Bak bak gizemli dedim ya hemen yine beni işaret etmeye başladı bu kızO değilde ben bu kez baya zorlanıcam kurbanım gizemli bayaca
Aynen tavuk haşlıyodum fırına atıcam.artık öğrendim biraz rahatladım sonra yine görüşürüzHemen tavuk at fırına ya da yanına pilav
ya da makarna yap salata yoğurt
he yanıltmada yapıyor olabilir hiç bu açıdan düşünmemiştim..Bak bak gizemli dedim ya hemen yine beni işaret etmeye başladı bu kız
23 numarahe yanıltmada yapıyor olabilir hiç bu açıdan düşünmemiştim..
ben kurbanıma patik yapmaya başlıcam ayak numarasını bilen var mı
yok bebişe değil annesine canım23 numaraCanım benim ki patik giymez hiç boşuna yorma kendini
ne oldu ya herkes bi zor diyor ne çok yanıltıyorsunuz ben çekilişe katıldım diye mı bunlarBenim işim bu kez gerçekten çok zor
Ya esas benim zor.araltırmalara başlamalıyımBenim işim bu kez gerçekten çok zor
37,5 38 arası gidip geliyorum canımyok bebişe değil annesine canım
Benim 37 canım ama zahmet olmasın sanahe yanıltmada yapıyor olabilir hiç bu açıdan düşünmemiştim..
ben kurbanıma patik yapmaya başlıcam ayak numarasını bilen var mı
benim kurbişim nerde yaw
@minnakkartal beni tanıyorsun ben değilimdir herhalde... sana yeni katılan birisi çıktı demek ki...
Bak bak gizemli dedim ya hemen yine beni işaret etmeye başladı bu kız
ha ha ha hele kargolar ulasmaya baslayinca gorcen tatlim heyecani teli elimizdem birakamamistik o gun kimse yemek yapamamistiBeklemedeyimevde yemek yok birazdan eş gelir ne yapsam.heyecandan teli bırakamıyom elimden
aldım notlarıma canım teşekkürler... ayyy pardonnn nasılda ipucu verdim.. direk söyledim inanmıyorum. sende hissettin demek ki bana çıktığını37,5 38 arası gidip geliyorum canım
Demekki sanaBen ig de kurbanıma bakayım azcık gerçi her gün 1863949 tane foto koyuyor ama neyse
aa sende demek nasıl anladın bana cıktıgını yaa siz beni oyuna getirip söyleteceksiniz ama yemezler.. hiç yazmayan ben bugün kendimi tutamıyorumBenim 37 canım ama zahmet olmasın sana
Herkes yine bana oynuyor arkadaşaldım notlarıma canım teşekkürler... ayyy pardonnn nasılda ipucu verdim.. direk söyledim inanmıyorum. sende hissettin demek ki bana çıktığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?