2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Vallahi sen boyle yazdikca ben apartmanda oturmaktan korkuyorum. Allah izin verirse 2 seneye kadar cikacagiz burdan ve apartman dairesi düşünüyoruz
Her apartman böyle değil canım site olunca guvenliği var arıyosun anında mudahale hatta polis bile gelıyo ilk uyarıda guvenlik tutanak tutuyo yine olursa polis geldiğinde sahıtte olduğu için para cezasıda alıyo yaptırım var kımse yaşamasın keşke toplu yasam kurallarına uymak kanun var dua edelim gönlüne göre güzel bir sıteye cıkın inşallah hem yukarıdakılerden de uzak olur

Cevremde duyanlarda takma kafana gec bile kaldin bu tepkiyi vermekte diyorlar. Takmamaya calisiyorum ama nerdeyse bir ev gibiyiz bu yuzden ister istemez canim sıkılıyor. Evim biraz uzak olsaydi ne hali varsa gorsun diyecektim. Bu evden cikacagim gunu iple cekiyorum.

Sutu nehire her turlu denemis imsan olup her seferin de basarisiz oluyodum simdi sutu sakliyorum sen dusun canim e
inşallah bizimde öyle olur bir süt içmesini çok istiyorum bir de çikolata yemesini

@minnakkartal bizde artık beşiktaşlı olduk ben değil fenerbahceliyim tabiki babamız kızım zaten besıktaşlı oğlumada bugün forma aldım Rabbım nasip ederse maca gıderlerse ayırım olmasın dedım
en doğru karar olmuş baksana nasılda yakışmış forması maşallah kuzucuğuma

inşallah bizimde öyle olur bir süt içmesini çok istiyorum bir de çikolata yemesini

en doğru karar olmuş baksana nasılda yakışmış forması maşallah kuzucuğuma
Cikolata mi ara ara veriyom hatta kahvaltida nutella bilr verirken en sona koyuyom onu da tahin pekmez yedirirken veriyom

12 aydan beri gunde 500 ml iciyo sabh kahvaltidan snra ve aksam yatarken. Emzrmeyi birbuck ay falan oldu biraktirali bende.
Hiranin istahi nasil oldu bi ara marnys junior kullanmistin bende almistim o donem cunku nehir de yemiyodu onceleri surubu hic icmedi sonra icti ama farketti mi etmedi bilemiyom yime ara ara oluyo istahsizlik ama bi daha vermem oyle suruplar

Kizlar kilo ve boylari ne alemde bebeklerin nehir pek almiyo ama artik eskisi kaadar zaten yurudukten sonra toplamda 1 kilo aldi 12.4 kilo boyda 89 cm

Dün akşam kız kardeşim göndermiş öyle duygulandım ki gerçekten evlendiğinden beri dilinde mirayı başka özlüyorum diye annemde bozuluyoruz bak fln diye takılır
Şimdide şey diyomuş ah bi sütten kesme de bi gece bende yatsa bende anneme diyorum ki zaten Nasıl bıraktırcam diyorum şimdi bide ayrılık korkusuyla beş yaşına kdr emziririm heralde :))

Kizlar kilo ve boylari ne alemde bebeklerin nehir pek almiyo ama artik eskisi kaadar zaten yurudukten sonra toplamda 1 kilo aldi 12.4 kilo boyda 89 cm
maşallah güzel bence. Gökçe 11 kilo 86 cm şuan
18 aylıkken 82cm di acaip boy atmış. Yada duzgun olculmedi bilemedim10.9 su kilosuda 100 gr almış sadece

Insallah canim.

Cikolata mi ara ara veriyom hatta kahvaltida nutella bilr verirken en sona koyuyom onu da tahin pekmez yedirirken veriyom
valla öyle hevesleniyorum ki alışınca bıraktıramazsın fln diyolar ama umrum deil keşke ne olur yemesin vermeyin diye söylensem her denemem hüsran çikolata diline değsin hemen öğürüyo

maşallah nehire biz 19 aylıkken gitmiştik boyu 85 di ama boy atmışlığı yok aynı kilosuda yeni 10 olmuştur sanırım ya da inşallah olmuştur

Hiranin istahi nasil oldu bi ara marnys junior kullanmistin bende almistim o donem cunku nehir de yemiyodu onceleri surubu hic icmedi sonra icti ama farketti mi etmedi bilemiyom yime ara ara oluyo istahsizlik ama bi daha vermem oyle suruplar
Surubu bitirene kdr istahliydi surup btti yne iatahsz oldu ama kopek disleri dordu birden ckiyo agzini tutup agliyo bisey yemek istiyo aciyo diye agliyo. Bu donemde istahsz olmasi cok normal.istahtan cok vitamin surubu bagisikligi kuvvetlendriyo bu kisi hastalanmadan atlattik .

Basarilar canim kolay gelsin
Ayaklarını üşütüyo olabılırmi canım yada sendende gecebilir
Canim dikkat ediyorum corapsiz gezmiyor ama panduf giymiyor pek ondan usutuyor olabilir mi acaba
amin canim ya insallah cok bunaldim artik ayrica guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim canim benim cociklarimizi da Allah iyilerle karsilastirsin mutlu olsunlar insallah dedigin gibi bizi dinlerlermi bu yaramazlar :) kizinin oyle olmasi daha iyi belki canim burada da konusuldu sessiz olunca eziliyorlar diye

En iyisini yapiyorsun canim canim arada dinlenmek lazim benim annemde kaldigim sayilidir simdi yakin oturuyoruz ama uzakkende kalamiyordum en son dedem vefat etmisti 6 sene once kalmistim 3-4 gun annemi yalniz birakmamak icin
Ben baştan alıştırdım valla daha evlendiğimiz ilk ayda da kalmaya gitmiştim bi iki gün özledim diye

Siz ailecek iflah olmaz romantiklersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…