2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Pazar gunu ilaclama yapilacak saat 1 de cocuklarla kalk kahvalti yap hazirlan evden cik tam ecenin uyku saati esime cumartesi annemde kalalim sen gelirsin ilaclama yaptirirsin dedim sacmalama diyor ya niye sacmalayim iki ayagimiz bir pabuca girecek diyorum hayir diyor cok tuhaf bu adam ben yanlismi dusunuyorum

Bence sen o evden tasinmadan rahat edemiyeceksin cunku surekli Ic icesiniz. Ayrica davanda hakliysan niye cekiniyorsun ki o tavir yapitorsa sen de yap.Bunlara canini sikmaya deger mi hic iki cocugun var kendine deger ver ve sagligina dikkat et.Annem de yillarca icine ata ata taka taka en sonunda hasta oldu salla gitsin canim ya

Benim kesimde bazen boyle saçma sapan şeyler için inat eder. Bak şöyle yapalım daha iyi derim bi kerede bi dediğine tamam Dr diye bi ton söylenir. Eninde sonunda da dediğime geliriz neredeyse hep.
Gorumcem doldurmustur soyle yapacaksin boyle davranacaksin diye
yazık o kadında arada kaliyo biri evladı biri gelini.
Bizde olsak kizimizin haksiz olduğunu bilsekte canımız dikilirdi illaki. Hic takma katana canım bosver

Normalde kv cok sorunlu degiliz ufak tefek sıkıntılar oluyor ama idare ediyoruz anne kiz arasinda bile olur o kadar. Yinede cok ic iceyiz diye dogru duzgun bi duzenimiz yok hele cocuklar olduktan sonra olan duzende bitti. Yukari asagi-yukari aşağı usandim artik. Birde ustune bu gorumce geldi mi resmen kabus oluyor. Nefret ediyorum ondan, bende annen gibi, onun stresinden bir sürü saglik sorunu yaşadım.

Evet canim arada kaliyor orta yolu bulmaya çalışıyor. Gecen yil hiraya defol git cehenneme kadar yolun var demişti, annesi cok azarladi hira bu laflari anliyormu bize soyluyorsun sen diye. Ama is ciddiye binince kizini kollar. Bir yandan da artik benimde tepki verdigimi farkettigi icin orta yolu bulmaya çalışıyor zamaninda kizina engel olsaydi bugün bu sıkıntıları yasiyor olmazdik

Ya canim yogun kos kosustur yasamaktan sıkıldim pazar gunu kalk kahvalti ecenin yemegini hazirla mutfakta herseyi kaldirmam gerekecek bir suru is ne gerek var ben cumartesi toplarim giderim anneme pazar gunude ilaclama olur ama yok ya ben hep kos kosustur ugrasayim sen evde kal istemezsen dedim hayir dedi e sende gel dedim hayir dedi yok ya benim esim boyle hic istemiyor boyle kalmami falan

Ben gibi olsaydın ya ne olacakmış. Yine iki gün diye geldim bi hafta annemdeyim her ayın yarısı annemdeyim, sonunda patlayacak benimki de madem annende yaşayacaktın niye evlendik diye :))))

Ben gibi olsaydın ya ne olacakmış. Yine iki gün diye geldim bi hafta annemdeyim her ayın yarısı annemdeyim, sonunda patlayacak benimki de madem annende yaşayacaktın niye evlendik diye :))))
En iyisini yapiyorsun canim canim arada dinlenmek lazim benim annemde kaldigim sayilidir simdi yakin oturuyoruz ama uzakkende kalamiyordum en son dedem vefat etmisti 6 sene once kalmistim 3-4 gun annemi yalniz birakmamak icin

Takma kafana gorumceni esin bu konuda yanindaysa salla gitsin.buradan anladigim kadariyla cok dert ediniyorsun kendine sen bu konuda haklisin o yuzden dik dur canim

a aa aynı ben :) 6 gün kaldım geldim 4 gün sonra yine gitcem :)

Dişçiye gitcem ya bahanemde var nasılsa kalırım 2 gün öyle gelirim :)

Kızlar hani bu 16 san sonra ki azı dişleri 2 yaştan sonra çıkacaktı. Galiba 17. geliyor. Son üç aydır uyku yüzü görmedim. Huysuzluk iştahsızsızlık da cabası. Var mı 17. dişi çıkaran
Bu soru cevabını bende merak edıyorum

Sağolun kızlar internette de öyle bişey göremedim içim rahat yapıyorum o vakit
inşallah yardımı olur bende çok duydum ama hiç çevremde duymadım yardım alan
Banada lazım bu koçtan bitane bulursanız hemen bende isterım

Makyaj kontor setı almıştım kullanmamıştım kardesım kuaforden randevu almıştı düğüne gidecektı bana uğradı hadı acalım setı sana deneyeyım dedım merakım var cok severım makyajı çok beceremem videoları baya takip ettım biraz becerdim makyaj bitti çok güzel oldu randevusunu iptal ettı yaptığım makyajla düğüne gıttı bugunde özel ders veren bir merkez buldum kurs için yazıldım işyerım olduğunu bu yüzden ders alacağımı düşünmüş makyöz kendım için yüzümü tanıyıp doğru makyaj yapmak için gelıcem dedim basarılar dıleyın bana

Gorumcem doldurmustur soyle yapacaksin boyle davranacaksin diye
Canım çok üzüldüm yasadığına keşke insanlar vicnadıyla davransa ne isterler baksın kendi işine bende hep sessız kalırdım hiç cevap veremezdim kendi kendimi yerdım önceden tabi şimdi saygı cercevesınde istemediğim hiçbirşeyi yapmıyorum eşimden cekınıyordum çoğu zaman baktım bişey demiyo ben sana güvenıyorum istemediğin annem dahi olsa mesafe koy dedı tabi bı zaman aldı lütfen olmasın gelemem yapamam istemiyorum uygun değilim keyfim yok canım sıkkın gibi kelimelerı kullanabiliyorum seninde bunları söyleyebileceğin durumlar olacaktır esin arkanda olur inşaallah çünkü söylenen onunda yavrusu yaptığında hata değil kesınlikle doğru yapmışsın üzülmeye değmiyo öyle insanlar varki şeytanı bile şaşkına cevirebiliyor Rabbim böyle insanlara hidayet etsın bizleri şerrinden korusun bir alim zatın duası var orda özellikle şeytanın şerrınden kadının şerrınden 2 defa kadının şerrinden sana sığınırım diye gecıyo buda ayrıca düşündürücü

Allah tez zamanda hayırlısıyla kurtasın canım bu ne ya kabus gıbı biri gidip biri gelıyo bu arada hep yazıcam unutuyorum eşinle ve çocuklarınla cok guzel dialoglarınız oluyo masallah senı okuyunca yüzümde tebessum oluyo içimden dıyorum bu ınsanlar temız aile ben şaka maka bu aileden kız almalıyım eşimde biliyo o herseyı bana bırakır gercekten bak rabbimin kaderı tabiki bize soran olurmu bılemem de aile benim için çok çok önemli boşuna dememişler anasına bak kızını al diye hoş benim kızımın huyu pek bana cekmemiş hazır cevapdır o valla coğu şeyi ondan öğreniyorum anne kimse senden önemli değil diyo olumsuz bişey olsa sen cevap vermezsın söyle gidip halledeyım diyo dün canımı sıkan biri vardı nerden söyledım ağzımdan lafı aldı zor tuttum evırdim cevirdim başka isim verdımde durdu yoksa gıder evını basar bu kız kime çekti bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…