2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O da geldi aklima canim duymuslardir ses yanki yapiyor zaten bende hicbir sey demedim artik sarilinca bir tuhaf oldum ya burada mustakil evlerde olan komsularim var beni cok seviyorlar sen sakin tasinma buradan diyorlar yani herkesle az cok dialogum var ama bizim apartmanda boyle olunca bende uzuluyorum

Ya kizlar cekilisi ben esime soylemedim henuz gecen defa birsey demedi ama soylemem lazim yine ona gore kesin ismimi veririm

Kizlar prima 5+ yi nerden aliyosunz hicbiyerde bulamiyorm
Ben de en son eşime al dedim bulamamış yine 5 almış hem de 126 lık 2 paket almış. Gerçi bu en büyük boy iki paket bize ancak 1,5 ay yetiyor, azad şiş yüzünden günde 3-4 kez yapıyor ve sürekli işiyor çok su içtiği için. Ama bizimkinin de sürekli iz yapıyor ve taşıyor çiş 5 te :/
Evet guzel anneler cekilis icin isim yazdiranlari suraya alalim
Pazartesi gunune kadar duyan duymayan kalmasın haber edin tiz zamanda memleketin dört bir yanina
Bennn

Ben ne safmisim kizlar ya.. olayi duyan herkes neredeyse anlimdan opecekti gec bile kaldin az bile yapmissin dedi herkes, bende salak gibi kac gündür konuyu buyutup beni haksiz cikaracaklarindan korkuyordum
Hadi gazan mübarek olsun, inşallah bu başlangıç olur da bundan sonra böyle devam edersin

Hasta olmadi dedim butn gece hapsurdu burnu akti silmek istiyo buyzdn hep uyandi busaate kdr dgru durust uyuyamadm

Ben de bu saat oldu hala uyumadım. Çok huzursuzdu tüm gece döndü imledi burnunu çekti öksürdü bi de sürekli üzerini açıyordu ben topluyordum derken sabah olmuş bi gram uyumadım

Kiz bebek annelri kizlarin saclarrini taramak icin sac acici sprey gibi bisey kullaniyomusun hangi marka nehir saclarina elletmiyo o yuzden tokayi da zar zor taltiriyo jonhsons, trukid bide bioderma da var sac acici sprey
ayy ben elimle bi düzeltiyorum tamam tarak bile istemiyo ne zaman saçlanacak acaba benim minnoş

Çok şükür taşındık yerleştik canım. Ama baya yorulduk
hayırlı olsun canım güle güle oturun

Hasta olmadi dedim butn gece hapsurdu burnu akti silmek istiyo buyzdn hep uyandi busaate kdr dgru durust uyuyamadm

Ben de bu saat oldu hala uyumadım. Çok huzursuzdu tüm gece döndü imledi burnunu çekti öksürdü bi de sürekli üzerini açıyordu ben topluyordum derken sabah olmuş bi gram uyumadım
gecmis olsun ikinize de kizlar

bencede pazartesi yapalım çekilişi zaten bayaca bi süre yazdık çizdik hediye için fikir için güzel bi vakit olur ve evet pufpuff kabul ederse ve katılmayacaksa ben yine onun yapmasını isterim çekilişi

Günaydın hayırlı cumalar.2 gündür eşim evde grip oldu.ben akif hasta ollacak zannettim ama babası fena oldu.evde olunca pek giremedim.bugünde eşimin doğum günü.ne yapsam ne etsem hiç düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…