu ikide bi gelip emip sut gelmeyince hem bana eziyeti oluyodu kesince sakinledi yemede nehir skinti yaratmiyodu bana sadece ara ara yememzlik yapiyodu ustune dusmedim yine ara ara oluyo halen ustelemiyom yemezse ayrica sut konusuna gelince bende tok tuttugu icin fazla vermek istemiyom hem kansizlik icin oyle bizden
Gaz iki gundur bizde de varGece uyuturken sallarken illa muz olacak elinde onu yiyip uyuyacak muzu cok seviyo ayica gece uyanmasi yok ama sut gaz mi ne yapiyo bazen oyle ciglik cigliga uyaniyo ki alttan gazi cikinca sallayip uyutuyom bazen de beni sevmeye uyaniyo şapşik anne cnanim diye
Hahha ece ye ya duskunluk bana varsi hemde acayip komsular cok hayret ediyodu bende olabildigince nehire biraltim kendimi simdi oda azaldi evi bile supurtmuyodu bazen istedigi an o an elimdeki herseyi birakip onla ilgilendim oyle oyle azaldi aslinda nehir cok fenaydi duruldu bayagi biraz da ben adem gunesin radyo arsivini dinliyom gece uyuturken bi program dinliyom cogu sorun cozuldu sokakta el tutturmazdi kosardi kacardi simdi o elimi tutmak istiyo apt kapidan cikar cikmaz konusmasi bayagi acildi herseyi biliyo soyluyo oda rahatlatti biziNe guzel canim ya zorlanmamissiniz cok insallah bizimde oyle olur bende kara kara dusunuyorum nasil biraktircam diye benimde gogsum hic dolmuyor surekli bos gibi ama cektikce geliyor herhalde ece bana cok bagimli oldu arabada bir yere giderken arkasa durmuyor bana gelip emmek istiyor aksam abisine beni gosterdi bak meme diye
Masallah ne guzel canim aynen ev supuruyorum silemiyorum yapisiyor hemen koltuga oturuyorum hemen meme diyorHahha ece ye ya duskunluk bana varsi hemde acayip komsular cok hayret ediyodu bende olabildigince nehire biraltim kendimi simdi oda azaldi evi bile supurtmuyodu bazen istedigi an o an elimdeki herseyi birakip onla ilgilendim oyle oyle azaldi aslinda nehir cok fenaydi duruldu bayagi biraz da ben adem gunesin radyo arsivini dinliyom gece uyuturken bi program dinliyom cogu sorun cozuldu sokakta el tutturmazdi kosardi kacardi simdi o elimi tutmak istiyo apt kapidan cikar cikmaz konusmasi bayagi acildi herseyi biliyo soyluyo oda rahatlatti bizi
Ben oyleydim silmeyi gec supuremiyodum bile simdi kahvaltidan sonra biraz oynuyo ben bulasigi toplayip kahve icerken supurgenin yerini gosteriyo anne vuu vuu ben supurgeyi aliyom ona da vileda paspasini siliyom hadi sende arkamdan evi sil diyom evi siliyo ben evi elimde sildigim icin ayri temiz beze cesmede yikayip iyice skip veriyom ben kendi bezimle silerken o kendi beziyle siliyo kovayi masanin ustune koyuyom oynayamiyo ama kendi bezimi yikarken illa onun bezde yikanacak bende kovaya batirir gibi yapip eline yine veriyomMasallah ne guzel canim aynen ev supuruyorum silemiyorum yapisiyor hemen koltuga oturuyorum hemen meme diyor
Ha ha hay ne guzel aferin NehireBen oyleydim silmeyi gec supuremiyodum bile simdi kahvaltidan sonra biraz oynuyo ben bulasigi toplayip kahve icerken supurgenin yerini gosteriyo anne vuu vuu ben supurgeyi aliyom ona da vileda paspasini siliyom hadi sende arkamdan evi sil diyom evi siliyo ben evi elimde sildigim icin ayri temiz beze cesmede yikayip iyice skip veriyom ben kendi bezimle silerken o kendi beziyle siliyo kovayi masanin ustune koyuyom oynayamiyo ama kendi bezimi yikarken illa onun bezde yikanacak bende kovaya batirir gibi yapip eline yine veriyom
Sutu nehire her turlu denemis imsan olup her seferin de basarisiz oluyodum simdi sutu sakliyorum sen dusun canim emira kesinlikle süt içmiyo bir damla da dünyaları kusabiliyo bende emiyo diye çok kasmıyorum ama emzirme bitince ne olacak hiç bi fikrim yok
Boşver canım hi birşey anlamiyomus gibi davran bence. Madem tavır yapacaktı zamanında yapsaydi. İki günün sonunda saksı mi düşmüş başına.Disciye gittim bugun ordan anneme gectim simdi geldim. Hira direk yukari cikip cocuklari sordu evde yoklarmis. Bende cocuklarin arkasindan yukari çıktım 2 gundur birsey olmamis gibi davranan kv bu aksam pek bi mesafeliydi. 10 dk oturdum sonra recebe hadi oglum gidelim dedim bakti ben gidiyorum kalkti çocukla falan ilgilendi sevdi. Anlasilan o ki daha cok sikacaklar canimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?