geçmiş olsun canım çok şükür bişi olmamışÖğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
ağzından yel alsın yahu ne güzel şeyler olmuş daha da ii olsun dank etmişse demek ki onlaraKizlar alt kattaki komsu apartmani temizliyordu karsilastik benim kapida bana sarildi ben seninle küs olmak istemiyorum sen cok iyi bir komsusun hakliydin bende aidat vermeye basladim dedi bu arada iki gun once ben 3 aylik odeme yaptim apartman ilaclanacagi icin kasada para olmadigi icin ben şok oldum tabi kapi carpmalarini soyleyemedim oyle yapinca dun kv dem bugun komsu sok yasiyorum resmen olecekmiyim ben nedir bu insanlar bana neden boyle davranmaya basladi
Ayy ne bileyim canim herkes birden degisince birde apartman ilaclanacak para olmadigini duyunca ben gonderdim para cok kizmama ragmen dayanamadim ve cati icin bir suru borcu var apartmanin benim anlatmaya calistigim buydu aslinda yasayinca o da anladi neyseki birde onun esi biraz saf hicbirseyden anlamiyor defalarca esimden birseyler rica etti esim hepsini halletti sanirim onlar falanda aklina geldigeçmiş olsun canım çok şükür bişi olmamış
ağzından yel alsın yahu ne güzel şeyler olmuş daha da ii olsun dank etmişse demek ki onlara
Lierac bi halta yaramiyo hem de gereksiz pahali ben babe kullanmistim duzenli hakkini da verdi gen faltoru de var tabiki ailede annem ablalarim harita gibi sifir ciziksiz gectiHamileyken lierach kullanmıştır ona rağmen boyle catladi. Bio oil kullandım ama maalesef düzenli kullanmadığımız için bi faydasını göremedim. Kızımın hatırası diye barışık olmaya çalışıyorum. Adi ne Kremlin?. Bu kadar vakit geçtikten sonra ise yarar mi acaba
Evet ya insanin yapisina gore degisiyor aslinda bende aktardan yagli bir karisim almistim onu kullandim benim ilk hamilelikte cok azdi ikicisinde cok oldu oglum iri oldugu icin karnim cok buyuktu ecede cok olmadi ikinciden kalma daha cokLierac bi halta yaramiyo hem de gereksiz pahali ben babe kullanmistim duzenli hakkini da verdi gen faltoru de var tabiki ailede annem ablalarim harita gibi sifir ciziksiz gecti
Bana kullanıcı sonuçlarını gösterdiler ben zaten firmanın başka ürünlerini kullanıyorum migrenim var ve çok memnunum eşimde de boyun fıtığı var onada çok iyi geldi ürünler Lr belki duymuşsunuzdur dermaintence kremin adı inşallah faydalı olurHamileyken lierach kullanmıştır ona rağmen boyle catladi. Bio oil kullandım ama maalesef düzenli kullanmadığımız için bi faydasını göremedim. Kızımın hatırası diye barışık olmaya çalışıyorum. Adi ne Kremlin?. Bu kadar vakit geçtikten sonra ise yarar mi acaba
Bende lierach kullandım hamileyken o kadar da para verdim boşu boşuna hiç bi işime yaramadıEvet ya insanin yapisina gore degisiyor aslinda bende aktardan yagli bir karisim almistim onu kullandim benim ilk hamilelikte cok azdi ikicisinde cok oldu oglum iri oldugu icin karnim cok buyuktu ecede cok olmadi ikinciden kalma daha cok
Dr da bana lierach onermisti ama cevremdekiler bitkisel karisimi onerince onu aldim canimBende lierach kullandım hamileyken o kadar da para verdim boşu boşuna hiç bi işime yaramadı
mustela kullanmistm hamileyken pahaliydi bosuna almustm hmde iki tup. Ve bazende badem yagi ama malesef oldu anneminde harita gbi gobegi genlerle alakali olcaksa oluyo bnce.bide benm karnm cok degldi doktr bile 8 ayda 5 aylk gbi duruyosn demisti ama catlaklar felakettiBenimde öyle ve inanılmaz rahatsız oluyorum bi krem tavsiye ettiler çatlakların oluşan çatlakların tedavisi için şimdi kullanmaya başladım acaba bir tek benmiyim diye merak ettim bişey yapıyormusunuz siz peki geçirmek için?
gecmis olsn cnm sukur size bisey olmamisÖğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
mustela kullanmistm hamileyken pahaliydi bosuna almustm hmde iki tup. Ve bazende badem yagi ama malesef oldu anneminde harita gbi gobegi genlerle alakali olcaksa oluyo bnce.bide benm karnm cok degldi doktr bile 8 ayda 5 aylk gbi duruyosn demisti ama catlaklar felakettiBenimde öyle ve inanılmaz rahatsız oluyorum bi krem tavsiye ettiler çatlakların oluşan çatlakların tedavisi için şimdi kullanmaya başladım acaba bir tek benmiyim diye merak ettim bişey yapıyormusunuz siz peki geçirmek için?
gecmis olsn cnm sukur size bisey olmamisÖğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
Ben çok kafama takıyorum çok üzülüyorum karnıma bakmak istemiyorum evet iyiki kızım var ama bilmiyorum çok kilo aldım belki o yüzden çok iz oldumustela kullanmistm hamileyken pahaliydi bosuna almustm hmde iki tup. Ve bazende badem yagi ama malesef oldu anneminde harita gbi gobegi genlerle alakali olcaksa oluyo bnce.bide benm karnm cok degldi doktr bile 8 ayda 5 aylk gbi duruyosn demisti ama catlaklar felaketti
gecmis olsn cnm sukur size bisey olmamis
Ağzından yel alsin canim o ne biçim lafKizlar alt kattaki komsu apartmani temizliyordu karsilastik benim kapida bana sarildi ben seninle küs olmak istemiyorum sen cok iyi bir komsusun hakliydin bende aidat vermeye basladim dedi bu arada iki gun once ben 3 aylik odeme yaptim apartman ilaclanacagi icin kasada para olmadigi icin ben şok oldum tabi kapi carpmalarini soyleyemedim oyle yapinca dun kv dem bugun komsu sok yasiyorum resmen olecekmiyim ben nedir bu insanlar bana neden boyle davranmaya basladi
Kardeşim o sırada eczanede calidiyofu. Sahibi hediye etmişti büyük tüpünü para vermemiştim. Eczacinin esi bunu kullandim hic catlafim yok demisti. Kardesimde o bitince mustela getirmişti. Bir surede onu kullandım. 36 haftalikken birden catladim. Ben cok aşırı kilo almıştım ama. Karnim da cok buyuktu goren ikiz mi diyodu. Birde hayatım boyunca 50 kiloyu geçmemiş biri olarak o kadar kiloya çatladi haliyle. Annem 4 çocuk doğurmuş bur tek çizgisi yok birazda vücutla alakalı sanirinLierac bi halta yaramiyo hem de gereksiz pahali ben babe kullanmistim duzenli hakkini da verdi gen faltoru de var tabiki ailede annem ablalarim harita gibi sifir ciziksiz gecti
hmm bakayım bi teşekkür ederim.Bana kullanıcı sonuçlarını gösterdiler ben zaten firmanın başka ürünlerini kullanıyorum migrenim var ve çok memnunum eşimde de boyun fıtığı var onada çok iyi geldi ürünler Lr belki duymuşsunuzdur dermaintence kremin adı inşallah faydalı olur
beyaza döndükten sonra hiç bişeyin faydası yok bellki biraz hafifler ama tamamn kaybolmaz ameliyatla bile çaresi yok :)Benimde öyle ve inanılmaz rahatsız oluyorum bi krem tavsiye ettiler çatlakların oluşan çatlakların tedavisi için şimdi kullanmaya başladım acaba bir tek benmiyim diye merak ettim bişey yapıyormusunuz siz peki geçirmek için?
açılması gerekecek kadar saçı bulabilsek keşke:)) 3 tel saçı var sipanin. Boya fırçası gibi olan killi bebek tarağı bile yetiyo bize :))Kiz bebek annelri kizlarin saclarrini taramak icin sac acici sprey gibi bisey kullaniyomusun hangi marka nehir saclarina elletmiyo o yuzden tokayi da zar zor taltiriyo jonhsons, trukid bide bioderma da var sac acici sprey
Rica ederim inşallah işe yarar@feyena canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
Ağzından yel alsin canim o ne biçim laf
Kardeşim o sırada eczanede calidiyofu. Sahibi hediye etmişti büyük tüpünü para vermemiştim. Eczacinin esi bunu kullandim hic catlafim yok demisti. Kardesimde o bitince mustela getirmişti. Bir surede onu kullandım. 36 haftalikken birden catladim. Ben cok aşırı kilo almıştım ama. Karnim da cok buyuktu goren ikiz mi diyodu. Birde hayatım boyunca 50 kiloyu geçmemiş biri olarak o kadar kiloya çatladi haliyle. Annem 4 çocuk doğurmuş bur tek çizgisi yok birazda vücutla alakalı sanirin
hmm bakayım bi teşekkür ederim.
Yaaa gerçektenmi Ben diğer ürünlerinden memnun kalınca bu da işe yarar diye düşünmüştüm aldım yinede deneyeyim belki işe yarar yapacak bişey yokbeyaza döndükten sonra hiç bişeyin faydası yok bellki biraz hafifler ama tamamn kaybolmaz ameliyatla bile çaresi yok :)
açılması gerekecek kadar saçı bulabilsek keşke:)) 3 tel saçı var sipanin. Boya fırçası gibi olan killi bebek tarağı bile yetiyo bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?