Az sonra senden de gelir bi tbtÖyle valla ben mutluysam geyik, mutsuzsam atar gider insanıyım :) romantizmim öldü beybi
Anaaa bugün tbt günüüüü :)) ama ben romantik yazı yazmıyorum ki altlarına. Ahhh ahhh benim gençliğimde ben de Sevgilim de ne romantiktik idik. Hele bana yapılanları anlatsam roman olur. Şimdi ikimiz de birbirimizden odunuz :))Az sonra senden de gelir bi tbtölmüş mü can mı çekişiyor görürürüz
bizdeki romantiklik miraya acaba kocalarımız ne düşünüyoBen baştan alıştırdım valla daha evlendiğimiz ilk ayda da kalmaya gitmiştim bi iki gün özledim diye
Siz ailecek iflah olmaz romantiklersiniz
bende hemen her konudaki yorumlarını ilgiyle takip ediyorum @Apriori123 ün :)Senin yorumların yok mu
maşallah güzel bence. Gökçe 11 kilo 86 cm şuan
18 aylıkken 82cm di acaip boy atmış. Yada duzgun olculmedi bilemedim10.9 su kilosuda 100 gr almış sadece
Recepte en son 12 kiloydu aldiginida sanmiyorum. Boyunuda hatirlayamadim
valla öyle hevesleniyorum ki alışınca bıraktıramazsın fln diyolar ama umrum deil keşke ne olur yemesin vermeyin diye söylensem her denemem hüsran çikolata diline değsin hemen öğürüyo
maşallah nehire biz 19 aylıkken gitmiştik boyu 85 di ama boy atmışlığı yok aynı kilosuda yeni 10 olmuştur sanırım ya da inşallah olmuştur
Surubu bitirene kdr istahliydi surup btti yne iatahsz oldu ama kopek disleri dordu birden ckiyo agzini tutup agliyo bisey yemek istiyo aciyo diye agliyo. Bu donemde istahsz olmasi cok normal.istahtan cok vitamin surubu bagisikligi kuvvetlendriyo bu kisi hastalanmadan atlattik .
Gayet guzelmis kilolari birbirine yakin @hiraysen bu kis bi kez hastalandik oda kopek disler iyice mahvetmisti nehiri o yuzden hem ateslenmisti yilbasindan sonra hemde bogazi iltihaplanmisti ertesi gunu dordu birden patladi allahtan hemen toparlandi ama ilk kez bu disler de istshsizlik olmadi ona sasirdim hatta daha sık acikmisti nehirHira uzun zmandr oniki kilo kaldi oyle ama hic durmuyo yernde
Hirada bugn 12.3 geldi :)))Ecede uzun zamandir 12 kilo ama 3-4 gun once 12.3 geldi
Bu kizlar birbirine cok benziyor zaten kilolari da ayni gidiyor:))Hirada bugn 12.3 geldi :)))
bizde bunu baska turlu yapiyoruz ben seni cok seviyorum diyoruz ben diyorum kendimi gosteriyorum seni diyorum kizimi gosteriyorum cok diyip kucagimi aciyorum seviyorum diyincede sariliyorum kizimda yapiyo artik cok hosuna gidiyoBugun esim geldi ikimiz koltukta otururken eceye kollarimizi actik geldimi geldimi yaptik ve ece 3 kez ust uste bana geldi edim bozuldu yapmiyorum geldimi dedi bende ece baba küsmüs hadi babaya gel dedim esim yapmiyorum artik dedi ece hadi baba demeye basladi tekrar actik kollarimizi bu defa ust uste babasina gitti anladi babasinin küstügünü:)))
Kirmizi cizgiler dogmdan snra beyaza dondu. Suan gobegim kendinden desenli gbi:)) dikkatli bakinca ve elimle gerdirince cizgilrer tenimin renginden bi ton acik gorunuyoMerhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum doğum çatlaklarınız geçtimi ?
aaa ben mibende hemen her konudaki yorumlarını ilgiyle takip ediyorum @Apriori123 ün :)
ama senin ig deki yorumlarında gözümden kaçmıyor sende romantizm şarabından içengillerdensin
Ah ah kuruyan topraklar çatlak çatlak olur ya. Aynen onun gibi göbeğim. Hatta yarık bile diyebilirim. Allahtan göbeğin dışında bi yerde yok.Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum doğum çatlaklarınız geçtimi ?
Benimde öyle ve inanılmaz rahatsız oluyorum bi krem tavsiye ettiler çatlakların oluşan çatlakların tedavisi için şimdi kullanmaya başladım acaba bir tek benmiyim diye merak ettim bişey yapıyormusunuz siz peki geçirmek için?Kirmizi cizgiler dogmdan snra beyaza dondu. Suan gobegim kendinden desenli gbi:)) dikkatli bakinca ve elimle gerdirince cizgilrer tenimin renginden bi ton acik gorunuyo
Ben çok rahatsız oluyorum aynı söylediğin gibi benimki de geçebileceğini söylediler deneyeceğim kremi sizler bişey kullandınızmı geçmesi için?Ah ah kuruyan topraklar çatlak çatlak olur ya. Aynen onun gibi göbeğim. Hatta yarık bile diyebilirim. Allahtan göbeğin dışında bi yerde yok.
Zaten doktorlar tamamen yok olmaz görünümü azalabilir diyolar
Hamileyken lierach kullanmıştır ona rağmen boyle catladi. Bio oil kullandım ama maalesef düzenli kullanmadığımız için bi faydasını göremedim. Kızımın hatırası diye barışık olmaya çalışıyorum. Adi ne Kremlin?. Bu kadar vakit geçtikten sonra ise yarar mi acabaBen çok rahatsız oluyorum aynı söylediğin gibi benimki de geçebileceğini söylediler deneyeceğim kremi sizler bişey kullandınızmı geçmesi için?
Buda guzelmis bak:)bizde bunu baska turlu yapiyoruz ben seni cok seviyorum diyoruz ben diyorum kendimi gosteriyorum seni diyorum kizimi gosteriyorum cok diyip kucagimi aciyorum seviyorum diyincede sariliyorum kizimda yapiyo artik cok hosuna gidiyo
Benim 3 hamilelik oldugu icin catlak ustune catlak oldu maalesef beyaz su anda catlaklarim gobekte degil yanlarda varMerhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum doğum çatlaklarınız geçtimi ?
Bana da geldi bu mesaj bende acaba formu doldursammi diye dusundumhttp://dahaiyiyasam.com/p/prima-urun-gonderimi-formu linkten Prima ürün deneme yaoabilirsiniz kızlar, bana gelmiş kk'dan
gecmis olsun canim sukur size birsey olmamisÖğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?