2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kerem Alp bugün 13 kilo çıktı ama 12 buçuk ancadir kiyafetsiz. Boyu da 18 aylıkken 91 cm gibi birşeydi şimdi biraz daha uzadigini farkediyorum ama ölçmedim hiç canım.

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum doğum çatlaklarınız geçtimi ?
Çok şükür ben de catlak olmadı canım. Lierac kullandim ama 3 günde 1 filan sürüyordum aklıma geldikçe. Yapıyla ilgili bence de kullanılan ürünle alakası yok.

Öğle yemeği dönüşünde kaza yaptık, şükür bir şey yok biz de iki arabada hasar var...
Çok geçmiş olsun canım, Allah can sağlığı versin de gerisi hallolur. Size birşey olmamış şükür.

Belki geçen geceki olaydan utanmistir da dank etmiştir senin bağırman. Aklına tuhaf şeyler getirme lütfen, etrafindakiler bir bir doğru yolu buluyor ne güzel işte

bildiğim kadarıyla estetik olmuyo çatlaklara benim doğumdan öncede vardı kollar bacaklar falan bi ara araştırıyodum ama son durumu bilmiyorum :)

bildiğim kadarıyla estetik olmuyo çatlaklara benim doğumdan öncede vardı kollar bacaklar falan bi ara araştırıyodum ama son durumu bilmiyorum :)
Bende emin degilim canim halam soylemisti bana ben daha dogum yapmadan ama ne kadar dogru bilmiyorum tabi gerci ameliyatla bile duzelse benimki gunler surer herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…