Her apartman böyle değil canım site olunca guvenliği var arıyosun anında mudahale hatta polis bile gelıyo ilk uyarıda guvenlik tutanak tutuyo yine olursa polis geldiğinde sahıtte olduğu için para cezasıda alıyo yaptırım var kımse yaşamasın keşke toplu yasam kurallarına uymak kanun var dua edelim gönlüne göre güzel bir sıteye cıkın inşallah hem yukarıdakılerden de uzak olurVallahi sen boyle yazdikca ben apartmanda oturmaktan korkuyorum. Allah izin verirse 2 seneye kadar cikacagiz burdan ve apartman dairesi düşünüyoruz
Cevremde duyanlarda takma kafana gec bile kaldin bu tepkiyi vermekte diyorlar. Takmamaya calisiyorum ama nerdeyse bir ev gibiyiz bu yuzden ister istemez canim sıkılıyor. Evim biraz uzak olsaydi ne hali varsa gorsun diyecektim. Bu evden cikacagim gunu iple cekiyorum.Canım çok üzüldüm yasadığına keşke insanlar vicnadıyla davransa ne isterler baksın kendi işine bende hep sessız kalırdım hiç cevap veremezdim kendi kendimi yerdım önceden tabi şimdi saygı cercevesınde istemediğim hiçbirşeyi yapmıyorum eşimden cekınıyordum çoğu zaman baktım bişey demiyo ben sana güvenıyorum istemediğin annem dahi olsa mesafe koy dedı tabi bı zaman aldı lütfen olmasın gelemem yapamam istemiyorum uygun değilim keyfim yok canım sıkkın gibi kelimelerı kullanabiliyorum seninde bunları söyleyebileceğin durumlar olacaktır esin arkanda olur inşaallah çünkü söylenen onunda yavrusu yaptığında hata değil kesınlikle doğru yapmışsın üzülmeye değmiyo öyle insanlar varki şeytanı bile şaşkına cevirebiliyor Rabbim böyle insanlara hidayet etsın bizleri şerrinden korusun bir alim zatın duası var orda özellikle şeytanın şerrınden kadının şerrınden 2 defa kadının şerrinden sana sığınırım diye gecıyo buda ayrıca düşündürücü
Ben gokce butun dislerini tamamladi hatta yirmilik dislerini bile cikarmistir diye bekliyodumBen gökçenin en son ne zaman diş çıkardığını unuttum16 da kaldık.
inşallah bizimde öyle olur bir süt içmesini çok istiyorum bir de çikolata yemesiniSutu nehire her turlu denemis imsan olup her seferin de basarisiz oluyodum simdi sutu sakliyorum sen dusun canim e
en doğru karar olmuş baksana nasılda yakışmış forması maşallah kuzucuğuma@minnakkartal bizde artık beşiktaşlı olduk ben değil fenerbahceliyim tabiki babamız kızım zaten besıktaşlı oğlumada bugün forma aldım Rabbım nasip ederse maca gıderlerse ayırım olmasın dedım
Cikolata mi ara ara veriyom hatta kahvaltida nutella bilr verirken en sona koyuyom onu da tahin pekmez yedirirken veriyominşallah bizimde öyle olur bir süt içmesini çok istiyorum bir de çikolata yemesini
en doğru karar olmuş baksana nasılda yakışmış forması maşallah kuzucuğuma
Hiranin istahi nasil oldu bi ara marnys junior kullanmistin bende almistim o donem cunku nehir de yemiyodu onceleri surubu hic icmedi sonra icti ama farketti mi etmedi bilemiyom yime ara ara oluyo istahsizlik ama bi daha vermem oyle suruplar12 aydan beri gunde 500 ml iciyo sabh kahvaltidan snra ve aksam yatarken. Emzrmeyi birbuck ay falan oldu biraktirali bende.
maşallah güzel bence. Gökçe 11 kilo 86 cm şuanKizlar kilo ve boylari ne alemde bebeklerin nehir pek almiyo ama artik eskisi kaadar zaten yurudukten sonra toplamda 1 kilo aldi 12.4 kilo boyda 89 cm
Insallah canim.Her apartman böyle değil canım site olunca guvenliği var arıyosun anında mudahale hatta polis bile gelıyo ilk uyarıda guvenlik tutanak tutuyo yine olursa polis geldiğinde sahıtte olduğu için para cezasıda alıyo yaptırım var kımse yaşamasın keşke toplu yasam kurallarına uymak kanun var dua edelim gönlüne göre güzel bir sıteye cıkın inşallah hem yukarıdakılerden de uzak olur
valla öyle hevesleniyorum ki alışınca bıraktıramazsın fln diyolar ama umrum deil keşke ne olur yemesin vermeyin diye söylensem her denemem hüsran çikolata diline değsin hemen öğürüyoCikolata mi ara ara veriyom hatta kahvaltida nutella bilr verirken en sona koyuyom onu da tahin pekmez yedirirken veriyom
maşallah nehire biz 19 aylıkken gitmiştik boyu 85 di ama boy atmışlığı yok aynı kilosuda yeni 10 olmuştur sanırım ya da inşallah olmuşturKizlar kilo ve boylari ne alemde bebeklerin nehir pek almiyo ama artik eskisi kaadar zaten yurudukten sonra toplamda 1 kilo aldi 12.4 kilo boyda 89 cm
Surubu bitirene kdr istahliydi surup btti yne iatahsz oldu ama kopek disleri dordu birden ckiyo agzini tutup agliyo bisey yemek istiyo aciyo diye agliyo. Bu donemde istahsz olmasi cok normal.istahtan cok vitamin surubu bagisikligi kuvvetlendriyo bu kisi hastalanmadan atlattik .Hiranin istahi nasil oldu bi ara marnys junior kullanmistin bende almistim o donem cunku nehir de yemiyodu onceleri surubu hic icmedi sonra icti ama farketti mi etmedi bilemiyom yime ara ara oluyo istahsizlik ama bi daha vermem oyle suruplar
Hira uzun zmandr oniki kilo kaldi oyle ama hic durmuyo yerndeKizlar kilo ve boylari ne alemde bebeklerin nehir pek almiyo ama artik eskisi kaadar zaten yurudukten sonra toplamda 1 kilo aldi 12.4 kilo boyda 89 cm
Basarilar canim kolay gelsinMakyaj kontor setı almıştım kullanmamıştım kardesım kuaforden randevu almıştı düğüne gidecektı bana uğradı hadı acalım setı sana deneyeyım dedım merakım var cok severım makyajı çok beceremem videoları baya takip ettım biraz becerdim makyaj bitti çok güzel oldu randevusunu iptal ettı yaptığım makyajla düğüne gıttı bugunde özel ders veren bir merkez buldum kurs için yazıldım işyerım olduğunu bu yüzden ders alacağımı düşünmüş makyöz kendım için yüzümü tanıyıp doğru makyaj yapmak için gelıcem dedim basarılar dıleyın bana
Canim dikkat ediyorum corapsiz gezmiyor ama panduf giymiyor pek ondan usutuyor olabilir mi acabaAyaklarını üşütüyo olabılırmi canım yada sendende gecebilir
amin canim ya insallah cok bunaldim artik ayrica guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim canim benim cociklarimizi da Allah iyilerle karsilastirsin mutlu olsunlar insallah dedigin gibi bizi dinlerlermi bu yaramazlar :) kizinin oyle olmasi daha iyi belki canim burada da konusuldu sessiz olunca eziliyorlar diyeAllah tez zamanda hayırlısıyla kurtasın canım bu ne ya kabus gıbı biri gidip biri gelıyo bu arada hep yazıcam unutuyorum eşinle ve çocuklarınla cok guzel dialoglarınız oluyo masallah senı okuyunca yüzümde tebessum oluyo içimden dıyorum bu ınsanlar temız aile ben şaka maka bu aileden kız almalıyım eşimde biliyo o herseyı bana bırakır gercekten bak rabbimin kaderı tabiki bize soran olurmu bılemem de aile benim için çok çok önemli boşuna dememişler anasına bak kızını al diye hoş benim kızımın huyu pek bana cekmemiş hazır cevapdır o valla coğu şeyi ondan öğreniyorum anne kimse senden önemli değil diyo olumsuz bişey olsa sen cevap vermezsın söyle gidip halledeyım diyo dün canımı sıkan biri vardı nerden söyledım ağzımdan lafı aldı zor tuttum evırdim cevirdim başka isim verdımde durdu yoksa gıder evını basar bu kız kime çekti bilmiyorum
Ben baştan alıştırdım valla daha evlendiğimiz ilk ayda da kalmaya gitmiştim bi iki gün özledim diyeEn iyisini yapiyorsun canim canim arada dinlenmek lazim benim annemde kaldigim sayilidir simdi yakin oturuyoruz ama uzakkende kalamiyordum en son dedem vefat etmisti 6 sene once kalmistim 3-4 gun annemi yalniz birakmamak icin
Siz ailecek iflah olmaz romantiklersinizEki Görüntüle 1797094
Dün akşam kız kardeşim göndermiş öyle duygulandım ki gerçekten evlendiğinden beri dilinde mirayı başka özlüyorum diye annemde bozuluyoruz bak fln diye takılır
Şimdide şey diyomuş ah bi sütten kesme de bi gece bende yatsa bende anneme diyorum ki zaten Nasıl bıraktırcam diyorum şimdi bide ayrılık korkusuyla beş yaşına kdr emziririm heralde :))
Senin yorumların yok muSiz ailecek iflah olmaz romantiklersiniz
Ama öyle değiller mi :)) ig ı açıyorum minnaktan romantik sözler, burayı açıyorum kardeşinden romantik sözler :))Senin yorumların yok mu
Haklısın öyle valla,biz gibi odun değillerAma öyle değiller mi :)) ig ı açıyorum minnaktan romantik sözler, burayı açıyorum kardeşinden romantik sözler :))
Öyle valla ben mutluysam geyik, mutsuzsam atar gider insanıyım :) romantizmim öldü beybiHaklısın öyle valla,biz gibi odun değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?