Gorumcem doldurmustur soyle yapacaksin boyle davranacaksin diyeBoşver canım hi birşey anlamiyomus gibi davran bence. Madem tavır yapacaktı zamanında yapsaydi. İki günün sonunda saksı mi düşmüş başına.
Bence sen o evden tasinmadan rahat edemiyeceksin cunku surekli Ic icesiniz. Ayrica davanda hakliysan niye cekiniyorsun ki o tavir yapitorsa sen de yap.Bunlara canini sikmaya deger mi hic iki cocugun var kendine deger ver ve sagligina dikkat et.Annem de yillarca icine ata ata taka taka en sonunda hasta oldu salla gitsin canim yaDisciye gittim ic icesugun ordan anneme gectim simdi geldim. Hira direk yukari cikip cocuklari sordu evde yoklarmis. Bende cocuklarin arkasindan yukari çıktım 2 gundur birsey olmamis gibi davranan kv bu aksam pek bi mesafeliydi. 10 dk oturdum sonra recebe hadi oglum gidelim dedim bakti ben gidiyorum kalkti çocukla falan ilgilendi sevdi. Anlasilan o ki daha cok sikacaklar canimi
Benim kesimde bazen boyle saçma sapan şeyler için inat eder. Bak şöyle yapalım daha iyi derim bi kerede bi dediğine tamam Dr diye bi ton söylenir. Eninde sonunda da dediğime geliriz neredeyse hep.Pazar gunu ilaclama yapilacak saat 1 de cocuklarla kalk kahvalti yap hazirlan evden cik tam ecenin uyku saati esime cumartesi annemde kalalim sen gelirsin ilaclama yaptirirsin dedim sacmalama diyor ya niye sacmalayim iki ayagimiz bir pabuca girecek diyorum hayir diyor cok tuhaf bu adam ben yanlismi dusunuyorum
yazık o kadında arada kaliyo biri evladı biri gelini.Gorumcem doldurmustur soyle yapacaksin boyle davranacaksin diye
Normalde kv cok sorunlu degiliz ufak tefek sıkıntılar oluyor ama idare ediyoruz anne kiz arasinda bile olur o kadar. Yinede cok ic iceyiz diye dogru duzgun bi duzenimiz yok hele cocuklar olduktan sonra olan duzende bitti. Yukari asagi-yukari aşağı usandim artik. Birde ustune bu gorumce geldi mi resmen kabus oluyor. Nefret ediyorum ondan, bende annen gibi, onun stresinden bir sürü saglik sorunu yaşadım.Bence sen o evden tasinmadan rahat edemiyeceksin cunku surekli Ic icesiniz. Ayrica davanda hakliysan niye cekiniyorsun ki o tavir yapitorsa sen de yap.Bunlara canini sikmaya deger mi hic iki cocugun var kendine deger ver ve sagligina dikkat et.Annem de yillarca icine ata ata taka taka en sonunda hasta oldu salla gitsin canim ya
Evet canim arada kaliyor orta yolu bulmaya çalışıyor. Gecen yil hiraya defol git cehenneme kadar yolun var demişti, annesi cok azarladi hira bu laflari anliyormu bize soyluyorsun sen diye. Ama is ciddiye binince kizini kollar. Bir yandan da artik benimde tepki verdigimi farkettigi icin orta yolu bulmaya çalışıyor zamaninda kizina engel olsaydi bugün bu sıkıntıları yasiyor olmazdikBenim kesimde bazen boyle saçma sapan şeyler için inat eder. Bak şöyle yapalım daha iyi derim bi kerede bi dediğine tamam Dr diye bi ton söylenir. Eninde sonunda da dediğime geliriz neredeyse hep.
yazık o kadında arada kaliyo biri evladı biri gelini.
Bizde olsak kizimizin haksiz olduğunu bilsekte canımız dikilirdi illaki. Hic takma katana canım bosver
Ya canim yogun kos kosustur yasamaktan sıkıldim pazar gunu kalk kahvalti ecenin yemegini hazirla mutfakta herseyi kaldirmam gerekecek bir suru is ne gerek var ben cumartesi toplarim giderim anneme pazar gunude ilaclama olur ama yok ya ben hep kos kosustur ugrasayim sen evde kal istemezsen dedim hayir dedi e sende gel dedim hayir dedi yok ya benim esim boyle hic istemiyor boyle kalmami falanBenim kesimde bazen boyle saçma sapan şeyler için inat eder. Bak şöyle yapalım daha iyi derim bi kerede bi dediğine tamam Dr diye bi ton söylenir. Eninde sonunda da dediğime geliriz neredeyse hep.
yazık o kadında arada kaliyo biri evladı biri gelini.
Bizde olsak kizimizin haksiz olduğunu bilsekte canımız dikilirdi illaki. Hic takma katana canım bosver
Ben gibi olsaydın ya ne olacakmış. Yine iki gün diye geldim bi hafta annemdeyimYa canim yogun kos kosustur yasamaktan sıkıldim pazar gunu kalk kahvalti ecenin yemegini hazirla mutfakta herseyi kaldirmam gerekecek bir suru is ne gerek var ben cumartesi toplarim giderim anneme pazar gunude ilaclama olur ama yok ya ben hep kos kosustur ugrasayim sen evde kal istemezsen dedim hayir dedi e sende gel dedim hayir dedi yok ya benim esim boyle hic istemiyor boyle kalmami falan
En iyisini yapiyorsun canim canim arada dinlenmek lazim benim annemde kaldigim sayilidir simdi yakin oturuyoruz ama uzakkende kalamiyordum en son dedem vefat etmisti 6 sene once kalmistim 3-4 gun annemi yalniz birakmamak icinBen gibi olsaydın ya ne olacakmış. Yine iki gün diye geldim bi hafta annemdeyimher ayın yarısı annemdeyim, sonunda patlayacak benimki de madem annende yaşayacaktın niye evlendik diye :))))
Takma kafana gorumceni esin bu konuda yanindaysa salla gitsin.buradan anladigim kadariyla cok dert ediniyorsun kendine sen bu konuda haklisin o yuzden dik dur canimNormalde kv cok sorunlu degiliz ufak tefek sıkıntılar oluyor ama idare ediyoruz anne kiz arasinda bile olur o kadar. Yinede cok ic iceyiz diye dogru duzgun bi duzenimiz yok hele cocuklar olduktan sonra olan duzende bitti. Yukari asagi-yukari aşağı usandim artik. Birde ustune bu gorumce geldi mi resmen kabus oluyor. Nefret ediyorum ondan, bende annen gibi, onun stresinden bir sürü saglik sorunu yaşadım.
a aa aynı ben :) 6 gün kaldım geldim 4 gün sonra yine gitcem :)Ben gibi olsaydın ya ne olacakmış. Yine iki gün diye geldim bi hafta annemdeyimher ayın yarısı annemdeyim, sonunda patlayacak benimki de madem annende yaşayacaktın niye evlendik diye :))))
Bu soru cevabını bende merak edıyorumKızlar hani bu 16 san sonra ki azı dişleri 2 yaştan sonra çıkacaktı. Galiba 17. geliyor. Son üç aydır uyku yüzü görmedim. Huysuzluk iştahsızsızlık da cabası. Var mı 17. dişi çıkaran
Banada lazım bu koçtan bitane bulursanız hemen bende isterımSağolun kızlar internette de öyle bişey göremedim içim rahat yapıyorum o vakit
inşallah yardımı olur bende çok duydum ama hiç çevremde duymadım yardım alan
Tasınıyomuşsun hayırlı olsun kolay gelsin canım 6 kez ev taşımış biriyim hepside çok zordu inşallah sıkıntısız atlatırsınızBen gökçenin en son ne zaman diş çıkardığını unuttum16 da kaldık.
Canım çok üzüldüm yasadığına keşke insanlar vicnadıyla davransa ne isterler baksın kendi işine bende hep sessız kalırdım hiç cevap veremezdim kendi kendimi yerdım önceden tabi şimdi saygı cercevesınde istemediğim hiçbirşeyi yapmıyorum eşimden cekınıyordum çoğu zaman baktım bişey demiyo ben sana güvenıyorum istemediğin annem dahi olsa mesafe koy dedı tabi bı zaman aldı lütfen olmasın gelemem yapamam istemiyorum uygun değilim keyfim yok canım sıkkın gibi kelimelerı kullanabiliyorum seninde bunları söyleyebileceğin durumlar olacaktır esin arkanda olur inşaallah çünkü söylenen onunda yavrusu yaptığında hata değil kesınlikle doğru yapmışsın üzülmeye değmiyo öyle insanlar varki şeytanı bile şaşkına cevirebiliyor Rabbim böyle insanlara hidayet etsın bizleri şerrinden korusun bir alim zatın duası var orda özellikle şeytanın şerrınden kadının şerrınden 2 defa kadının şerrinden sana sığınırım diye gecıyo buda ayrıca düşündürücüGorumcem doldurmustur soyle yapacaksin boyle davranacaksin diye
Ayaklarını üşütüyo olabılırmi canım yada sendende gecebilirGaz iki gundur bizde de var
Allah tez zamanda hayırlısıyla kurtasın canım bu ne ya kabus gıbı biri gidip biri gelıyo bu arada hep yazıcam unutuyorum eşinle ve çocuklarınla cok guzel dialoglarınız oluyo masallah senı okuyunca yüzümde tebessum oluyo içimden dıyorum bu ınsanlar temız aile ben şaka maka bu aileden kız almalıyım eşimde biliyo o herseyı bana bırakır gercekten bak rabbimin kaderı tabiki bize soran olurmu bılemem de aile benim için çok çok önemli boşuna dememişler anasına bak kızını al diye hoş benim kızımın huyu pek bana cekmemiş hazır cevapdır o valla coğu şeyi ondan öğreniyorum anne kimse senden önemli değil diyo olumsuz bişey olsa sen cevap vermezsın söyle gidip halledeyım diyo dün canımı sıkan biri vardı nerden söyledım ağzımdan lafı aldı zor tuttum evırdim cevirdim başka isim verdımde durdu yoksa gıder evını basar bu kız kime çekti bilmiyorumKizlar ust kattaki yine hali cirpmaya basladi ciktim senden on taraftan hali cirpmamani rica ediyorum ben orayi kullaniyorum surekli camasir asiyorum masam var kahve yazin kahvalti aksam yemegi yiyiyoruz lutfen arka balkonu kullan ben orayi kullanmiyorum dedim biliyorum senin orayi cok kullandigini hatta yere hali falan seriyorsun demi dedi evet dedim iyide bu kadin ne biliyor benim hali serdigimi hic gelmedi ki sasirdim neyse tamam dedi bende oradaki kadar cirpamayacagim burada dedi insallah sozunde durur kizlar aman aman tek derdim bunlar oldu ya komsu fobisi olustu bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?