Ahahah smdiden basladiEvet yapalım bana @Akaibu yada @Apriori123 çıksın
@minnakkartal da olabilir @oslew deisimdeyimgucumdeyim de @AreN5 de @yaz yagmuru da @hiraysen de liste uzar gider kisaca hepiniz olabilirsiniz
Butikbebeden almistim benKizlar prima 5+ yi nerden aliyosunz hicbiyerde bulamiyorm
OzlemisimAhahah smdiden basladi
Kerem Alp bugün 13 kilo çıktı ama 12 buçuk ancadir kiyafetsiz. Boyu da 18 aylıkken 91 cm gibi birşeydi şimdi biraz daha uzadigini farkediyorum ama ölçmedim hiç canım.Gayet guzelmis kilolari birbirine yakin @hiraysen bu kis bi kez hastalandik oda kopek disler iyice mahvetmisti nehiri o yuzden hem ateslenmisti yilbasindan sonra hemde bogazi iltihaplanmisti ertesi gunu dordu birden patladi allahtan hemen toparlandi ama ilk kez bu disler de istshsizlik olmadi ona sasirdim hatta daha sık acikmisti nehir
Çok şükür ben de catlak olmadı canım. Lierac kullandim ama 3 günde 1 filan sürüyordum aklıma geldikçe. Yapıyla ilgili bence de kullanılan ürünle alakası yok.Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum doğum çatlaklarınız geçtimi ?
Çok geçmiş olsun canım, Allah can sağlığı versin de gerisi hallolur. Size birşey olmamış şükür.Öğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
Belki geçen geceki olaydan utanmistir da dank etmiştir senin bağırman. Aklına tuhaf şeyler getirme lütfen, etrafindakiler bir bir doğru yolu buluyor ne güzel işteAyy ne bileyim canim herkes birden degisince birde apartman ilaclanacak para olmadigini duyunca ben gonderdim para cok kizmama ragmen dayanamadim ve cati icin bir suru borcu var apartmanin benim anlatmaya calistigim buydu aslinda yasayinca o da anladi neyseki birde onun esi biraz saf hicbirseyden anlamiyor defalarca esimden birseyler rica etti esim hepsini halletti sanirim onlar falanda aklina geldi
bildiğim kadarıyla estetik olmuyo çatlaklara benim doğumdan öncede vardı kollar bacaklar falan bi ara araştırıyodum ama son durumu bilmiyorum :)Bendede cok fazla catlak var hemde sadece karnimdada degil bacaklarim karnim sirtim diz kapagimin arkasi heryer desem olur ve ne yazikki hic bir caresi yok estetik ameliyat disinda kizim iyiki var ama bende hala kendimle barisamadim zamanla inşallah
Biz de öyle hep diyoruz ki bu sefer de 5 alalim da bir dahakine 5+ alırız. Ama yine 5 alıyoruz. Küçük geliyor artık kerem alp e deKizlar prima 5+ yi nerden aliyosunz hicbiyerde bulamiyorm
Katilmak isteyenler yazsnda ptesi cekilisi yapalim artik@oslew
@minnakkartal
fayika
yazyagmuru
@hiraysen
@Akaibu
@Apriori123
isimdeyimgucumdeyim
@pilise
@sglbnt
@kmltm
@AreN5
D Delimavi 35N
Son hali bu oluyo o zaman
Bende emin degilim canim halam soylemisti bana ben daha dogum yapmadan ama ne kadar dogru bilmiyorum tabi gerci ameliyatla bile duzelse benimki gunler surer herhaldebildiğim kadarıyla estetik olmuyo çatlaklara benim doğumdan öncede vardı kollar bacaklar falan bi ara araştırıyodum ama son durumu bilmiyorum :)
Aman ben takmıyorum napalım :)Bende emin degilim canim halam soylemisti bana ben daha dogum yapmadan ama ne kadar dogru bilmiyorum tabi gerci ameliyatla bile duzelse benimki gunler surer herhalde
Kim çekcek pekiAyy cok merak ediyorm kim bana ckcak ben kime cikcam:))
Pufpuf katilacak mi acaba? Eger kabul ederse katilmayacaksa yine ona teklif edebilirixKim çekcek peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?