2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hira herseyi soruyo bune bune bune. Aksma kdr soru soruyo. Ayni seyleri tekrar tekrar soruyo.
Bizde de aynı beynim yandı valla bu ne bu ne

Öğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
Çok geçmiş olsun

Belki de burayı okuyorlardır

Kiz bebek annelri kizlarin saclarrini taramak icin sac acici sprey gibi bisey kullaniyomusun hangi marka nehir saclarina elletmiyo o yuzden tokayi da zar zor taltiriyo jonhsons, trukid bide bioderma da var sac acici sprey
Aciciya gerek duycak kadr sacimiz yok malesef :) bebek fircasyla tariyoruz bzde
Kizlar yilbasi cekilisi yapmistiniz dogum gunu icinde yapacakmisiniz buna katilacam eger olursa
evt yapicaz dgum gnu icn

Kiz bebek annelri kizlarin saclarrini taramak icin sac acici sprey gibi bisey kullaniyomusun hangi marka nehir saclarina elletmiyo o yuzden tokayi da zar zor taltiriyo jonhsons, trukid bide bioderma da var sac acici sprey
Bizim sacimizda acilmayacak kadar uzun degil canim
Bizde de aynı beynim yandı valla bu ne bu ne

Çok geçmiş olsun

Belki de burayı okuyorlardır
ha ha hay olurmu olur

Benimde aklıma geldi bugün çekiliş çok atlıyo gibi görünmemek için sormadım bi daha artık napıcaz yapıcaksak çekelim artık :)

benimde sadece sezaryn yerinin üstünde bir iki minik çizik var o kdr aktardam aldığım bi karışımı kullandım günde sadece bir kez bende yapısal olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle yapisal olduguna inaniyorum bende. Hiraya hamileyken gittigim prof yagin icinde de yuzsen catlayacaksa engel olamazsin demişti. Cildim icinde iyi bir dra gidiyordum hamile kalinca sormustum, o da piyasadaki en iyi kremin lierac oldugunu ama onun bile cok ise yaramadigini söylemişti

Bendede cok fazla catlak var hemde sadece karnimdada degil bacaklarim karnim sirtim diz kapagimin arkasi heryer desem olur ve ne yazikki hic bir caresi yok estetik ameliyat disinda kizim iyiki var ama bende hala kendimle barisamadim zamanla inşallah

Ya cidden çekilişi yakin bir vakitte yaparsak çok iyi olur. Ben pek dışarı cikamiyorum. Ciksamda gokceden adam gibi dolasamiyorum. Ne kadar çok vakit olursa o kadar iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…