- 16 Mart 2016
- 244
- 356
- 103
- 35
Bizde de aynı beynim yandı valla bu ne bu neHira herseyi soruyo bune bune bune. Aksma kdr soru soruyo. Ayni seyleri tekrar tekrar soruyo.
Çok geçmiş olsunÖğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
Belki de burayı okuyorlardırKizlar alt kattaki komsu apartmani temizliyordu karsilastik benim kapida bana sarildi ben seninle küs olmak istemiyorum sen cok iyi bir komsusun hakliydin bende aidat vermeye basladim dedi bu arada iki gun once ben 3 aylik odeme yaptim apartman ilaclanacagi icin kasada para olmadigi icin ben şok oldum tabi kapi carpmalarini soyleyemedim oyle yapinca dun kv dem bugun komsu sok yasiyorum resmen olecekmiyim ben nedir bu insanlar bana neden boyle davranmaya basladi
Aciciya gerek duycak kadr sacimiz yok malesef :) bebek fircasyla tariyoruz bzdeKiz bebek annelri kizlarin saclarrini taramak icin sac acici sprey gibi bisey kullaniyomusun hangi marka nehir saclarina elletmiyo o yuzden tokayi da zar zor taltiriyo jonhsons, trukid bide bioderma da var sac acici sprey
evt yapicaz dgum gnu icnKizlar yilbasi cekilisi yapmistiniz dogum gunu icinde yapacakmisiniz buna katilacam eger olursa
Bizim sacimizda acilmayacak kadar uzun degil canimKiz bebek annelri kizlarin saclarrini taramak icin sac acici sprey gibi bisey kullaniyomusun hangi marka nehir saclarina elletmiyo o yuzden tokayi da zar zor taltiriyo jonhsons, trukid bide bioderma da var sac acici sprey
ha ha hay olurmu olurBizde de aynı beynim yandı valla bu ne bu ne
Çok geçmiş olsun
Belki de burayı okuyorlardır
Kesinlikle yapisal olduguna inaniyorum bende. Hiraya hamileyken gittigim prof yagin icinde de yuzsen catlayacaksa engel olamazsin demişti. Cildim icinde iyi bir dra gidiyordum hamile kalinca sormustum, o da piyasadaki en iyi kremin lierac oldugunu ama onun bile cok ise yaramadigini söylemiştibenimde sadece sezaryn yerinin üstünde bir iki minik çizik var o kdr aktardam aldığım bi karışımı kullandım günde sadece bir kez bende yapısal olduğunu düşünüyorum
Çok şükür taşındık yerleştik canım. Ama baya yoruldukTasınıyomuşsun hayırlı olsun kolay gelsin canım 6 kez ev taşımış biriyim hepside çok zordu inşallah sıkıntısız atlatırsınız
Kizlar prima 5+ yi nerden aliyosunz hicbiyerde bulamiyorm
Ne guzel halletmissiniz canim güle güle oturunÇok şükür taşındık yerleştik canım. Ama baya yorulduk
Bizde 5 kullaniyoruz, uzun bir sure de kullanmaya devam ederiz. +lar genelde zor bulunuyorKizlar prima 5+ yi nerden aliyosunz hicbiyerde bulamiyorm
Gule gule oturun canim ne guzel bahar temizligi gibi olmustur hemde tasinmis oldunÇok şükür taşındık yerleştik canım. Ama baya yorulduk
bende 5 numara kullaniyorumBiz hala 5 kullaniyoruz canim 5 arti bize buyuk geliyor ama hepsiburadadan aliyorum ben hep bezlerini orda yokmu
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canimÇok şükür taşındık yerleştik canım. Ama baya yorulduk
En son 84 cm 11 kiloydu. Kilo hala 11 ama boyu bilemedim.Kizlar kilo ve boylari ne alemde bebeklerin nehir pek almiyo ama artik eskisi kaadar zaten yurudukten sonra toplamda 1 kilo aldi 12.4 kilo boyda 89 cm
Çok geçmiş olsun. Ben artık çok korkuyorum arabadan.Öğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
Ne guzel halletmissiniz canim güle güle oturun
Gule gule oturun canim ne guzel bahar temizligi gibi olmustur hemde tasinmis oldun
bende 5 numara kullaniyorum
Teşekkürler kızlar. Cidden bahar temizliği oldu. Evden bi sürü şey attımAllah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim
goremedim cnm. Buyk marketlerde bile goremedm. 5 aldm lastkleri iz yapiyo kucuck poposu var nasl byle oluyo anlamiyormBiz hala 5 kullaniyoruz canim 5 arti bize buyuk geliyor ama hepsiburadadan aliyorum ben hep bezlerini orda yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?