2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Az sonra senden de gelir bi tbt ölmüş mü can mı çekişiyor görürürüz
Anaaa bugün tbt günüüüü :)) ama ben romantik yazı yazmıyorum ki altlarına. Ahhh ahhh benim gençliğimde ben de Sevgilim de ne romantiktik idik. Hele bana yapılanları anlatsam roman olur. Şimdi ikimiz de birbirimizden odunuz :))

Ben baştan alıştırdım valla daha evlendiğimiz ilk ayda da kalmaya gitmiştim bi iki gün özledim diye

Siz ailecek iflah olmaz romantiklersiniz
bizdeki romantiklik miraya acaba kocalarımız ne düşünüyo

Senin yorumların yok mu
bende hemen her konudaki yorumlarını ilgiyle takip ediyorum @Apriori123 ün :)
ama senin ig deki yorumlarında gözümden kaçmıyor sende romantizm şarabından içengillerdensin

maşallah güzel bence. Gökçe 11 kilo 86 cm şuan
18 aylıkken 82cm di acaip boy atmış. Yada duzgun olculmedi bilemedim10.9 su kilosuda 100 gr almış sadece

Recepte en son 12 kiloydu aldiginida sanmiyorum. Boyunuda hatirlayamadim

Hira uzun zmandr oniki kilo kaldi oyle ama hic durmuyo yernde
Gayet guzelmis kilolari birbirine yakin @hiraysen bu kis bi kez hastalandik oda kopek disler iyice mahvetmisti nehiri o yuzden hem ateslenmisti yilbasindan sonra hemde bogazi iltihaplanmisti ertesi gunu dordu birden patladi allahtan hemen toparlandi ama ilk kez bu disler de istshsizlik olmadi ona sasirdim hatta daha sık acikmisti nehir

Bugun esim geldi ikimiz koltukta otururken eceye kollarimizi actik geldimi geldimi yaptik ve ece 3 kez ust uste bana geldi edim bozuldu yapmiyorum geldimi dedi bende ece baba küsmüs hadi babaya gel dedim esim yapmiyorum artik dedi ece hadi baba demeye basladi tekrar actik kollarimizi bu defa ust uste babasina gitti anladi babasinin küstügünü:)))

bizde bunu baska turlu yapiyoruz ben seni cok seviyorum diyoruz ben diyorum kendimi gosteriyorum seni diyorum kizimi gosteriyorum cok diyip kucagimi aciyorum seviyorum diyincede sariliyorum kizimda yapiyo artik cok hosuna gidiyo

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum doğum çatlaklarınız geçtimi ?

Hira herseyi soruyo bune bune bune. Aksma kdr soru soruyo. Ayni seyleri tekrar tekrar soruyo.

Ah ah kuruyan topraklar çatlak çatlak olur ya. Aynen onun gibi göbeğim. Hatta yarık bile diyebilirim. Allahtan göbeğin dışında bi yerde yok.
Zaten doktorlar tamamen yok olmaz görünümü azalabilir diyolar

Kirmizi cizgiler dogmdan snra beyaza dondu. Suan gobegim kendinden desenli gbi:)) dikkatli bakinca ve elimle gerdirince cizgilrer tenimin renginden bi ton acik gorunuyo
Benimde öyle ve inanılmaz rahatsız oluyorum bi krem tavsiye ettiler çatlakların oluşan çatlakların tedavisi için şimdi kullanmaya başladım acaba bir tek benmiyim diye merak ettim bişey yapıyormusunuz siz peki geçirmek için?

Ah ah kuruyan topraklar çatlak çatlak olur ya. Aynen onun gibi göbeğim. Hatta yarık bile diyebilirim. Allahtan göbeğin dışında bi yerde yok.
Zaten doktorlar tamamen yok olmaz görünümü azalabilir diyolar
Ben çok rahatsız oluyorum aynı söylediğin gibi benimki de geçebileceğini söylediler deneyeceğim kremi sizler bişey kullandınızmı geçmesi için?

Ben çok rahatsız oluyorum aynı söylediğin gibi benimki de geçebileceğini söylediler deneyeceğim kremi sizler bişey kullandınızmı geçmesi için?
Hamileyken lierach kullanmıştır ona rağmen boyle catladi. Bio oil kullandım ama maalesef düzenli kullanmadığımız için bi faydasını göremedim. Kızımın hatırası diye barışık olmaya çalışıyorum. Adi ne Kremlin?. Bu kadar vakit geçtikten sonra ise yarar mi acaba

Öğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...

bizde bunu baska turlu yapiyoruz ben seni cok seviyorum diyoruz ben diyorum kendimi gosteriyorum seni diyorum kizimi gosteriyorum cok diyip kucagimi aciyorum seviyorum diyincede sariliyorum kizimda yapiyo artik cok hosuna gidiyo
Buda guzelmis bak:)
Benim 3 hamilelik oldugu icin catlak ustune catlak oldu maalesef beyaz su anda catlaklarim gobekte degil yanlarda var
http://dahaiyiyasam.com/p/prima-urun-gonderimi-formu linkten Prima ürün deneme yaoabilirsiniz kızlar, bana gelmiş kk'dan
Bana da geldi bu mesaj bende acaba formu doldursammi diye dusundum
Öğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
gecmis olsun canim sukur size birsey olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…