Evet ya masallah bende fark ettim bugun keremalp in boyu uzun bayagiMaşallah canım kerem alpe senin ve babasının boyunuz kaç acaba?
O da geldi aklima canim duymuslardir ses yanki yapiyor zaten bende hicbir sey demedim artik sarilinca bir tuhaf oldum ya burada mustakil evlerde olan komsularim var beni cok seviyorlar sen sakin tasinma buradan diyorlar yani herkesle az cok dialogum var ama bizim apartmanda boyle olunca bende uzuluyorumKerem Alp bugün 13 kilo çıktı ama 12 buçuk ancadir kiyafetsiz. Boyu da 18 aylıkken 91 cm gibi birşeydi şimdi biraz daha uzadigini farkediyorum ama ölçmedim hiç canım.
Çok şükür ben de catlak olmadı canım. Lierac kullandim ama 3 günde 1 filan sürüyordum aklıma geldikçe. Yapıyla ilgili bence de kullanılan ürünle alakası yok.
Çok geçmiş olsun canım, Allah can sağlığı versin de gerisi hallolur. Size birşey olmamış şükür.
Belki geçen geceki olaydan utanmistir da dank etmiştir senin bağırman. Aklına tuhaf şeyler getirme lütfen, etrafindakiler bir bir doğru yolu buluyor ne güzel işte
katılmıcak sanırım sorarız tekrarPufpuf katilacak mi acaba? Eger kabul ederse katilmayacaksa yine ona teklif edebilirix
Ben de en son eşime al dedim bulamamış yine 5 almış hem de 126 lık 2 paket almış. Gerçi bu en büyük boy iki paket bize ancak 1,5 ay yetiyor, azad şiş yüzünden günde 3-4 kez yapıyor ve sürekli işiyor çok su içtiği için. Ama bizimkinin de sürekli iz yapıyor ve taşıyor çiş 5 te :/Kizlar prima 5+ yi nerden aliyosunz hicbiyerde bulamiyorm
BennnEvet guzel anneler cekilis icin isim yazdiranlari suraya alalim
Pazartesi gunune kadar duyan duymayan kalmasın haber edin tiz zamanda memleketin dört bir yanina
Hadi gazan mübarek olsun, inşallah bu başlangıç olur da bundan sonra böyle devam edersinBen ne safmisim kizlar ya.. olayi duyan herkes neredeyse anlimdan opecekti gec bile kaldin az bile yapmissin dedi herkes, bende salak gibi kac gündür konuyu buyutup beni haksiz cikaracaklarindan korkuyordum
Geçmiş olsun canım.Hasta olmadi dedim butn gece hapsurdu burnu akti silmek istiyo buyzdn hep uyandi busaate kdr dgru durust uyuyamadm
Sizede geçmiş olsun.Ben de bu saat oldu hala uyumadım. Çok huzursuzdu tüm gece döndü imledi burnunu çekti öksürdübi de sürekli üzerini açıyordu ben topluyordum derken sabah olmuş bi gram uyumadım
sagl cnmGeçmiş olsun canım.
ayy ben elimle bi düzeltiyorum tamam tarak bile istemiyo ne zaman saçlanacak acaba benim minnoşKiz bebek annelri kizlarin saclarrini taramak icin sac acici sprey gibi bisey kullaniyomusun hangi marka nehir saclarina elletmiyo o yuzden tokayi da zar zor taltiriyo jonhsons, trukid bide bioderma da var sac acici sprey
hayırlı olsun canım güle güle oturunÇok şükür taşındık yerleştik canım. Ama baya yorulduk
Hasta olmadi dedim butn gece hapsurdu burnu akti silmek istiyo buyzdn hep uyandi busaate kdr dgru durust uyuyamadm
gecmis olsun ikinize de kizlarBen de bu saat oldu hala uyumadım. Çok huzursuzdu tüm gece döndü imledi burnunu çekti öksürdübi de sürekli üzerini açıyordu ben topluyordum derken sabah olmuş bi gram uyumadım
Ne çekilişi fransız kaldımbencede pazartesi yapalım çekilişi zaten bayaca bi süre yazdık çizdik hediye için fikir için güzel bi vakit olur ve evetpufpuff kabul ederse ve katılmayacaksa ben yine onun yapmasını isterim çekilişi
Ne çekilişi fransız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?