2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar alt kattaki komsu apartmani temizliyordu karsilastik benim kapida bana sarildi ben seninle küs olmak istemiyorum sen cok iyi bir komsusun hakliydin bende aidat vermeye basladim dedi bu arada iki gun once ben 3 aylik odeme yaptim apartman ilaclanacagi icin kasada para olmadigi icin ben şok oldum tabi kapi carpmalarini soyleyemedim oyle yapinca dun kv dem bugun komsu sok yasiyorum resmen olecekmiyim ben nedir bu insanlar bana neden boyle davranmaya basladi

Öğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
geçmiş olsun canım çok şükür bişi olmamış
ağzından yel alsın yahu ne güzel şeyler olmuş daha da ii olsun dank etmişse demek ki onlara

geçmiş olsun canım çok şükür bişi olmamış
ağzından yel alsın yahu ne güzel şeyler olmuş daha da ii olsun dank etmişse demek ki onlara
Ayy ne bileyim canim herkes birden degisince birde apartman ilaclanacak para olmadigini duyunca ben gonderdim para cok kizmama ragmen dayanamadim ve cati icin bir suru borcu var apartmanin benim anlatmaya calistigim buydu aslinda yasayinca o da anladi neyseki birde onun esi biraz saf hicbirseyden anlamiyor defalarca esimden birseyler rica etti esim hepsini halletti sanirim onlar falanda aklina geldi

Lierac bi halta yaramiyo hem de gereksiz pahali ben babe kullanmistim duzenli hakkini da verdi gen faltoru de var tabiki ailede annem ablalarim harita gibi sifir ciziksiz gecti

Lierac bi halta yaramiyo hem de gereksiz pahali ben babe kullanmistim duzenli hakkini da verdi gen faltoru de var tabiki ailede annem ablalarim harita gibi sifir ciziksiz gecti
Evet ya insanin yapisina gore degisiyor aslinda bende aktardan yagli bir karisim almistim onu kullandim benim ilk hamilelikte cok azdi ikicisinde cok oldu oglum iri oldugu icin karnim cok buyuktu ecede cok olmadi ikinciden kalma daha cok

Bana kullanıcı sonuçlarını gösterdiler ben zaten firmanın başka ürünlerini kullanıyorum migrenim var ve çok memnunum eşimde de boyun fıtığı var onada çok iyi geldi ürünler Lr belki duymuşsunuzdur dermaintence kremin adı inşallah faydalı olur

Evet ya insanin yapisina gore degisiyor aslinda bende aktardan yagli bir karisim almistim onu kullandim benim ilk hamilelikte cok azdi ikicisinde cok oldu oglum iri oldugu icin karnim cok buyuktu ecede cok olmadi ikinciden kalma daha cok
Bende lierach kullandım hamileyken o kadar da para verdim boşu boşuna hiç bi işime yaramadı

mustela kullanmistm hamileyken pahaliydi bosuna almustm hmde iki tup. Ve bazende badem yagi ama malesef oldu anneminde harita gbi gobegi genlerle alakali olcaksa oluyo bnce.bide benm karnm cok degldi doktr bile 8 ayda 5 aylk gbi duruyosn demisti ama catlaklar felaketti

Öğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
gecmis olsn cnm sukur size bisey olmamis

mustela kullanmistm hamileyken pahaliydi bosuna almustm hmde iki tup. Ve bazende badem yagi ama malesef oldu anneminde harita gbi gobegi genlerle alakali olcaksa oluyo bnce.bide benm karnm cok degldi doktr bile 8 ayda 5 aylk gbi duruyosn demisti ama catlaklar felaketti

gecmis olsn cnm sukur size bisey olmamis

Ben çok kafama takıyorum çok üzülüyorum karnıma bakmak istemiyorum evet iyiki kızım var ama bilmiyorum çok kilo aldım belki o yüzden çok iz oldu

@feyena canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
Ağzından yel alsin canim o ne biçim laf
Kardeşim o sırada eczanede calidiyofu. Sahibi hediye etmişti büyük tüpünü para vermemiştim. Eczacinin esi bunu kullandim hic catlafim yok demisti. Kardesimde o bitince mustela getirmişti. Bir surede onu kullandım. 36 haftalikken birden catladim. Ben cok aşırı kilo almıştım ama. Karnim da cok buyuktu goren ikiz mi diyodu. Birde hayatım boyunca 50 kiloyu geçmemiş biri olarak o kadar kiloya çatladi haliyle. Annem 4 çocuk doğurmuş bur tek çizgisi yok birazda vücutla alakalı sanirin
hmm bakayım bi teşekkür ederim.

Kiz bebek annelri kizlarin saclarrini taramak icin sac acici sprey gibi bisey kullaniyomusun hangi marka nehir saclarina elletmiyo o yuzden tokayi da zar zor taltiriyo jonhsons, trukid bide bioderma da var sac acici sprey

beyaza döndükten sonra hiç bişeyin faydası yok bellki biraz hafifler ama tamamn kaybolmaz ameliyatla bile çaresi yok :)

Kiz bebek annelri kizlarin saclarrini taramak icin sac acici sprey gibi bisey kullaniyomusun hangi marka nehir saclarina elletmiyo o yuzden tokayi da zar zor taltiriyo jonhsons, trukid bide bioderma da var sac acici sprey
açılması gerekecek kadar saçı bulabilsek keşke:)) 3 tel saçı var sipanin. Boya fırçası gibi olan killi bebek tarağı bile yetiyo bize :))

Rica ederim inşallah işe yarar

beyaza döndükten sonra hiç bişeyin faydası yok bellki biraz hafifler ama tamamn kaybolmaz ameliyatla bile çaresi yok :)
Yaaa gerçektenmi Ben diğer ürünlerinden memnun kalınca bu da işe yarar diye düşünmüştüm aldım yinede deneyeyim belki işe yarar yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…